manta Elküldve November22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2010 Ja és Dr. Csernus rendel ám MSN-en...tudod! :lol: :excl: bakker amúgy elsőre tényleg azt hittem, hogy rendel msnen... :( egyszer elmennék hozzá... szerintem bunyó lenne :lol: üvöltöznénk egymással egy sort :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 :( jóvanna :lol: ... És igen: a tízpontos válasz a "hogy fogunk pörögni a manátval" kérdésre a "sehogy" :excl: ... Na azért! :lol: Tudom :lol: , csak új féltengely, új sperr, mi kell még? :o :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November23, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2010 mi kell még? :lol: :excl: hát kéne még vagy fél milla, hogy újra építsem megint :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 akkor kérdés: most a legnagyobb bajom, hogy korrekt fingszagot csináltunk a Makettel a lakásban DE! NEM ÚGY, ahogy gondolnátok :excl: karfiolt főztünk :( a kereszthuzaton kívül mi lehetne a megoldás? :lol: Az ellenfing nem oltja ki a szagot? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Veszélyes fenyegetés :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Veszélyes fenyegetés :excl: :( :lol: :lol: :lol: :lol: :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November23, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2010 Az ellenfing nem oltja ki a szagot? :lol: Miét? Akkor átjössz? :excl: vagy már itt is vagy? :( és a hűtőnkben laksz? :lol: már csak ott van fingszag :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November23, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2010 Veszélyes fenyegetés :excl: A Makett is pont ezt mondhatta :lol: ő akart karfiolt :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 hát kéne még vagy fél milla, hogy újra építsem megint :( Akkor a cél már adott, kiadod a könyvet és már meg is van. :lol: :lol: Tényleg, hol tartasz vele? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November23, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November23, 2010 Akkor a cél már adott, kiadod a könyvet és már meg is van. :D :lol: Tényleg, hol tartasz vele? :excl: gyakorlatilag ugyanott :( kicsit elhagyott az ihlet, meg van ugye egy fejezet, amit kicsit át kell írni - de kész van olyan száz oldalra való :lol: nem is lesz sokkal több, tudom, hogy a vastag könyv (!) (könyv és nem más!) sokakat riaszt :lol: engem is :o múltkor például megláttam a Révai lexikont :lol: úgy megijedtem, hogy összefostam magam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Nesze! Félmilla! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November23, 2010 Megoszt Elküldve November23, 2010 Miét? Akkor átjössz? :excl: vagy már itt is vagy? :( és a hűtőnkben laksz? :lol: már csak ott van fingszag :lol: Eddig a fogkefém nem tünt fel? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zozor Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 A Makett is pont ezt mondhatta :lol: ő akart karfiolt :excl: Nna, fogd a gyerekre... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2010 Nesze! Félmilla! :lol: :lol: :lol: Eddig a fogkefém nem tünt fel? :o Bakker tényleg van egy plusz fogkefe otthon :excl: Makett azt mondta, hogy a spanjáé :( de én nem rád gondoltam, meg nem is a te neved mondta :D de baszki! Az a fogkefe rózsaszín :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 ... de baszki! Az a fogkefe rózsaszín :excl: MIT MONDTAM!? Jolánka! :( :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 de baszki! Az a fogkefe rózsaszín :excl: Mer emós boltban vette Makett! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Mer emós boltban vette Makett! :( Akkor fekete lenne pengékkel :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2010 Akkor fekete lenne pengékkel :excl: :( :lol: az a kemény fogkefe :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Mi lett a mantáddal? Eladtad végül? :excl: nem, úgy döntötünk hogy marad.: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 :excl: :( az a kemény fogkefe :lol: :lol: Olyanom nekem is van! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Olyanom nekem is van! :excl: Pengével kiverve??? És fekete? ? orvos látta már??? :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Pengével kiverve??? És fekete? ? orvos látta már??? :excl: :( Mit tudsz te ott délne!Maragymá! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Mit tudsz te ott délne!Maragymá! :excl: Én csak a viccet ismerem, mikor a fehér irigykedve a fekete nagy farkára, megkérdezi, hogy hogy sikerült elérnie, erre a fekete: minden nap rákötöttem egy fél téglát. 1 hónap múlva találkoznak, a fehér újságolja a feketének, hogy alkalmazza, ugyan a hossza nem változott, de a színe már stimmel... :lol: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve November24, 2010 Megoszt Elküldve November24, 2010 Ki kellene juttatnom egy csomagot romániába. Úgy emlékszem valaki itt a fórumon mintha futár cégnél dolgozna. Nem tudjátok ki az véletlenül? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November24, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November24, 2010 nem, úgy döntötünk hogy marad.: ) :lol: :( örülök!!!!!!!!!! :excl: :lol: Olyanom nekem is van! :lol: bakker, én naponta vagy 4-5ször mosok fogat :o imádnál :D Ki kellene juttatnom egy csomagot romániába. Úgy emlékszem valaki itt a fórumon mintha futár cégnél dolgozna. Nem tudjátok ki az véletlenül? Kivigyem? :D hogy South Park-ból idézzek: Románia a világ segglyuka B) úgyis sokszor küldtek már a pcsba ;) "de hogy menjünk a pitsába Mester?" mi J0hnny? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts