J0hnny Elküldve Augusztus30, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus30, 2010 hello eladó lenne a kocsink 750000ft. irány ár. ^_^ Okok? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Okok? ^_^ Gondolom anyagi. :D Nem hiszem,hogy megunta volna. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus31, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 bakker... ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 Blitz óta én is nézegetem az eladó Mantákat, és meg is lepődtem, mikor megláttam a használtautón. Link to comment Megosztás: More sharing options...
kismanta Elküldve Augusztus31, 2010 Megoszt Elküldve Augusztus31, 2010 hello mennyit adna valaki érte? c kadettot be számolnék 06702276109 ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember1, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember1, 2010 hello mennyit adna valaki érte? c kadettot be számolnék 06702276109 :D :D ekkora a baj...? ^_^ baszki... lenne pénzem, akkor megvenném tőled visszavásárlási opcióval... :D amikor "gazdag" voltam, akkor vettem már így mantát egy havertól. De soha nem engedte a nője, hogy visszavegye ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember4, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 wehehe mekkora volt a Bill már megint a SzeptEmber feszten ^_^ Link to comment Megosztás: More sharing options...
öcsibácsi Elküldve Szeptember4, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember4, 2010 Valakinek? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 Valakinek? Huh... kész szerencse hogy a hátsó szárnyat nem adja, mert az valami baromi ronda... bár ezen kívül is vannak érdekes részek az autón... például mi az a téglalap alakú izé a hátsó sárvédőn? Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember5, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember5, 2010 például mi az a téglalap alakú izé a hátsó sárvédőn? Karos index! ^_^ :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 4:30tól a lényeg! Na Skacok ezt a világ rekordot kellene megdönteni egy opel tali alkalmával a hátsókerekeseknek! Nemelég hogy több autó lenne, de még opel is mindegyik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Szeptember7, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2010 4:30tól a lényeg! Na Skacok ezt a világ rekordot kellene megdönteni egy opel tali alkalmával a hátsókerekeseknek! Nemelég hogy több autó lenne, de még opel is mindegyik! Istenem, De szép <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 4:30tól a lényeg! Na Skacok ezt a világ rekordot kellene megdönteni egy opel tali alkalmával a hátsókerekeseknek! Nemelég hogy több autó lenne, de még opel is mindegyik! Csak 29 autó??? <_< az nem sok :wacko: Baszki, de moist komolyan meddig tart megcsinálni??? Én most úgyis újraértékelem az életem, és mivel öt éve nem jaszkariztam a nagy mantatörés óta, így gondoltam felelevenítem ebbéli tudásom ;) szóval én simán benne vagyok... Stage 2-n meg le lehet nyomni az egyszerre driftelést. Az ilyen pörgéshez amúgy sem kell nagy tudás. :( (azért mondtam hogy benne vagyok ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Csak 29 autó??? <_< az nem sok :wacko: Baszki, de moist komolyan meddig tart megcsinálni??? Én most úgyis újraértékelem az életem, és mivel öt éve nem jaszkariztam a nagy mantatörés óta, így gondoltam felelevenítem ebbéli tudásom ;) szóval én simán benne vagyok... Stage 2-n meg le lehet nyomni az egyszerre driftelést. Az ilyen pörgéshez amúgy sem kell nagy tudás. :( (azért mondtam hogy benne vagyok ;)) Azért 30 hátsókerekes Opelt nem lenne egyszerű összeszedni, pláne amit nem sajnálnak. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember8, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Azért 30 hátsókerekes Opelt nem lenne egyszerű összeszedni, pláne amit nem sajnálnak. de túl bonyolult sem lenne. Sajnálni meg nem kell ezeket, mert ennyi kis pörgéstől semmi bajuk nem lesz :wacko: Mondjuk szerintem nem a 30 autó összeszedése a kivhívás első körön, hanem az érdektelenség. Mondjuk. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Azért 30 hátsókerekes Opelt nem lenne egyszerű összeszedni, pláne amit nem sajnálnak. Majd hívjuk öcsédet is. :( <_< :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kori Elküldve Szeptember8, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2010 Majd hívjuk öcsédet is. ;) <_< :wacko: Nem kellene kétszer mondani neki :( Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Nagyon úgy érzem,hogy ki van halva a manta topic!!!! :( az én magyarázatom,hogy ideiglenesen elköltöztünk és itt mamáméknál kissé gyengusz a wifi. hetente egyszer sikerül rácsatlakozni pár percre. :wacko: De megpróbálom orvosolni valahogy , amint tudom. Amúgy várjuk a telet. Lassan téligumit is venni kellene. Mona műszakija sikeres volt, bár a futómű nem ######a. Lesz mit dolgozni rajta. A kocsik teteje beázik kicsit, de optimisták vagyunk. <_< Babuci már röhög. imád mantázni és a leghangosabb mantában alszik a legjobbakat. A kemény 7 kilójával igencsak megterheli a lengéscsillapítókat. Úgy néz ki végre sikerült lököst szereznem a vasra. múlt héten megint törtem a mantzel-en egyet, mert Szegeden minden úgy fel van túrva, hogy katasztrófaövezetté kellene nyílvánítani a várost. Lábbal rúgtam vissza a széthajlott sárvédőt is!!! Már csak két sárvédőt és egy kardánt keresek! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember20, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Hát nekem is van magyarázatom, hogy miért nem írok, de ez most nem publikus - aki tudja, az tudja :wacko: Ennyire megtörted a mantát? ;) amúgy sok sikert a sárvádő kereséséhez, javaslom az üvegszálat, mást ritkán talál az ember <_< Tök cuki lehet Sanyika 7kilósan :o Zamárdiban még pillekönnyű volt :) de mondjuk a Szerelmem is már 12 kiló, na hozzá már kell a msuzkli :o Amúgy gondoltam, hogy a Bill koncertes rock&roll képhez opozitba beteszem a 'Hajni árkot ás, mert csőtörés van, de a rock&roll még ott is él' című leleplező fotót, de még arra se volt időm. Viszont ma diszkólámpát kell szerelnem, mert Makett 16éves lesz, és két hétig ünnepeljük - ahhoz meg kell a megfelelő fénytechnika. :D A vizipiramis 8 év után újra él (nem is volt igaz, hogy ki kell dobni, meg javíthatatlan - kb. 10perces meló volt vele), az is fénytechnika :D Tulajdonképpen, ha belegondolok, nem egy normális dolog, hogy valakinek a nappalijában középen tükörgömb van, meg hozzá diszkólámpa, és a tévé két oldalán egy vizipiramis, meg egy lávalámpa. Ha piros lenne a fal, kakkor tiszta bordély hatás :P Amúgy múlthéten volt a 'leghülyébb névnapok hete' :( ennek a hatása alatt áltam egész héten. Ilyenek baszkii: Szeréna, Roxána, Ludmilla, Hildegárd, Vilhelmina, Dorián ;) ezeket szerintem nem egy hétre, hanem egy évre kellett volna elosztani :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Szeptember20, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember20, 2010 Nagyon úgy érzem,hogy ki van halva a manta topic!!!! :wacko: Sajnos :( Hajni aranyköpései és sztorijai egyenesen elvonási tüneteket okoz nálam.. <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember21, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember21, 2010 Sajnos :wacko: Hajni aranyköpései és sztorijai egyenesen elvonási tüneteket okoz nálam.. <_< :o meghatódtam :) de most sajnos épp egy eldugult piszoárban vitorlázok, viszont a koboldok dögkútja és a szentlélek koszorúja között van itt egy szimpatikus nyúlcsapás, amin elindultam (hogy drogmámorgyanús Kiss Tibi idézetekkel tűzdeljem meg mondatom őzgerincét ;) ), lassan látom a végét, és visszatérek, mint egy Jedi - de komolyan :(. Csak még kell egy kis idő ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember22, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Annak érdekében, hogy kínom búját-baját másokra is ráontsam és kényszerítsem, hogy fájdalmam nyígját elszenvedjétek: bemutatom a Rock&Roll ezer arcának három megnyilvánulását szerény és unalmasnak nem mondható életemben <_< 1. Hajni Deák Bill koncerten 2. Hajni a gödörben csőrepedéskor ásás közben 3. Hajni visszatérvén a kazánházból a 8-10 év alatt felgyűlt szénpor lapátolása után NESZTEK NEKTEK ROCK & ROLL !!!!!!!!!!!!! :wacko: :( ;) ;) (a két utolsó nem egy napon volt :o) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Annak érdekében, hogy kínom búját-baját másokra is ráontsam és kényszerítsem, hogy fájdalmam nyígját elszenvedjétek: bemutatom a Rock&Roll ezer arcának három megnyilvánulását szerény és unalmasnak nem mondható életemben :o 1. Hajni Deák Bill koncerten http://img12.tar.hu/manta/size2/90198757.jpg 2. Hajni a gödörben csőrepedéskor ásás közben http://img12.tar.hu/manta/size2/90198758.jpg 3. Hajni visszatérvén a kazánházból a 8-10 év alatt felgyűlt szénpor lapátolása után http://img12.tar.hu/manta/size2/90198759.jpg NESZTEK NEKTEK ROCK & ROLL !!!!!!!!!!!!! :) :o :D :D (a két utolsó nem egy napon volt :P) Az utolsó nagyon komoly. <_< :wacko: :( Az eszetlen macskád megismert? :) Vagy ijedtében leesett a radiátorról?. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Annak érdekében, hogy kínom búját-baját másokra is ráontsam és kényszerítsem, hogy fájdalmam nyígját elszenvedjétek: bemutatom a Rock&Roll ezer arcának három megnyilvánulását szerény és unalmasnak nem mondható életemben :( 1. Hajni Deák Bill koncerten 2. Hajni a gödörben csőrepedéskor ásás közben 3. Hajni visszatérvén a kazánházból a 8-10 év alatt felgyűlt szénpor lapátolása után NESZTEK NEKTEK ROCK & ROLL !!!!!!!!!!!!! ;) ;) :o :) (a két utolsó nem egy napon volt :o) Tényleg nem vagy egyensúlyban, pedig már a Nagy Feró is megmondta: 8 óra munka 8 óra pihenés 8 óra szórakozás Most akkor melyik, melyik? <_< :D :wacko: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2010 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2010 Az opeles sapka azért befigyel! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts