Ice Man Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 Mindig van hely!! ;) És fagyira is összedobunk neked valamennyit. De előtte jóllakatunk valami ócsóbbal, hogy ne bírjál annyit nyalni ;) mert a végére elzsibbad a nyelved! Vigyázz mert szavadon foglak és megeszek minden finomat amit elém tesztek!!! De szerintem egy jó adag gulyásleves után sem lenne akadály egy jó NYALÁS ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 egy jó adag gulyásleves után sem lenne akadály egy jó NYALÁS ;) főleg ha sok benne az erős pista ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április20, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2009 Vigyázz mert szavadon foglak és megeszek minden finomat amit elém tesztek!!! De szerintem egy jó adag gulyásleves után sem lenne akadály egy jó NYALÁS ;) miva? Ezek szerint Piroska tényleg nem a nőd ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április20, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április20, 2009 IceMan: itt vannak a részletek Emitt meg beírtalak ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 IceMan: itt vannak a részletek Emitt meg beírtalak ;) Köszönöm szépen!! Nem is tudom mire mennék néha nélküled:) Várom már,tuti nagyot bulizunk! Ja ha véletlenül nem mondtam volna!!!: Piroska=Opel Kadett E 1.4s (piros) ;) Igen igen!!! életem első elsőkerék hajtású autója. Erre vetemedtem sajnos,de muszáj volt mert munkába kell járnom valamivel,amig a Mantám épülget. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Április20, 2009 Megoszt Elküldve Április20, 2009 És a kék-fehérrel mi helyzet? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2009 Na, a tegnapi napot megkoronázandó, elmentünk az ósenbe. Uncsiöcsi gördeszkát kért a szülinapjára, így vadásztunk egyet a Makettal. Sport osztályon meg is találtuk a megfelelő sárkányos darabot. Mondom a Makettnek, próbáljuk már ki, de ő ezt nem tartotta jó ötletnek, mert úgyis letaknyolnék a magassarkúban (ez nem azt jelenti, hogy reggel óta nem vettem volna le a cipőmet). Belekapaszkodtam a gyerekbe, hogy ha esünk, akkor magammal rántsam, de nem estem el! :D Ő is kipróbálta, ő sem esett el! :D Aztán lementünk a földszintre, ahol MrManta várt, és nagy vigyorogva mutattam neki, mit szereztünk. Sőt, még a használatát is bemutattam. Ő is mondta, hogy magas sarokkal ezt nem kéne, de biztosítottam, hogy ez a mondat már elhangzott, és rá is cáfoltam, mert nekem ez így is megy. És ebben a pillanatban, amikor szinte még fel sem léptem rá, már le is estem ;) de nem akárhogy! Bejárattal szemben, legalább három biztonsági kamera kereszttüzében, a tömeg közepén, fél lábammal az ég felé rúgva, táskámat az egyik karomon lóbálva, a másikkal MrManta pólóját szaggatva! ;) Úgy ráestem a seggcsontomra, mint a szar... Természetesen a Makett röhögött, mint a veszett ló - MrManta nem mert annyira egyből, de aztán jelezte, hogy ő elmegy a biztonságiakhoz, és megveszi tőlük a felvételt, de ha nem adják el, akkor sírva könyörög majd, hogy legalább egyszer láthassa még -_- Na, mondom ######a... reggel a manta, este meg a másik manta :P Aztán kérdeztem a Makettet, hogy egyébként mit szólt a reggeli sprintemhez a piros kocsi után. Reakció: "nem volt semmi anya... azt néztem, mikor esel el" :P mondtam neki, most vazze, most.. kis fázis késéssel az ósenban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április21, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április21, 2009 És a kék-fehérrel mi helyzet? Megvált tőle... de vazze, első kerekest venni... ;) kiváncsi vagyok, mikorra alakítja át hátsóra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 És a kék-fehérrel mi helyzet? Azt jó pénzért eladtam és már driftelésre használják!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Megvált tőle... de vazze, első kerekest venni... ;) kiváncsi vagyok, mikorra alakítja át hátsóra ;) Ami késik nem múlik!!!;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Azt jó pénzért eladtam és már driftelésre használják!!! Máááá nem...mert csapágyas lett a moci az első edzésen... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 Megvált tőle... de vazze, első kerekest venni... ;) kiváncsi vagyok, mikorra alakítja át hátsóra ;) Tuti rükiben jön Soltvadkertig... ;) :P -_- Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Április21, 2009 Megoszt Elküldve Április21, 2009 És ebben a pillanatban, amikor szinte még fel sem léptem rá, már le is estem ;) de nem akárhogy! Bejárattal szemben, legalább három biztonsági kamera kereszttüzében, a tömeg közepén, fél lábammal az ég felé rúgva, táskámat az egyik karomon lóbálva, a másikkal MrManta pólóját szaggatva! ;) Úgy ráestem a seggcsontomra, mint a szar... Természetesen a Makett röhögött, mint a veszett ló - MrManta nem mert annyira egyből, de aztán jelezte, hogy ő elmegy a biztonságiakhoz, és megveszi tőlük a felvételt, de ha nem adják el, akkor sírva könyörög majd, hogy legalább egyszer láthassa még -_- Én már ezen is sírva röhögtem,mi lett volna ha ott vagyok! ;) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
tascona Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Ami késik nem múlik!!!:P Ice man Haliho ;) Teged is utol lehet erni ;) Kellene az az c30 se vezerles Tudod -_- Va :D dkert elött jövök pestre jolenne talizni Amugy kitagadlak a nagy csalädbol mert csak butulsz a beväsärlo kocsival ;) Amugy melyik manta szeria tartozeka ez a kicsi kocsi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 ;) Úgy ráestem a seggcsontomra, mint a szar... Azért a "tésztaszűrődre" vigyázz :P Volt egy ismim annak el is tört , szörnyű kínok közt gyógyult neki meg! -_- A strandon az ugrókövön megcsuszott ;) Először piszok vicces volt mert a seggén megpattant azt pofával ugrotta a seggest (pedíg nemvolt seggfej);) aztán meg "beszartunk" az ilyedségtől mert alig tudott kimászni a vízből. Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Sztem Hajni tisztában van a dolog súlyával, nem először esik arra a testrészére... (de rég is volt az a fóti tali...) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Sztem Hajni tisztábanvan a dolog súlyával, nem először esik arra a testrészére... (de rég is volt az a fóti tali...) Ott is volt hasonló precedens?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Volt. De ezt majd ő elmeséli ha akarja... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Volt. De ezt majd ő elmeséli ha akarja... ;) Hogy érzi magát a kis korza? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2009 Én már ezen is sírva röhögtem,mi lett volna ha ott vagyok! ;) :P ;) bakker ;) pont húsvét vasárnap bicajoztam ilyenen -_- de arról nem estem le!!! asszem még kép is van róla :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2009 Volt. De ezt majd ő elmeséli ha akarja... leestem egy sörpadról a farokcsontomra, ami letört a helyéről és másnap nem mozgott a lábam ;) a balesetiben meg 8szor el kellett mesélnem, mert senki nem hitte el, hogy ezt így is lehet produkálni, és persze qrva viccesnek találták ;) 6 hétig a legjobb barátom egy úszógumi volt... de kilyukadt és elhagyott a szemét... ;) pedig ilyen taxi formájú volt kerekekkel, meg minden -_- 1-2 mm-en múlt, hogy most nem vagyok tolókocsis, mert annyira a gerincem tövébe törtem le. Azóta jobb vagyok, mint a komplett meteorológiai intézet: előre tudok mindent az időjárásról :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 leestem egy sörpadról a farokcsontomra, ami letört a helyéről és másnap nem mozgott a lábam ;) a balesetiben meg 8szor el kellett mesélnem, mert senki nem hitte el, hogy ezt így is lehet produkálni, és persze qrva viccesnek találták ;) 6 hétig a legjobb barátom egy úszógumi volt... de kilyukadt és elhagyott a szemét... ;) pedig ilyen taxi formájú volt kerekekkel, meg minden :P 1-2 mm-en múlt, hogy most nem vagyok tolókocsis, mert annyira a gerincem tövébe törtem le. Azóta jobb vagyok, mint a komplett meteorológiai intézet: előre tudok mindent az időjárásról -_- Ez kemény! :P nekema legnagyobb balasetem azvolt mikor egy nő miatt verekedttem azt levágtam félig a jobb gyürüs ujjam, mert a barom gyerek sörös üveggel akart verekedni azt szétütöttem a kezében és az arcába landolt a kezem :D Aztán bevitteka balesetire és nemadttak érzéstelenítőt mert televoltam :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Hajni! Hát inkább a Te farkad, mint Lacié nem??? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Április22, 2009 Megoszt Elküldve Április22, 2009 Hajni! Hát inkább a Te farkad, mint Lacié nem??? :P -_- ;) ;) Kérdezzük meg Lacit ő mit mondana?? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Április22, 2009 Szerző Megoszt Elküldve Április22, 2009 Honnan tudjátok, hogy olyan kemény neki, hogy az már olyan, mintha csont lenne?? ;) Tudtam, hogy ha bepiál, akkor mindenre képes... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts