Xray Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Mekkora agyat mutogatsz már Hajni! <_< Oszt sanyifater mellkasára is csináltatok mantát a szőrzetbe a böllérkéssel? :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember21, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember21, 2008 Azért az elég meleg szitu,hogy Tiv tölti Hajni markába a cuccot! <_< Piszkoskurv4élet,hogy nem mentem! Mekkora egy állat vagyok! :D Sanyi! KELL EGY ILYEN BULI!Ha más nem,valahogy csinálunk kecsón egyet! Mindenem van hozzá otthon: gépesített daráló,töltő,üst,gázégőfej,kaparókések,szúrókés...minden! :D Szúráson és a bélkaparáson kivül mindenhez értek! Gepárd meg amúgy is gyakorlott bőlér! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Meghalt a diisznó és perzselés után, mikor lekapartátok, csak a szemöldöke maradt. :D :lol: Na kitaláltam???? <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 De tényleg annyira király, hogy még én is ettem belőle :D olyan nagyon csemege, hogy csak úy roppat a monitorra a lé :D Én lehet, hogy disznóvágásfüggő leszek, ahol magam szedem a kukoicát :D Amúgy Dezső s nagyon fincsi :lol: Hajni azért látom a hagyomány ott is ugyanaz mint nálunk : FOGÓPÁLESZ kötelező! <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Na kitaláltam???? <_< :huh: :D Majdem :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Majdem :D És akkor mi a helyes válasz???? <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 És akkor mi a helyes válasz???? <_< :huh: Érdekel mi? :D Én úgy sem mondhatom meg, csak a Sanyi! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Állítólag kitaláltam, hogy minket az ufók dobtak le ide, és csináljunk úgy, mintha ezen mi nagyon megijednénk... Ezen nem tudom magam túltenni <_< hogy lehet ennyire bekarmolva valaki? Na jó, nem valaki, hanem pont én! :D Makett még tegnap este is ezzel piszkált, hogy milyen hülye ötleteim voltak a pálinkától... :huh: elvesztettem a tekintélyem (ha volt egyáltalán) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 És akkor mi a helyes válasz???? <_< :huh: Közel voltál Kojak! Fekete Pákó perzseléskor, és vakarás, mosás után Kiszel Tünde. A szemöldökét Dezső is elvesztette, és a fogsora is tiszta Kiszel! :D Hajni azért látom a hagyomány ott is ugyanaz mint nálunk : FOGÓPÁLESZ kötelező! :D :D :lol: Ha még csak fogó pálesz lett volna! Volt fogó, a perzselés előtt célzó, perzselés közben fordításkor egy kis pihenő, bontás előtt hangulatcsináló. És még nem is tartunk a töltésnél! :D Szóval le a kalappal a brigád előtt, elég jól tartották a lépést a "bennszülött" pálikafogyasztókkal. :P Ja, és nálunk olyan a pálinka, mint a Hohes C. 100% gyümölcstartalom! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Ja, majd' el felejtettem. Tiv, jó hogy nem hallgattatok rám, és Csorba fele mentetek. Ha Mezőtúrnak tartottatok volna, akkor valószínű pont ebbe futtok bele. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Ja, majd' el felejtettem. Tiv, jó hogy nem hallgattatok rám, és Csorba fele mentetek. Ha Mezőtúrnak tartottatok volna, akkor valószínű pont ebbe futtok bele. A főcímet ijesztő volt olvasni, de az én cikkem címe az "Egy ember filmszakadásig bebaszott, két könnyebb sérült" <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Ja, és nálunk olyan a pálinka, mint a Hohes C. 100% gyümölcstartalom! :D És milyen finom! <_< gondolhatjátok, ha még én is megittam :huh: a második vagy harmadik felesnél már nem is grimaszoltam, Sanyi még meg is dícsért, hogy így kell ezt inni feléjük :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Sanyi apukája engem is rávett egy kis huncutságra, amit egy pajzán kis korsóval vittünk véghez :lol: Mondd ki nyugodtan: köcsöggel! :huh: :D És milyen finom! <_< gondolhatjátok, ha még én is megittam :D a második vagy harmadik felesnél már nem is grimaszoltam, Sanyi még meg is dícsért, hogy így kell ezt inni feléjük :D Valóban így szokás! És le a kalappal, hogy ilyen kis edzéssel ekkora teljesítményt produkáltál! :D (amúgy volt az kb 4., 5. ;) :P) Ja, és Melindáékról is essen pár szó: amikor mi elmentünk kukoricát... hmmm... szóval törni, akkor Melinda és Laci az üst mellett beszélgettek, miközben Sanyi (a hentes) a tepertőt sütötte. Szóval Sanyi teljesen el volt hülve (pedig forró a zsír), hogy Melinda nem horgolásról, főzésről, körömfestésről beszél, hanem kuplungról, váltóról, szelepszárszimmeringről. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Hajni! Kérdeztem már akkor is, de megkérdezem újra! Nem törünk be a szépségiparba? 100% természetes anyagból készült műkörmökkel. <_< Ha a Harcosok klubjában bevált a zsír szappannak, akkor a disznókörömből épített műköröm szerintem zseniális ötlet! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Közel voltál Kojak! Fekete Pákó perzseléskor, és vakarás, mosás után Kiszel Tünde. A szemöldökét Dezső is elvesztette, és a fogsora is tiszta Kiszel! :D Ha még csak fogó pálesz lett volna! Volt fogó, a perzselés előtt célzó, perzselés közben fordításkor egy kis pihenő, bontás előtt hangulatcsináló. És még nem is tartunk a töltésnél! :D Szóval le a kalappal a brigád előtt, elég jól tartották a lépést a "bennszülött" pálikafogyasztókkal. :lol: Ja, és nálunk olyan a pálinka, mint a Hohes C. 100% gyümölcstartalom! :D Akkor azért a fele pálesz jár??? :D :D :P Megittam volna még ott nálatok is, dehát laktok vagy 350 km-re... <_< :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Hajni! Kérdeztem már akkor is, de megkérdezem újra! Nem törünk be a szépségiparba? 100% természetes anyagból készült műkörmökkel. :huh: Hát be kéne! :D leközelebb vinnék körömlakkot, hogy amíg még rajta van a köröm, addig megnéznénk, hogy milyen reklámfotót lehetne a kampányhoz készíteni! :D Mondjuk Makett mellépózolna a lakkozott körmű disznajához bikiniben :lol: Durva, hogy hogy füstöl a köröm aképen <_< egyszer az enyém is így füstölt, de az az újjamon volt, és magam gyújtottam fel véletlenül... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Ja, és Melindáékról is essen pár szó: amikor mi elmentünk kukoricát... hmmm... szóval törni, akkor Melinda és Laci az üst mellett beszélgettek, miközben Sanyi (a hentes) a tepertőt sütötte. Szóval Sanyi teljesen el volt hülve (pedig forró a zsír), hogy Melinda nem horgolásról, főzésről, körömfestésről beszél, hanem kuplungról, váltóról, szelepszárszimmeringről. :lol: Az egy négyzetméterre eső Sanyik száma igen jelentős volt :D Visszanéztem pálinkától megtisztult aggyal a kolbásztöltős videót <_< hát... rátenném a 118as karikát :huh: A böllér bácsi némi erotikával túlfűtve fogta meg a kezem, hogy segítsen a belet ráhúzni a töltőre :D kemény. A gyerek meg mögöttem állt... soha többet nem iszok pálinkát, mert ilyen kiesésekkel akár a bokorba is kiköthettem volna akárkivel :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Ja, és Melindáékról is essen pár szó: amikor mi elmentünk kukoricát... hmmm... szóval törni, akkor Melinda és Laci az üst mellett beszélgettek, miközben Sanyi (a hentes) a tepertőt sütötte. Szóval Sanyi teljesen el volt hülve (pedig forró a zsír), hogy Melinda nem horgolásról, főzésről, körömfestésről beszél, hanem kuplungról, váltóról, szelepszárszimmeringről. <_< Az durca, mert én úgy hallottam, hogy Sanyib-vel dumáltak :huh: akkor MrManta sem nagyon tudta már, kivel dumál :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 Durva, hogy hogy füstöl a köröm aképen <_< egyszer az enyém is így füstölt, de az az újjamon volt, és magam gyújtottam fel véletlenül... De a tiéd azért nem lett lerántva gondolom :D :D :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember22, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember22, 2008 A böllér bácsi némi erotikával túlfűtve fogta meg a kezem, hogy segítsen a belet ráhúzni a töltőre <_< kemény. A gyerek meg mögöttem állt... soha többet nem iszok pálinkát, mert ilyen kiesésekkel akár a bokorba is kiköthettem volna akárkivel :huh: Még jó hogy a Tomi nem volt ott! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Nem kell valakinek egy pár MANTA üléssin? Egy epres TIBI csokiért elvihető. Nekem csak porfogó. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 Ja, és Melindáékról is essen pár szó: amikor mi elmentünk kukoricát... hmmm... szóval törni, akkor Melinda és Laci az üst mellett beszélgettek, miközben Sanyi (a hentes) a tepertőt sütötte. Szóval Sanyi teljesen el volt hülve (pedig forró a zsír), hogy Melinda nem horgolásról, főzésről, körömfestésről beszél, hanem kuplungról, váltóról, szelepszárszimmeringről. :D Igen én voltam. De nem tűnt fel hogy Laci már nincs képben :huh: , eléggé válaszolgatós kedve volt. Amúgy mind a 3-an csakis autókról beszéltünk, sőt meg is említettem, hogy ezért nincs egy barátnőm sem, mert ezzel a témával egyedül vagyok a környezetemben. valahogy a lányokat sok minden más jobban érdekli errefelé. Sajnáljuk,hogy nem voltunk ott hajnalban és nem láthattuk Dezső halálát, dehát így alakult. majd legközelebb. <_< Épségben hazaértünk(írom ezt 3 nappal az eset után :D , jól el vagyok késve) és a mantán még túrkevei sár van. Foghatnám ezt arra,hogy nem akarom az emlékeket elmosni, de inkább a lustaság az oka. A szüleid tényleg nagyon aranyosak, és remélem az eljegyzéssorozat is frankón sikerült. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
dropel83 Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 (edited) Nem kell valakinek egy pár MANTA üléssin? Egy epres TIBI csokiért elvihető. Nekem csak porfogó. http://opeltomi.uw.hu/mantasin.jpg Szia Tomi! Nekem kellene! A csokit elküldöm Egykuttyal ha tényleg ennyi az ára!:-) Módosítva Szeptember24, 2008 : Sörös Sanyi Képpel nem idézünk! Levettem linkre. Üdv.: S.S. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember24, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember24, 2008 ...sőt meg is említettem, hogy ezért nincs egy barátnőm sem... B+! Most esett le! Lehet nekem is ezért nincs? <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts