Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve

Ma eléggé úgy érzem, hogy mi vagyunk a legpechesebb pár a világon!!! Hetek óta faggatjuk a klubvezetőséget, meg hasonlókat a Blitz időpontjáról, mivel nem akartuk, hogy egybeessen a leendő esküvőnkkel. Tegnap úgy döntöttünk nem várunk tovább, mert lekéssük a jó dátumokat. Mivel eddig a Blitz MINDIG augusztusban volt (5. -e és 24.-e környékén) úgy láttuk nem kellene kockáztatni és nyugodtan elmentünk az okmányirodába azzal a kéréssel ,hogy július 31 marha jó lesz. Akkor tuti nincs Opeltali, ahol a buli részét szerettük volna tartani, a családi lagzi korlátai miatt. ;)

Szerintem ehhez nem kell sokmindent hozzáfűznöm. Mai melóm alatt édes párom telefonon közölte a szívinfarktust okozó hírt, miszerint épp akkor lesz a tali!!! ;)

VAgyis mi leszünk az első pár e drága országban , aki a Blitz miatt újra be kell menjen az anyakönyvvezetőhöz időpontváltoztatásért. Tudja valaki ez mivel jár? MErt én meg se merem kérdezni odabenn. Így is csodálkoztam ,hogy nem kértek pénzt az időpontválasztáskor. :) Eléggé gáz dolog, hogy pont aznap fixálják le az időpontot és épp akkorra, amikor mi is. :D

Elküldve
A Végh Béla milyen?

Középsuliban ismertem ilyen nevű embert. :)

Nekem meg Bármi Áron nevű csoporttársam volt jó régen. Mondjuk az nem anyira gáz, de érdekes...

Elküldve
Nekem meg Bármi Áron nevű csoporttársam volt jó régen. Mondjuk az nem anyira gáz, de érdekes...

Nagy Ivó? Az se rossz név, csak szerintem egyedül valami italkóstolónak vennék fel. :)

Elküldve
Ma eléggé úgy érzem, hogy mi vagyunk a legpechesebb pár a világon!!! Hetek óta faggatjuk a klubvezetőséget, meg hasonlókat a Blitz időpontjáról, mivel nem akartuk, hogy egybeessen a leendő esküvőnkkel. Tegnap úgy döntöttünk nem várunk tovább, mert lekéssük a jó dátumokat. Mivel eddig a Blitz MINDIG augusztusban volt (5. -e és 24.-e környékén) úgy láttuk nem kellene kockáztatni és nyugodtan elmentünk az okmányirodába azzal a kéréssel ,hogy július 31 marha jó lesz. Akkor tuti nincs Opeltali, ahol a buli részét szerettük volna tartani, a családi lagzi korlátai miatt. ;)

Szerintem ehhez nem kell sokmindent hozzáfűznöm. Mai melóm alatt édes párom telefonon közölte a szívinfarktust okozó hírt, miszerint épp akkor lesz a tali!!! ;)

VAgyis mi leszünk az első pár e drága országban , aki a Blitz miatt újra be kell menjen az anyakönyvvezetőhöz időpontváltoztatásért. Tudja valaki ez mivel jár? MErt én meg se merem kérdezni odabenn. Így is csodálkoztam ,hogy nem kértek pénzt az időpontválasztáskor. :) Eléggé gáz dolog, hogy pont aznap fixálják le az időpontot és épp akkorra, amikor mi is. :D

Rossz embert faggattatok :P

Elküldve
...mi leszünk az első pár e drága országban , aki újra be kell menjen az anyakönyvvezetőhöz időpont változtatásért. Tudja valaki ez mivel jár? Mert én meg se merem kérdezni odabenn. Így is csodálkoztam ,hogy nem kértek pénzt az időpontválasztáskor. :D Eléggé gáz dolog, hogy pont aznap fixálják le az időpontot és épp akkorra, amikor mi is. ;)

Annyiba kerül, hogy bemész vagy mentek és kértek egy új dátumot :D egyébként meg nem kell fizetni érte ;) amilyen sóher vagyok abban a pillanatban meggondoltam volna magamat :) ;) :P

Mondjuk nálunk frankón ment minden, a polgármester asszony adott össze minket ;) megkértük rá és szíves örömest vállalta.. :lol: :lol:

Elküldve
Rossz embert faggattatok ;)

Na a következő házasságkötéskor ezt jó lesz tudni!! :D (leszögezem nem áll szándékomban másodszor is férjhez menni,legalábbis máshoz. még mielőtt megjegyezné a drága párom :) )

Elküldve
Rossz embert faggattatok :)

Épp akartam mondani... hogy ha valóban a vezetőségből kérdeztetek valakit, és az nem mondott annyit, hogy 99%, hogy ekkor és ekkor... hát akkor küld el őt az időpontmódosításra... :D ;)

Elküldve

A nevekhez azért még hozzátennék egy két mókásat:

Füty Imre

Punc Imre (Ez valós)

Nyúl Kálmán... Itt nyuxik Nyúl Kálmán, ki többet nem nyúlkál mán... :)

Bekő Tóni

Alka Ida :D

Mangal Ica

Para Zita

Vincs Eszter

Akciós Áron

Pum Pál

Hugyo Zoltán

Mikorka Kálmán

Eletrom Ágnes (na ez már nagyon pihentagyú...)

Hát Izsák

Na jó van mára elég volt... ;) ;)

Elküldve

Bekő Tóni - > akármelyik öreg opelest lehetne így hívni

Mikorka Kálmán - >ezt kétszer olvastam el, mire egyszer leesett

:D

Gelkonak: ja, Attila ;) az ember, akiről tudjuk, hogy ismerjük, és még a száma is meg van, tehát feltehetőleg már legalább egy baráti sörözést lebonyolítottunk már - és mégsem emlékszünk rá, simán elmennénk mellette az utcán, képről sem ismerjük fel, de az autóját megjegyeztük. Egyszer szétesett a sperje asszem Kunmadarason... :)

Elküldve
Gelkonak: ja, Attila :D az ember, akiről tudjuk, hogy ismerjük, és még a száma is meg van, tehát feltehetőleg már legalább egy baráti sörözést lebonyolítottunk már - és mégsem emlékszünk rá, simán elmennénk mellette az utcán, képről sem ismerjük fel, de az autóját megjegyeztük. Egyszer szétesett a sperje asszem Kunmadarason... :)

Azt kihagytad, hogy még az iwiwen is ismerős ;)

Elküldve

Igen Igen!!!!!

Ujra itt vagyok kedves Opel Fun barátaim:)

Sajna mint az lenni szokott elfelejtettem a jelszavamat:) igy nem tudtam belépni Ice Man néven,igy a változatosság kedvéért Manta Boy lettem:)

Szóval készüljetek mert jövök és én is zúzok itt:)

Üdv: Laci

Elküldve
Igen Igen!!!!!

Sajna mint az lenni szokott elfelejtettem a jelszavamat:) igy nem tudtam belépni Ice Man néven,igy a változatosság kedvéért Manta Boy lettem:)

Manta Boy :D de meleg :)

Elküldve
Igen Igen!!!!!

Kedves Laci!

Ha gondolod, megoldjuk a jelszó problémád, mivel a másik felhasználódat már beállítottam klubtagnak is. :)

Megírom pü-ben a belépési adataid. :D

Elküldve
Kedves Laci!

Ha gondolod, megoldjuk a jelszó problémád, mivel a másik felhasználódat már beállítottam klubtagnak is. :)

Megírom pü-ben a belépési adataid. :D

Ohh igazán köszönöm:) Ez jól esett,hogy már gondoltál rám:)

Köszi

Elküldve

Sziasztok,

pár év kihagyás után újra feltűntem a színen. A régi nevemmel nem tudtam belépni, így marad ez. Örülök, hogy látni lehet itt még embereket, bár szégyenszemre tény, hogy talán utoljára még esztergomban voltam a találkozón, talán egyszer utána még tatán. Megtaláltam nemrég az évek óta a garázs mélyére eltemetett mantámat, előkotrom és életet lehellek belé. Nyárra remélem készen lesz. Gondoltam, benézek ide ennek örömére, amúgy is volt pár kérdésem.

Majd gyakrabban járok errefelé :)

Üdv!

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.