Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
csere Makettre? :)

Egy ici-pici gügyögő 6 hónapos babáról egyből egy kamasz lányra? :D ennyire még nem vagyok gyakorlott anyuka. És kimaradnék a legjobb ovis tecsós játéksoros hisztikről, meg hogy " anyuuuuu bakugánt akarok ,mert az osztályban mindenkinek vaaaan!!!! " kiakadásokról? Na meg egyből rúzs meg körömlakk kell makettnak :) , nekem meg csak öcséim vannak és ilyen kérések sosem hangzottak el a családban. Teljesen szokatlan lenne.

Szóval baba egyenlőre marad! Eszik -iszik-alszik, néha sír, de nem vészes. Igazából egy 8 kg-os tamagocsi. Még kiélvezném ha lehet. :o De vadkerten kölcsönadom Hajninéninek, ha visszük. Addig Makett meg majd segít annyának tisztába tenni. Hátha neki jobban megy, mint Hajninak.

Elküldve
... Addig Makett meg majd segít annyának tisztába tenni. Hátha neki jobban megy, mint Hajninak.

Kicsit legalább elretten és Hajninéni is fellélegezhet :o :D :)

Elküldve
Kicsit legalább elretten és Hajninéni is fellélegezhet :D :) :)

:( :( :D

:o

Elküldve

ennyi hülyét egy rakáson... :o régen OPNI-nak hívták a lököttek gyűjtőhelyét, de úgy látom ezt a szerepet átvette a MOTE :D

Elküldve
ennyi hülyét egy rakáson... :D régen OPNI-nak hívták a lököttek gyűjtőhelyét, de úgy látom ezt a szerepet átvette a MOTE :)

Na de ki a vezérünk? Hö? :o

Elküldve
Na de ki a vezérünk? Hö? :o

:D :) :)

Elküldve
Jól látom, hogy a Need mantája is rajta van? Ez nem a 8-9 évvel ezelőtti autó kiállítás?

Nem... ez 13 éves... :lol: :excl: :(

Elküldve

mondom, hogy én láttam :(

de azt mindenképpen el kell ismerni, hogy ebből a szögből fotózva sokkal jobb a látvány :excl: :lol:

Elküldve

Hogy menne jól, hát zárva van, nem látod? :excl:

Amúgy én a Hajni helyében lehet hogy ellátogatnék oda, mert ha már róla nevezték el a helyet, sztem kutya kötelességük ingyen kaját adni!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.