Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
automata moderátor van a szobádba építve? ^_^ azt hogy? :P padlófűtés helyett, vagy mi? ;)

Neeeem az, hanem, hogy fa szén csak másképp bontva a betűket (fa sz én)

és amikor a legyeket szidod, akkor is hasonló önkáromlás kívánata jön ki hangzásra, pl. hülye legyek :D

Elküldve

vágtam én, csak hirtelen elképzeltem (igaz, hogy legalább két asszociációs síkot átugorva), hogy nem mert semmit mondani a szobádban, mert még a falnak is füle van (szószerint). :D

Jön valaki Vad Fruttikra holnap a ZPbe?

Elküldve
vágtam én, csak hirtelen elképzeltem (igaz, hogy legalább két asszociációs síkot átugorva), hogy nem mert semmit mondani a szobádban, mert még a falnak is füle van (szószerint). :P

Jön valaki Vad Fruttikra holnap a ZPbe?

Jaa, ennyire nincs még 1984 :D

Viszont te meg vigyázz ezekkel a síkugrásokkal, mert ha sokat sliders-ezel, akkor a ZP-ben is szét leszel csúszva, aztán nehéz ám a dimenzióugrás ^_^

Elküldve
Jaa, ennyire nincs még 1984 :D

Viszont te meg vigyázz ezekkel a síkugrásokkal, mert ha sokat sliders-ezel, akkor a ZP-ben is szét leszel csúszva, aztán nehéz ám a dimenzióugrás ^_^

Valahogy éreztem, hogy nem azt írod : én megyek a ZP-be :P ;) ;) :D

Elküldve

Király volt a Vad Fruttik koncert tegnap a ZPben :D igaz, hogy a csajok csesztek jönni, mert vén szarok már, és nem bírják a rákendrollt, de mi azért jól szórakoztunk :D (otthon maradtak tévét nézni ;) még csak fel sem gyújtották a lakást :D )

Viszont hogy én mégegyszer nem iszok a ZPben bort, azt hétszáz! :D bakker, én nem tudom milyen kannás Merengő/Búfelejtő/Koccintós vagy akármilyen kotyvalék volt az, amit ugyan üvegből töltöttek, de meddig tart átlocsolni a petpalanckól ugyebár - de az az igazi bebaszós lőre ^_^

Köztudott, hogy szeretem a bort, meg minden, és azt is pontosan tudom, melyiknek milyen hatása van - de ebből az igazi szarból meg sem ittam egy pohárral, és már mondtam a Lacsinak, hogy vigyázzon rám, mert bajok lesznek. Mondjuk baj az nem lett, de olyan szinten fáj a fejem, hogy ha ki kéne lakkozni a lábujjköröm, akkor lehánynám a saját lábam :P

Utoljára IceMan szülinapján volt szerencsém ilyen szarhoz a királdi kocsmában. Na, ott is egy fröccstől úgy beálltam, mint a pcsa! És ezekben az a röhej, hogy ahogy beüt, úgy el is múlik - de aztán már mindegy, hogy mit iszol, akkor is rossz lesz neked másnap... ihatsz akár vizet is, akkor is megszívtad... és nem kell sokat inni ezekből a szarokból ;) én nem is értem, kiknek kutyulják ezeket... mert az, hogy néha belefutok ilyen helyeken egy-egy pohár ilyenbe az okés, mert amúgy jó borokat iszom (miután elfogyott az a kiváló etyeki borom, rákaptam a csopakira, de előtte szürkebarátoztam :D - Bornapló I. fejezet ;) tényleg :P ilyet kéne írnom! Befejezhetnám Hamvas Béla álmát! :P )

Szóval el tudom képzelni mi marad annak a lúzernek az agyából, aki ettől részegedik le! Mert ettől csak lerészegedni lehet, élményborozásra nem jó... (milyen szavakat találok már ki :P ebből Bornapló lesz :P)

De ha kannás, és úgy töltk át üvegbe, akkor az minden bizonnyal egy varázsüveg! És azért kell áttölteni (nem azért, hogy a hülye vendég azt gondolja, hogy jót kap 180,- ft/dl áron... neeeeeeeeeeeeeeeem...), mert ez az üveg (1,5-2 lityósra tippelem - eleve furcsa) képes arra, hogy ugyanazt a lőrét egyszer száraz, egyszer félédes, és egyszer édes borként töltse a pohárba :P ilyet még nem pipáltam! És tuti, hogy így volt, mert kétszer (én hülye! KÉTSZER bazdmeg KÉTSZER!!!!) kértem ugyanabból, és tök más íze volt. De legalább a hatás ugyanaz...

Az egészben az a tanulság, hogy nem szabad gyerekek nélkül ZPbe menni, mert egyrészt berúgsz (ha akarsz, ha nem), másrészt nyilvánosan zaklatod a férjed...

Elküldve

Az egésznek az oka a Vad Fruttik!

Én megmondom most. ^_^

Egy nagy fostaliga az a zenekar.Ott vannak azok a a gitárok,egy jó énekes,jó szövegekkel és senki nem mer rálépni a torzító pedálra,hogy legyen valami töke is a hangzásnak.

Amikor szeparéban voltam egyszer VF koncerten,mindig az volt az érzésem,mintha zsebhoki zenekar lenne az egész,ilyen elfolytott terror van bennük,ami soha nem tör a felszínre. :P

Csajozni viszont tökéletes zene,annyi b@szatlan szingli picsát egy helyen még nem láttam! :D

Elküldve
...

Csajozni viszont tökéletes zene,annyi b@szatlan szingli picsát egy helyen még nem láttam! :D

Ahaaa, akkor ezért volt Pesten Tomi. Csütörtökön találkoztam vele a Lurdynál ^_^

Elküldve

Hät erdems ezen elgondolkodni ......

Járom az országot és az utazás alatt a forgalomban haladó autókat figyelem. Számomra érthetetlen, hogy hogyan képesek a gyártók akár több tízmillióért rásózni szegény vásárlókra olyan Audikat, BMW-ket, Merciket, amik műszakilag nem mondhatóak a legjobb minőségűnek. A legdrágább autóknál lehet megfigyelni a következő műszaki hibákat:

* Az irányjelző nagyon hamar tönkremehet ezekben a járgányokban, ritkán lehet látni, hogy működik, mikor sávot váltanak, kanyarodnak, vagy előznek.

* A gázpedál sem működik túl jól, nem lehet vele finom mozdulatokat végezni, ez piros lámpánál látható, mikor a legtöbb ilyen autó csikorogva indul el.

* Valószínűleg ez az oka annak is, hogy mindig túllépik a megengedett sebességet. Lehet, hogy leesik a gázpedál?

* A fékberendezés se lehet túl jó. A minap is szegény rémült Audi-s úgy villogott az autópályán az előtte 130-al haladó autónak, hogy húzódjon le, mert nem tud megállni.

* A szélvédők megint csak silány gyártmányok lehetnek, amilyen sötétek, biztos nem lehet kilátni belőle, ezért nem veszik észre a stop táblát, a záróvonalat, a forgalom elől elzárt terület rácsait vagy esetleg a gyalogos átkelőhelyet.

* Parkolni se lehet velük rendesen, rengetegszer állnak zebrán, autókijárat előtt, keresztben a járdán vagy a mozgáskorlátozottak széles parkolóiban.

* Az is érthetetlen számomra, hogy miért spórolták ki belőlük a hamutartót, hiszen ez még a Trabantokba, Polski Fiatokba is belefért. E felesleges költségtakarékosság miatt kényszerülnek szegény vezetőik arra, hogy az ablakon hamuzzanak ki, a csikktől és egyéb hulladéktól is itt szabaduljanak meg.

Mindezen felül szerintem az utastér ártalmas az egészségre.

Megfigyelhető, hogy a férfiak puffadtak lesznek, kihullik a hajuk, és a szemük is érzékeny lesz, ezért még télen is napszemüveget hordanak, továbbá agresszívvá is válnak, folyton kötekedni akarnak. A nők ezzel szemben alultápláltak lesznek az autó használata miatt, a hajuk elszőkül, az intelligenciájuk pedig mély szintre esik.

Szörnyű lehet ilyen autókkal közlekedni, és óva intek tőle mindenkit.

Elküldve
Hät erdems ezen elgondolkodni ......

Mindezen felül szerintem az utastér ártalmas az egészségre.

Megfigyelhető, hogy a férfiak puffadtak lesznek, kihullik a hajuk, és a szemük is érzékeny lesz, ezért még télen is napszemüveget hordanak, továbbá agresszívvá is válnak, folyton kötekedni akarnak. A nők ezzel szemben alultápláltak lesznek az autó használata miatt, a hajuk elszőkül, az intelligenciájuk pedig mély szintre esik.

Szörnyű lehet ilyen autókkal közlekedni, és óva intek tőle mindenkit.

^_^ :P :D

Elküldve
Az egésznek az oka a Vad Fruttik!

Én megmondom most. ;)

Egy nagy fostaliga az a zenekar.Ott vannak azok a ######a gitárok,egy jó énekes,jó szövegekkel és senki nem mer rálépni a torzító pedálra,hogy legyen valami töke is a hangzásnak.

Amikor szeparéban voltam egyszer VF koncerten,mindig az volt az érzésem,mintha zsebhoki zenekar lenne az egész,ilyen elfolytott terror van bennük,ami soha nem tör a felszínre. ;)

Csajozni viszont tökéletes zene,annyi b@szatlan szingli picsát egy helyen még nem láttam! :P

Ilyet írni bakker... nem is bírtam már majdnem egy hete lereagálni :D most se tudom... ^_^

Elküldve

vazze, ezzel még nem is dicsekedtem:

zseniteszt: "A teszten elért eredményed 83,80%, ami azt mutatja, hogy benned még megvannak a zseni jellemvonások. Ne hagyd hát kipusztulni! "

bocsesz :D

Makett még zsenibb ^_^

Elküldve

Itt az egész (csak hogy tudjátok, hogy kivel van dolgotok ^_^)

/még akkor is, ha a kutyát nem érdekli :D /

Amúgy ajánlom mindenkinek a tesztet, pár nap alatt jön emailen a kiértékelés.

Kedves ZseniTeszt Kitöltő!

Szeretnélek emlékeztetni Téged, hogy:

A zsenik köztünk vannak!

Amennyiben, ezidáig megmutatták magukat jobb esetben enyhe fintort, de a legtöbb esetben leszólást, leértékelést kaptak. Csak ritkán részesültek elismerésben, dicséretben, vagy jutalmazásban.

De miért? Kik ezek az emberek?

Egy igen ismert zseni, Szókratész mondta: 'amennyiben vitázni kívánsz velem, tisztázzuk a szavak jelentését'. Ezt teszem hát én is.

A zseni szó azt jelenti: lángész, a tömegből kitűnő, másokat nem utánzó, hanem az emberi működések terén nagyszerűt, bámulatosat alkotó, teremtő személy./Ballagi Mór, A Magyar Nyelv Teljes Szótára 1867/

Ők azok, akik meglátják a nem optimális dolgokat. Ki tudják következtetni, hogy a jelenben elkövetett dolgok mit fognak okozni a jövőben. Ebből adódik, hogy mindig saját koruk előtt járnak, és így máshogy gondolkodnak, máshogy viselkednek, más dolgokat tesznek, mint a többi 'normális' ember. Ők azok, akik új ötletekkel állnak elő, és konkrét lépéseket tesznek a problémák megelőzésére. Nem népszerűek kívánnak lenni, sokkal inkább hatékonyak. Ez az, ami miatt 'nem normális'-nak tartják őket.

A környezetük ritkán érti meg őket, ezért sok leszólást, leértékelést kapnak. Ennek következtében sok zseni elcsitul, megtörik, és beáll a sorba. Akik mégis vállalják a dolgot, azoknak viszont mérhetetlen mennyiségű támadást és éles kritikát kell kiállniuk, miközben a bizonyítékok mind őket igazolják.

Nem csak a világhírű személyekről és újságokban megírt kritikákról van szó. A csendben dolgozó zsenikkel is előfordul mindenhol: a konyhában, a munkahelyen... Gyakran a következő beszólásokat kapjuk: 'na már megint mit kotyvasztottál' , 'ne újíts már folyton' , vagy ''Te miért nem tudsz normális lenni?'. Ezek leértékelik a zseni céljait és tevékenységét. Vedd észre! Ezek azok a folyamatos leszólások, amik elveszik a zseni erejét, és szépen lassan 'normálissá' teszik.

A teszten elért eredményed 83,80%, ami azt mutatja, hogy benned még megvannak a zseni jellemvonások. Ne hagyd hát kipusztulni!

LÉGY ZSENI!

Kormány Emil

a ZseniTeszt megalkotója

Elküldve
Ilyet írni bakker... nem is bírtam már majdnem egy hete lereagálni ^_^ most se tudom... :P

Mi van anyus?Feldobtam a magaslabdát vagy ledobta az agyad a szijjat? :D ;)

Elküldve

Ledobta a szíjat :P

A VF kiváló tánczenekar ;)

Nyomd le a zsenitesztet, had' fölényeskedjek már ;)

HOPPÁ! :D asszem mozog a Makett! Milyen korán kelt ma... ^_^

Elküldve
Ledobta a szíjat :P

A VF kiváló tánczenekar ;)

Nyomd le a zsenitesztet, had' fölényeskedjek már ;)

HOPPÁ! :D asszem mozog a Makett! Milyen korán kelt ma... ^_^

Hát dél az tényleg elég korán van! :D

Elküldve

Pénteken csőtörés volt nálunk. És az egész korai felfedezését a mantának lehet köszönni, mert pont felette parkoltam, és anutám nagyon megijedve jött fel, hogy valami folyik a kocsim alól ^_^

Esélytelen volt, hogy víz jöjjön állóhelyzetben ráadásul hátulról, szóval legurultam a tócsáról, és akkor láttuk, hogy a beton repedésein át szivárog a víz.

Na, ki is kellett lapátolni 2-3 négyzetmétert olyan 1,5méter mélyen... :D

Kiástuk a halál vermét, ahol spártásat akartunk játszani, de aztán felnőtt fejjel gondolkodva rájöttem, hogy csak nem rúghatom be a gödörbe a 14 éves uncsiöcsit :P

Viszont erről eszünkbe jutott, hogy Magdi anyust egy galacsin ölte meg. A hozzá illő bizonyító videót pedig 83 asszociációs síkon áthaladva a Makett egyik spanja szolgáltatta:

Így akartunk mi is spártásat játszani :D

Szombat délutánra lett víz - péntek este még vihogtam, hogy tiszta autós tali, hogy el kell menni a vizesblokkig fürdeni (ami anyáméknál volt, mert csak addig lehetett visszavinni a vizet a rendszer ledugózásával - és oda se sokáig), de szombat dél felé már nagyon tudtam: nem bírnék tanyán élni...

Summa summárum: víz nélkül még szarni is szar... még akkor is, ha a lyukba célzol... és bár menő dolog ásványvízzel főzni, de azért csak macera...

:P :P :P THIS IS SPARTAAAAAA!!!!! :D :D :D

Elküldve
Hajni! Udvari wc? Tudod, olyan pottyantós. Abba nem kell víz, csak sok a légy. ^_^

Erről a Madagaszkár jut az eszembe:

"-...az a pálmalevéllel kitörlős?

-ki törli ki?" :D

Elküldve

ha sok a légy, akkor tisztára beköpik ^_^

(uhh, ez egy nagyon durva képzavar :D )

( a fogszabimon meg hegyekben áll a gomba és a kukorica. Mehetek fogat mosni.. ma már ötödszörre... kurvéjul nehéz az élet...)

(figyeltétek, hogy a 'kurvájul' parasztos kifejezést nem moderálja a fórum? :P)

Elküldve
csak egy "szavamba" kerül, és moderálhatja azt is :D

^_^ ne má :P tudod mennyit keresgéltem, mire ráleltem a helyettesítő szóra? ;)

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.