mantababy Elküldve Szeptember28, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember28, 2009 Na sziasztok. Jól lemaradtam az utóbb időben így sokat vissza kellett olvasnom , már zsibbad a szemem is :D . olvastam Hajni a sztoridat. Valahogy nem tud meglepni a mai egészségügyi morál, ugyanúgy mint, hogy te a muszálykabátosok közé bekerültél. (Persze ez csak vicc), de azért jó ha az ember tisztában van az ottani körülményekkel is. Amúgy mostanában valahogy mindenki megbolondul errefelé is. A szegedi mantások sztrájkolnak. Egyik csávó fogta és eladta a gyönyörű gépét és ugyanúgy mint egy másik mantás tavaly , vett egy bömöst!!! :rolleyes: újra kevesebben vagyunk errefelé. Így mi idehaza a 3 mantával nem sokáig tudjuk fenntartani az itt található mantasűrűséget. Ráadásul Kismanta is árulja a gépet <_< . Mivé lesz a világ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember29, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Nagyon sokat töprengek vajákos felszólításra mostanában, és épp ma az jutott eszembe, hogy vajon a férfiaknak is van e kedvenc viráguk, vagy csak a nőknek. Meg is kérdeztem erről MrMantát, de elég váratlanul érhette a kérdés (nem tudom, hogy a picsbe nem szokott hozzá, hogy néha oda nem illő dolgok felé irányul az érdeklődésem), mert elég hülyén nézett, amit én félre is értettem, és egyből meg is válaszoltam a dolgot. A párbeszéd a következő képen zajlott le: H: Laci! Neked van kedvenc virágod? L: ???? :rolleyes: H: ne is mondd... <_< az ánusz rózsa, mi? :D -_- B) Az egész napomat bearanyoztam azzal, hogy ilyet szóltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 Nagyon sokat töprengek vajákos felszólításra mostanában, és épp ma az jutott eszembe, hogy vajon a férfiaknak is van e kedvenc viráguk, vagy csak a nőknek. Meg is kérdeztem erről MrMantát, de elég váratlanul érhette a kérdés (nem tudom, hogy a picsbe nem szokott hozzá, hogy néha oda nem illő dolgok felé irányul az érdeklődésem), mert elég hülyén nézett, amit én félre is értettem, és egyből meg is válaszoltam a dolgot. A párbeszéd a következő képen zajlott le: H: Laci! Neked van kedvenc virágod? L: ???? :rolleyes: H: ne is mondd... <_< az ánusz rózsa, mi? :D :D :D Az egész napomat bearanyoztam azzal, hogy ilyet szóltam ;) Lätom örömmel elmeileg kezdes O.K. lenni :lol: :D atöbbi hogy lityeg a szemed stb..... -_- B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Szeptember29, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember29, 2009 ... Így mi idehaza a 3 mantával nem sokáig tudjuk fenntartani az itt található mantasűrűséget. Ráadásul Kismanta is árulja a gépet <_< . Mivé lesz a világ? Az átiratási cirkusz hogyan áll, vagyis tart már valami kedvező helyzetben? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Nagyon sokat töprengek vajákos felszólításra mostanában, és épp ma az jutott eszembe, hogy vajon a férfiaknak is van e kedvenc viráguk, vagy csak a nőknek. Meg is kérdeztem erről MrMantát, de elég váratlanul érhette a kérdés (nem tudom, hogy a picsbe nem szokott hozzá, hogy néha oda nem illő dolgok felé irányul az érdeklődésem), mert elég hülyén nézett, amit én félre is értettem, és egyből meg is válaszoltam a dolgot. A párbeszéd a következő képen zajlott le: H: Laci! Neked van kedvenc virágod? L: ???? :rolleyes: H: ne is mondd... <_< az ánusz rózsa, mi? :D B) :D Az egész napomat bearanyoztam azzal, hogy ilyet szóltam :D Neked meg a kardvirág,na és? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Neked meg a kardvirág,na és? :rolleyes: borvirág ? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 ... A párbeszéd a következő képen zajlott le: H: Laci! Neked van kedvenc virágod? L: ???? :rolleyes: H: ne is mondd... <_< az ánusz rózsa, mi? :D :D ;) Az egész napomat bearanyoztam azzal, hogy ilyet szóltam :lol: Csak nehogy célzásnak vegye és másképp alakuljon az arany -ozás -_- B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember30, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 <_< dilók :D Amúgy alakulok, asszem sikerült megfejtenem mi a bajom - majdhogynem az internetről töltöm le az orvosi előadásokat... beszarás... ha igazam lesz, akkor elkérem a háziorvos diplomáját, áthúzom a nevét, és a sajátomat írom oda :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 <_< dilók :D Amúgy alakulok, asszem sikerült megfejtenem mi a bajom - majdhogynem az internetről töltöm le az orvosi előadásokat... beszarás... ha igazam lesz, akkor elkérem a háziorvos diplomáját, áthúzom a nevét, és a sajátomat írom oda :rolleyes: Dildók? -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2009 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2009 Dildók? <_< Látom te is sokat böngészel az Interneten :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Az átiratási cirkusz hogyan áll, vagyis tart már valami kedvező helyzetben? :rolleyes: Az átíratás egy kicsit várat magára, egy kicsit később közlendő egészségügyi átalakulási folyamat miatt, ami velem zajlik le. mivel ez kihat a munkateljesítményemre, így lóvémentes hónapok elé nézek, és a potom 88000 forintos átíratás valahogy nem teljesíthető a számomra. <_< De elvileg majdnem minden le van tisztázva szóban, így már csak a pénzelőteremtés időintervalluma határozza meg, hogy hivatalosan is a nevemen legyen a "babakocsi" (mivel a gyereknek vettük :D ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október1, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2009 Az átíratás egy kicsit várat magára, egy kicsit később közlendő egészségügyi átalakulási folyamat miatt, ami velem zajlik le. mivel ez kihat a munkateljesítményemre <_< na, ezt most hogyan kell érteni? :D fantáziám máris szárnyakra kapott... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 <_< na, ezt most hogyan kell érteni? :D fantáziám máris szárnyakra kapott... :rolleyes: Má megint kombinálsz...ketyós! -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október1, 2009 Megoszt Elküldve Október1, 2009 Idézet: "Tiu 2009-09-21 - 23:38 : Ennyire elgondolkodtál? :D Már lassan 1 hónapja semmi, pedig szeretsz írni. :rolleyes: ..." ;) hello evribodri <_< akadt egy kis problémám a flukszuskondenzátorral, de már asszem megoldottam :D Köszönöm a kérdést, itt vagyok, és hogy ne kelljen százszor elmondanom, hogy mi volt, így írtam egy potom öt oldalas szösszenetet hányattatásaimról: B) Az átiratási cirkusz hogyan áll, vagyis tart már valami kedvező helyzetben? -_- Az átíratás egy kicsit várat magára, egy kicsit később közlendő egészségügyi átalakulási folyamat miatt, ami velem zajlik le. mivel ez kihat a munkateljesítményemre, ... Azt hiszem, többet nem kérdezek senkitől semmit ... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október2, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október2, 2009 Azt hiszem, többet nem kérdezek senkitől semmit ... <_< :D -_- B) nekem azért jól esett, hogy hiányoltál :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 -_- B) :D nekem azért jól esett, hogy hiányoltál <_< Egy jó ZP-s buli kellett volna még a nyáros. Desznyovágásra jöttök decemberben kecsóra? :rolleyes: Nincs kukoricás a közelben! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 :D na, ezt most hogyan kell érteni? -_- fantáziám máris szárnyakra kapott... :rolleyes: Szerintem kezdhet szárnyalni !!! :D A fantáziádnak nem hiszem , hogy ártott volna az idegosztály B) . Áll még az a kijelentésed,hogy lennél a gyerekem ,ha recaro gyerekülést rakok a mantába? ??? Asszem kezdhetsz fogyózni,hogy beleférj a legkisebbe!!! <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2009 Megoszt Elküldve Október2, 2009 hihi.... csak nem az van/lesz, amire gondolok? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 hihi.... csak nem az van/lesz, amire gondolok? <_< Ha jól ismerem a gondolatmeneted, akkor igen. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október5, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Október5, 2009 <_< tesóm lesz??? :rolleyes: az nagyszerű lenne! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 -_- tesóm lesz??? :rolleyes: az nagyszerű lenne! B) <_< na várjá!! ez attól függ,hogy épp milyen a rokonsági fok közöttünk. általában az anyám vagy így Makett meg S.S. és még ki tudja mekkora a család ? a tesóm, kivéve mikor én vagyok az anyád az esetek ritka többségében. :D De ha a nagy általánosságot nézzük akkor UNOKÁd lesz :D !!! vagy ne öregítselek ennyire? (Amúgy nem akarom elkiabálni. 10 hetes a kicsi. 3 és 6 cm közötti méretekkel, ami nagyban függ a weboldal és a könyv írójától amit épp nézek. Egyenlőre bizakodva várom a 15.-én esedékes következő ultrahangot.) De lassan kitehetem a matricát a verdára: MANTABÉBI on board!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Ja és hozzá kell tegyem,hogy igazi opeles baba lesz. <_< Mivel a BLitzen nem volt alkalmunk(mert akkorát buliztunk , meg Sanyi is Fürivel totál okleveles részegségre adták a fejüket)....így hazamentünk és kb 2 napra rá gyors összehoztuk ezt a gyereket, hogy a vadkerti tali alatt világra is hozhassam jövőre!!! Így valószínű,hogy jövőre az kimarad, mert a végén még ott akar megszületni a kárpátia éneklése közben! :D Nem tudom,hogy milyen hatással lenne rá az első kép amit meglátna. :rolleyes: Így marad az uncsi kórházas téma. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiu Elküldve Október5, 2009 Megoszt Elküldve Október5, 2009 Ja és hozzá kell tegyem,hogy igazi opeles baba lesz. :D Mivel a BLitzen nem volt alkalmunk(mert akkorát buliztunk , meg Sanyi is Fürivel totál okleveles részegségre adták a fejüket)....így hazamentünk és kb 2 napra rá gyors összehoztuk ezt a gyereket, hogy a vadkerti tali alatt világra is hozhassam jövőre!!! Így valószínű,hogy jövőre az kimarad, mert a végén még ott akar megszületni a kárpátia éneklése közben! :D Nem tudom,hogy milyen hatással lenne rá az első kép amit meglátna. <_< Így marad az uncsi kórházas téma. Azért ez már jobban hangzik. B) :rolleyes: Minden esetre, majd várunk rátok Vadkerten. :D Jobban féltenélek benneteket a hengerfej dobálástól, mint a társaságtól. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Gratulálok Baby ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Október6, 2009 Megoszt Elküldve Október6, 2009 Azért ez már jobban hangzik. :D :rolleyes: Minden esetre, majd várunk rátok Vadkerten. :D Jobban féltenélek benneteket a hengerfej dobálástól, mint a társaságtól. <_< ÓÓÓ a hengerfejdobálás marad egyenlőre elméleti síkon. B) Sajna a melóm is minimálisra csökkent, mivel ugye lovászkodok, de a lóraüléstől meg óva intenek! Így most kereshetek új eddzéstervet a punnyadtság ellen. Marad a fedettpályás távolbanézés meg ilyenek. -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts