Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Madinak sok boldog szülinapot ;)

Azt a päleszt meg ööööm ha maradt ööööm iszunk :blush:

A páleszem tényleg ütős,(ki is lehet próbálni) mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. B)

Elküldve
Nem az állásom bizonytalan hanem a megélhetés. :blush:

Vezető pozícióbol nem küldenek el senkit. B)

Oké! De ha nem a szolgálati 3 hengeres suziért adod el, akkor nem hisszük. Főnöknek már dukál! ;)

Elküldve
Főnöknek már dukál! ;)

Lassanmár lehet,hogy az sem leszek. B)

A héten már nem kell menni dolgozni mert gáz van vagyis nincs és a festő kemencék azzal mentek.

Elküldve

Vazze B) hallottam tegnap a hírekben... ;) ez nagyon meleg... :lol:

De azt mondták, hogy fizetés lesz azért.... legalább babázhatsz a fiaddal :D Bogi is biztos megtalálja az ürömben az örömöt...

Nekem egyik kollegám dolgozott egy pár éve ott, ahol te. Hát, szegénynek most is lefagyott a mosoly az arcáról. Szerintem tök örül, hogy eljött onnan... Azon gondolkoztam, hogy én a japókból bármit kinézek.. még azt is, hogy leveszik a fizetést... :blush:

Elküldve
A páleszem tényleg ütős,(ki is lehet próbálni) mindenkinek köszönöm a jókívánságokat. B)

Mr Manta hát így utólag is Isten éltessen sokáig erőben egészségben más meg érjen bokáig mert a család is fontos ;) Szal Happy Birth :D mennyi is multál 19?? :lol: :blush:

Elküldve
Lassanmár lehet,hogy az sem leszek. B)

A héten már nem kell menni dolgozni mert gáz van vagyis nincs és a festő kemencék azzal mentek.

Én bízom benne hogy a nagyjaink rendbeteszik ezt a dolgot mihamarabb, mert ebből nagyon nagy problémák lesznek.... A hankook is leált a sógi mondta,,, remélem az erőművet nem álítják le bár az nem gázzal megy de a forgótartalékok zöme gázturbinás erőmű így 2000MW csak akkor mehet ki ha ugyanennyi forgótartalék is van szal bízom a + dolgokban!

Elküldve

Ne is beszéljünk róla mert csak idegeskedek.

Ma voltunk gyerekorvosnál. Tomika 1 kilóval nehezebb mint ami az előírás de nem is dagi.

Pár hét ésmegyünk babaúszásra vele. B)

Kapott ma pelust próbára. Ezt látnotok kell!! ;) :blush:

mantapelus.jpg

Elküldve
na ez a meleg :blush: ennek a gyereknek bizony el van reszelve a sorsa :D

De, hogy még a színei is az Irmscherére hajaznak... B)

Már csak a 400-as felirat hiányzik róla ;)

Elküldve
Ne is beszéljünk róla mert csak idegeskedek.

Ma voltunk gyerekorvosnál. Tomika 1 kilóval nehezebb mint ami az előírás de nem is dagi.

Pár hét ésmegyünk babaúszásra vele. B)

Kapott ma pelust próbára. Ezt látnotok kell!! :blush: :D

http://opeltomi.uw.hu/mantapelus.jpg

Hát annmo GSI-s pelusba én is nyomattam volna szívesebben , de akkor még asszem 78 ban nemvolt eldobható vagy is ungarisébe bizti nem ;) Azért látszik hogy a Klubeblnök-höz méltóan cseperedik a csöpség :lol:

Elküldve

A védőnőnél kaptuk ilyen teszt pelus.

De Bogi szerint nem fogunk ilyet venni.

Ja Tomika 5,24 kilo és 60 centi (ma 11 hetes.)

3,2 kilo és 52 centi volt mikor született. B)

Elküldve

Na megláttuk ezt a pelust és mi is összemosolyogtunk itthon ;) . NAgyon célratörő és találó!

Itthon én csak hajtom a mantám, nem érzem a válságot és a gázproblémát sem, bár ez annak is betudható,hogy szerdán kihúzták két bölcsességfogamat és tegnap úgy bedagadt az arcom, mint egy hörcsögnek. szerintem inkább ezt érzem B) . De legalább ez ingyen volt. :blush:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.