J0hnny Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Bazz, nem is mondtam, hogy karácsonykor kivételesen a garázsba állítottam be a mantát, ahonnan egy út kedvéért kihoztam, és nem álltam vissza. AZtán csatlakoztam a kollegákhoz, akik benzinspórolósdiból egy kocsival szedik össze egymást - és épp arra gondoltam, hogy ilyenformán vissza is állhatnák a garázsba. A gondoltat megszületése után három perccel közli apám: hogy tök jó, hogy kint hagytad a vasat, mert leszakadt a garázs teteje :D bakker, a gondolatba elszédültem :D mi lett volna, ha bent van a kocsim, és telibecseszi a tetejét...? :D szóval az tuti, hogy a manta marad kint, és a benzinárakat is leszarom, haladni is fogok vele, nehogy öngyi legyen egy garázstetőt segítségül hívva :D aztakurva :D :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 Ez miféle életérzés lehetett? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január24, 2011 Megoszt Elküldve Január24, 2011 http://img97.imageshack.us/img97/558/hajni.th.jpg Ez miféle életérzés lehetett? :D Air-guitar-hero :) Amúgy meg úgy tűnik egyszerre élvezet és szórakozás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2011 http://img97.imageshack.us/img97/558/hajni.th.jpg Ez miféle életérzés lehetett? :D :) :D :D hát... nagyon jó a kérdés.... :D nem tudom... éppen ABBA-t énekeltem :D valami furcsa keveréke lehetett a leszarom/hajrá tovább/innen szép nyerni/és a finganom kell, de társaságban nem illik életérzésnek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 :) :D :D hát... nagyon jó a kérdés.... :D nem tudom... éppen ABBA-t énekeltem :D valami furcsa keveréke lehetett a leszarom/hajrá tovább/innen szép nyerni/és a finganom kell, de társaságban nem illik életérzésnek :D És még viszket is ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2011 És még viszket is ? :) nem, hanem épp elkapni készülök azt, ami becsúszhat, ha megteszem azt, mai társaságban nem illik :D aztán jöhet a szardoblás :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 nem, hanem épp elkapni készülök azt, ami becsúszhat, nem inkább ki ? :D Befele más csúszhat :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 nem inkább ki ? :D Befele más csúszhat :) ...és ha gésa golyókra gondolt? :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 ...és ha gésa golyókra gondolt? :D :) csapágygolyó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 csapágygolyó :) Nem hiszem, hogy Hajni olyan kisigényű lenne! :D A mantások szeretik a nagy dolgokat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Nem hiszem, hogy Hajni olyan kisigényű lenne! :D A mantások szeretik a nagy dolgokat! :D féltengelycsikló :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 féltengelycsikló :) Hajni! Én kérek elnézést zsiráf barátom illetlensége miatt! :D Tényleg egy ostoba állat a zsiráf! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Hajni! Én kérek elnézést zsiráf barátom illetlensége miatt! :D Tényleg egy ostoba állat a zsiráf! :) Viszont hosszú a nyaka! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Hajni! Én kérek elnézést zsiráf barátom illetlensége miatt! :D Tényleg egy ostoba állat a zsiráf! :) Nem ostoba, csak magasan van a feje és ott ritkább az oxigén :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Viszont hosszú a nyaka! :D Hánytál már zsiráf? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2011 nem inkább ki ? :D Befele más csúszhat :lol: tényleg ki, mert a tanga kettévágja B) csak a rendes bugyesz tartja meg :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2011 csapágygolyó :lol: Bazz, minden poénomat lelőttétek :D csapágygolyó kiesett, na mondom majd jövök a féltengellyel, de az is kiesett :D de legalább jó tudni, hogy vagyok olyan gusztustalan, mint ti :D :D hánytál már, zsiráf? B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 tényleg ki, mert a tanga kettévágja :) csak a rendes bugyesz tartja meg :D A kurvaélet B) :D :D vizuális tipus vagyok! :lol: :D sliced shit! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 ... sliced shit! :D Praktikus. Nem dugul el a lefolyó :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 Praktikus. Nem dugul el a lefolyó :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 :lol: A mantások szeretik a nagy dolgokat! :D Első gondolatom az volt ,hogy kikérem magamnak az általánosítást!! De aztán belegondoltam B) van benne igazság. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január25, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január25, 2011 Első gondolatom az volt ,hogy kikérem magamnak az általánosítást!! De aztán belegondoltam :D van benne igazság. :D :lol: juj :D a gyorstüzelő után ez elég meredek beszólás B) (meredek :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 :lol: juj :D a gyorstüzelő után ez elég meredek beszólás B) (meredek :D ) Az első baba a Blitz utáni lendületben készült és VAdkertre is levittük 2 hetesen. A második már útban van, és valószínű a Blitz napjaiban születik majd. Már saját mantája is van a kölöknek. Szerintem nekem mint "nagy dolgokat" kedvelő mantásnak már nincs mit vesztenem ilyen meredek beszólásokon. :D Pláne,hogy a férjem egy gyorstüzelő.....még szégyenkeznem sem kell, esetleg pirulnom. :D Hogy nekem bejött az élet. Mi bajom lehet???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 http://dugulaselharitaserden.magyarhaza.hu...tas-nonstop.jpg :lol: kakilóstanga szűkebb csövekhez :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január25, 2011 Megoszt Elküldve Január25, 2011 No, hogy kinek az apja keményebb, az eldőlt, Tomi nyert. Node kinek a fia keményebb??? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts