mélykék76 Elküldve Május11, 2010 Megoszt Elküldve Május11, 2010 ....minek kurvázol? :devlish:.... Lényegretörő :lol: :lol: ;) Mint ez : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=644641 :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Cöcö.....ezzel a mondattal ismerkedsz amúgy ? :lol: :lol: Ez ilyen coming out vót na! :lol: minek kurvázol? :devlish: :lol: ;) ;) :P A kérdés jogos,végülis én vagyok a hülye! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 ....Ez ilyen coming out vót na! :lol:.... Oké amíg ilyen, de másmilyen ne legyen már :devlish: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Oké amíg ilyen, de másmilyen ne legyen már :lol: :lol: Milyen? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Milyen? :devlish: coming out, államtitkár Hagy ne kelljen már rajzolnom :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 coming out, államtitkár Hagy ne kelljen már rajzolnom :lol: :lol: Jaj cicafiú,tudod hogy én nem vagyok olyan! :devlish: De azé államtitkár lennék...de csak a pénz felmarkolása miatt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
spzoli Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Jaj cicafiú,tudod hogy én nem vagyok olyan! ;) De azé államtitkár lennék...de csak a pénz felmarkolása miatt! ;) Markolásznád a vastag tekercseket? :lol: :lol: :lol: :lol: :P :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május12, 2010 Megoszt Elküldve Május12, 2010 Markolásznád a vastag tekercseket? :lol: :lol: :lol: :lol: ;) :devlish: Dehogy,csak a pircingjét! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május13, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Május13, 2010 Annyira, de annyira ocsmányak vagytok :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május13, 2010 Megoszt Elküldve Május13, 2010 Annyira, de annyira ocsmányak vagytok :lol: Óóóó te kis szüzies prűdség! :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2010 Melinda a leggizdább mantás csaj: képes volt a szülést a vadkerti találkozóhoz igazítani, és le is hozta a három hetes fiát :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Melinda a leggizdább mantás csaj: képes volt a szülést a vadkerti találkozóhoz igazítani, és le is hozta a három hetes fiát :devlish: gizda: alapjelentése: sovány, vékony Később zsenge, gyenge, tré, nyamvadt gizdáskodik: nagyképűsködik, kötözködik, erősködik, a horváth 'gizda' jelentése: ékesség, disz, pipere, cicoma; felpiperézett, felcicomázott nő; hiúság, büszkeség, kevélység (tnx LvT) Ezek közül melyik vagyok? mert nem nagyon ismertem a jelentését eddig. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 gizda: alapjelentése: sovány, vékony Később zsenge, gyenge, tré, nyamvadt gizdáskodik: nagyképűsködik, kötözködik, erősködik, a horváth 'gizda' jelentése: ékesség, disz, pipere, cicoma; felpiperézett, felcicomázott nő; hiúság, büszkeség, kevélység (tnx LvT) Ezek közül melyik vagyok? mert nem nagyon ismertem a jelentését eddig. :devlish: Khm..., talán a kötözködik. :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május17, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Május17, 2010 Okos kérdés, mert ugye a nagy filozófust idézve: ha vitatkozni akarsz velem, akkor előbb tisztázzuk a fogalmak jelentését :lol: tehát: értelmezésemben a gizda menőt, lazát, megbámulni valót stb. jót jelent, nem pejoratív értelemben :devlish: így jó? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Okos kérdés, mert ugye a nagy filozófust idézve: ha vitatkozni akarsz velem, akkor előbb tisztázzuk a fogalmak jelentését :lol: tehát: értelmezésemben a gizda menőt, lazát, megbámulni valót stb. jót jelent, nem pejoratív értelemben :lol: így jó? :lol: jó válasz. :lol: reméltem,hogy nem a "nyamvadt" megoldást választod. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Nem tom Melinda miért szenvedsz önbizalomhiányban! Tök jól nézel ki szülés után,nem kell aggódnod. :lol: Mostmár igazi MILF vagy! :devlish: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Nem tom Melinda miért szenvedsz önbizalomhiányban! Tök jól nézel ki szülés után,nem kell aggódnod. ;) Mostmár igazi MILF vagy! :devlish: :lol: :lol: Törölgetem a monitor alját. :lol: :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május17, 2010 Megoszt Elküldve Május17, 2010 Mostmár igazi MILF vagy! :devlish: :lol: :lol: :lol: :lol: ;) ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május18, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2010 Mi az a MILF? :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Mi az a MILF? :lol: a gyakorikérdések.hu szerint: igazából ez szleng kifejezés:Mother(s) I('d) like to fuck-ennek a rövidítése...magyarul(nem nyers fordításban,ha tudsz angolul akkor le tudod fordítani.....)- olyan nő aki már anya,de a férfiak így is szexuálisan vonzónak találják... :lol: bár általában a második gyerek a hízlalós. remélem visszanyerem a régi centijeimet, mert nagyon nem jönnek fel a nadrágjaim. :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Törölgetem a monitor alját. :devlish: :lol: ;) :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május18, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Május18, 2010 Stefan! Te meg hol a picsbe voltál a hétvégén???? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Stefan! Te meg hol a picsbe voltál a hétvégén???? Nem kapta meg a kávéját Surdilovics, így bealudt a gyíkkal együtt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május18, 2010 Megoszt Elküldve Május18, 2010 Nem kapta meg a kávéját Surdilovics, így bealudt a gyíkkal együtt. Hidegben a gyíkok behúzódnak :devlish: Amúgy sajna nem sikerült időben megcsinálnom az autót, aztán még vasárnap is azt mókoltam, jól meg is fáztam, most itthon vagyok dögrováson :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május19, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Május19, 2010 Hidegben a gyíkok behúzódnak :devlish: Amúgy sajna nem sikerült időben megcsinálnom az autót, aztán még vasárnap is azt mókoltam, jól meg is fáztam, most itthon vagyok dögrováson :lol: van ilyen vonat... valami tömegközlekedési eszköz vagy mi :lol: megfázni meg ott is megfázhattál volna, mint más normális opeles :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts