hening Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Még mindig jobb, mint a Vég(h) Béla :) Ki tudja? Én biztos kimennék a világból ilyen névvel. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ki tudja? Én biztos kimennék a világból ilyen névvel. :) Hát azt hiszem én is korán bevállalnék egy átkeresztelést :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ma eléggé úgy érzem, hogy mi vagyunk a legpechesebb pár a világon!!! Hetek óta faggatjuk a klubvezetőséget, meg hasonlókat a Blitz időpontjáról, mivel nem akartuk, hogy egybeessen a leendő esküvőnkkel. Tegnap úgy döntöttünk nem várunk tovább, mert lekéssük a jó dátumokat. Mivel eddig a Blitz MINDIG augusztusban volt (5. -e és 24.-e környékén) úgy láttuk nem kellene kockáztatni és nyugodtan elmentünk az okmányirodába azzal a kéréssel ,hogy július 31 marha jó lesz. Akkor tuti nincs Opeltali, ahol a buli részét szerettük volna tartani, a családi lagzi korlátai miatt. ;) Szerintem ehhez nem kell sokmindent hozzáfűznöm. Mai melóm alatt édes párom telefonon közölte a szívinfarktust okozó hírt, miszerint épp akkor lesz a tali!!! ;) VAgyis mi leszünk az első pár e drága országban , aki a Blitz miatt újra be kell menjen az anyakönyvvezetőhöz időpontváltoztatásért. Tudja valaki ez mivel jár? MErt én meg se merem kérdezni odabenn. Így is csodálkoztam ,hogy nem kértek pénzt az időpontválasztáskor. :) Eléggé gáz dolog, hogy pont aznap fixálják le az időpontot és épp akkorra, amikor mi is. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 A Végh Béla milyen? Középsuliban ismertem ilyen nevű embert. :) Nekem meg Bármi Áron nevű csoporttársam volt jó régen. Mondjuk az nem anyira gáz, de érdekes... Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Nekem meg Bármi Áron nevű csoporttársam volt jó régen. Mondjuk az nem anyira gáz, de érdekes... Nagy Ivó? Az se rossz név, csak szerintem egyedül valami italkóstolónak vennék fel. :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 Ma eléggé úgy érzem, hogy mi vagyunk a legpechesebb pár a világon!!! Hetek óta faggatjuk a klubvezetőséget, meg hasonlókat a Blitz időpontjáról, mivel nem akartuk, hogy egybeessen a leendő esküvőnkkel. Tegnap úgy döntöttünk nem várunk tovább, mert lekéssük a jó dátumokat. Mivel eddig a Blitz MINDIG augusztusban volt (5. -e és 24.-e környékén) úgy láttuk nem kellene kockáztatni és nyugodtan elmentünk az okmányirodába azzal a kéréssel ,hogy július 31 marha jó lesz. Akkor tuti nincs Opeltali, ahol a buli részét szerettük volna tartani, a családi lagzi korlátai miatt. ;) Szerintem ehhez nem kell sokmindent hozzáfűznöm. Mai melóm alatt édes párom telefonon közölte a szívinfarktust okozó hírt, miszerint épp akkor lesz a tali!!! ;) VAgyis mi leszünk az első pár e drága országban , aki a Blitz miatt újra be kell menjen az anyakönyvvezetőhöz időpontváltoztatásért. Tudja valaki ez mivel jár? MErt én meg se merem kérdezni odabenn. Így is csodálkoztam ,hogy nem kértek pénzt az időpontválasztáskor. :) Eléggé gáz dolog, hogy pont aznap fixálják le az időpontot és épp akkorra, amikor mi is. :D Rossz embert faggattatok :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Guest Sanci Elküldve Március23, 2010 Megoszt Elküldve Március23, 2010 ...mi leszünk az első pár e drága országban , aki újra be kell menjen az anyakönyvvezetőhöz időpont változtatásért. Tudja valaki ez mivel jár? Mert én meg se merem kérdezni odabenn. Így is csodálkoztam ,hogy nem kértek pénzt az időpontválasztáskor. :D Eléggé gáz dolog, hogy pont aznap fixálják le az időpontot és épp akkorra, amikor mi is. ;) Annyiba kerül, hogy bemész vagy mentek és kértek egy új dátumot :D egyébként meg nem kell fizetni érte ;) amilyen sóher vagyok abban a pillanatban meggondoltam volna magamat :) ;) :P Mondjuk nálunk frankón ment minden, a polgármester asszony adott össze minket ;) megkértük rá és szíves örömest vállalta.. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Március24, 2010 Megoszt Elküldve Március24, 2010 Rossz embert faggattatok ;) Na a következő házasságkötéskor ezt jó lesz tudni!! :D (leszögezem nem áll szándékomban másodszor is férjhez menni,legalábbis máshoz. még mielőtt megjegyezné a drága párom :) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2010 Mantonio! Isten étessen szülinapod alkalmából, ha olvasod, ha nem!!!! ;) :) dobok inkább smst :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Többnyire pofás...tőle vettem a 400as belsőt. Attilának hívják ugye ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Rossz embert faggattatok :) Épp akartam mondani... hogy ha valóban a vezetőségből kérdeztetek valakit, és az nem mondott annyit, hogy 99%, hogy ekkor és ekkor... hát akkor küld el őt az időpontmódosításra... :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 A nevekhez azért még hozzátennék egy két mókásat: Füty Imre Punc Imre (Ez valós) Nyúl Kálmán... Itt nyuxik Nyúl Kálmán, ki többet nem nyúlkál mán... :) Bekő Tóni Alka Ida :D Mangal Ica Para Zita Vincs Eszter Akciós Áron Pum Pál Hugyo Zoltán Mikorka Kálmán Eletrom Ágnes (na ez már nagyon pihentagyú...) Hát Izsák Na jó van mára elég volt... ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2010 Bekő Tóni - > akármelyik öreg opelest lehetne így hívni Mikorka Kálmán - >ezt kétszer olvastam el, mire egyszer leesett :D Gelkonak: ja, Attila ;) az ember, akiről tudjuk, hogy ismerjük, és még a száma is meg van, tehát feltehetőleg már legalább egy baráti sörözést lebonyolítottunk már - és mégsem emlékszünk rá, simán elmennénk mellette az utcán, képről sem ismerjük fel, de az autóját megjegyeztük. Egyszer szétesett a sperje asszem Kunmadarason... :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március25, 2010 Megoszt Elküldve Március25, 2010 Gelkonak: ja, Attila :D az ember, akiről tudjuk, hogy ismerjük, és még a száma is meg van, tehát feltehetőleg már legalább egy baráti sörözést lebonyolítottunk már - és mégsem emlékszünk rá, simán elmennénk mellette az utcán, képről sem ismerjük fel, de az autóját megjegyeztük. Egyszer szétesett a sperje asszem Kunmadarason... :) Azt kihagytad, hogy még az iwiwen is ismerős ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Március25, 2010 Szerző Megoszt Elküldve Március25, 2010 Azt kihagytad, hogy még az iwiwen is ismerős ;) :) hoppá... :D kemény az élet... szar az alzheimer... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Március27, 2010 Megoszt Elküldve Március27, 2010 Hajni, nagyon sok boldog névnapot kívánunk! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Március29, 2010 Megoszt Elküldve Március29, 2010 Dikk! Mit találtam! :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta boy Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Igen Igen!!!!! Ujra itt vagyok kedves Opel Fun barátaim:) Sajna mint az lenni szokott elfelejtettem a jelszavamat:) igy nem tudtam belépni Ice Man néven,igy a változatosság kedvéért Manta Boy lettem:) Szóval készüljetek mert jövök és én is zúzok itt:) Üdv: Laci Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Igen Igen!!!!! Ujra itt vagyok kedves Opel Fun barátaim:) Sajna mint az lenni szokott elfelejtettem a jelszavamat:) igy nem tudtam belépni Ice Man néven,igy a változatosság kedvéért Manta Boy lettem:) Szóval készüljetek mert jövök és én is zúzok itt:) Üdv: Laci Manta Boy :D de meleg :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Manta Boy ;) de meleg :D Nagyon. :) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Igen Igen!!!!! Ujra itt vagyok kedves Opel Fun barátaim:) Sajna mint az lenni szokott elfelejtettem a jelszavamat:) igy nem tudtam belépni Ice Man néven,igy a változatosság kedvéért Manta Boy lettem:) Szóval készüljetek mert jövök és én is zúzok itt:) Üdv: Laci Kedves Laci! Ha gondolod, megoldjuk a jelszó problémád, mivel a másik felhasználódat már beállítottam klubtagnak is. :) Megírom pü-ben a belépési adataid. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta boy Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Kedves Laci! Ha gondolod, megoldjuk a jelszó problémád, mivel a másik felhasználódat már beállítottam klubtagnak is. :) Megírom pü-ben a belépési adataid. :D Ohh igazán köszönöm:) Ez jól esett,hogy már gondoltál rám:) Köszi Link to comment Megosztás: More sharing options...
Manta boy Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Manta Boy :D de meleg :) Kikérem magamnak:) Nem meleg hanem vagány:) Manta Manta:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Március30, 2010 Megoszt Elküldve Március30, 2010 Kikérem magamnak:) Nem meleg hanem vagány:) Manta Manta:) Manta IceBoy :) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MantaBeast Elküldve Március31, 2010 Megoszt Elküldve Március31, 2010 Sziasztok, pár év kihagyás után újra feltűntem a színen. A régi nevemmel nem tudtam belépni, így marad ez. Örülök, hogy látni lehet itt még embereket, bár szégyenszemre tény, hogy talán utoljára még esztergomban voltam a találkozón, talán egyszer utána még tatán. Megtaláltam nemrég az évek óta a garázs mélyére eltemetett mantámat, előkotrom és életet lehellek belé. Nyárra remélem készen lesz. Gondoltam, benézek ide ennek örömére, amúgy is volt pár kérdésem. Majd gyakrabban járok errefelé :) Üdv! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts