hening Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 :lol: én tényleg nem veszem fel a bókokat... lehet, hogy a Laci itt ketté szakad, hogy bókoljon, én meg észre se veszem, csak panaszkodok, hog nem udvarol, pedig de :D Tegnap leszólított egy pasi az utcán :lol: azt mondta, szokott látni a környéken, csak most szedte össze a bátorságát,és megismerhet e :D na most a baj az volt, hogy azt hittem, valami talin már látott, és autós meg minden, csak lassan esett le, hogy éppen fel akar szedni :lol: na, mondtam is az uramnak: Laci! Ma egy drogos vagy ittas vagy mi, kikezdett velem :lol: biztos nem volt józan :lol: de lehet hogy minden nővel ezt csinálja :lol: Ezekkel a szavakkal udvarolt neked a Laci? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Ezekkel a szavakkal udvarolt neked a Laci? :lol: Karcsi!Te vállóperes ügyvéd vagy másodállásban?Valami fura jó érzékkel nyúlsz mások magánéletébe! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Karcsi!Te vállóperes ügyvéd vagy másodállásban?Valami fura jó érzékkel nyúlsz mások magánéletébe! :lol: Ezt tettem volna? :lol: Ha igen, akkor elnézést kivánok, nem állt szándékomban. Csak a szövegben elhelyezett szmájlik alapján azt hittem, hogy....azért is volt a kérdésem végén a :lol: . Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Karcsi!Te vállóperes ügyvéd vagy másodállásban?Valami fura jó érzékkel nyúlsz mások magánéletébe! :lol: Szerintem most csak simán mellényúlt!! :lol: :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Szerintem most csak simán mellényúlt!! :lol: :D :D Na igen. :lol: Én inkább félreértésnek nevezném. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Na igen. :lol: Én inkább félreértésnek nevezném. :lol: Johnny kezdte a nyúlkálást. Én csak folytattam a gondolatot. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Johnny kezdte a nyúlkálást. Én csak folytattam a gondolatot. :lol: :lol: Simán ráüthettél volna a kezére. :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Sanyi! Kéred? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október19, 2008 Megoszt Elküldve Október19, 2008 Johnny kezdte a nyúlkálást. Én csak folytattam a gondolatot. :lol: :lol: Azt hiszem nem éne kezdtem,de megkeresehetem pár oldallal visszább...mindegy,nekem semmi gondom,csak van egy határ,amit szerintem nem szabad feszegetni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Karcsi!Te vállóperes ügyvéd vagy másodállásban?Valami fura jó érzékkel nyúlsz mások magánéletébe! :lol: Csak erre az egy szóra írtam, hogy te kezdted a nyúlkálást, mert te írtad. Tényleg nem volt egyértelmű, hogy minek szántam... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2008 Ezekkel a szavakkal udvarolt neked a Laci? :lol: neeem :lol: ezt én gondolom :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2008 http://kepfeltoltes.hu/081019/soros_www.kepfeltoltes.hu_.jpg Sanyi! Kéred? :D :lol: ezt meg honnan lőtted? :lol: vagy te gyártottad? :lol: Tök jó! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2008 Kojak, J0hnny! Ti min vitatkoztok? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 :lol: ezt meg honnan lőtted? :lol: vagy te gyártottad? :lol: Tök jó! :D ize.hu-n volt egy ilyen "gyártó" oldal, csak a direkt linket nem engedte a fórum, és ezért lett képfeltöltéses. Gondoltam, meglepem Sanyit egy sörrel, ami egyedi! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2008 ahhamm :lol: nagyon király! :D Már csak egy dolog foglalkoztat: hol van már Tomiék gyereke? :lol: Ennyire nem lehet belerakni valakibe egy bébit, hogy ki se jön! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Sanyinak tragikus képek: Szerencsére néhány puhára esett :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Már csak egy dolog foglalkoztat: hol van már Tomiék gyereke? :lol: Ennyire nem lehet belerakni valakibe egy bébit, hogy ki se jön! :lol: Még egyben vannak. :lol: Bogi szombat óta bent van a kórházban mert péntekre volt kiírva és most napi 3-szor kell NST vizsgálatra mennie. Azért maradt bent,hogy ne kelljen naponta 3 szor 15 kilométereket oda-15-öt vissza utaznia. Így kényelmesebb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Sanyinak tragikus képek: http://kepfeltoltes.hu/081020/tn_800x600_1...ltoltes.hu_.jpg http://kepfeltoltes.hu/081020/tn_800x600_1...ltoltes.hu_.jpg Szerencsére néhány puhára esett :D :lol: Ez az igazi tömegszerencsétlenség! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2008 Még egyben vannak. :lol: Bogi szombat óta bent van a kórházban mert péntekre volt kiírva és most napi 3-szor kell NST vizsgálatra mennie. Azért maradt bent,hogy ne kelljen naponta 3 szor 15 kilométereket oda-15-öt vissza utaznia. Így kényelmesebb. Akkor jó helyen van :lol: szegénykének már nagyon elege lehet :lol: de most már csak kijön onnan az a gyerek! :D Izgulok ám nagyon érte / értük! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október20, 2008 Sanyinak tragikus képek: Szegény Sanyi! :lol: most miért csinálod ezt vele??? Bár szerintem itt sokan vannak, akik az út szélén fognák a Sándorunk kezét és vele együtt pityeregnének :lol: "ohhh, az a sok sör! jaj! Mind pocsékbe ment! Oh Jaj!" :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 neeem :lol: ezt én gondolom :lol: Értem. :D És mégegyszer elnézést kérek, hogy félreértettem. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Szegény Sanyi! :lol: most miért csinálod ezt vele??? Bár szerintem itt sokan vannak, akik az út szélén fognák a Sándorunk kezét és vele együtt pityeregnének :D "ohhh, az a sok sör! jaj! Mind pocsékbe ment! Oh Jaj!" :lol: Inkább kárba menjen, mint pocsékba :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Ez az igazi tömegszerencsétlenség! :lol: :lol: és ha azt mondom,hogy nálunk(dréher)nap mint nap kiöntenek rengeteg sört holmi alkoholfok problémák miatt. ma is 70 hordó ment a lefolyóba.a vámosok meg nézik közben nehogy valaki elvigye........na ez a pazarlás. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 és ha azt mondom,hogy nálunk(dréher)nap mint nap kiöntenek rengeteg sört holmi alkoholfok problémák miatt. ma is 70 hordó ment a lefolyóba.a vámosok meg nézik közben nehogy valaki elvigye........na ez a pazarlás. Ez már kicsit dühöngős topik, de azt hiszem a Metro csinálta, hogy volt egy csomó karton Milka mikuláscsoki, amit kidobáltak, pedig semmi bajuk nem volt, csak nem tudták eladni vagy mi. Apuék ott dolgoztak pont, úgyhogy tudtak hazamenteni belőle, hetekig ettem, utána hónapokig rá sem bírtam nézni a csokira. Csak az a szemétség, hogy miért nem ajánlják fel pl. valami gyerekotthonnak vagy ilyesmi. Még nekik is jó reklám lenne. Inkább megsemmisítik :lol: Pedig a sörnek, hogy örülne Sanyi például, mindegy milyen az alkoholfoka :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Október20, 2008 Megoszt Elküldve Október20, 2008 Ez már kicsit dühöngős topik, de azt hiszem a Metro csinálta, hogy volt egy csomó karton Milka mikuláscsoki, amit kidobáltak, pedig semmi bajuk nem volt, csak nem tudták eladni vagy mi. Apuék ott dolgoztak pont, úgyhogy tudtak hazamenteni belőle, hetekig ettem, utána hónapokig rá sem bírtam nézni a csokira. Csak az a szemétség, hogy miért nem ajánlják fel pl. valami gyerekotthonnak vagy ilyesmi. Még nekik is jó reklám lenne. Inkább megsemmisítik :lol: Pedig a sörnek, hogy örülne Sanyi például, mindegy milyen az alkoholfoka :lol: ma pl. a hoffbraunak volt 3 tizeddel magasabb az alk. foka. a vám szerint nem lehet forgalmazni,mert nincs erre a fokra eng. meg is fürdettem a szolgálati trakimat sörben már párszor.....szegény SANYIIIIIIII....... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts