manta Elküldve December4, 2008 Szerző Elküldve December4, 2008 Jah! Sanyi! Valaki orvul levideózta a "Nyálon lőtt lány" elgitározását :lol: A Makett olyan unott képpel harmonikázik a párnával, hogy a Nagy Nati is megirigyelné :lol: legközelebb jössz, kérd számon ennek bemutatását :)
Stefan Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 Jah! Sanyi! Valaki orvul levideózta a "Nyálon lőtt lány" elgitározását :lol: A Makett olyan unott képpel harmonikázik a párnával, hogy a Nagy Nati is megirigyelné :) legközelebb jössz, kérd számon ennek bemutatását :P Szerintem itt vannak páran, akik még számonkérnék, úgyhogy fel kéne tölteni valami tyutyubra :lol:
manta Elküldve December4, 2008 Szerző Elküldve December4, 2008 Szerintem itt vannak páran, akik még számonkérnék, úgyhogy fel kéne tölteni valami tyutyubra :) :lol: nem lehet... gondolni kell a gyerek jövőjére is... :lol:
Stefan Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 :lol: nem lehet... gondolni kell a gyerek jövőjére is... :) Lehet, hogy pont ez indítaná el a pályáján. Felfedezik vagy valami. Manapság... :lol:
J0hnny Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 a felfújt készenléti gitár az ágy felett lóg, bármikor levehetem! Ezt a perverz nőszemélyt! :lol:
manta Elküldve December4, 2008 Szerző Elküldve December4, 2008 Ezt a perverz nőszemélyt! :lol: én vagyok a perverz??? :lol: eszembe se jutott semmi olyan, ami neked :) eddig... :P
Atommanó Elküldve December4, 2008 Elküldve December4, 2008 Hajni...addig örüljetek amíg a zenei pályafutása a harmonikázás fele és nem az oboázás fele irányul... :lol: :lol: :)
Stefan Elküldve December5, 2008 Elküldve December5, 2008 Hajni...addig örüljetek amíg a zenei pályafutása a harmonikázás fele és nem az oboázás fele irányul... :lol: :) :P és nem a kígyóra gondoltunk :P :lol:
NeedForSpeed Elküldve December5, 2008 Elküldve December5, 2008 és nem a kígyóra gondoltunk :) :lol: http://www.hubayfuvos.hu/image/oboa2.gif Te Stefan! Aztán vigyázz mert jön Derrick! :lol:
Stefan Elküldve December5, 2008 Elküldve December5, 2008 Te Stefan! Aztán vigyázz mert jön Derrick! :lol: Majd Surdásítom :lol:
Sörös Sanyi Elküldve December6, 2008 Elküldve December6, 2008 Hajni! Rájöttem, hogy szeretem a Star Wars-t!
Xray Elküldve December7, 2008 Elküldve December7, 2008 OLCSÓ CD-k KARÁCSONYRA !!! :rolleyes: Ez most halál komoly ígyvan kitéve és ott ahola logó mutatja?? :) :)
manta Elküldve December7, 2008 Szerző Elküldve December7, 2008 Hajni! Rájöttem, hogy szeretem a Star Wars-t! Sanyi! :) Pont van egy ilyen dobozom! Legközelebb megcsináljuk! :) (egyébként van egy Xszárnyúm :rolleyes: Már nem csak a Need a menő :)
mantababy Elküldve December8, 2008 Elküldve December8, 2008 Beeeeeee! ÓÓÓÓÓÓÓÓÓ te jó ég. Ha az ember halálra tudja röhögni magát akkor én igen közel álltam ehhez az állapothoz :) . egyéb hozzáfűznivalóm még nincsen, mert nem jutok szóhoz....... :rolleyes:
NeedForSpeed Elküldve December16, 2008 Elküldve December16, 2008 NA mizújs Mantások! Megvolt a karácsonyi ajándék vásárlás mantával? Hétvégén minden nyugdíjjas mamus kint volt az utakon és még 30-al is téptek. :rolleyes:
manta Elküldve December16, 2008 Szerző Elküldve December16, 2008 Na ez az, hogy mizu mantások :rolleyes: pusztulunk, vagy mi van? :) Nekem terveim vannak. Szarok a válságra. Kell egy jó motor. Állítólag válság idején old timer autót érdemes venni, mert annak nem megy le az értéke, csak nő. A benzin megint megy le (válság, mi? Nem véletlenül a pénz újra elosztása? :) ). Nagy álmunk teletankolni az omegát. 70literes tank - hihi :). A mantát is telenyomjuk. Lesz itt karácsony, kérem! :D Figyeljétek meg, hogy legkésőbb január végéig megint felmegy a benya ára...
manta Elküldve December16, 2008 Szerző Elküldve December16, 2008 Ja. És nagyon fontos információ: találtam olyan fekete körömlakkot, amiben pont annyi a kék metálszemcse, mint a manta fényezésében :) Kísérteties a hasonlóság: az üvegben látszik, ahogy a dupontnál is, a próbafestésen is (ahogy a dupontnál is), viszont felfestve semmi nem látszik :rolleyes:
Stefan Elküldve December16, 2008 Elküldve December16, 2008 ...viszont felfestve semmi nem látszik :) hűha, utolért a válság? Már te sem látod mindíg a szemcséket? :rolleyes: :)
NeedForSpeed Elküldve December16, 2008 Elküldve December16, 2008 az üvegben látszik, ahogy a dupontnál is, a próbafestésen is (ahogy a dupontnál is), viszont felfestve semmi nem látszik :) Az olyan mint a havi fizú esete és a csekkek. :rolleyes: Amíg a számládon van addig látszik, de befizeted a csekkeket és egyből husss!
Recommended Posts