manta Elküldve Január25, 2011 Szerző Elküldve Január25, 2011 Hogy nekem bejött az élet. Mi bajom lehet???? :D Nekem is bejött az élet csak egy kicsit máshogy B) "Amikor bejött az élet / Én rögtön kimentem" :lol:
manta Elküldve Január25, 2011 Szerző Elküldve Január25, 2011 No, hogy kinek az apja keményebb, az eldőlt, Tomi nyert. Node kinek a fia keményebb??? :D http://kepfeltoltes.hu/110125/DSCN0035_www...ltoltes.hu_.jpg :lol: bazz Sanyi :D azt a kemény kölköt B) te sem vagy normális :D a gyerek pályára van téve, mese nincs :D Nem tudom, miért ez a csávó jutott eszembe :) mi megy ott nálatok te? :D:D:D
Stefan Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 No, hogy kinek az apja keményebb, az eldőlt, Tomi nyert. Node kinek a fia keményebb??? :D http://kepfeltoltes.hu/110125/DSCN0035_www...ltoltes.hu_.jpg Látom inkább az egyenáram felé fordul :lol: :D B)
J0hnny Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Látom inkább az egyenáram felé fordul :lol: :D B) A fast!Ott van a fater sörrel a kezében! :D
Stefan Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 A fast!Ott van a fater sörrel a kezében! :D Akkor az ökölbe szorított kéz oldala meg kizárásos alapon csak anyu lehet a tejjel. A középső újj meg azért nincs fent, mert azért mégiscsak ciciből jön... :lol:
mantababy Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 :D Nekem is bejött az élet csak egy kicsit máshogy :D "Amikor bejött az élet / Én rögtön kimentem" :D Én még csak most kezdtem az egészet. Férj, gyerek, ház.....Majd lesz valahogy. Egyenlőre mostanában a hányingeren kívül mást nemigen érzek. :lol: De az ajánlatom még áll! Bármikor befogadunk ha arról van szó. Itt is van manta és recaro gyerekülés is amiben csücsülgethetsz. A hűtőben sör is lesz és beszerzek egy léggitárt is a kedvedért egy jó nagy szivacsos mikrofonnal ha mégis úgy döntesz,hogy a pótanyád legyek. EGyel több gyerek már nem számít itt! B) Sanyi!!! Nagyon állat a babaruci. Kemény gyerkőc lesz. Már alig várom én is az első talit, hogy a babám új mantáscuccát felavathassuk. Neki nem AC/DC lesz. Amúgy nagyon cukorfalat gyerkőcöt hoztatok össze. :D
manta Elküldve Január26, 2011 Szerző Elküldve Január26, 2011 Egyenlőre mostanában a hányingeren kívül mást nemigen érzek. :lol: azt sem, ha éhes vagy? :D Egyébként tök jól járnátok velem, mert egyből lenne egy unokátok is B)
manta Elküldve Január26, 2011 Szerző Elküldve Január26, 2011 Te Sörös Sándor fiam... a villant be az agyamba, hogy amikor összejöttetek gyermeked édesanyjával, akkor vajon ő tisztában volt azzal, hogy kit tesz apává? :lol: pl. látta azt a szép képet (amit most nem találok), amikor a fingszagú spray-t nyomod az orrod előtt, de nem érzel semmit belőle és vigyorogsz? (akkor pusztultak ki a környék rododendronjai) :D
Gelko Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Sanyi Te még mindig nem vagy normális :lol: :D B) idén valamelyik talira kérj kimenőt hogy berughassunk ... izé beszélgessünk :D
Tiv. Elküldve Január26, 2011 Elküldve Január26, 2011 Te Sörös Sándor fiam... a villant be az agyamba, hogy amikor összejöttetek gyermeked édesanyjával, akkor vajon ő tisztában volt azzal, hogy kit tesz apává? :D pl. látta azt a szép képet (amit most nem találok), amikor a fingszagú spray-t nyomod az orrod előtt, de nem érzel semmit belőle és vigyorogsz? (akkor pusztultak ki a környék rododendronjai) B) És a Manta mellkas borotválás? :lol:
manta Elküldve Január27, 2011 Szerző Elküldve Január27, 2011 Bezz... ez most ütött.... "Sokszor hallom az a szót, hogy csíkló. Felénk ezt zebrának hívják." :lol:
mantababy Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Nem tudom,hogy volt-e EZ már valahol, de én ma láttam :lol:
manta Elküldve Január28, 2011 Szerző Elküldve Január28, 2011 Nem tudom,hogy volt-e EZ már valahol, de én ma láttam B) akarom :lol: elvileg a Comedy-n menne? :D
manta Elküldve Január28, 2011 Szerző Elküldve Január28, 2011 Azért az elgondolkodtató, hogy amióta manta létezik, és megfordult akármilyen filmben, soha egyetlen mantást sem tituláltak normálisnak :lol: mindtha minden mantás dilinyós lenne :D nem is értem B)
mantababy Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Azért az elgondolkodtató, hogy amióta manta létezik, és megfordult akármilyen filmben, soha egyetlen mantást sem tituláltak normálisnak :lol: mindtha minden mantás dilinyós lenne B) nem is értem :D Lehet,hogy az életből merítették a főszereplők karaktereit? :D Tudtam, hogy ezek a kémműholdak figyelnek minket!!!
J0hnny Elküldve Január28, 2011 Elküldve Január28, 2011 Nem tudom,hogy volt-e EZ már valahol, de én ma láttam :D Alapból ez a film nálam nem rúghat labdába: miféle sutyerák az, aki egy corsát használ fedezéknek? :lol: B)
manta Elküldve Január29, 2011 Szerző Elküldve Január29, 2011 Lehet,hogy az életből merítették a főszereplők karaktereit? :) Tudtam, hogy ezek a kémműholdak figyelnek minket!!! :D ugyehogy ez nem csak az én elméletem? :D Alapból ez a film nálam nem rúghat labdába: miféle sutyerák az, aki egy corsát használ fedezéknek? :D :D J0hnny, J0hnny... :D szerinted milyen? B) :lol:
J0hnny Elküldve Január29, 2011 Elküldve Január29, 2011 J0hnny, J0hnny... :D szerinted milyen? B) :lol: Tiszteletlen! :D
manta Elküldve Január30, 2011 Szerző Elküldve Január30, 2011 :lol: nyomultam a Hells Angels-el (majdnem hells bellst írtam, de az más :D) és rappeltem Sub Bass Monsterrel, meg az Animal Canibals-al B) Beszarol! :D
J0hnny Elküldve Január30, 2011 Elküldve Január30, 2011 :D nyomultam a Hells Angels-el (majdnem hells bellst írtam, de az más :D) és rappeltem Sub Bass Monsterrel, meg az Animal Canibals-al :D Beszarol! :) :lol: :D B) Aki cölöb, az cölöb!
mantababy Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Manta fórumról, Göd mantától egy és Link2. Egész jók :lol:
manta Elküldve Január31, 2011 Szerző Elküldve Január31, 2011 Manta fórumról, Göd mantától egy és Link2. Egész jók :lol: 1. a lengyelek jó fejek :D 2. a rókafarok azért csak ott maradt verseny közben is B)
mantababy Elküldve Január31, 2011 Elküldve Január31, 2011 Jó ízlésű emberek segítsetek! Krumplifőzeléket csinálok, de nem tudom,hogy finomabb. Habarással vagy rántással? Szerintetek?VAn különbség? Válaszokat 1 órán belül kérem, mert különben nekem kell kísérleteznem, mivel megfő a krumpli! :lol:
manta Elküldve Január31, 2011 Szerző Elküldve Január31, 2011 Jó ízlésű emberek segítsetek! Krumplifőzeléket csinálok, de nem tudom,hogy finomabb. Habarással vagy rántással? Szerintetek?VAn különbség? Válaszokat 1 órán belül kérem, mert különben nekem kell kísérleteznem, mivel megfő a krumpli! B) :D elsőre azt hittem, hogy viccelsz :D Ha magyarosra akarod, akkor rántsd be, ha habarni akarsz, akkor tejföllel és az is jó :lol: Én nem csinálok ilyeneket, mert kib*szna vele a Makett, de én keverem a stílusokat: tuti, hogy paprikás-tejfölös-fokhagymás habarás lenne benne :D De ha már krumpli: a legtutibb a paprikás krumpli, ha majorannával megbolondítod, és a végén tejföllel megijeszted :D ezt úgy kell csinálni, hogy vicceket mesélsz egy zacskó majorannával a kezedben a krumplinak, majd tejföllel a kezedben ijesztgeted horros-sztorikkal :)
Recommended Posts