mantababy Elküldve Április14, 2009 Elküldve Április14, 2009 Hihetetlen hogy milyen gyorsan nő a srác! :P Ezzel nagyon egyet kell értsek ;) , mintha húznák. Még nemrég került fel ide az első fotó róla akkor még úúúúde pici volt -_- . Öregszünk gyerekek....!! ;) A frászt ;) !! ők az új opeles nemzedék.
manta Elküldve Április14, 2009 Szerző Elküldve Április14, 2009 Fú, másnaposan vigyázzatok a reggeli fogmosással! Azt olvastam a fogkrém tubusán, hogy manta ízű, aztán amikor jobban kicsipáztam magamat, akkor rájöttem, hogy menta. Szóval nem a rája, hanem gyógynövény ;) Vannak dolgok nálunk, amit tudatossan a következőképpen kell kimondani: - mantarin - Manta Hari - "ő meg manta előre" ;) most nem jut több az eszembe.... megviselt a húsvét.. fáradt vagyok... ;)
Stefan Elküldve Április14, 2009 Elküldve Április14, 2009 ... ;) most nem jut több az eszembe.... megviselt a húsvét.. fáradt vagyok... ;) Belenéztél az Omiba, megláttad a szőrös farkat és SOKKOT KAPTÁL! ;)
manta Elküldve Április15, 2009 Szerző Elküldve Április15, 2009 :D ja, sokkot kaptam vazze :D apukám véletlenül beletolatott a mantámba húsvét hétfőn ;) én hallottam, hogy rendezi a gépparkot, hogy manta arréb, skorpió beindít és dirrdurrcsittcsatt, de csak forgattam a szemem az ágyban, hogy csak nem a mantát tolatta le. De aztán kinéztem az ablakon, és azt láttam, hogy anyukámmal állnak a manta előtt a rendszámommal a kezükben, és nagyon csöndben vannak ;) mondom, mi a pék van már, csak neeem...? -_- és csak de... de komolyan mondom, a saját szüleim olyan ijedten néztek,hogy szerintem utoljára három éves korukban vághattak ilyen arcot, szóval még sajnáltam is őket. A fenti ablakból sikerült ráfókuszálnom tűélesen a lökösre, amin 10 méterről felfeeztem a festékleverődést. Erősen rövidlátó vagyok, tehát biztos az agyam egy olyan része kapcsolt be, ami amúgy már rég döglött, de esküszöm, láttam, honnan hiányzik a festék. A vicc az egészben, hogy amikor megnéztem a kocsit közelről, nem láttam semmi veszélyeset, de ha már ott volt a csap mellett, akkor lemostam, Mosás közben felfedeztem a kiszúrt festékdarabot, ami kb. 7mm hosszú és 1,5mm széles volt. Na vazze, én azt messziről kiszúrtam reggel! hordoztam is, mint a véres kardot, hogy ezután a kocsin lévő minden sérülés az apám bűne, és igeis, ezt terjeszteni is fogom! :P Egyébként nem lett baja... a rendszámot kellett visszaegyengetni, a festék onnan ugrott le, ahonnan már rég le kellett volna, mert be volt pókhálósodva már évek óta. Meg mintha a spojler közepén is megrepedt volna a gitt, de úgyis fényezni kéne, mert kisebb javításra szorult így is. Érdekes, hogy elég nyugodtan reagáltam (a szüleim nagy örömére :P), bár ebbe belejátszik némi aljasság is, mert egyből zsarolni kezdtem az aput, hogy most ezt bizony fényezni kell - ő meg szépen fényez, és a bűntudata miatt egyből fel is ajánlotta, hogy lefényezi :P csak ő még nem tudja, hogy lakatoltatni is akarok vele, mert aki lehajtogatta lemezből a toyota sárvédőt, az bizony csodkra képes ;)
mantababy Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 Hát ez volt olyan mint februárban , amikor az utcán a ház előtt álló mantámba tolatott bele a szomszéd kicccsaj ;) (azt hiszem már beírtam ide a sztorit) , de én nem kértem lóvét a fényezésért, merthát nem mondhatnám,hogy mestermunkát csináltunk vele, de mindegy. szóval rendes voltam. Ámbár rá két hétre, mikor már mi külföldön voltunk vala. A kiccsaj férjének a kocsiját állítólag összekarmolta a kutyánk ;) . És szigorúan behajtotta az 5000 pézt apóstól. Asszem hazamegyek és én is kiszedem belőle a spoiler rendbehozatalának az árát. A szemét!!! ;)
Ice Man Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 Vannak dolgok nálunk, amit tudatossan a következőképpen kell kimondani: - mantarin - Manta Hari - "ő meg manta előre" ;) most nem jut több az eszembe.... megviselt a húsvét.. fáradt vagyok... ;) Haverok Buli,MANTA!!!!! És ujra én is itt:)
Atommanó Elküldve Április15, 2009 Elküldve Április15, 2009 Haverok Buli,MANTA!!!!! És ujra én is itt:) Na ne viccelj máááá.... ;) ;)
Sörös Sanyi Elküldve Április16, 2009 Elküldve Április16, 2009 Ide hordtam szervizbe: Sok helyre, mindenhol átb@sztak. Utólag is üzenem a géniuszoknak, hogy megnyalhatják a makkomat. ;) Nagyon komoly népítélet. ;)
hening Elküldve Április16, 2009 Elküldve Április16, 2009 Ide hordtam szervizbe: Sok helyre, mindenhol átb@sztak. Utólag is üzenem a géniuszoknak, hogy megnyalhatják a makkomat. ;) Nagyon komoly népítélet. ;) Na igen....erre szokták mondani F betűs autót ne végy (ford, fiat, francia). ;)
manta Elküldve Április16, 2009 Szerző Elküldve Április16, 2009 Haverok Buli,MANTA!!!!! És ujra én is itt:) Na hello mi ;) toljad le az arcod Soltvadkertre, mert megyünk fagyizni is ;) igaz, szerintem a büdös életben nem találsz olyan embert, aki meghívna fagyizni ;)
hening Elküldve Április16, 2009 Elküldve Április16, 2009 Astra F. ;) Az A-val kezdődik, bár, ha jól bele gondolok O-val (OPEL). ;) Különben is odaírtam, melyek azok amitől tartózkodni kell. Nekötekegggggyéééééé. ;)
Sörös Sanyi Elküldve Április16, 2009 Elküldve Április16, 2009 Az A-val kezdődik, bár, ha jól bele gondolok O-val (OPEL). :P Na igen....erre szokták mondani F betűs autót ne végy (ford, fiat, francia). ;) Szó nem volt róla, hogy F-el kell kezdődnie, csak hogy ne legyen F betűs. Mantában, Asconában, Senatorban, Omegában nincs F. ;) Ráadásul akkor a Ford Focus, Ford Fiesta, Ford Fusion, Fiat Fiorino halmozottan hátrányos helyzetű? ;)
Xray Elküldve Április16, 2009 Elküldve Április16, 2009 Sanyi köszi a levelet , megjött de pont az ellenkezője kelett volna (usb-->PS2 és amit küldtél PS2-->usb) ugyhogy ha személyesen talizunk visszadom ;) És azért köszi mégegyszer! ;)
mantababy Elküldve Április16, 2009 Elküldve Április16, 2009 Szó nem volt róla, hogy F-el kell kezdődnie, csak hogy ne legyen F betűs. Mantában, Asconában, Senatorban, Omegában nincs F. ;) Ráadásul akkor a Ford Focus, Ford Fiesta, Ford Fusion, Fiat Fiorino halmozottan hátrányos helyzetű? :P Akkor ha netán egy Ferrari f40-et vennék..... ;) érezzem magam hátrányos helyzetű autó tulajának? Mondjuk akkor már nem igen érdekelne ;)
Sörös Sanyi Elküldve Április16, 2009 Elküldve Április16, 2009 Sanyi köszi a levelet , megjött de pont az ellenkezője kelett volna (usb-->PS2 és amit küldtél PS2-->usb) ugyhogy ha személyesen talizunk visszadom ;) És azért köszi mégegyszer! ;) Na ácsi! Ez csinál USB-ből PS2-t. Akkor itt nagyon gyenge volt a kommunikáció. :P Bocsi. -_- ;)
Stefan Elküldve Április16, 2009 Elküldve Április16, 2009 Na ácsi! Ez csinál USB-ből PS2-t. Akkor itt nagyon gyenge volt a kommunikáció. -_- Bocsi. :D :P Szerintem az irányt másképp néztétek. Valaki az egér felől, valaki a gép felől nézi. Most inkább nem mennék bele más hasonlatokba ;) ;) ;)
Xray Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Na ácsi! Ez csinál USB-ből PS2-t. Akkor itt nagyon gyenge volt a kommunikáció. ;) Bocsi. -_- ;) lehet énvoltam félreérthető, sebaj azért a sör az jár :P :D ;)
kojakarettenetes Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Szerintem az irányt másképp néztétek. Valaki az egér felől, valaki a gép felől nézi. Most inkább nem mennék bele más hasonlatokba ;) ;) ;) Arra gondolsz, h nem mindegy, hogy a szopott férfinemiszerv melyik végén állsz?? :P -_-
manta Elküldve Április20, 2009 Szerző Elküldve Április20, 2009 Nesztek, új sztori a feszültséglevezetős topikból :P Ma egy becstelen, erőszakos, szemtelen öreg ######i tolatásra kényszerített a saját sávomban, és látva győzelmét még csókot is dobott :D Nem fejtem ki, hogy hogyan volt, de ez kimeríti a közvetett károkozást és veszélyhelyzet teremtését. ;) Miután utánna futottam, még el is küldött a picsbe, és arra sem hatódott meg, hogy feljelentem. Szóval ma reggel a rendőrségen kezdtem, udvariasan köszöntem, hogy SÜN ;) (ez vicc volt), és felvették a feljelentést ismeretlen tettes ellen. Azt mondták, hogy mivel tanúm is van, meg rendszám is, vetessek fel egy szívességi kárfelmérést (18ezer :P -de akkor mitől szívességi???), és majd ha megtörik, vagy bebizonyítjuk, hogy ő volt, akkor kifizet mindent a bitosító. A letoletott suzukinak semmi baja nem lett, a skodás aljasul távozott, a manta lököséről meg levált egy tenyérnyi fényezés, és megkarcolódott a lámpám. Önmagában nem nagy a kár, meg úgy is fényezni akartam, de nem ilyen áron. Bármennyire jelentéktelen első ránézésre, azért egy pár tízezernyi kárt bekaptam :P és még nem is néztem a hátfalat, hogy elment e... egyszer réggebben belémjöttek, és akkor is azt hittem, hogy semmi baj, majd kiderült, hogy 5-8 centivel beljebb ugrott a hátfal. Na, ezt otthon majd megnézem. Az egészben csak az bosszant, hogy hogyan lehet valaki ekkora szemét??? Nem is érdekelte, hogy mit okozott! Ilyen erővel egy iskolást is otthagyott volna a zebrán, ha átment rajta??? -_- Nem értem az ilyen tisztességtelen marhákat :D A sors fintora, hogy egy hete kb. pont ebben az időben tolatott apukám a manta elejébe... egy héttel később én a hátulját intézem el, még akkor is, ha nem volt más választásom (vagy ha volt, akkor már úgyis mindegy). Szerintem az Ezeréves Sólymom akar valamit tőlem... ;) mondjuk egy fényezést.. ;)
Stefan Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Arra gondolsz, h nem mindegy, hogy a szopott férfinemiszerv melyik végén állsz?? ;) ;) Hát például... Azért ebből az aspektusból sem mindegy nem? ;)
mantababy Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Bennem is él még az élmény: a tavalyi vóóószwágen ventos kocsog aki Szeged legnagyobb kereszteződésében rámtolatott a dugóban úgy ,hogy nekem is tolatnom kellett,hogy le ne gyalázza a manta elejét és még be is ordibált és dudált. Sőt a kereszteződés után még be is állt egy kis üres helyre, hogy bevárjon engem és még bemutasson ;) egy csúnya középső ujat. Juj még visszagondolni is rossz. Mázija,hogy siettem, de ha megálltam volna kötözködni vele, asszem évekig nem mertem volna parkolni a városban sehol. mert ha meglátta volna a kocsimat, tuti szétveri, vagy körbekarcolja az állat. ;) ;) . MEg a szomszéd néni 30 méter széles úton történő rámtolatása....az már csak vicc volt, és a szelepsapka lopkodások, minden éjjel az ablak alatt parkoló kocsimról. VAnnak még hülye emberek, akik nem tudnak viselkedni. Csak dúl az aggresszió.
Ice Man Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Na hello mi ;) toljad le az arcod Soltvadkertre, mert megyünk fagyizni is ;) igaz, szerintem a büdös életben nem találsz olyan embert, aki meghívna fagyizni ;) Szia kedves Mantás sporttárs:) Azzal még nincs is bajom,hogy senki nem hiv meg fagyizni,mert nincsen felesleges 5000Ftja arra,hogy elnyaljam neki:) A gondom csak az,hogy nem tudom hol és hogyan kell jeleznem azt,hogy én is szeretnék csatlakozni a társasághoz PIROSKÁMMAL:) Mármint ujdonsült Opel Kadett E sufni tuning járművemmel! Ha ebben tudnál nekem segiteni ,azt megköszönném,mert annyira nem vágyok sátorozásra,bár ha már csak az a megoldás van,akkor az is megfelel:)
mantababy Elküldve Április20, 2009 Elküldve Április20, 2009 Szia kedves Mantás sporttárs:) Azzal még nincs is bajom,hogy senki nem hiv meg fagyizni,mert nincsen felesleges 5000Ftja arra,hogy elnyaljam neki:) A gondom csak az,hogy nem tudom hol és hogyan kell jeleznem azt,hogy én is szeretnék csatlakozni a társasághoz PIROSKÁMMAL:) Mármint ujdonsült Opel Kadett E sufni tuning járművemmel! Ha ebben tudnál nekem segiteni ,azt megköszönném,mert annyira nem vágyok sátorozásra,bár ha már csak az a megoldás van,akkor az is megfelel:) Mindig van hely!! ;) És fagyira is összedobunk neked valamennyit. De előtte jóllakatunk valami ócsóbbal, hogy ne bírjál annyit nyalni ;) mert a végére elzsibbad a nyelved!
Recommended Posts