Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

X - csevegés

manta

Recommended Posts

Na sziasztok. Jól lemaradtam az utóbb időben így sokat vissza kellett olvasnom , már zsibbad a szemem is :D . olvastam Hajni a sztoridat. Valahogy nem tud meglepni a mai egészségügyi morál, ugyanúgy mint, hogy te a muszálykabátosok közé bekerültél. (Persze ez csak vicc), de azért jó ha az ember tisztában van az ottani körülményekkel is.

Amúgy mostanában valahogy mindenki megbolondul errefelé is. A szegedi mantások sztrájkolnak. Egyik csávó fogta és eladta a gyönyörű gépét és ugyanúgy mint egy másik mantás tavaly , vett egy bömöst!!! :rolleyes: újra kevesebben vagyunk errefelé. Így mi idehaza a 3 mantával nem sokáig tudjuk fenntartani az itt található mantasűrűséget. Ráadásul Kismanta is árulja a gépet <_< . Mivé lesz a világ?

Megosztás:

Nagyon sokat töprengek vajákos felszólításra mostanában, és épp ma az jutott eszembe, hogy vajon a férfiaknak is van e kedvenc viráguk, vagy csak a nőknek. Meg is kérdeztem erről MrMantát, de elég váratlanul érhette a kérdés (nem tudom, hogy a picsbe nem szokott hozzá, hogy néha oda nem illő dolgok felé irányul az érdeklődésem), mert elég hülyén nézett, amit én félre is értettem, és egyből meg is válaszoltam a dolgot.

A párbeszéd a következő képen zajlott le:

H: Laci! Neked van kedvenc virágod?

L: ???? :rolleyes:

H: ne is mondd... <_< az ánusz rózsa, mi? :D -_-

B)

Az egész napomat bearanyoztam azzal, hogy ilyet szóltam :D

Megosztás:

Nagyon sokat töprengek vajákos felszólításra mostanában, és épp ma az jutott eszembe, hogy vajon a férfiaknak is van e kedvenc viráguk, vagy csak a nőknek. Meg is kérdeztem erről MrMantát, de elég váratlanul érhette a kérdés (nem tudom, hogy a picsbe nem szokott hozzá, hogy néha oda nem illő dolgok felé irányul az érdeklődésem), mert elég hülyén nézett, amit én félre is értettem, és egyből meg is válaszoltam a dolgot.

H: ne is mondd... <_< az ánusz rózsa, mi? :D :D

:D

Az egész napomat bearanyoztam azzal, hogy ilyet szóltam ;)

Lätom örömmel elmeileg kezdes O.K. lenni :lol: :D

atöbbi hogy lityeg a szemed stb..... -_- B)

Megosztás:

H: ne is mondd... <_< az ánusz rózsa, mi? :D B)

:D

Az egész napomat bearanyoztam azzal, hogy ilyet szóltam :D

Neked meg a kardvirág,na és? -_-

Megosztás:

...

H: ne is mondd... <_< az ánusz rózsa, mi? :D :D

;)

Az egész napomat bearanyoztam azzal, hogy ilyet szóltam :lol:

Csak nehogy célzásnak vegye és másképp alakuljon az arany -ozás -_- B) :D

Megosztás:

Az átiratási cirkusz hogyan áll, vagyis tart már valami kedvező helyzetben? :rolleyes:

Az átíratás egy kicsit várat magára, egy kicsit később közlendő egészségügyi átalakulási folyamat miatt, ami velem zajlik le. mivel ez kihat a munkateljesítményemre, így lóvémentes hónapok elé nézek, és a potom 88000 forintos átíratás valahogy nem teljesíthető a számomra. <_< De elvileg majdnem minden le van tisztázva szóban, így már csak a pénzelőteremtés időintervalluma határozza meg, hogy hivatalosan is a nevemen legyen a "babakocsi" (mivel a gyereknek vettük :D )

Megosztás:

Az átíratás egy kicsit várat magára, egy kicsit később közlendő egészségügyi átalakulási folyamat miatt, ami velem zajlik le. mivel ez kihat a munkateljesítményemre

<_< na, ezt most hogyan kell érteni? :D

fantáziám máris szárnyakra kapott... :rolleyes:

Megosztás:

Idézet:

"Tiu 2009-09-21 - 23:38 :

Ennyire elgondolkodtál? :D Már lassan 1 hónapja semmi, pedig szeretsz írni. :rolleyes:

..."

;) hello evribodri <_<

akadt egy kis problémám a flukszuskondenzátorral, de már asszem megoldottam :D

Köszönöm a kérdést, itt vagyok, és hogy ne kelljen százszor elmondanom, hogy mi volt, így írtam egy potom öt oldalas szösszenetet hányattatásaimról:

B)

Az átiratási cirkusz hogyan áll, vagyis tart már valami kedvező helyzetben? -_-

Az átíratás egy kicsit várat magára, egy kicsit később közlendő egészségügyi átalakulási folyamat miatt, ami velem zajlik le. mivel ez kihat a munkateljesítményemre, ...

Azt hiszem, többet nem kérdezek senkitől semmit ... :D

Megosztás:

:D na, ezt most hogyan kell érteni? -_-

fantáziám máris szárnyakra kapott... :rolleyes:

Szerintem kezdhet szárnyalni !!! :D A fantáziádnak nem hiszem , hogy ártott volna az idegosztály B) . Áll még az a kijelentésed,hogy lennél a gyerekem ,ha recaro gyerekülést rakok a mantába? ???

Asszem kezdhetsz fogyózni,hogy beleférj a legkisebbe!!! <_<

Megosztás:

-_- tesóm lesz??? :rolleyes: az nagyszerű lenne! B)

<_< na várjá!! ez attól függ,hogy épp milyen a rokonsági fok közöttünk. általában az anyám vagy így Makett meg S.S. és még ki tudja mekkora a család ? a tesóm, kivéve mikor én vagyok az anyád az esetek ritka többségében. :D De ha a nagy általánosságot nézzük akkor UNOKÁd lesz :D !!! vagy ne öregítselek ennyire?

(Amúgy nem akarom elkiabálni. 10 hetes a kicsi. 3 és 6 cm közötti méretekkel, ami nagyban függ a weboldal és a könyv írójától amit épp nézek. Egyenlőre bizakodva várom a 15.-én esedékes következő ultrahangot.)

De lassan kitehetem a matricát a verdára: MANTABÉBI on board!!!

Megosztás:

Ja és hozzá kell tegyem,hogy igazi opeles baba lesz. <_< Mivel a BLitzen nem volt alkalmunk(mert akkorát buliztunk , meg Sanyi is Fürivel totál okleveles részegségre adták a fejüket)....így hazamentünk és kb 2 napra rá gyors összehoztuk ezt a gyereket, hogy a vadkerti tali alatt világra is hozhassam jövőre!!! Így valószínű,hogy jövőre az kimarad, mert a végén még ott akar megszületni a kárpátia éneklése közben! :D Nem tudom,hogy milyen hatással lenne rá az első kép amit meglátna. :rolleyes: Így marad az uncsi kórházas téma.

Megosztás:

Ja és hozzá kell tegyem,hogy igazi opeles baba lesz. :D Mivel a BLitzen nem volt alkalmunk(mert akkorát buliztunk , meg Sanyi is Fürivel totál okleveles részegségre adták a fejüket)....így hazamentünk és kb 2 napra rá gyors összehoztuk ezt a gyereket, hogy a vadkerti tali alatt világra is hozhassam jövőre!!! Így valószínű,hogy jövőre az kimarad, mert a végén még ott akar megszületni a kárpátia éneklése közben! :D Nem tudom,hogy milyen hatással lenne rá az első kép amit meglátna. <_< Így marad az uncsi kórházas téma.

Azért ez már jobban hangzik. B) :rolleyes:

Minden esetre, majd várunk rátok Vadkerten. :D

Jobban féltenélek benneteket a hengerfej dobálástól, mint a társaságtól. -_-

Megosztás:

Azért ez már jobban hangzik. :D :rolleyes:

Minden esetre, majd várunk rátok Vadkerten. :D

Jobban féltenélek benneteket a hengerfej dobálástól, mint a társaságtól. <_<

ÓÓÓ a hengerfejdobálás marad egyenlőre elméleti síkon. B) Sajna a melóm is minimálisra csökkent, mivel ugye lovászkodok, de a lóraüléstől meg óva intenek! Így most kereshetek új eddzéstervet a punnyadtság ellen. Marad a fedettpályás távolbanézés meg ilyenek. -_-

Megosztás:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.