Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Pedig gondold csak tovább mert jönnek a modik és jól megbüntetnek: Mert képpel NEM idézünk. :lol: :lol: :lol: :D :lol: :lol:

Nézzétek el neki a képpel idézést. Sokkot kapott a korbácstól :D

Elküldve
Emléxem amikor legelőször talákkoztam Hajniékkal Tiv azt mondta,hogy ő csodálja,mert nem csak mutatja,hanem úgy is él.Nem értettem mire gondol Tiv,de azóta tudom már.

Én még mindig nem értem ezt, de azt hiszem, bóknak kell vennem :lol:

Elküldve
Én még mindig nem értem ezt, de azt hiszem, bóknak kell vennem :lol:

Azt jelenti, hogy nem vagytok képmutatóak. Azt mondjátok, amit gondoltok. Mindenképpen bók és ne változzatok! :lol:

Elküldve

Azt hittem valami bő nyállal szopós orálisos dolgot linkelsz. :lol:

Annak a pikápnak érdekes az alapjárata vagy ovális a lenkereke. :lol:

Elküldve
Vagy te nem vagy ilyen hangos??? :D :D :lol:

1. érdekes megoldást mutatott fel a motortér neonozásában :lol:

2. ha nem jön be a 2,4, akkor ez lesz helyette :lol:

3. ha ez lenne a mantába, akkor visonganék csak igazán! :lol:

Elküldve
Én még mindig nem értem ezt, de azt hiszem, bóknak kell vennem :D

Azt jelenti, hogy nem vagytok képmutatóak. Azt mondjátok, amit gondoltok. Mindenképpen bók és ne változzatok! :lol:

Na tessék!Így próbáljon az ember bókolni egy nőnek,fel se veszi! :lol: Bezzeg Stefán cicus egyből vágta mi van! :lol:

Elküldve
:lol: :lol: :D :D Bammeg Karcsi, félrenyeltem a kávét. :lol:

Hehehe Karesz ez jó volt. :lol: :lol:

Egyébként én is K V-zok. :lol:

Tetszett mi??? :lol:

Elküldve
Azt hittem valami bő nyállal szopós orálisos dolgot linkelsz. :lol:

Annak a pikápnak érdekes az alapjárata vagy ovális a lenkereke. :D

Nadehátna... Ide járnak gyerekek is. :lol: :lol: :D

Ja meg ez autós oldal. :lol: :lol:

Elküldve

:lol: én tényleg nem veszem fel a bókokat... lehet, hogy a Laci itt ketté szakad, hogy bókoljon, én meg észre se veszem, csak panaszkodok, hog nem udvarol, pedig de :D

Tegnap leszólított egy pasi az utcán :lol: azt mondta, szokott látni a környéken, csak most szedte össze a bátorságát,és megismerhet e :lol: na most a baj az volt, hogy azt hittem, valami talin már látott, és autós meg minden, csak lassan esett le, hogy éppen fel akar szedni :D na, mondtam is az uramnak: Laci! Ma egy drogos vagy ittas vagy mi, kikezdett velem :lol: biztos nem volt józan :lol: de lehet hogy minden nővel ezt csinálja :lol:

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.