Guest Sanci Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Elvetted a kedvem,nem megyek holnap fel. :) Nekem is :D pedig reggel még erősen gondolkoztam, hogy kezdeni kellene ma magammal valamit ha már egyedül ücsörgök itthon :) és hátha összefutok néhány jó arccal.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 ....Az expo csak a lovéról szól, és ha nem ilyen fanatikusok lennének a kiállítók, akkor lóf_szt sem tudtak volna felmutatni a vurslin és a kajáldahegyeken kívül. Ettől függetlenül jó volt.... Nem volt olyan nagyon rurslis teeeee :) Aztánamangalicasültkolbásznagyonkellemesvolt. Mondjuk 1 pár csarnokot még elviseltem volna autokkal. Pár autó "mennyit ér" játéka irreális volt. + az ingyen megleshető parkolóban is szép autók voltak :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Szeretem gatyára öntözni jó? :) Egyébként kussojá,ám in láv! :) Vannak fontosabb dolgok is...minden másra ott a master card! :D Huááááááááááááááá Locsolni kell vagy inni :D :D :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április18, 2010 Megoszt Elküldve Április18, 2010 Huááááááááááááááá Locsolni kell vagy inni :) :) :D :D Te mindkettőt profin műveled! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Endlos Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Nemsoká lejár, nem érdekel valakit? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Nemsoká lejár, nem érdekel valakit? Nekem nagyon tetszene, de hogy juttatom el Szegedre? :) CSak ezért nem licitáltam rá. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Nekem nagyon tetszene, de hogy juttatom el Szegedre? :) CSak ezért nem licitáltam rá. Ha végképp nincs más megoldás, én el tudom vinni Szegedre, hetente egyszer járok arra. Csak ehhez meg hozzám kéne eljutnia Fejér megyéből... :) (Bár jó volna tudni hogy fejér megyében pontosan hol is van ez az alkatrész, mert történetesen keresztülmegyek ezen a megyén Szeged felé menet... :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 Ha végképp nincs más megoldás, én el tudom vinni Szegedre, hetente egyszer járok arra. Csak ehhez meg hozzám kéne eljutnia Fejér megyéből... :) (Bár jó volna tudni hogy fejér megyében pontosan hol is van ez az alkatrész, mert történetesen keresztülmegyek ezen a megyén Szeged felé menet... :D ) Most kérdeztem tőle, de annyira hamar vége a licitnek,hogy nem biztos, hogy most elolvassa. Lehet majd felteszi mégegyszer. :) akkor okosabb leszek. Ha megtudom és aktuális , akkor szólok. :D köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április20, 2010 Megoszt Elküldve Április20, 2010 muki136 elvitte :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanyib Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 :) :) Megjöttem :D :D Anya és Apa nagy örömére 2010 04 23-án megérkeztem. Súlyom 3750gramm, magasságom 53 cm. APA LETTEM!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gabo Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 Anya és Apa nagy örömére 2010 04 23-án megérkeztem.<br />Súlyom 3750gramm, magasságom 53 cm.<br />APA LETTEM!!!<br /> GRATULA !!!!!! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Április23, 2010 Megoszt Elküldve Április23, 2010 :D :D Megjöttem :D :lol: Anya és Apa nagy örömére 2010 04 23-án megérkeztem. Súlyom 3750gramm, magasságom 53 cm. APA LETTEM!!! Gratulálunk mindkettőtöknek (hármótoknak). :D :) Sok-sok örömöt, és jó egészséget! Az egészségbe besegítünk Vadkerten. :D :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Nagy gratuláció! Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 :) :) Megjöttem :D :D Anya és Apa nagy örömére 2010 04 23-án megérkeztem. Súlyom 3750gramm, magasságom 53 cm. APA LETTEM!!! Isten éltesse a legkisebb Mantást. A szüleinek pedig sok boldogságot, és kitartást a picihez. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Gratulálok ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Na erre iszunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Hajni! Hogyan égessük be a mai zenei celebeket! :) :) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Április24, 2010 Megoszt Elküldve Április24, 2010 Gratulálunk mi is!! :) Bogi és a Tomik! Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 :) :) Megjöttem :D :D Anya és Apa nagy örömére 2010 04 23-án megérkeztem. Súlyom 3750gramm, magasságom 53 cm. APA LETTEM!!! Gratula :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
sanyib Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 Köszönjük szépen a gratulációkat. Melcsi és a baba is jól van ,ha minden jól megy jövőhét közepe felé jönnek haza :) . Remélem jó idő lesz vadkerten és le tudunk menni szombaton egy kicsit. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április25, 2010 :lol: :D Megjöttem :D :D Anya és Apa nagy örömére 2010 04 23-án megérkeztem. Súlyom 3750gramm, magasságom 53 cm. APA LETTEM!!! Azta büdöspicsa######át neki! Hogy erre a hírre hegyezem magam, mióta megtudtam, hogy ilyen áldásban lesz részetek, és pont aznap ide se tolom a pofám, hogy az elsők között gratulálhassak! Basszameg! :) De komolyan mondom, annyira örülök, mintha a közvetlen családomban született volna bébi :D nagyon gratulálok, szép nagy baba ;) és bakker, hogy a Melinda képes volt addig szuggerálni magát, hogy időben szüljön Vadkerthez képest, az külön beszarás ;):D:D ... itt három perc szünet..... .......... ......... felhívtam az anyukát!!!!!!!!!!!!! ;) beszarsz!!!! Azt hiszem Melinda elvitte a legagyamentebb mantásnő címét: képest volt hazavinni a mantát, hogy ne maradjon az utcán, miután realizálta, hogy elfolyt a magzatvize :D innentől ő a legtutibb mantáscsaj széles e hazában!!!!! Ezt én mondom, nem más!!!! tehát ez így is van!!!! ;) Jaj... nagyon örülök nektek Melinda és Sanyi kétszer! :) iszom is az egészségetekre! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Április25, 2010 Megoszt Elküldve Április25, 2010 :) :) Megjöttem :D :D Anya és Apa nagy örömére 2010 04 23-án megérkeztem. Súlyom 3750gramm, magasságom 53 cm. APA LETTEM!!! Gratulálunk! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április26, 2010 Megoszt Elküldve Április26, 2010 képest volt hazavinni a mantát, hogy ne maradjon az utcán, miután realizálta, hogy elfolyt a magzatvize :) innentől ő a legtutibb mantáscsaj széles e hazában!!!!! Ezt én mondom, nem más!!!! tehát ez így is van!!!! :) Ez nagyon kemény :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Április29, 2010 Megoszt Elküldve Április29, 2010 vki tud segíteni??? sörös sanyit keresném,de nem tok neki privit írni :devlish: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április30, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Április30, 2010 vki tud segíteni??? sörös sanyit keresném,de nem tok neki privit írni :lol: :devlish: miért nem? :lol: nekem meg van a száma, gondolom nem harapja le a fejem, ha megadom (pü-t küldtem) - de mondjad ám neki, ha nagy nehezen utoléred, hogy csókoltatja a mantás társadalom, és hiányzik is nekünk :lol: Ne ijedj meg, ha nem veszi fel! Csak próbálkozz... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts