Guest Sanci Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Elvetted a kedvem,nem megyek holnap fel. :) Nekem is :D pedig reggel még erősen gondolkoztam, hogy kezdeni kellene ma magammal valamit ha már egyedül ücsörgök itthon :) és hátha összefutok néhány jó arccal.. :D
mélykék76 Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 ....Az expo csak a lovéról szól, és ha nem ilyen fanatikusok lennének a kiállítók, akkor lóf_szt sem tudtak volna felmutatni a vurslin és a kajáldahegyeken kívül. Ettől függetlenül jó volt.... Nem volt olyan nagyon rurslis teeeee :) Aztánamangalicasültkolbásznagyonkellemesvolt. Mondjuk 1 pár csarnokot még elviseltem volna autokkal. Pár autó "mennyit ér" játéka irreális volt. + az ingyen megleshető parkolóban is szép autók voltak :)
mélykék76 Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Szeretem gatyára öntözni jó? :) Egyébként kussojá,ám in láv! :) Vannak fontosabb dolgok is...minden másra ott a master card! :D Huááááááááááááááá Locsolni kell vagy inni :D :D :lol: :D
J0hnny Elküldve Április18, 2010 Elküldve Április18, 2010 Huááááááááááááááá Locsolni kell vagy inni :) :) :D :D Te mindkettőt profin műveled! :D
mantababy Elküldve Április20, 2010 Elküldve Április20, 2010 Nemsoká lejár, nem érdekel valakit? Nekem nagyon tetszene, de hogy juttatom el Szegedre? :) CSak ezért nem licitáltam rá.
tgabika76 Elküldve Április20, 2010 Elküldve Április20, 2010 Nekem nagyon tetszene, de hogy juttatom el Szegedre? :) CSak ezért nem licitáltam rá. Ha végképp nincs más megoldás, én el tudom vinni Szegedre, hetente egyszer járok arra. Csak ehhez meg hozzám kéne eljutnia Fejér megyéből... :) (Bár jó volna tudni hogy fejér megyében pontosan hol is van ez az alkatrész, mert történetesen keresztülmegyek ezen a megyén Szeged felé menet... :D )
mantababy Elküldve Április20, 2010 Elküldve Április20, 2010 Ha végképp nincs más megoldás, én el tudom vinni Szegedre, hetente egyszer járok arra. Csak ehhez meg hozzám kéne eljutnia Fejér megyéből... :) (Bár jó volna tudni hogy fejér megyében pontosan hol is van ez az alkatrész, mert történetesen keresztülmegyek ezen a megyén Szeged felé menet... :D ) Most kérdeztem tőle, de annyira hamar vége a licitnek,hogy nem biztos, hogy most elolvassa. Lehet majd felteszi mégegyszer. :) akkor okosabb leszek. Ha megtudom és aktuális , akkor szólok. :D köszi
sanyib Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 :) :) Megjöttem :D :D Anya és Apa nagy örömére 2010 04 23-án megérkeztem. Súlyom 3750gramm, magasságom 53 cm. APA LETTEM!!!
Gabo Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 Anya és Apa nagy örömére 2010 04 23-án megérkeztem.<br />Súlyom 3750gramm, magasságom 53 cm.<br />APA LETTEM!!!<br /> GRATULA !!!!!! :)
Tiu Elküldve Április23, 2010 Elküldve Április23, 2010 :D :D Megjöttem :D :lol: Anya és Apa nagy örömére 2010 04 23-án megérkeztem. Súlyom 3750gramm, magasságom 53 cm. APA LETTEM!!! Gratulálunk mindkettőtöknek (hármótoknak). :D :) Sok-sok örömöt, és jó egészséget! Az egészségbe besegítünk Vadkerten. :D :)
hening Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 :) :) Megjöttem :D :D Anya és Apa nagy örömére 2010 04 23-án megérkeztem. Súlyom 3750gramm, magasságom 53 cm. APA LETTEM!!! Isten éltesse a legkisebb Mantást. A szüleinek pedig sok boldogságot, és kitartást a picihez. :D
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Elküldve Április24, 2010 Hajni! Hogyan égessük be a mai zenei celebeket! :) :) :D
tascona Elküldve Április25, 2010 Elküldve Április25, 2010 :) :) Megjöttem :D :D Anya és Apa nagy örömére 2010 04 23-án megérkeztem. Súlyom 3750gramm, magasságom 53 cm. APA LETTEM!!! Gratula :D
sanyib Elküldve Április25, 2010 Elküldve Április25, 2010 Köszönjük szépen a gratulációkat. Melcsi és a baba is jól van ,ha minden jól megy jövőhét közepe felé jönnek haza :) . Remélem jó idő lesz vadkerten és le tudunk menni szombaton egy kicsit.
manta Elküldve Április25, 2010 Szerző Elküldve Április25, 2010 :lol: :D Megjöttem :D :D Anya és Apa nagy örömére 2010 04 23-án megérkeztem. Súlyom 3750gramm, magasságom 53 cm. APA LETTEM!!! Azta büdöspicsa######át neki! Hogy erre a hírre hegyezem magam, mióta megtudtam, hogy ilyen áldásban lesz részetek, és pont aznap ide se tolom a pofám, hogy az elsők között gratulálhassak! Basszameg! :) De komolyan mondom, annyira örülök, mintha a közvetlen családomban született volna bébi :D nagyon gratulálok, szép nagy baba ;) és bakker, hogy a Melinda képes volt addig szuggerálni magát, hogy időben szüljön Vadkerthez képest, az külön beszarás ;):D:D ... itt három perc szünet..... .......... ......... felhívtam az anyukát!!!!!!!!!!!!! ;) beszarsz!!!! Azt hiszem Melinda elvitte a legagyamentebb mantásnő címét: képest volt hazavinni a mantát, hogy ne maradjon az utcán, miután realizálta, hogy elfolyt a magzatvize :D innentől ő a legtutibb mantáscsaj széles e hazában!!!!! Ezt én mondom, nem más!!!! tehát ez így is van!!!! ;) Jaj... nagyon örülök nektek Melinda és Sanyi kétszer! :) iszom is az egészségetekre! :D
Guest Sanci Elküldve Április25, 2010 Elküldve Április25, 2010 :) :) Megjöttem :D :D Anya és Apa nagy örömére 2010 04 23-án megérkeztem. Súlyom 3750gramm, magasságom 53 cm. APA LETTEM!!! Gratulálunk!
Gelko Elküldve Április26, 2010 Elküldve Április26, 2010 képest volt hazavinni a mantát, hogy ne maradjon az utcán, miután realizálta, hogy elfolyt a magzatvize :) innentől ő a legtutibb mantáscsaj széles e hazában!!!!! Ezt én mondom, nem más!!!! tehát ez így is van!!!! :) Ez nagyon kemény :D
nagy istván Elküldve Április29, 2010 Elküldve Április29, 2010 vki tud segíteni??? sörös sanyit keresném,de nem tok neki privit írni :devlish:
manta Elküldve Április30, 2010 Szerző Elküldve Április30, 2010 vki tud segíteni??? sörös sanyit keresném,de nem tok neki privit írni :lol: :devlish: miért nem? :lol: nekem meg van a száma, gondolom nem harapja le a fejem, ha megadom (pü-t küldtem) - de mondjad ám neki, ha nagy nehezen utoléred, hogy csókoltatja a mantás társadalom, és hiányzik is nekünk :lol: Ne ijedj meg, ha nem veszi fel! Csak próbálkozz... :lol:
Recommended Posts