Stefan Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Naná, hogy vittelek! :lol: Olyat buliztam, hogy ihaj! Te meg hülyére untad magad :lol: Lehet, hogy Makett is csak akkor fogja tudni kiélni magát, ha majd egyszer lesz egy gyereke? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Lehet, hogy Makett is csak akkor fogja tudni kiélni magát, ha majd egyszer lesz egy gyereke? :lol: Ne ajánlkozz, ne ajánlkozz! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Szeptember30, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember30, 2008 Ne ajánlkozz, ne ajánlkozz! :lol: :lol: vááá, annyira tudtam... :D :D :lol: pedig direkt próbáltam belerakni, hogy "majd" meg "egyszer"... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2008 Az bszna be, ha idejekorán nagymama lennék :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2008 Jah. A hír: MrManta tegnap elvesztette a 2,4be vetett hitét. :lol: Nagy a baj! :lol: Szóval most két verzió van: vagy beszerzünk egy 2ezres motort ideiglenesen, vagy örökbe (rtomi! :D lehet, hogy élnénk az ajánlatoddal :D), vagy megvesszük Need régi mantáját, ha abban tényleg jó a motor, és az megy bele. Eközben a kiszedett 2,4et újra szétszedjük, heggesztünk neki állványt, ahol lehet indítgatni, és kezdjük előlről. Ha a csapágyak nem sérültek, akkor a kísérletezés megy tovább. Ha menthető a dolog, akkor kap egy adag prolongot és megy, amíg megy. Elvileg az csodákat tesz :lol: csak az a baj, hogyha ez van, akkor kihagyhattunk volna egy csomó költséges részt, és kezdhettük volna itt, ahol most befejezni akarjuk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Ne ajánlkozz, ne ajánlkozz! :lol: :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Az bszna be, ha idejekorán nagymama lennék :lol: Mehetne szépen az összes generáció a Halász Jutka koncertre :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október1, 2008 Jah! Meg még az is volt, hogy letolattam egy jelzőtáblát tegnap az omival, mert szeretett férjem sudár lépteit figyeltem, ahogy jött velem szembe, és ez elvonta a figyelmem a hátam mögött álló tényezőről :lol: természetesen az egész szomszédság, és a környező boltosok is éppen az utcán nézelődtek, amikor ez történt; ráadásul MrManta háromszor alélt el önmagától, hogy ilyen rettenetesen jó csávó, akiről le sem tudom a szememet venni :lol: érdekes, hogy most nem hangizott el, hogy béna vagy, meg figyelj már oda... szimplán csak ennyi: ugye milyen k* jól nézek ki? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Jah! Meg még az is volt, hogy letolattam egy jelzőtáblát tegnap az omival, mert szeretett férjem sudár lépteit figyeltem, ahogy jött velem szembe, és ez elvonta a figyelmem a hátam mögött álló tényezőről :lol: természetesen az egész szomszédság, és a környező boltosok is éppen az utcán nézelődtek, amikor ez történt; ráadásul MrManta háromszor alélt el önmagától, hogy ilyen rettenetesen jó csávó, akiről le sem tudom a szememet venni :lol: érdekes, hogy most nem hangizott el, hogy béna vagy, meg figyelj már oda... szimplán csak ennyi: ugye milyen k* jól nézek ki? :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Soká éljen a békás sapis! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 szimplán csak ennyi: ugye milyen k* jól nézek ki? :lol: Így van!LAci is tudja: aki jól is néz ki,okos is az csakis férfi ember lehet,jaaa és persze szerény is! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 aki jól is néz ki,okos is az csakis férfi ember lehet,jaaa és persze szerény is! :lol: És Sanyinak hívják! :lol: :lol: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 És Sanyinak hívják! :D :D :lol: :lol: Főőőőleeeeg. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Jah! Meg még az is volt, hogy letolattam egy jelzőtáblát tegnap az omival, mert szeretett férjem sudár lépteit figyeltem, ahogy jött velem szembe, és ez elvonta a figyelmem a hátam mögött álló tényezőről :lol: természetesen az egész szomszédság, és a környező boltosok is éppen az utcán nézelődtek, amikor ez történt; ráadásul MrManta háromszor alélt el önmagától, hogy ilyen rettenetesen jó csávó, akiről le sem tudom a szememet venni :D érdekes, hogy most nem hangizott el, hogy béna vagy, meg figyelj már oda... szimplán csak ennyi: ugye milyen k* jól nézek ki? :lol: Vannak ilyen nők? Bezzeg ha én megyek szembe az nejemmel rám se sza@. :D A kocsival mi lett? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 Vannak ilyen nők? Bezzeg ha én megyek szembe az nejemmel rám se sza@. :lol: A kocsival mi lett? :lol: Addig örülj, amíg a nő, egy másik pasit nézeget miközben véletlenül téged üt el tolatás közben :lol: !Na akkor van a baj. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október1, 2008 Megoszt Elküldve Október1, 2008 És Sanyinak hívják! :lol: :lol: :D :D Pláne! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 És Sanyinak hívják! :D :D :lol: :lol: Vagy Ibolya... :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 (rtomi! :lol: lehet, hogy élnénk az ajánlatoddal :lol:), Laci tudja a számom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október2, 2008 Vannak ilyen nők? Bezzeg ha én megyek szembe az nejemmel rám se sza@. :D A kocsival mi lett? :lol: :lol: semmi extra. Egy féltenyérnyi helyen lejött a fény a gittel együtt. De nem én törtem meg előszőr! Mert a Laci egy pár hónapja letolatta vele azt a fát, ami kb már a 48-as szabadságharc idején is a házunk előtt állt :lol: Az egészbe csak az a fájdalmas, hogy ő egyszer így tolatott bele a mantámmal ugyanabba a fába (valamiért nem tetszik az neki. Valszeg lassan döntögeti kifele :lol: ). Akkor ő bámult engem, én meg őt, hogy mit bámul - és közben végignéztem, ahogy belemegy a fába :lol: mindezt természetesen egy nappal az éves manta tali előtt. Nagyon kiabáltam vele :D De ez még régen volt, amikor még tetszettem neki :lol: és most már nem is piszkálhatom többé, hogy milyen béna :lol: Mondjuk ő jobban lezúzta az omit, mert ott meg is repedt a lökös, és bement egy kicsit a lámpánál a kaszni. Ha úgy veszem, akkor én jobb vagyok nála :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Október2, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Október2, 2008 Vagy Ibolya... :lol: :lol: :lol: :D vagy Ibolya :lol: Ok, köszi :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 :lol: semmi extra. Egy féltenyérnyi helyen lejött a fény a gittel együtt. ... Ha már eleve gittel együtt jön, akkor amúgy is mindegy. Kap megint egy adag gyurmát azt szevasz. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
zotya975 Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Addig örülj, amíg a nő, egy másik pasit nézeget miközben véletlenül téged üt el tolatás közben :lol: !Na akkor van a baj. Végülis én vettem el! Egy életem-egy halálom! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Akkor ő bámult engem, én meg őt, hogy mit bámul - és közben végignéztem, ahogy belemegy a fába Ezt de megnéztem volna! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 Ezt de megnéztem volna! :lol: katasztrófa turista :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Október2, 2008 Megoszt Elküldve Október2, 2008 katasztrófa turista :lol: Akkor ők is jöhetnek hozzám! :lol: Mondjuk én inkább a két tekintet változására lettem volna kiváncsi,ahogy először dúl a lamour,aztán ez hirtelen átcsap horror burleszkbe.Na ebben a pillanaban lettem volna kiváncsi mindkét fél arckifejezésére! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts