manta Elküldve Január31, 2009 Szerző Elküldve Január31, 2009 Hagyd a francba, ezen ne aggódj különösen, én is későn szóltam (mondjuk akkor tudtam meg én is). Lesz még jövőre is. Majd tavasszal csapunk egy kis búfelejtő disznótort. ;) :D okéokéoké :lol: :lol: :lol: :D
mélykék76 Elküldve Január31, 2009 Elküldve Január31, 2009 ....ami a garázst támasztja. :D.... Támasztja ? De azért nem fog összedölni, ha elveszed a támaszt ugye ? :lol: :lol:
NeedForSpeed Elküldve Február1, 2009 Elküldve Február1, 2009 Támasztja ? De azért nem fog összedölni, ha elveszed a támaszt ugye ? :D :lol: De. De nem gond mert egy Astra F már támasztja.
rtomi Elküldve Február1, 2009 Elküldve Február1, 2009 De. De nem gond mert egy Astra F már támasztja. Egész autó vagy mocitető?
NeedForSpeed Elküldve Február1, 2009 Elküldve Február1, 2009 Egész autó vagy mocitető? Tökmindegy, mert nem dől el, ha elveszem.
J0hnny Elküldve Február8, 2009 Elküldve Február8, 2009 Néhány autentikus vicc a német aranykorból: -Mantás el akarja adni az autóját. Hirdetés szövege: Opel Manta GTE 200,000km-rel, 4500 DM. Eltelik egy hét...semmi. Eltelik két hét...még mindig semmi. Harmadik héten hívja a haverja: "Meghülyültél ? Ha odaírod, hogy 200,000 km van benne, sosem adod el. Tekertesd vissza a kilométerórát 50,000-re, és próbálkozz újra!" Következő héten nem jelenik meg a hirdetés az újságban. Haver megint telefonál, kérdezi, mi történt a Mantával ? Mire a Mantás: - Csak nem gondolod, hogy 50,000km-el eladom az autómat !? Egy Manta és egy Porsche egymás mellett megy az autópályán. A Porsche elkezd gyorsítani 120-ról. Manta a nyomában. Porsche eléri a 160-at, a Manta ott van mellette... Porsche eléri a 200-at, majd a Mantás átordibál: "Ismered a mantát?" -Igen, de miért ? - kérdi a Porschés. -Meg tudnád mondani nekem hogyan kell második fokozatba rakni ? Mantásnak szörnyű balesete van. Az autó teljesen széttörik. Jönnek a mentők, de ő csak ordít: "A Mantám ! A Mantám !" Beviszik a kórházba, s mikor felébred, megint elkezd ordítani: "A Mantám ! A Mantám !" Bejön a nővér: "Ne az autót sajnálja, nézzen a bal lábára, az már nincs ott többé". A Mantás lenéz: "A westerncsizmám, a westerncsizmám !" Mantás a zászlókat árusító üzletben: -Kérek egy zöld német zászlót! -Sajnálom uram, csak fekete-piros-sárga zászlónk van! -Rendben akkor kérek egy pirosat! -Mi a legkisebb alkatrész a Mantában? -A sofőr agya. -Honnan lehet megismerni a Mantás garázsát? -Egy száraz vércsík van könyökvonalban a falon! -Az új Manta 1 méter széles lesz, hogy a sofőr mindkét kezét kilógathassa az ablakon ! -Miért van a Mantásnak 16 fényszórója a kocsiján ? -Hogy éjszaka is napszemüvegben vezethessen. Két ember beszélget a kocsmában: -Ismerek egy nagyszerű Mantás viccet ! -Csak óvatosan, én is Mantás vagyok ! -OK, akkor kétszer mesélem el ! -Miért visel a Mantás mágneses kesztyűt ? -Hogy 180-nál is kikönyökölhessen az ablakon ! Két Mantás beszélget: - Képzeld tegnap vettem egy enciklopédiát. -És? Beépítetted már? Egy Manta-Fahrer áll az egyetem előtt. (Ennyi, ezen már önmagában is nagyon mulatnak a németek.)
Sörös Sanyi Elküldve Február8, 2009 Elküldve Február8, 2009 Mi van veled J0hnny? Nézed a Heti hetest, közben Totalcart olvasol? :D
J0hnny Elküldve Február8, 2009 Elküldve Február8, 2009 Mi van veled J0hnny? Nézed a Heti hetest, közben Totalcart olvasol? :D Hova rejtőztél a szobámban? :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Február8, 2009 Elküldve Február8, 2009 No mi van biztonsági szakemberkém? Nem láttad a sarokban a webkamerát? :D
Guest Sanci Elküldve Február9, 2009 Elküldve Február9, 2009 Cool a verda :lol: A múltkor egy ilyennel álmodtam csak metál piros volt..és a garázsomban... :D :lol:
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Elküldve Február10, 2009 Tudom,hogy Hajni&Laci és SSanyi leveszi a tököm,de nekem az A jobban tetszik! :D Ez egy kecskeméti öreg fószeré!Nagyon ritkán használja,minden gyári rajta!
Sörös Sanyi Elküldve Február10, 2009 Elküldve Február10, 2009 Tudom,hogy Hajni&Laci és SSanyi leveszi a tököm... Én aztán hozzá nem nyúlok!!! :D
hening Elküldve Február10, 2009 Elküldve Február10, 2009 Tudom,hogy Hajni&Laci és SSanyi leveszi a tököm,de nekem az A jobban tetszik! http://img84.imageshack.us/img84/8361/dscn0920nz4.jpg :lol: Ez egy kecskeméti öreg fószeré!Nagyon ritkán használja,minden gyári rajta! Céééééééééééép, csak kár, hogy hiányos (balos króm keret a lámpa körül). Nekem mondjuk jobban tetszik a Monza (bár kevés látszik belőle) :D
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Elküldve Február10, 2009 Én aztán hozzá nem nyúlok!!! :lol: Adok sört is na! :D
Stefan Elküldve Február10, 2009 Elküldve Február10, 2009 Adok sört is na! :lol: Ennyire akarod, hogy hozzányúljon? :D :lol:
hening Elküldve Február10, 2009 Elküldve Február10, 2009 Adok sört is na! :D :lol: :lol: :lol: :D ;) .....ccccsög.
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Elküldve Február10, 2009 Ennyire akarod, hogy hozzányúljon? :D :lol: Na...pont a melegfront vezetője féltékenykedik! :lol:
manta Elküldve Február10, 2009 Szerző Elküldve Február10, 2009 A múltkor egy ilyennel álmodtam csak metál piros volt..és a garázsomban... :D :lol: :lol: Én meg múltkor azt álmodtam, hogy a kétpedálos omival mentem valahová, és útközben megláttam egy két ajtós gyári zöld színű asconát háromezres motorral, amit megvettem MrMantának meglepibe harmincezer forintért :lol: Reggel el is meséltem neki, és nagyon büszke voltam rá,hogy ilyet álmodtam neki :D bezzeg ő nem álmod nekem semmi ilyesmit, sőt, közölte,hogy ezentúl csak omegával járhatok ;)
manta Elküldve Február10, 2009 Szerző Elküldve Február10, 2009 Tudom,hogy Hajni&Laci és SSanyi leveszi a tököm,de nekem az A jobban tetszik! :D hát én sem veszem le az biztos! De ha mégis, akkor kis formalinos üvegbennéha megmutatnám, hogy mid volt ;) Szép az A manta is - sőt - de a B gyakoribb volt. Ma már szinte ugyanolyan ritka az A és a B is :D Viszont a Monza az nekem is bejön nagyon! Abból lehet tuti MadMax verdát csinálni! Az eredetinek is monza homlokfala volt... Amikor az első mantámat vettem tíz éve ( :lol: közbe kell szútnom: borzasztó, ha valaki 10-20 éves távlatokban beszél... :lol: hétvégén szembesültem például azzal, hogy az Edda koncert lemeze 85-ös, vagyis 24 éves!!! ;) bakkkkker!!! Ne tudjátok meg, milyen öregnek éreztem magam hirtelen... mert ugye tudtam,hogy nem tegnapi felvétel, de azért még sem tűnik olyan távolinak az az időszak...) - folytatom: szóval az első mantám megvételénél az udvarban állt egy Monza is. Nekem az annyira kellett volna, mint egy falat kenyér... de az a pöcs nem adta oda, akármennyit is kínáltam érte... :lol:
manta Elküldve Február10, 2009 Szerző Elküldve Február10, 2009 Egyébként meg: ma reggel úgy be volt fagyva mind a két ajtóm, hogy egyszerűen képtelenség volt feltépni :D Én ritkán szídom a mantám, de ma repkedtek az "és még én akarlak kilakatoltatni, mi???" meg "airbrush mi???" meg az "engedj be te mocsok! Ezért törődöm veled annyit????!!!" és "na ezért megérte nekem összeugatni a Lacival, hogy kinek az autója a soros a szépülésben???!" megjegyzések... de vazze, ez nem ijedt meg... :lol: a végén apukám feltépte az anyós oldali ajtót, onnan bevergődtemmagam, majd mire beértem a melóhelyre, kiolvadt a másik is... :lol:
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Elküldve Február10, 2009 Egyébként meg: ma reggel úgy be volt fagyva mind a két ajtóm, hogy egyszerűen képtelenség volt feltépni :D Én ritkán szídom a mantám, de ma repkedtek az "és még én akarlak kilakatoltatni, mi???" meg "airbrush mi???" meg az "engedj be te mocsok! Ezért törődöm veled annyit????!!!" és "na ezért megérte nekem összeugatni a Lacival, hogy kinek az autója a soros a szépülésben???!" megjegyzések... de vazze, ez nem ijedt meg... :lol: a végén apukám feltépte az anyós oldali ajtót, onnan bevergődtemmagam, majd mire beértem a melóhelyre, kiolvadt a másik is... :lol: Tessék lefújni egy kis szilikonnal a kédergumikat.
manta Elküldve Február10, 2009 Szerző Elküldve Február10, 2009 Tessék lefújni egy kis szilikonnal a kédergumikat. jó. De ha nem találok otthon, akkor mehet a dizsnó zsír is? :D mert ha igen, akkor a visszapillantóra akasztok még egypár gyulai kolbászt, és egy szép cseresznyepaprika füzért is :lol:
J0hnny Elküldve Február10, 2009 Elküldve Február10, 2009 jó. De ha nem találok otthon, akkor mehet a dizsnó zsír is? :D mert ha igen, akkor a visszapillantóra akasztok még egypár gyulai kolbászt, és egy szép cseresznyepaprika füzért is :lol: húú dá széph lesz! :lol:
Guest Sanci Elküldve Február10, 2009 Elküldve Február10, 2009 a visszapillantóra akasztok még egypár gyulai kolbászt, és egy szép cseresznyepaprika füzért is :lol: Dobókockák és Opel nyaklánc helyett? :D :lol: :lol:
Recommended Posts