Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

X - csevegés

manta

Recommended Posts

Gratulálok Baby !

Nagyon köszönjük, bár én nem sokat tettem ezügyben és igazából Sanyin se látszik, hogy megviselte volna az az éjszaka. :rolleyes: Mostmár csak reménykedünk,hogy minden simán menjen. Így viszont a lagzi kicsit csúszik, vagy nem is tudom. Egy évre ennyi izgalom meg kiadás épp elég lesz. <_<

Megosztás:

ÓÓÓ a hengerfejdobálás marad egyenlőre elméleti síkon. B) Sajna a melóm is minimálisra csökkent, mivel ugye lovászkodok, de a lóraüléstől meg óva intenek! Így most kereshetek új eddzéstervet a punnyadtság ellen. Marad a fedettpályás távolbanézés meg ilyenek. :D

Először is gratula! :rolleyes:

Másodszor... a bnőm lovasoktatója 6 hónapos koráig (mármint 6 hónapos terhesen) is lóra ült... Dokija válogatja, mennyire aggódós, most született meg a babája, baj nélkül -_- De ráérdeklődöm mi volt a titka <_<

Megosztás:

Valószínűleg az, hogy nem esett le :rolleyes:

Miért Mantababy leszokott esni?...

viccet félretéve, előrehaladva a dologban egyre kevésbé lehetett vágtázni meg ilyenek, de majd ha hazajön a bnőm megkérdezem az oktatója edzéstervét mi volt mikor terhes volt...

Megosztás:

Miért Mantababy leszokott esni?...

viccet félretéve, előrehaladva a dologban egyre kevésbé lehetett vágtázni meg ilyenek, de majd ha hazajön a bnőm megkérdezem az oktatója edzéstervét mi volt mikor terhes volt...

Na azért más ha szelíd lovon ült és eddzette őket. Az én melóm a lovak betanítása. vagyis vadállatokkal melózok, akik megbízhatatlanok és ha rodeózni akarnak akkor nekem elvileg fenn kellene maradnom a hátukon :rolleyes: . De ez nem mindig sikerül. Ezért nem ülhetek fel. amúgy orvosi javaslatra a 4.hónaptól visszaülhetnék a lóra, de csak lépésben. De a dokinak nem is mertem a rodeót említeni, így szerintem biztos ellenezné. <_< ezért jövő héten a lovazás helyett úgy döntöttem,törpehörcsögözök! az veszélytelenebb.

Megosztás:

Az én melóm a lovak betanítása. vagyis vadállatokkal melózok, akik megbízhatatlanok és ha rodeózni akarnak akkor nekem elvileg fenn kellene maradnom a hátukon :rolleyes: . De ez nem mindig sikerül.

Hjaaa az más, akkor nem csodálkozom az eltiltásról...

Megosztás:

...ezért jövő héten a lovazás helyett úgy döntöttem,törpehörcsögözök! az veszélytelenebb.

:D -_- B)

Viszont azzal is vigyázni kell, mert rágcsáló aztán nehogy elkapj tőle valamit <_<

Egyébként egy szelid lóról is le lehet esni. Neadjisten megijed valamitől és ledob a hátáról, vagy ilyesmi. Hiába szelídített, ennek ellenére ugyanúgy állat, ösztönökkel, szóval kisebb ugyan, mint egy "musztángnál" de megvan a kockázat itt is szerintem. Engem legalábbis biztos a frász kerülgetne, ha egy terhes nőt látnék lovon :rolleyes: :D

Megosztás:

B) :D :D

Viszont azzal is vigyázni kell, mert rágcsáló aztán nehogy elkapj tőle valamit -_-

Egyébként egy szelid lóról is le lehet esni. Neadjisten megijed valamitől és ledob a hátáról, vagy ilyesmi. Hiába szelídített, ennek ellenére ugyanúgy állat, ösztönökkel, szóval kisebb ugyan, mint egy "musztángnál" de megvan a kockázat itt is szerintem. Engem legalábbis biztos a frász kerülgetne, ha egy terhes nőt látnék lovon :D :lol:

na ezért nem ülök lóra. csak irígykedve nézem a gyerekeket , akiket tanítok,hogy lovagolnak, miközben az én izmaim visszapunnyadnak <_< . nade valamit valamiért. máris várom a jövő júniusi első lovaglásom utáni elviselhetetlen izomlázat. egy hétig úgy járok majd mint egy b&zi cowboy. ;)

Elvileg se macska, se kutya.....vagyis teljesen szeparálnom kellene magam az evolúció folyamán kifejlődött minden gerinces és gerinctelen fajtól, beleértve a gombákat és a páfrányfenyőt is. Mert mindentől elkaphatok a toxoplasmozistól kezdve a bolháig akármit. Nembaj, ellenálló vagyok. Anyám le is szidna, ha ezekután nem mennék ki hozzájuk a tanyacitybe, mert ott minden állatka előfordul.

A régi nők bezzeg az utolsó terhes napjukig tehenet fejtek, mellettük ugrált a bodri és esténként a cicus várta ,hogy odadörgölőzzön. :D A gabonában megbújó pockokról nem is beszélve. MA meg már minden bacitól védeni kell magunkat. nem tudom van -e benne valami, hogy mutálódnak ezek a vírusok, vagy mi van, de azért nem akarok gumiszobát építeni magamnak,hogy oxigénpalackkal és d@mestossal kezeljem magam a 9. hónapig . A hörcsög jön és szépen ellessz a forgácshalmaz méllyén. Néha kap egy kis kukoricát oszt csöndbe marad! :rolleyes: Ha meg nem, akkor úgy végzi ,mint az előző 3. Böbe 1, Böbe 2 és Böbe 3. nem mintha állatkínzó lennék. Ezt csak a sors hozta így. :D

Megosztás:

Néha kap egy kis kukoricát oszt csöndbe marad! :rolleyes: Ha meg nem, akkor úgy végzi ,mint az előző 3. Böbe 1, Böbe 2 és Böbe 3. nem mintha állatkínzó lennék. Ezt csak a sors hozta így. :D

Ajánlom a hörcsögkerékre a WD 40-et vagy a szilikont. Úgy nem csikorog hajnali kettőkor amikor tekeri. -_- A gépzsír nem jó mert lenyalja és fosik tőle. <_<

Megosztás:

:D annyira nagyon örülök nektek Mantababy!!!! :D Isten adjon sok egészséget!!!! -_-

Látod - látod: csak egyszer kellett hülyére innia magát a Sanyinak, és máris gyerek lett belőle :D és még vád sem érheti,hogy két napig volt részeg, csak egyszerűen feltámadtak a spermák ;) - nem értem akkor viszont,hogy nálunk hol marad az új gyerek (bár a régit sem unjuk)... lehet,hogy csak az egyiknek szabad vedelnie...?

(ja, a nővéremet Böbének hívják, mint nálatok a hörcsögöt. Egyik ismerősömnek a kutyáját hívják így - lehet, hogy a nővérem is egy állat <_< )

Majd megálmodom nektek is,hogy fiú lesz e vagy lány, mert eddig mindenkinek megálmodtam.

Külön büszke vagyok rátok, hogy ilyen bátran belevágtok, szeretem látni,hogy szaporodik a magyar

(itt nem porófilmek megtekintésére gondolok,hanem konkrétan a szülésre B) ) Az meg aztán ihaj-csuhaj, hogy opeles bébi lesz :lol:

De az most tényleg nagy kérdés, hogy akkor tesó, nagymama, vagy mi leszek...? :rolleyes:

Megosztás:

Nagyon foglalkoztat engem ez a Melinda terhessége... :rolleyes:

Mert ugye a nehezen követhető örökbefogadások és egyebek miatt az sem biztos, hogy ő az anya.

De én most butítottam magam a maúnika són, és ott kétségbe vonták az apaságot, mert a hazatérés utáni egy hétben jött össze a gyerek (apuci távol volt egy ideig, így a család nem hitte el, hogy az anyci nem izélt fére) de nem is ez a lényeg...

ha elmondhatjuk egybehangzóan, hogy nagy buli volt a Blitz, és még van az a vicc is, hogy "amekkora buli volt, örülj, hogy nem ugatsz", akkor vajon állíthatjuk e, hogy valójában a Blitzen fognat a bébi? <_< ha igen, akkor akárki lehet az apa? :D És kivel is volt Mantababy egy szobában? És Sanyib mennyire volt filmszakadt? -_- Nagyon sok kérdést vet fel ez a várandósság.... B)

:D bocsánat, de az egészből azt akarom a magam sajátos módján kihozni,hogy átbeszéltük a dolgot Lacival, meg vagyunk elégedve a génjeitekkel, Sanyi ígéretes vérvonal (igazolt alkesz :D), és pont béranyát keresünk. Egy szó, mint száz: megvesszük a gyereket! ;)

Megosztás:

sztem nyudotan marajd a lovaknál csak válts profilt

http://bambino.hu/shop_ordered/3968/shop_pic/H1.jpg

Csak itt meg a szálkákkal kell vigyázni! :rolleyes:

Ja! J0hnny! Laci üzeni, lebuktál, mert látott Budaőrsön zúzni a corsával! B)

...

Ment Érdre E85-öt tankolni <_<

mantababy!

Úgy tudom ennyire előre nem szokták, de jó egészséget kívánok én is nektek! -_- -bár ez így lehet, hogy kicsit pálinkásan hangzott, de sebaj :D

Ászádádióóó!!! :D

Megosztás:

Na Hajni!! mielőtt lefordulok a forgósszékről a nagy röhögésben így estefelé kijelentem,hogy elvileg én vagyok az anyja!!! B) bár a mantabébi erről még nincs elgondolkodva. sanyi meg tudomásul veszi, mert ha nem...... <_< (néha rámjön a hormonhiszti, így nem mer beszóni!)

Leszögezem,hogy az apa mantasanyi!!! A Blitz-en bevitt alkoholmennyiség miatt nem ott készült, de 3 nap ide vagy oda, nem számít. Amúgy Fürivel voltunk egy szobában, de ő még annyira se volt képben mint Sanyi. A másik meg az ,hogy ők annyira egy húron pendültek azokon a napokon, hogy a medencés esésük után, mikor megkérdezték,hogy "miért fáj a fenekem?" azt válaszoltam,hogy leestetek a lépcsőn!!! (lásd. Bérgyilkos a szomszédom 2) Félő volt,hogy egymásra találnak a 2 nap alatt. Ezért amint hazaértünk ellenőriznem kellett, hogy édes párom hű -e még a női nemhez, pléne hozzám! :D És így lett az ifjú mantabébi! vagyis reméljük!

Bevállalósak vagyunk, de ha nagyon sír és már kell egy kis pihi, ígérem kölcsönadom pár órára! kicsit nosztalgiázhatsz és Makett is kifejtheti véleményét,hogy a vadkerti dizsi decibel vagy minimantás ordítása tetszik-e neki jobban. :rolleyes:

sanyi vérvonalával nincs is baj. csak nehogy 5 évesen már veletek sörözzön az opeles bulikon , a hengerfej dobások között, mivel valószínű az én vérvonalam is benne van. :D az tuti,hogy égetnivaló kölök lesz, ah fiú ha lány.

nagynéném intellektuálisan kijelentette,hogy mivel csemegeubit vettem a tecsoba, ezért fiú lesz. na lehet tippelni. Sanyit mikor kérdezik mit szeretne, azt mondja: " Mindegy mi lesz, csak egészséges legyen, meg fütyije legyen!" -_-

Ja amúgy Sanyi holnap hívni fog titeket, és meg is látogat ha otthon lesztek!

Megosztás:

Szóval még májusig büszke anya lehetek, de utána veszélybe kerül az anyaságom? :D szép kilátások! Végülis a rosszullétek mellett annyi előnye van még ennek a dolognak, hogy 3-4 hete a cigi és a kv szagától is kilóméterekre szaladok. Sanyinak minden cigi után fogmosás!!! szigorúan!!! -_- Egyenlőre ultrafehérednek a fogai, de félek ,hogy nemsokára elkopnak! <_<

Amúgy , hogy manta téma is legyen. Elérkezett a pillanat,hogy a kardánom vagy a kukában végezze, vagy nagygenerált kapjon. A difi felőli kereszt úgy kivan ,de úúúúgy....! És valahogy senkinek sincs veszélytelen ötlete,hogy hogy is lehet azt kicserélni. Másik kardánt meg nem akarok venni. végülis ennek csak ennyi a baja. :rolleyes: nehogymár egy keresztet ne lehessen kicserélni. Várom az ötleteket ,aki már csinált ilyet.

Megosztás:

Szóval még májusig büszke anya lehetek, de utána veszélybe kerül az anyaságom? :D szép kilátások! Végülis a rosszullétek mellett annyi előnye van még ennek a dolognak, hogy 3-4 hete a cigi és a kv szagától is kilóméterekre szaladok. Sanyinak minden cigi után fogmosás!!! szigorúan!!! -_- Egyenlőre ultrafehérednek a fogai, de félek ,hogy nemsokára elkopnak! <_<

Amúgy , hogy manta téma is legyen. Elérkezett a pillanat,hogy a kardánom vagy a kukában végezze, vagy nagygenerált kapjon. A difi felőli kereszt úgy kivan ,de úúúúgy....! És valahogy senkinek sincs veszélytelen ötlete,hogy hogy is lehet azt kicserélni. Másik kardánt meg nem akarok venni. végülis ennek csak ennyi a baja. :rolleyes: nehogymár egy keresztet ne lehessen kicserélni. Várom az ötleteket ,aki már csinált ilyet.

tényleg most vehettek gyerekülést a Mantába. vagy van más autótok is a Mantákon kívül ? B)

Megosztás:

A manta manta filmben se vált meg a csávó a gépétől. <_< Amúgy nincs más verdánk, legalábbis nekem meg Sanyinak nincs. Néha após verdáját kérjük el, mikor nehéz és koszos cuccokat kell szállítani :rolleyes: , lehet néha kölcsönkérem , végülis a gyerek is csak növekszik és koszos is elég sűrűn.

Megosztás:

A kardán keresztet egyszer próbálta meg nagy elánnal Ákos haverunk kicserélni, és szét is hullott neki -_- de huszonezrekért ki lehet buzerálni... cseréljetek kardánt, jobban jártok.

Sanyi hívott is, de csak három bizbazt találtunk meg, majd még körbenéz a Laci, hátha előkerül még valahonnan. Úgyis egy ideig Pesten lesz a párod :rolleyes:

Na, mivel nem adtál nemleges választ az adás-vételre, mi elkezdünk spórolni B) kardántengellyel is fizethetünk :D

Hát, remélem jól viseled majd a várandósságot, biztos gizda kis kölyök lesz :D a hánykolódás nem tart sokáig már! <_<

Megosztás:

Bakker, alighogy kigyógyulok a szédülésből, bedurran a növekvő bölcsességfogam :D rettenetes... főleg, hogy 15 éve nő, és még egyszer sem bújt ki.... tegnap beszedtem minden szart, amit fájdalomcsillapításra használnak, de nem lett jobb... a fülemtől a nyakam tövéig be van gyulladva a fél oldalam.

Ráadásul nyáladzom... rossz lehet a kisbabáknak <_< azt hittem, hogy egy fél óra alatt ennyi nyáladzással tele tudok köpni egy két decis poharat, de sajnos fél óra alatt csak két és fél centilitert sikerült... most a nyálfelszívást fogom gyakorolni. Így lesz egy kis élveztet is ebben a kínlódásban. Állítólag a profik a földig le tudják ereszteni a nyálukat, és onnan visszaszívják! -_- nekem öt centinél több nem sikerült.... :rolleyes:

hétfőig van időm gyakorolni, aztán mennem kell már melózni.

Megosztás:

Bakker, alighogy kigyógyulok a szédülésből, bedurran a növekvő bölcsességfogam :D rettenetes... főleg, hogy 15 éve nő, és még egyszer sem bújt ki.... tegnap beszedtem minden szart, amit fájdalomcsillapításra használnak, de nem lett jobb... a fülemtől a nyakam tövéig be van gyulladva a fél oldalam.

Ráadásul nyáladzom... rossz lehet a kisbabáknak <_< azt hittem, hogy egy fél óra alatt ennyi nyáladzással tele tudok köpni egy két decis poharat, de sajnos fél óra alatt csak két és fél centilitert sikerült... most a nyálfelszívást fogom gyakorolni. Így lesz egy kis élveztet is ebben a kínlódásban. Állítólag a profik a földig le tudják ereszteni a nyálukat, és onnan visszaszívják! -_- nekem öt centinél több nem sikerült.... :rolleyes:

hétfőig van időm gyakorolni, aztán mennem kell már melózni.

Részvétem. Nekem 1 hónapja feszegették ki az egyiket. Előtte borzasztóan szenvedtem, de ki kellett kezelni a gyulladásból, és csak utána szedték ki a szájsebészeten.

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.