manta Elküldve November19, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2010 Hajni! Jól megy a bót? http://kepkezelo.com/images/il3ba5u8snmpdovx92sk.jpg Erre me hol találtál rá? :excl: A legjobb fűrészporos ivónak tűnik a környéken, akármi is van kiírva rá :( Hogy menne jól, hát zárva van, nem látod? :lol: Amúgy én a Hajni helyében lehet hogy ellátogatnék oda, mert ha már róla nevezték el a helyet, sztem kutya kötelességük ingyen kaját adni! Keressük meg és egy zarándokutat szervezzünk le :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Erre me hol találtál rá? :excl: A legjobb fűrészporos ivónak tűnik a környéken, akármi is van kiírva rá :lol: ... Keressük meg és egy zarándokutat szervezzünk le :lol: A Bartók Béla úton van a Móricz Zs. krt.-hez közelebb eső részen. A kép bal oldalán látszik a mellette lévő házszám is :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November19, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2010 A Bartók Béla úton van a Móricz Zs. krt.-hez közelebb eső részen. A kép bal oldalán látszik a mellette lévő házszám is :lol: :excl: meg fogom látogatni egyszercsak, ha úgy adódik :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Vktr Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 :excl: meg fogom látogatni egyszercsak, ha úgy adódik :( Lehet, hogy Évi bótja :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Lehet, hogy Évi bótja :excl: :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 :( meg fogom látogatni egyszercsak, ha úgy adódik :lol: Majd szólj! Legyen szervezett a zarándoktúra! :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November19, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November19, 2010 Lehet, hogy Évi bótja :lol: :excl: :( :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve November19, 2010 Megoszt Elküldve November19, 2010 Szevasztok van pár eladó manta cucc ha valakit érdekel: ),manta komplett műszerfal jó állapotú, gyári manta kormányom középpel együtt,gyárikocka(béka)lámpa kerettel együtt hibátlan állapotú,manta hella köd lámpa,ascona forti ködlámpa.Manta króm lökhárítóhoz gumicsík babával együtt.remotec alufelni 1972-es kiadású 6x13-as et20-as (4x100) gumistól(185/70) a gumi90%os 40.000ft.e-mail:csaboca3@freemail.hu Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2010 Mi lett a mantáddal? Eladtad végül? :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2010 Gyerekek! mennyiért megy most egy manta féltengely? Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Gyerekek! mennyiért megy most egy manta féltengely? Jobbos?Balos? :excl: Bazee nálad ez nem kérdés, persze hogy jobbos! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November21, 2010 Jobbos?Balos? :excl: Bazee nálad ez nem kérdés, persze hogy jobbos! :( Most mit szopatsz? Nem mindegy? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Most mit szopatsz? Nem mindegy? :excl: 111 <-- ez a mindegy! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Most mit szopatsz? Nem mindegy? :excl: Szopat ? Behehehehe :( :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 Jobbos?Balos? :excl: Bazee nálad ez nem kérdés, persze hogy jobbos! :( 10 pont :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November21, 2010 Megoszt Elküldve November21, 2010 10 pont :excl: Pacsiiiii! :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Gyerekek! mennyiért megy most egy manta féltengely? Sehová nem megy itt van a pincében egy pár évek óta. :excl: Szerintem az annyira nem kopó alkatrész,hogy kurrens legyen. :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2010 Sehová nem megy itt van a pincében egy pár évek óta. :excl: Szerintem az annyira nem kopó alkatrész,hogy kurrens legyen. B) Oké, akkor egy karton sör cserébe érte meg a kicserélésért korrekt, nem? :lol: Én nem nagyon vagyok híve a természetbeni fizetésnek, hiába kérték úgy ;) de gondoltam valamit azért csak illik :o Egyébként a speremet is újra kel fokolni vagy mi, mert lóg... még jó, hogy csak a sperem lóg, nem a seggem, vagy egyéb testrészem :( akárhogy nézem, itt ezt a kocsit muszáj lesz megborítani jövőre és újrarakni, mert azért így, öt évvel a megépülése után és a napi használatnak köszönhetően jönnek elő sorban a hibák :lol: bár szerintem ez így is jó eredmény, főleg, hogy a hepiből elkövetett motocseréken kívül semmit nem nyúltunk eddig hozzá... Amúgy meg meg sem lepődök már az ilyen szarságokon, mert lassan fél éve külön figyelmet szentel nekem a Sors nevű valami, és kitüntetett figyelme által változatosabbnál változatosabb csapások és megpróbáltatások érnek :lol: Lassan pedig tényleg hallgatnom kéne Yodára, hogy inkább külső szemlélőként nézzem a dolgokat... :D lehet, hogy akkor nem csavarodnék be... :D bakker, a téli garnitúrámat adományként kaptam, a múlt héten sírva tettem fel a használtautóra a mantám - de aztán le is szedtem, mert egész éjszaka rémálmaim voltak, meg kiabáltam álmomban, aztán a Makett visszaszólt, hogy 'most velem balhézol, anyu?', és akkor megértettem, hogy talán nem ezen a nyúlcsapáson kéne haladnom ;) meg amúgy is... mit kapnék a érte? Ennyit nem ért az egész ötlet... néha a tököm tele van mindennel... és ráadásul olyan mélyfilozófiai kérdések ötlenek fel bennem, hogy komolyan a jeditanács elé fogok járulni már... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Oké, akkor egy karton sör cserébe érte meg a kicserélésért korrekt, nem? :excl: Nem vállalok cserét. De tudok olyat aki talán de az is Esztergomban van. Ha gondolod lefotózom megnézeted valakivel és,ha jó akkor elviszed. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Itt a tél és gondoltam ideje a téliszettet összeszedni. Volt három gyári mantafelnim, kitaláltam,hogy stílusosan azokat felgumiztatom, szerzek mégegyet és gyári cuccon fog gurulni. A lagzira egy algyői mantástól kaptunk egy beváltható kupont :( ,hogy válogathatunk az udvarán felhalmozott kincsekből és el is kunyiztam egy felnit. Így már volt 4!!!LEgumiztattam mindet, kicst rozsdásak voltak. Vettünk kromofágot, de hetekig nem tudtunk hozzányúlni.Pedig egy 20-asért kapot volna gummákat. Ekkor racing-bazáron felhívták a figyelmem ,hogy valaki 4 mantafelnit árul gumistól Pesten. Pont arra járt Sanyi múlt héten és meg is vettük. KIss Lajostól!!! :lol: mint ahogy a helyszínen kiderült. Szóval hirtelen 4 év után beszereztem 8 db felnit, 4 gumival. TEgnap pedig gondoltuk optimistán,hogy fel is szereljük. Ekkor Sanyi szólt,hogy nem megy! BAkker elfelejtettük,hogy rekord 2.2 féknyergem van. :lol: ÉS nem ment fel a felni. Majd elsírtam magam. Ennyi évnyi felnivadászat után kuka a dolog? De meglett a megoldás. Kapott vagy 5 cm széles pogikat . Na úgy felment a felni. Nem hittem volna,hogy ennyi macera van egy egyszerű kerékcserével. :excl: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2010 Nem vállalok cserét. De tudok olyat aki talán de az is Esztergomban van. Ha gondolod lefotózom megnézeted valakivel és,ha jó akkor elviszed. Nem kell köszi :excl: már ki lett cserélve tegnap, csak úgy elméletben érdekel,, hogyha nem kértek pénzt, akkor a sör jó e... bár :( ha jobban belegondolok :lol: opeles körökben teljesen elfogadott fizetőeszköz a sör :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2010 BAkker elfelejtettük,hogy rekord 2.2 féknyergem van. :lol: ÉS nem ment fel a felni. Majd elsírtam magam. Ennyi évnyi felnivadászat után kuka a dolog? De meglett a megoldás. Kapott vagy 5 cm széles pogikat . Na úgy felment a felni. Nem hittem volna,hogy ennyi macera van egy egyszerű kerékcserével. :excl: :lol: :lol: sok szar vasdarab, mi? :o ki a fene tarja nyílván, hogy melyikbe mi van :D :D B) ez a nagyság átka :lol: egyébként mondom, idén valahogy ez a kerékcsere nálam is hosszabbra nyúlt. Elsőre ugye az, hogy leeresztett - másodszorra meg már hozzá sem nyúltam, hanem megkértem valakit, aki viszont vagy három órát fetrengetta kocsi alatt és sorolta, hoyg mit meg hogy kéne... :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 ...a múlt héten sírva tettem fel a használtautóra a mantám - de aztán le is szedtem, mert egész éjszaka rémálmaim voltak, meg kiabáltam álmomban, aztán a Makett visszaszólt, hogy 'most velem balhézol, anyu?', és akkor megértettem, hogy talán nem ezen a nyúlcsapáson kéne haladnom :D meg amúgy is... mit kapnék a érte? Ennyit nem ért az egész ötlet... néha a tököm tele van mindennel... és ráadásul olyan mélyfilozófiai kérdések ötlenek fel bennem, hogy komolyan a jeditanács elé fogok járulni már... :excl: Ilyet meg ne halljunk (lássunk) még egyszer! :( :lol: Ne keseredj el, nem érdemes. A megoldást úgyis Te fogod kitalálni. :D :o Különben is, hogy fogunk akkor pörögni a Mantával :lol: Vadkerten? :lol: :lol: B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve November22, 2010 Megoszt Elküldve November22, 2010 Ilyet meg ne halljunk (lássunk) még egyszer! :excl: :( Ne keseredj el, nem érdemes. A megoldást úgyis Te fogod kitalálni. ;) :D Különben is, hogy fogunk akkor pörögni a Mantával :lol: Vadkerten? :lol: :lol: ;) A millenium falconnal? Sehogy! :D Hajnalkám drága: ezért vannak az opeles barátaid, hogy ha baj segítenek! B) Szal ne legyen nehéz a kezed és vegyed fő a kagylót és parázzál bele a telcsikébe jó? :lol: Ja és Dr. Csernus rendel ám MSN-en...tudod! :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve November22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve November22, 2010 :( jóvanna :lol: akkor kérdés: most a legnagyobb bajom, hogy korrekt fingszagot csináltunk a Makettel a lakásban DE! NEM ÚGY, ahogy gondolnátok :lol: karfiolt főztünk :lol: a kereszthuzaton kívül mi lehetne a megoldás? :lol: És igen: a tízpontos válasz a "hogy fogunk pörögni a manátval" kérdésre a "sehogy" :excl: éééééééééééés TIVnek küldöm a dalt: retro sztájlban :o Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts