mantababy Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 Gratulálok Baby ! Nagyon köszönjük, bár én nem sokat tettem ezügyben és igazából Sanyin se látszik, hogy megviselte volna az az éjszaka. :rolleyes: Mostmár csak reménykedünk,hogy minden simán menjen. Így viszont a lagzi kicsit csúszik, vagy nem is tudom. Egy évre ennyi izgalom meg kiadás épp elég lesz. <_<
Gabo Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 ÓÓÓ a hengerfejdobálás marad egyenlőre elméleti síkon. B) Sajna a melóm is minimálisra csökkent, mivel ugye lovászkodok, de a lóraüléstől meg óva intenek! Így most kereshetek új eddzéstervet a punnyadtság ellen. Marad a fedettpályás távolbanézés meg ilyenek. :D Először is gratula! :rolleyes: Másodszor... a bnőm lovasoktatója 6 hónapos koráig (mármint 6 hónapos terhesen) is lóra ült... Dokija válogatja, mennyire aggódós, most született meg a babája, baj nélkül -_- De ráérdeklődöm mi volt a titka <_<
Stefan Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 ...De ráérdeklődöm mi volt a titka <_< Valószínűleg az, hogy nem esett le :rolleyes:
Gabo Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 Valószínűleg az, hogy nem esett le :rolleyes: Miért Mantababy leszokott esni?... viccet félretéve, előrehaladva a dologban egyre kevésbé lehetett vágtázni meg ilyenek, de majd ha hazajön a bnőm megkérdezem az oktatója edzéstervét mi volt mikor terhes volt...
mantababy Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 Miért Mantababy leszokott esni?... viccet félretéve, előrehaladva a dologban egyre kevésbé lehetett vágtázni meg ilyenek, de majd ha hazajön a bnőm megkérdezem az oktatója edzéstervét mi volt mikor terhes volt... Na azért más ha szelíd lovon ült és eddzette őket. Az én melóm a lovak betanítása. vagyis vadállatokkal melózok, akik megbízhatatlanok és ha rodeózni akarnak akkor nekem elvileg fenn kellene maradnom a hátukon :rolleyes: . De ez nem mindig sikerül. Ezért nem ülhetek fel. amúgy orvosi javaslatra a 4.hónaptól visszaülhetnék a lóra, de csak lépésben. De a dokinak nem is mertem a rodeót említeni, így szerintem biztos ellenezné. <_< ezért jövő héten a lovazás helyett úgy döntöttem,törpehörcsögözök! az veszélytelenebb.
Gabo Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 Az én melóm a lovak betanítása. vagyis vadállatokkal melózok, akik megbízhatatlanok és ha rodeózni akarnak akkor nekem elvileg fenn kellene maradnom a hátukon :rolleyes: . De ez nem mindig sikerül. Hjaaa az más, akkor nem csodálkozom az eltiltásról...
Stefan Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 ...ezért jövő héten a lovazás helyett úgy döntöttem,törpehörcsögözök! az veszélytelenebb. :D -_- B) Viszont azzal is vigyázni kell, mert rágcsáló aztán nehogy elkapj tőle valamit <_< Egyébként egy szelid lóról is le lehet esni. Neadjisten megijed valamitől és ledob a hátáról, vagy ilyesmi. Hiába szelídített, ennek ellenére ugyanúgy állat, ösztönökkel, szóval kisebb ugyan, mint egy "musztángnál" de megvan a kockázat itt is szerintem. Engem legalábbis biztos a frász kerülgetne, ha egy terhes nőt látnék lovon :rolleyes: :D
Gelko Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 sztem nyudotan marajd a lovaknál csak válts profilt
mantababy Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 B) :D :D Viszont azzal is vigyázni kell, mert rágcsáló aztán nehogy elkapj tőle valamit -_- Egyébként egy szelid lóról is le lehet esni. Neadjisten megijed valamitől és ledob a hátáról, vagy ilyesmi. Hiába szelídített, ennek ellenére ugyanúgy állat, ösztönökkel, szóval kisebb ugyan, mint egy "musztángnál" de megvan a kockázat itt is szerintem. Engem legalábbis biztos a frász kerülgetne, ha egy terhes nőt látnék lovon :D :lol: na ezért nem ülök lóra. csak irígykedve nézem a gyerekeket , akiket tanítok,hogy lovagolnak, miközben az én izmaim visszapunnyadnak <_< . nade valamit valamiért. máris várom a jövő júniusi első lovaglásom utáni elviselhetetlen izomlázat. egy hétig úgy járok majd mint egy b&zi cowboy. ;) Elvileg se macska, se kutya.....vagyis teljesen szeparálnom kellene magam az evolúció folyamán kifejlődött minden gerinces és gerinctelen fajtól, beleértve a gombákat és a páfrányfenyőt is. Mert mindentől elkaphatok a toxoplasmozistól kezdve a bolháig akármit. Nembaj, ellenálló vagyok. Anyám le is szidna, ha ezekután nem mennék ki hozzájuk a tanyacitybe, mert ott minden állatka előfordul. A régi nők bezzeg az utolsó terhes napjukig tehenet fejtek, mellettük ugrált a bodri és esténként a cicus várta ,hogy odadörgölőzzön. :D A gabonában megbújó pockokról nem is beszélve. MA meg már minden bacitól védeni kell magunkat. nem tudom van -e benne valami, hogy mutálódnak ezek a vírusok, vagy mi van, de azért nem akarok gumiszobát építeni magamnak,hogy oxigénpalackkal és d@mestossal kezeljem magam a 9. hónapig . A hörcsög jön és szépen ellessz a forgácshalmaz méllyén. Néha kap egy kis kukoricát oszt csöndbe marad! :rolleyes: Ha meg nem, akkor úgy végzi ,mint az előző 3. Böbe 1, Böbe 2 és Böbe 3. nem mintha állatkínzó lennék. Ezt csak a sors hozta így. :D
zotya975 Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 Néha kap egy kis kukoricát oszt csöndbe marad! :rolleyes: Ha meg nem, akkor úgy végzi ,mint az előző 3. Böbe 1, Böbe 2 és Böbe 3. nem mintha állatkínzó lennék. Ezt csak a sors hozta így. :D Ajánlom a hörcsögkerékre a WD 40-et vagy a szilikont. Úgy nem csikorog hajnali kettőkor amikor tekeri. -_- A gépzsír nem jó mert lenyalja és fosik tőle. <_<
manta Elküldve Október6, 2009 Szerző Elküldve Október6, 2009 :D annyira nagyon örülök nektek Mantababy!!!! :D Isten adjon sok egészséget!!!! -_- Látod - látod: csak egyszer kellett hülyére innia magát a Sanyinak, és máris gyerek lett belőle :D és még vád sem érheti,hogy két napig volt részeg, csak egyszerűen feltámadtak a spermák ;) - nem értem akkor viszont,hogy nálunk hol marad az új gyerek (bár a régit sem unjuk)... lehet,hogy csak az egyiknek szabad vedelnie...? (ja, a nővéremet Böbének hívják, mint nálatok a hörcsögöt. Egyik ismerősömnek a kutyáját hívják így - lehet, hogy a nővérem is egy állat <_< ) Majd megálmodom nektek is,hogy fiú lesz e vagy lány, mert eddig mindenkinek megálmodtam. Külön büszke vagyok rátok, hogy ilyen bátran belevágtok, szeretem látni,hogy szaporodik a magyar (itt nem porófilmek megtekintésére gondolok,hanem konkrétan a szülésre B) ) Az meg aztán ihaj-csuhaj, hogy opeles bébi lesz :lol: De az most tényleg nagy kérdés, hogy akkor tesó, nagymama, vagy mi leszek...? :rolleyes:
manta Elküldve Október6, 2009 Szerző Elküldve Október6, 2009 Ja! J0hnny! Laci üzeni, lebuktál, mert látott Budaőrsön zúzni a corsával! :rolleyes: Te Melinda.... iztos, hogy te vagy annak a gyereknek az anyja? <_<
manta Elküldve Október6, 2009 Szerző Elküldve Október6, 2009 Nagyon foglalkoztat engem ez a Melinda terhessége... :rolleyes: Mert ugye a nehezen követhető örökbefogadások és egyebek miatt az sem biztos, hogy ő az anya. De én most butítottam magam a maúnika són, és ott kétségbe vonták az apaságot, mert a hazatérés utáni egy hétben jött össze a gyerek (apuci távol volt egy ideig, így a család nem hitte el, hogy az anyci nem izélt fére) de nem is ez a lényeg... ha elmondhatjuk egybehangzóan, hogy nagy buli volt a Blitz, és még van az a vicc is, hogy "amekkora buli volt, örülj, hogy nem ugatsz", akkor vajon állíthatjuk e, hogy valójában a Blitzen fognat a bébi? <_< ha igen, akkor akárki lehet az apa? :D És kivel is volt Mantababy egy szobában? És Sanyib mennyire volt filmszakadt? -_- Nagyon sok kérdést vet fel ez a várandósság.... B) :D bocsánat, de az egészből azt akarom a magam sajátos módján kihozni,hogy átbeszéltük a dolgot Lacival, meg vagyunk elégedve a génjeitekkel, Sanyi ígéretes vérvonal (igazolt alkesz :D), és pont béranyát keresünk. Egy szó, mint száz: megvesszük a gyereket! ;)
mackosajt Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 Melinda! Picit lemaradtam, mint a borravaló, de azért jó egészséget, és vigyázz magadra, meg a kis tökmagra odabent. fiú/lány dolgot megkérdezitek, vagy majd legyen meglepi?
Stefan Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 sztem nyudotan marajd a lovaknál csak válts profilt http://bambino.hu/shop_ordered/3968/shop_pic/H1.jpg Csak itt meg a szálkákkal kell vigyázni! :rolleyes: Ja! J0hnny! Laci üzeni, lebuktál, mert látott Budaőrsön zúzni a corsával! B) ... Ment Érdre E85-öt tankolni <_< mantababy! Úgy tudom ennyire előre nem szokták, de jó egészséget kívánok én is nektek! -_- -bár ez így lehet, hogy kicsit pálinkásan hangzott, de sebaj :D Ászádádióóó!!! :D
mantababy Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 Na Hajni!! mielőtt lefordulok a forgósszékről a nagy röhögésben így estefelé kijelentem,hogy elvileg én vagyok az anyja!!! B) bár a mantabébi erről még nincs elgondolkodva. sanyi meg tudomásul veszi, mert ha nem...... <_< (néha rámjön a hormonhiszti, így nem mer beszóni!) Leszögezem,hogy az apa mantasanyi!!! A Blitz-en bevitt alkoholmennyiség miatt nem ott készült, de 3 nap ide vagy oda, nem számít. Amúgy Fürivel voltunk egy szobában, de ő még annyira se volt képben mint Sanyi. A másik meg az ,hogy ők annyira egy húron pendültek azokon a napokon, hogy a medencés esésük után, mikor megkérdezték,hogy "miért fáj a fenekem?" azt válaszoltam,hogy leestetek a lépcsőn!!! (lásd. Bérgyilkos a szomszédom 2) Félő volt,hogy egymásra találnak a 2 nap alatt. Ezért amint hazaértünk ellenőriznem kellett, hogy édes párom hű -e még a női nemhez, pléne hozzám! :D És így lett az ifjú mantabébi! vagyis reméljük! Bevállalósak vagyunk, de ha nagyon sír és már kell egy kis pihi, ígérem kölcsönadom pár órára! kicsit nosztalgiázhatsz és Makett is kifejtheti véleményét,hogy a vadkerti dizsi decibel vagy minimantás ordítása tetszik-e neki jobban. :rolleyes: sanyi vérvonalával nincs is baj. csak nehogy 5 évesen már veletek sörözzön az opeles bulikon , a hengerfej dobások között, mivel valószínű az én vérvonalam is benne van. :D az tuti,hogy égetnivaló kölök lesz, ah fiú ha lány. nagynéném intellektuálisan kijelentette,hogy mivel csemegeubit vettem a tecsoba, ezért fiú lesz. na lehet tippelni. Sanyit mikor kérdezik mit szeretne, azt mondja: " Mindegy mi lesz, csak egészséges legyen, meg fütyije legyen!" -_- Ja amúgy Sanyi holnap hívni fog titeket, és meg is látogat ha otthon lesztek!
Gelko Elküldve Október6, 2009 Elküldve Október6, 2009 polgárjogilag simán le lehet folytanit egy anyasági vizsgálatot mivel jogilag azt sem lehet bizotsnak tekinteni <_< persze a szülés után :rolleyes:
Stefan Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 polgárjogilag simán le lehet folytanit egy anyasági vizsgálatot mivel jogilag azt sem lehet bizotsnak tekinteni :D persze a szülés után :rolleyes: Nem jogilag meg csak egy 9 hónapig tartó Blitz kell hozzá <_<
mantababy Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 Szóval még májusig büszke anya lehetek, de utána veszélybe kerül az anyaságom? :D szép kilátások! Végülis a rosszullétek mellett annyi előnye van még ennek a dolognak, hogy 3-4 hete a cigi és a kv szagától is kilóméterekre szaladok. Sanyinak minden cigi után fogmosás!!! szigorúan!!! -_- Egyenlőre ultrafehérednek a fogai, de félek ,hogy nemsokára elkopnak! <_< Amúgy , hogy manta téma is legyen. Elérkezett a pillanat,hogy a kardánom vagy a kukában végezze, vagy nagygenerált kapjon. A difi felőli kereszt úgy kivan ,de úúúúgy....! És valahogy senkinek sincs veszélytelen ötlete,hogy hogy is lehet azt kicserélni. Másik kardánt meg nem akarok venni. végülis ennek csak ennyi a baja. :rolleyes: nehogymár egy keresztet ne lehessen kicserélni. Várom az ötleteket ,aki már csinált ilyet.
Gelko Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 Szóval még májusig büszke anya lehetek, de utána veszélybe kerül az anyaságom? :D szép kilátások! Végülis a rosszullétek mellett annyi előnye van még ennek a dolognak, hogy 3-4 hete a cigi és a kv szagától is kilóméterekre szaladok. Sanyinak minden cigi után fogmosás!!! szigorúan!!! -_- Egyenlőre ultrafehérednek a fogai, de félek ,hogy nemsokára elkopnak! <_< Amúgy , hogy manta téma is legyen. Elérkezett a pillanat,hogy a kardánom vagy a kukában végezze, vagy nagygenerált kapjon. A difi felőli kereszt úgy kivan ,de úúúúgy....! És valahogy senkinek sincs veszélytelen ötlete,hogy hogy is lehet azt kicserélni. Másik kardánt meg nem akarok venni. végülis ennek csak ennyi a baja. :rolleyes: nehogymár egy keresztet ne lehessen kicserélni. Várom az ötleteket ,aki már csinált ilyet. tényleg most vehettek gyerekülést a Mantába. vagy van más autótok is a Mantákon kívül ? B)
Stefan Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 tényleg most vehettek gyerekülést a Mantába. vagy van más autótok is a Mantákon kívül ? <_< Esetleg utánfutó? :rolleyes:
mantababy Elküldve Október7, 2009 Elküldve Október7, 2009 A manta manta filmben se vált meg a csávó a gépétől. <_< Amúgy nincs más verdánk, legalábbis nekem meg Sanyinak nincs. Néha após verdáját kérjük el, mikor nehéz és koszos cuccokat kell szállítani :rolleyes: , lehet néha kölcsönkérem , végülis a gyerek is csak növekszik és koszos is elég sűrűn.
manta Elküldve Október7, 2009 Szerző Elküldve Október7, 2009 A kardán keresztet egyszer próbálta meg nagy elánnal Ákos haverunk kicserélni, és szét is hullott neki -_- de huszonezrekért ki lehet buzerálni... cseréljetek kardánt, jobban jártok. Sanyi hívott is, de csak három bizbazt találtunk meg, majd még körbenéz a Laci, hátha előkerül még valahonnan. Úgyis egy ideig Pesten lesz a párod :rolleyes: Na, mivel nem adtál nemleges választ az adás-vételre, mi elkezdünk spórolni B) kardántengellyel is fizethetünk :D Hát, remélem jól viseled majd a várandósságot, biztos gizda kis kölyök lesz :D a hánykolódás nem tart sokáig már! <_<
manta Elküldve Október8, 2009 Szerző Elküldve Október8, 2009 Bakker, alighogy kigyógyulok a szédülésből, bedurran a növekvő bölcsességfogam :D rettenetes... főleg, hogy 15 éve nő, és még egyszer sem bújt ki.... tegnap beszedtem minden szart, amit fájdalomcsillapításra használnak, de nem lett jobb... a fülemtől a nyakam tövéig be van gyulladva a fél oldalam. Ráadásul nyáladzom... rossz lehet a kisbabáknak <_< azt hittem, hogy egy fél óra alatt ennyi nyáladzással tele tudok köpni egy két decis poharat, de sajnos fél óra alatt csak két és fél centilitert sikerült... most a nyálfelszívást fogom gyakorolni. Így lesz egy kis élveztet is ebben a kínlódásban. Állítólag a profik a földig le tudják ereszteni a nyálukat, és onnan visszaszívják! -_- nekem öt centinél több nem sikerült.... :rolleyes: hétfőig van időm gyakorolni, aztán mennem kell már melózni.
hening Elküldve Október8, 2009 Elküldve Október8, 2009 Bakker, alighogy kigyógyulok a szédülésből, bedurran a növekvő bölcsességfogam :D rettenetes... főleg, hogy 15 éve nő, és még egyszer sem bújt ki.... tegnap beszedtem minden szart, amit fájdalomcsillapításra használnak, de nem lett jobb... a fülemtől a nyakam tövéig be van gyulladva a fél oldalam. Ráadásul nyáladzom... rossz lehet a kisbabáknak <_< azt hittem, hogy egy fél óra alatt ennyi nyáladzással tele tudok köpni egy két decis poharat, de sajnos fél óra alatt csak két és fél centilitert sikerült... most a nyálfelszívást fogom gyakorolni. Így lesz egy kis élveztet is ebben a kínlódásban. Állítólag a profik a földig le tudják ereszteni a nyálukat, és onnan visszaszívják! -_- nekem öt centinél több nem sikerült.... :rolleyes: hétfőig van időm gyakorolni, aztán mennem kell már melózni. Részvétem. Nekem 1 hónapja feszegették ki az egyiket. Előtte borzasztóan szenvedtem, de ki kellett kezelni a gyulladásból, és csak utána szedték ki a szájsebészeten.
Recommended Posts