manta Elküldve Szeptember28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Bakker... :) küldtem ki a svédekhez egy üveg páleszt, amit széttört aa futárszolgálat. Kicsit megpanaszkodtam a dolgot, mert azért mégis .... de nem vették jónéven. :D Egy hete piszkálnak - először azzal, hogy adjak képet róla... mondom kidobták bakker, minek őrizzenek egy rakás cserepet - erre utána azzal, hogy akkor írjam le részletesen, hogy hogy nézett ki az üvegdíszként ( :D trükkös, mi?) feladott tárgy és hogy volt becsomagolva... baszki... :D meg hogy mondjam meg, hogy mekkora, meg ilyen szarok, amik rajta vannak amúgy a fuvarlevélen... :D kicsit kiakadtam rájuk, ezért ezt írtam, had örüljenek: Kedves Zita! Kérésének megfelelően az alábbiakban igyekszem a lehető legrészletesebb leírást adni az áruról. - az áru, amit széttört azt Önök biztonságosnak mondott szállítási cége, egy igen szép, míves üveg dísztárgy volt (mint arra a fuvarlevélen is felhívtuk a figyelmet). Igyekszem pontosan leírni a tárgy kinézetét, hogy aztán fantáziájára bízva, képzeletének szárnyakat adva alakulhasson ki Önben a kép: képzelje el a Földbolygót, amint azt üvegfúvók tüdejéből táplált levegő formálta gömb alakúvá egy darab rideg és élettelen anyagból, majd gravírozók szorgos kezei belékarcolták a földrészeket. Helyezze képzeletében ezt a kis üveget egy félköríves fakeretbe a Föld valóságos tengelydőlésétől kissé jobban eldöntve (mondjuk olyan 38,52 fokban) – ez a keret tartja ezt a csodálatosan megmunkált dísztárgyat Atlasz isten helyett az univerzumban. Na, ne gondoljon túl nagyméretű dologra! Maga az üveg 22 centi, a keret 17 centi körül van – de milyen érdekes, hogy egybe téve a kettőt (tudniillik a keretet és az üveget), már csak 20 centis lesz a magasság! Nahát! Ez biztos a dőlésszög miatt van… A fakeretnek talpacskája is van, hogy szekrényen, asztalon egyaránt stabil tartást adjon a benne elhelyezett földgömbnek. A földgömböt forgatni is lehet a keretben, így unalmas megbeszéléseken, tétlenül telt munkaidőben kitűnő szórakozást nyújthat az unatkozó lelkeknek. Mindezt csak óvatosan szabad ám tenni, mert a leheletvékony üveg könnyen törik ám! Éppen ezért csomagoltuk be a következőképpen: - ezt a helyes kis díszecskét betekertük egy általunk pukifóliának nevezett, ilyen célokra kifejlesztett csomagolóanyagba. Személy szerint én szeretem az ilyen pukifóliákat a földre teríteni, és Michael Flatley-t imitálva topogni rajta, mert így ha a látvány nem is, de legalább a hangeffektek emlékeztetnek a méltán híres ír sztepptáncos műsorára. Mielőtt vád érne: ezúttal nem csináltam ezt, mert tudtam, hogy a fóliába zárt kis légbuborékok tompítják az esetleges ütéseket és ha a családon belüli erőszak elszenvedői ezzel ugyanígy tisztában lennének, akkor a megvert nők magukat ebbe csomagolnák és soha többé nem kéne látleletet felvetetni magukról. Szóval a dísz légbuborékos fóliába volt beletekerve, majd az egészet üvegestől, fakeretestől egy 21 centi magas kartondobozba helyeztük és nem átallottunk szivacsos csomagolási töltőanyaggal kitömni azt. Így biztosra vettük, hogy nem eshet baja küldeményünknek. Azonban nagy szomorúságunkra mégiscsak esett baja, mondhatjuk, hogy csorba esett a díszünkön… ez nem csak minket töltött el mély szomorúsággal vegyes döbbenettel, de a címzett orcájáról is lefagyasztotta a mosolyt. Ez a tény külön megriasztott minket, hiszen svéd anyacégünk egyik nagyon-nagy emberéről van szó… remélem, azóta kiheverte már, hogy a várva várt ajándékát diribdarabokra törve kapta meg. A fentiek fényében gondolom nem lepődik meg, hogy főnökünk mély csalódottságában a kukába hajította az egész küldeményt. Nehéz lehet elviselni a földbolygó darabokra tört látványát, és az már az ő titka marad, hogy milyen mélyfilozófiai gondolatokat indított el benne ez az élmény (Ki tudja? Lehet, hogy 2012 közeledtével rettegni kezdett a világvégétől, vagy a harmadik világháborútól – mert ugye a második sem volt túl szép amikor atombombáztak, és hát egy ripityára tört üveggömb első asszociációs fokon is összefüggésbe hozható egy atomrobbantás utáni város képével. De az is lehet, hogy Atlasz istenségben erősödött meg a hite (mert ugye csak erősebb ezek szerint, mint egy fakeret), és ez élmény által még jobban Isten felé fordul majd, és jó hívőként ténylegesen tenni fog azért, hogy ilyen sokkhatás ne érhessen többé senkit. Mert mi lett volna, ha ez egy karácsonyi üveggömbdísz, amit egy árva kisfiú utolsó kívánságként óhajtott kezébe fogni és abban nézni arcocskáját, ahogy a forma mókásan eltorzítja azt, mielőtt a gyilkos kór végleg elragadja ebből a szenvedéssel teli világból… belegondolni is rémes…) Az áru beszerzési áráról szóló számlát legkorábban csütörtökön tudom küldeni, mert a főnökünk pont annál a nagyembernél vendégeskedik Svédországban, akinek küldtük a díszt. Nagyon remélem, hogy épségben, külsérelmi nyomok nélkül hazaér… (Szeretném, ha tudná, hogy én a történtek ellenére sem hiszem el azt a gonosz szóbeszédet, hogy a TNT futárszolgálat a TNT robbanóanyagról kapta a nevét és hagyományőrzésből minden ezredik küldeményt felrobbantja! ) Üdvözlettel, Hajnal Madaras Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Bakker... :) ........... Bakker :D :D ismét lementem az agyamról :D köszi Hajni! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Bakker, ez stílusos és nagyon ott van :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember28, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 azt észrevette már valaki hogy ebben a reklámban gyakorlatilag egy ánuszrózsát kerget egy banán? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Te fejben tuningoló vagy, rájöttem már :) :D Adjál rá lovét,már holnap ezzel fogok csapatni! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 J0hnny! Baszki, egy OTs veteránt nem ültetünk meg, meg cseszünk alá nagy felnit :D hol a tökömben élsz te? Ott, ahol az internet szolgáltató neve is retteNET? :) Egy "pici" tuning belefér mindig! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Szeretném, ha tudná, hogy én a történtek ellenére sem hiszem el azt a gonosz szóbeszédet, hogy a TNT futárszolgálat a TNT robbanóanyagról kapta a nevét és hagyományőrzésből minden ezredik küldeményt felrobbantja! Én ezen szartam be,mert ezen már én is agyaltam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 azt észrevette már valaki hogy ebben a reklámban gyakorlatilag egy ánuszrózsát kerget egy banán? :D Az nem banán,hanem kifli! :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Adjál rá lovét,már holnap ezzel fogok csapatni! :D Ennyivel támogatos a projektet :) Mikor hozod el holnap ? :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Ennyivel támogatos a projektet :) http://m.blog.hu/an/anchor/image/100ft.jpg Mikor hozod el holnap ? :D :D :D :D Toljál utána még pár nullát! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Toljál utána még pár nullát! :) Mi sem egyszerűbb :D 0000 Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 :) :D :D :D :D :D :P :D Te állat! Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 :) :D :D :D :D :D :P :D Te állat! :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Szeptember28, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2010 Én adok neked 3 misit igen "nagy" címletekben: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Boogie Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 azt észrevette már valaki hogy ebben a reklámban gyakorlatilag egy ánuszrózsát kerget egy banán? :) Végre valaki más is észrevette. Én is mondtam Tominak, hogy az egy s.gglukk, de csak röhögött. Pedig de! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 János 1 óra alatt töbszörös milliomossá tettük, azért ez nem semmi :) :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember29, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 Végre valaki más is észrevette. Én is mondtam Tominak, hogy az egy s.gglukk, de csak röhögött. Pedig de! :D :D ugyehogy? :D Na ugye, hogy ugye!!!! :) ez kérem egy bujtatott buzireklám! A tudatalattiba elnyomja, hogy minden ánuszt üldözhet egy banán, és az milyen vicces! Na, ezért van annyi köcsög mostanában :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Szeptember29, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2010 :D ugyehogy? :D Na ugye, hogy ugye!!!! :) ez kérem egy bujtatott buzireklám! A tudatalattiba elnyomja, hogy minden ánuszt üldözhet egy banán, és az milyen vicces! Na, ezért van annyi köcsög mostanában :D Pedig jók a pogramok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 :) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 fészbúkon nem toltad el érdekes módon :) :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 fészbúkon nem toltad el érdekes módon :D :D :D :D Ott én sztem még semmit sem :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 Ott én sztem még semmit sem :) Kezd el ezzel :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2010 :D :D :D Az emberi hülyeség tényleg határtalan. :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2010 én nem tudom megnézni :D még nem vagyok 18 :D azért azt elmondtanám, hogy ma egy csöppet tele lett a bré... .tegnap visszatoltam az első lököst a kocsira (amit potom 4rongyért megcsináltak patentra :P sőt, még a sárvédőn lévő csúszkát is, sőt még a lökös belsején a sínt is :D - a csúszka szopás volt, de mután felvarázsolódott a helyére, találtunk két tökéletes állapotban lévőt egy vödör csavar társaságában :D ) Szóval úgy áll a lökös, mint Katában a gyerek, csak éppen az indexet felejtettem el visszakötni :D viszont mivel semmi mozgása nincs a lökösnek, így alig lehet hozzáférni :D na az volt a szép látvány, amikor reggel kínomban a sálamat a földre dobva, világos színű gatyában hanyattfekve fetrengtem a földön tűsarkakkal, miközben nőgyógyászokat megszégyenítő módon turkáltam a csatlakozók után :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október1, 2010 Megoszt Elküldve Október1, 2010 én nem tudom megnézni :D még nem vagyok 18 :D ... Megint anyád regéjével léptél be? :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts