mantababy Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 NEm baj Hajni! NEm csalódtunk benned. Legtöbbször te vagy a színe java a buliknak, ezek szerint az esküvők se kivételek. :D Sokan százezreket fizetnek ilyenkor egy jó műsorért. Te ingyen szolgáltattad! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 NEm baj Hajni! NEm csalódtunk benned. Legtöbbször te vagy a színe java a buliknak, ezek szerint az esküvők se kivételek. :D Sokan százezreket fizetnek ilyenkor egy jó műsorért. Te ingyen szolgáltattad! :) Mi ez a sok NE? Megint motorcsere volt? :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január17, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január17, 2011 :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Január17, 2011 Megoszt Elküldve Január17, 2011 Mi ez a sok NE? Megint motorcsere volt? :) :D :D ÁÁÁÁÁ. csak a mostani sok-sok izgalom miatt leblokkol az ujjam a shiften! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Üdvözlet! Nos, Január 2.-án megszületett Acsádi Sándor Dominik. Szerencsére nagyon jó gyerek. Annyira, hogy most is a vállamon alszik, miközben az Orion szól a Metallicától. :) A banda nagyon hiányzik, majd még jelentkezem. Addig is előre és utólag is sok születésnapot, névnapot, meg minden jót mindenkinek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Nahát, még egy baba! A Hajni teljesen kész lesz... A sört szereti? :) (nomen est omen, tudod!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Üdvözlet! Nos, Január 2.-án megszületett Acsádi Sándor Dominik. Szerencsére nagyon jó gyerek. Annyira, hogy most is a vállamon alszik, miközben az Orion szól a Metallicától. :) A banda nagyon hiányzik, majd még jelentkezem. Addig is előre és utólag is sok születésnapot, névnapot, meg minden jót mindenkinek! Gratulálok, sok örömet, türelmet, és ami ezzel jár. :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január18, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2011 Üdvözlet! Nos, Január 2.-án megszületett Acsádi Sándor Dominik. Szerencsére nagyon jó gyerek. Annyira, hogy most is a vállamon alszik, miközben az Orion szól a Metallicától. :D A banda nagyon hiányzik, majd még jelentkezem. Addig is előre és utólag is sok születésnapot, névnapot, meg minden jót mindenkinek! :D Sanyi! Sanyikám!!!! :lol: Húúú, de örülök neked!!!!!!!! Apa lettél baszki! -_- Vágod? APA :) hát, nem akartam inni, de ma azért csak nyomok valamit az egészségetekre! :) Látom, a body felirata kegyetlen őszinteséggel és igazmondással vágja a védőnők szemébe az igazságot! :D Nagyon-nagyon gratulálok! :D Neked is csak azt mondhatom: a legjobbat add át neki magadból! :D Az igazság az, hogy én már csak a listát írom, hogy hol, mikor, milyen nemű gyerek született és kedvemre válogatok majd hogy hova hívatom meg magam :D Huh! Mennyi 'csapás a világra kölök' születik :D Kiváló! Kiváló!!!!! :D Hát baszki, itt a mantás nép nagyon zúz :D már nemhogy a fajtánk kihalása miatt nem félek, de már az Antikrisztust is lesz*rom :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január18, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január18, 2011 És tényleg :) mantás eddig még nem csinált ronda gyereket :D nagyon tudunk :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Gratulálunk Sanyi! Sok egészséget és örömöt, kitartást! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Gratulálok Sanyi. :) Nagyon szép baba. De ugye nem álltok meg egynél? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Üdvözlet! Nos, Január 2.-án megszületett Acsádi Sándor Dominik. Szerencsére nagyon jó gyerek. Annyira, hogy most is a vállamon alszik, miközben az Orion szól a Metallicától. :) A banda nagyon hiányzik, majd még jelentkezem. Addig is előre és utólag is sok születésnapot, névnapot, meg minden jót mindenkinek! Gratula :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 Üdvözlet! Nos, Január 2.-án megszületett Acsádi Sándor Dominik. Szerencsére nagyon jó gyerek. Annyira, hogy most is a vállamon alszik, miközben az Orion szól a Metallicától. :D A banda nagyon hiányzik, majd még jelentkezem. Addig is előre és utólag is sok születésnapot, névnapot, meg minden jót mindenkinek! Sannyiiii fateeeer! :D Erre iszunk! :D Gratula,jó egészséget a tökösnek! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január18, 2011 Megoszt Elküldve Január18, 2011 És tényleg :) mantás eddig még nem csinált ronda gyereket :D nagyon dugunk :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Üdvözlet! Nos, Január 2.-án megszületett Acsádi Sándor Dominik. Szerencsére nagyon jó gyerek. Annyira, hogy most is a vállamon alszik, miközben az Orion szól a Metallicától. :) A banda nagyon hiányzik, majd még jelentkezem. Addig is előre és utólag is sok születésnapot, névnapot, meg minden jót mindenkinek! Gatulálok, remélem qrva rossz gyerek lesz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Gratulálok én is! Természetesen Tomikának is van ilyen Body-ja. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2011 :D J0hnny! Te hamisítottál :D t-t d-re :D (de azért visszanéztem, hogy hátha megint a tudatalatti nyilvánult meg :D) Gratulálok én is! Természetesen Tomikának is van ilyen Body-ja. :) :D BIKAVIADATLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Erre pontot kell tenni, el kell dönteni, hoyg valójában melyik gyerek hirdeti az igazságot! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 Üdvözlet! Nos, Január 2.-án megszületett Acsádi Sándor Dominik. Szerencsére nagyon jó gyerek. Annyira, hogy most is a vállamon alszik, miközben az Orion szól a Metallicától. :D A banda nagyon hiányzik, majd még jelentkezem. Addig is előre és utólag is sok születésnapot, névnapot, meg minden jót mindenkinek! Nagyon-nagyon gratulálunk nektek!!!!!!!!!!!! :D Mégegy mantás Sanyika, így kell frissíteni a társadalmat. Remélem látjuk is majd egyszer a porontyot, bár mire legközelebb talizunk már nálunk 2 gyerkőc lesz. De a két Sanyika majd játszhat. :D Minden jót nektek és szoktassátok csak a Metallicához!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 :D BIKAVIADATLT!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Erre pontot kell tenni, el kell dönteni, hoyg valójában melyik gyerek hirdeti az igazságot! :D A Tomikáéra az van írva,hogy: "Az én apukám a legerősebb a világon!" (Nincs miről beszélni) :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január19, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január19, 2011 A Tomikáéra az van írva,hogy: "Az én apukám a legerősebb a világon!" (Nincs miről beszélni) :) na, ez tényleg egy szóval több :D Sanyi mindjárt ráírja alkoholos filccel, hogy "az univerzumban" :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 na, ez tényleg egy szóval több :) Sanyi mindjárt ráírja alkoholos filccel, hogy "az univerzumban" :D Kinézem belőle. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január19, 2011 Megoszt Elküldve Január19, 2011 J0hnny! ..és tudja,és tudja... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2011 IDÉZET(manta @ 2011-01-19 - 10:04) J0hnny! ..és tudja,és tudja... :) és ő is, ő is: ha vitted volna J0hnny-t :D:D:D:D:D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Január20, 2011 Megoszt Elküldve Január20, 2011 Nála evidens, hisz férfi (bár ebben nem vagyok biztos), na de nálad?! :) :D Te abba a ritka csoportba tartozol, akinek szóltam és megértette... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Január20, 2011 Szerző Megoszt Elküldve Január20, 2011 Nála evidens, hisz férfi (bár ebben nem vagyok biztos), na de nálad?! :) :D Te abba a ritka csoportba tartozol, akinek szóltam és megértette... :D miközben kurvájul összaszartam magam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts