J0hnny Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 miközben kurvájul összaszartam magam :D pisi&kaki? nein danke! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 pisi&kaki? nein danke! :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2011 pisi&kaki? nein danke! :D mé? :D milyen erotikus már, hogy rász*r a csaj a pasi mellkasára, és aztán NDKs strandpapuccsal szétcsapkodja :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 mé? :D milyen erotikus már, hogy rász*r a csaj a pasi mellkasára, és aztán NDKs strandpapuccsal szétcsapkodja :D :) J0hnny inkább a nagybüdösponttyal agyoncsapkodásra gerjed :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Azért furcsa, ha nem nézed az X-et, akkor így néz ki a topik: "Opel Fórum- Tartalom > Technika > Manta" :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Azért furcsa, ha nem nézed az X-et, akkor így néz ki a topik: "Opel Fórum- Tartalom > Technika > Manta" :) Mindazokat a dolgokat amiket előbb olvastál egy Manta hátsóülésén csinálják. Így már oké? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Mindazokat a dolgokat amiket előbb olvastál egy Manta hátsóülésén csinálják. Így már oké? :D De csak ha bőrös, mert a kárpitból nehezen jön ki az amit Hajni szét akar kenni J0hnny mellkasán :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 De csak ha bőrös, mert a kárpitból nehezen jön ki az amit Hajni szét akar kenni J0hnny mellkasán :D Ez igaz pl krumplistésztára is... :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2011 De csak ha bőrös, mert a kárpitból nehezen jön ki az amit Hajni szét akar kenni J0hnny mellkasán :D honnan tudod? :) olyan cekcuális élményed volt a kocsiban, hogy az beszaás? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 honnan tudod? :) olyan cekcuális élményed volt a kocsiban, hogy az beszaás? :D Mondhatni így is... de a kifolyt csirkepörkölt adta az ötletet... 2 napos verda, a pöri meg a hátsó ülésen úszik... még szerencse, hogy a bőrről vizes szivaccsal hamar el lehet tüntetni.. Nem, nincs szmájli, nem volt vicces az első percben mikor megláttam... azt hittem a guta megüt... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Mondhatni így is... de a kifolyt csirkepörkölt adta az ötletet... 2 napos verda, a pöri meg a hátsó ülésen úszik... még szerencse, hogy a bőrről vizes szivaccsal hamar el lehet tüntetni.. Nem, nincs szmájli, nem volt vicces az első percben mikor megláttam... azt hittem a guta megüt... ...és havernak, amikor a veciben a csomitatóból 10l téli ablakmosó folyt előre a kárpitba,ülésbe??? :D Az egész szönyeg kivesz,ülések napra, mert alulról felszívta az egészet... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2011 ... 2 napos verda, a pöri meg a hátsó ülésen úszik... Hogyan tedd magyarossá az opeled tanfolyam első lecke :D Az ablakmosó sem szar, de mi inkább meghitt, családias hangulatban nyomtuk a mantázást :) Makett olyan 4-5 éves korában úgy telihányta az anyós ülés mögötti padlólemezt, hogy fasájul megállt benne a hányadék, és úgy kellett kimerni onnan :D - anya. Halat ennék - oké, mindjárt lesz itt egy halas úgyis - boááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá - mi van Petra? - már nem kell hal... :D hát.. kb. így volt :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Hogyan tedd magyarossá az opeled tanfolyam első lecke :D Az ablakmosó sem szar, de mi inkább meghitt, családias hangulatban nyomtuk a mantázást :D Makett olyan 4-5 éves korában úgy telihányta az anyós ülés mögötti padlólemezt, hogy fasájul megállt benne a hányadék, és úgy kellett kimerni onnan :D - anya. Halat ennék - oké, mindjárt lesz itt egy halas úgyis - boááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá - mi van Petra? - már nem kell hal... :D hát.. kb. így volt :D Legalább tudjátok mitől rohad a padlólemez :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Ez igaz pl krumplistésztára is... :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 NA csakhogy ki ne maradjon senki mantás a baba témából....január 9.-én megszületett Deák Ádám legifjabb kismantás Szegeden!!! Apja régi szegedi mantás banda tagja volt. :) Igaz ő nem olvassa a fórumot, de gondoltam közzé teszem ha már úgyis mindenki babatémában jeleskedik. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2011 ott voltam, amikor ezt csinálták, ezééé kell jó fotós....meg terület foglalási engedély :) :D :D :D mondom én, hogy csak nem hal ki a mantás nép :D gratula nekik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 Mondhatnánk úgy is, hogy "a fene, ezek szaporodnak is vazze!" :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január21, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január21, 2011 :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január21, 2011 Megoszt Elküldve Január21, 2011 :) :D :D Schimán! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Mindazokat a dolgokat amiket előbb olvastál egy Manta hátsóülésén csinálják. Így már oké? :D Majdnem. Pisi&kakiról nem nyilatkozon, de Dominik baba a Vectra hátsó ülésén lett. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 Majdnem. Pisi&kakiról nem nyilatkozon, de Dominik baba a Vectra hátsó ülésén lett. :D Ott csináltad vagy ott jött a világra? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2011 Majdnem. Pisi&kakiról nem nyilatkozon, de Dominik baba a Vectra hátsó ülésén lett. :) :D juj :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Január22, 2011 Megoszt Elküldve Január22, 2011 A gyerekek a hátsó ülésen balesetet okozhatnak! A balesetek a hátsó ülésen gyerekeket okozhatnak! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2011 A gyerekek a hátsó ülésen balesetet okozhatnak! A balesetek a hátsó ülésen gyerekeket okozhatnak! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január22, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január22, 2011 Bazz, nem is mondtam, hogy karácsonykor kivételesen a garázsba állítottam be a mantát, ahonnan egy út kedvéért kihoztam, és nem álltam vissza. AZtán csatlakoztam a kollegákhoz, akik benzinspórolósdiból egy kocsival szedik össze egymást - és épp arra gondoltam, hogy ilyenformán vissza is állhatnák a garázsba. A gondoltat megszületése után három perccel közli apám: hogy tök jó, hogy kint hagytad a vasat, mert leszakadt a garázs teteje :) bakker, a gondolatba elszédültem :D mi lett volna, ha bent van a kocsim, és telibecseszi a tetejét...? :D szóval az tuti, hogy a manta marad kint, és a benzinárakat is leszarom, haladni is fogok vele, nehogy öngyi legyen egy garázstetőt segítségül hívva :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts