mantababy Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 De jóóó nektek , Sanyit feltétlen vidd be a szülésre ott kiderül mennyire erősek az idegei. Amikor a Melindám született én bent voltam állítom szarabbul voltam mint az anyja, mikor megszületett köldök zsinór elvág szülészcsajszi azt mondja: Apuka jön és megfürdeti , addig anyukát rendbe teszi a dokibácsi. Közbe visszanéztem és annyi vér volt ott nagy hirtelen mint disznóvágáson.... nehéz elképzelni rólam de fal fehér lettem :) Doki meg mondja menjen ki ha ilyen rosszul van , á mondom meg kell fürdetnem a kislányom.... Mikor hazafelé mentem azon a napon alig tudtam vezetni potyogtak a könnyeim annyira örültem. Aztán kb 4 hónapig minden teendőt én csináltam amég a zöldfülű anyja be nem gyakorolta. Aztán majd jön a fogzás ami még iszonyat nagy öröm , és az amikor elkezd hazudni : és kimondja az első szót hogy apa :D :D Aztán 1 évesen már csúszik mászik de lehet már megy is..... Aztán a többit nemnagyon tudom mert itt van az a rész ami a szappanoperát is tönkreteszi... elváltunk.... na azóta gyámügyre járok meg bíróságra immáron 7 éve lassan olyan ez mint a Csillagok háborúja... sosem lesz vége mindig van egy új epizód! :D Na de nektek sok sok sikert boldogságot no és psze sok sok türelmet kívánok a gyermekhez...... Ha odáig eljutna az orvosvilág hogy nemtől független lesz a dolog , akkor anyával bevállalok én is egyet, és szülök én is :D :D De ezt most ne ecseteljük elég hülye öteletem ez nekem ;) Hát nem nagy hülyeség, mert az első hetekben , amikor elégé émelygős voltam nagyon is kezdett szimpatikussá válni, az addig nem tetsző Junior című film. Mondtam is apjának ,hogy átadnám egy darabig, kicsit pihennék. Erre a válasz: Hordjad csak! Én már cipeltem eleget :D . Azért kicsit van bennem félelem, mi lesz, nade kell ez a kis "csapás a világra" :D Sokan itt már több tapasztalattal vagytok mint mi. Majd jönnek a fura kérdések ide is , meg a családhoz is.
mantababy Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 Amúgy beszéltük Sanyival az apás szülést, de még nem tudjuk. Félek ,hogy kissé megviseli a dolog :) . Meg félek ,hogy a végén még eltöröm a kezét a nagy szorítás közben. És akkor ki dolgozik? :D együtt táppézelünk odahaza.
Stefan Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 Amúgy beszéltük Sanyival az apás szülést, de még nem tudjuk. Félek ,hogy kissé megviseli a dolog :) . Meg félek ,hogy a végén még eltöröm a kezét a nagy szorítás közben. És akkor ki dolgozik? :D együtt táppézelünk odahaza. Ne a kezét fogd :D
hening Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 Ne a kezét fogd :D :) Na annak biztosan jobban örülne. :D
Stefan Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 :D Na annak biztosan jobban örülne. :) Neki is kb. ott abban az irányban fájna szülés közben :D
hening Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 Neki is kb. ott abban az irányban fájna szülés közben :D Te....mekkora hülye vagy. :)
Stefan Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 Te....mekkora hülye vagy. :D Köszi! :D :D :)
Gabo Elküldve Október16, 2009 Elküldve Október16, 2009 Te....mekkora hülye vagy. :D Nem ismered a viccet, mikor a nő bemegy a fogászatra?... Beül a székbe, majd elkapja a fogorvos golyóit. A doki meglepődik és kérdi miért... A nő: Most mindketten vigyázunk, hogy ne fájjon :)
hening Elküldve Október17, 2009 Elküldve Október17, 2009 Nem ismered a viccet, mikor a nő bemegy a fogászatra?... Beül a székbe, majd elkapja a fogorvos golyóit. A doki meglepődik és kérdi miért... A nő: Most mindketten vigyázunk, hogy ne fájjon :D :D :)
Boogie Elküldve Október19, 2009 Elküldve Október19, 2009 Amúgy beszéltük Sanyival az apás szülést, de még nem tudjuk. Félek ,hogy kissé megviseli a dolog :D . Meg félek ,hogy a végén még eltöröm a kezét a nagy szorítás közben. És akkor ki dolgozik? :D együtt táppézelünk odahaza. Melinda & Sanyi: gratulálok a kis pocaklakóhoz. Hamar eltelik az a 9 hónap ám. Évezd ki minden percét. Én csináltam hetente fényképet a hasamról, így láttuk, hogy milyen gyorsan nő. Maholnap(pénteken) Tomika is 1 éves lesz. Nálunk apás szülés volt, Tomi aludt helyettem is a vajúdóban amíg én szenvedtem. :) Végül lemaradt a csodáról a császár miatt, de nem baj, ez a legkevesebb. Majd a következőnél ott lesz.... :D
mantababy Elküldve Október19, 2009 Elküldve Október19, 2009 Stefanéknak agyára ment a hideg :D ! De jót röhögtünk. Boogie, köszi a gratulát.sokan mondják,hogy hamar el fog telni, és csak utána jön a neheze, idő se volt még belegondolni. :D Bár igazából nincs is mibe , lesz ahogy lennie kell! bár néha az éjszakák biztos hosszúnak fognak tűnni. Mert én hason fekve alszok el. Mostanában csak próbálkozok. A hasamat nem fotózzuk, mert mostanában a mérleg kijelzőjével hadakozok és nem igazán tudom megérteni, hogy a digitális mérlegben nincs olyan rugó ami megnyúlik vagy elromlik, mint a régi mérlegekben!!! Ti tervezitek a következőt? :D u.i. Beázik a verdám. nesze nekem shibeda, amióta kasztnizva volt megáll a víz a csatornájában és fékezéskor mind a nyakamba zúdul. nyáron még elviseltem, de mostmár hideg van! :) valamit elb&sztunk és nem jófele lejt a dolog.
Gelko Elküldve Október19, 2009 Elküldve Október19, 2009 u.i. Beázik a verdám. nesze nekem shibeda, amióta kasztnizva volt megáll a víz a csatornájában és fékezéskor mind a nyakamba zúdul. nyáron még elviseltem, de mostmár hideg van! :D valamit elb&sztunk és nem jófele lejt a dolog. tudom h szemétség de ezen nagyon jót nevettem :)
tgabika76 Elküldve Október20, 2009 Elküldve Október20, 2009 Én át tudom érezni, anno ugyanígy jártam a Kadettemmel... sokáig küzdöttem vele, többek közt a vízelvezető csatornák kipucolásával (ebből egyébként elvileg 4db van, a sibeda minden sarkában egy-egy, szóval igazából tökmindegynek kéne lennie hogy mi merre lejt), de ez sem segített, úgyhogy végül meg lett szüntetve a sibeda. Azóta kiderítettem hogy állítólag a hiba okozója az esetek nagy százalékában maga a billenthető/elhúzható tetőrész körül levő gumiszigetelés tönkremenetele, a gyógyír pedig egy új, a jelenleginél jobb állapotú (esetleg felújított) tetőmachanika beszerelése a mostani helyett, magyarul minden cserés a tetőlemez kivételével, így legalább nem kell fényezni.
manta Elküldve Október20, 2009 Szerző Elküldve Október20, 2009 Maholnap(pénteken) Tomika is 1 éves lesz. húúúh... ennyi idő eltelt volna már... :D Isten éltesse a kis Tomikát, a forradalmi gyermeket :D (most jöttem rá, hogy nemzeti ünnepen született - ennek tavaly még örvendeztem is :D ) mostanában a mérleg kijelzőjével hadakozok és nem igazán tudom megérteni, hogy a digitális mérlegben nincs olyan rugó ami megnyúlik vagy elromlik, mint a régi mérlegekben!!! u.i. Beázik a verdám. nesze nekem shibeda, amióta kasztnizva volt megáll a víz a csatornájában és fékezéskor mind a nyakamba zúdul. nyáron még elviseltem, de mostmár hideg van! :D valamit elb&sztunk és nem jófele lejt a dolog. 1. a digitális mérleg is tud csalni. Konkrétan a mienk kerek öt kilót csal. Érdekes, hogy csak nálam... :) 2. :D mióta újra építettük a mantám, nem volt kinyitva a sibeda. Akokr is csak addig, amíg be nem tettük. A mai napig nem tudom, hogy működik e (valszeg tökéletesen), de nem is akarom tudni, mert utánna csak a baj lenne vele (mondjuk mi van, ha öszekarcolódik nyitáskor, vagy ilyesmi...) /amúgy asszem valahol elfekvőbe mintha lenne egy sibeda szerkezet. De szerintem nem éri meg szétszedni. Bár nekünk egyszer sikerült, és még össze is tudtuk rakni...)
manta Elküldve Október20, 2009 Szerző Elküldve Október20, 2009 Jah Melinda! Ne izgulj a súlyodon, mert ha mondjuk most sokat hízol (vagy úgy tűnik), akkor az azért van, mert nagyon kevés súlyról indultál. A szervezetnek fel kell mennie a normálisra (mert szerintem te jó sovány voltál :)), és onnan kell vigyázni. Mondom ezt én, aki 17 kilót hízott a Makettal... :D és nem 17 kilós gyereket születm :D
Tiv. Elküldve Október20, 2009 Elküldve Október20, 2009 Jah Melinda! Ne izgulj a súlyodon, mert ha mondjuk most sokat hízol (vagy úgy tűnik), akkor az azért van, mert nagyon kevés súlyról indultál. A szervezetnek fel kell mennie a normálisra (mert szerintem te jó sovány voltál :D), és onnan kell vigyázni. Mondom ezt én, aki 17 kilót hízott a Makettal... :D és nem 17 kilós gyereket születm :D Rekorder lennél. Most divaat nagy súlyú gyerekeket szülni. :) Én is gratulálok Melinda. És boldog szülinapot a picinek Boogie.
Gabo Elküldve Október20, 2009 Elküldve Október20, 2009 Rekorder lennél. Most divaat nagy súlyú gyerekeket szülni. :D Azért az 5 -6-7 kilós gyerek anyukáját megnézném, hogy nem e cukros véletlenül.. tapasztalatok szerint ők hordanak ki ekkor gyerekeket...
mantababy Elküldve Október21, 2009 Elküldve Október21, 2009 Előszöris nem szívesen híznék 17 kilót, de most Sanyi nagyon figyeli ám,hogy mennyit eszek. Nem a hízás miatt, hanem a családban nemrég született egy picibaba. koraszülött és az anyja szinte csak joghurtokon élt, nem tudom honnan szedte, hogy csak azt kell enni. a gyerek tápanyaghiányban szenvedett és az orvoson inkább kiszedték 7 hónapra. Ez még nem is lenne annyira megrázó, mert 7 hónapra már életképes is lehet a baba, de ez a pici alig fél kilós. :) és már több hete az életéért küzdenek. Ezóta Sanyi szigórúan megmondta, hogy azt egyek ami jól esik, mert nem vagyok egy nasizós , zabálós és a kívánósságom is leginkább az almazabálásig terjed. Semmiképp sem akarjuk,hogy ehhez hasonló dolog történjen velünk. inkább hízok kicsit. Aztán majd ledolgozom, de azért mindennen van határa. A shibedára visszatérve. A kivezetőcsövek tavaly nyár óta (kasztnizás és gittpor) vagy egy tucatszor át lettek fújva. Azok tiszták. Ha a kocsi egész éjjel esőben áll, megáll a víz a csatornában, ha van a nyílás körül a tömítés ha nincs és bejön az utastérbe. Elég látványosan csinálja, mert az egész kárpit beszívja, és A oszloptól c oszlopig tiszta víz a plüsskárpit a tetőn. Beleértve a biztonsági öveket is. Ja és múlt héten még a hátsó ülés előtt is állt a víz, nem is kicsit. EGy halacska elúszkált volna benne. Ezért vagyok tanácsatalan. Ugyanúgy kárpitoztam, mint ahogy volt. Régen nem ázott így be. MEgszüntetni a shibedát nem fogom, mert imádom, néha még télen is nyitva van, mert a hátsó szélvédőről nagyon jól leszedi a párát menet közben, ha ott jön be a szél , emellett a kocsiban megmarad a jó meleg. :D
rtomi Elküldve Október24, 2009 Elküldve Október24, 2009 És boldog szülinapot a picinek Boogie. Köszönjük! :D
manta Elküldve Október26, 2009 Szerző Elküldve Október26, 2009 :D látom, nálatok is nagy a család, hogy két torta van :) Isten éltesse mégegyszer a kis Tomikát! :D
kismanta Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Szevasztok itt vannak a képek a kocsiról!Annyit még megemlítenék hogy lábon jötünk vele haza.
manta Elküldve Október26, 2009 Szerző Elküldve Október26, 2009 :D :D :D :) bazdmegbazdmegbazdmeg :D ez rosszabb, mint amire gondoltam! Jaj Istenem! Oda a rája! :D (de szép állapotban volt alatta a géptető, és látom, már neki is álltál megcsinálni) Ó, Istene... én most ne találok szavakat... nagyon sajnálom... azért csak megvérbosszulnám :D
mantababy Elküldve Október26, 2009 Elküldve Október26, 2009 Kicsit megkésve, de annál nagyobb lelkesedéssel kívánunk boldog szülinapot tomikának mi is. :D
Recommended Posts