Xray Elküldve Szeptember6, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember6, 2008 Hajni , köszi a mailban közölt anyagot <_< Asszem okés lessz ha az utlevél miatt nem is , de az országelhagyás az talán okés lessz! :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Szívesen :huh: még töpengtem azóta is a dolgon, de tényleg nem marad más, mint az egyik §ba belekapaszodni <_< remélem sikerül megnyugtatóan rendei a helyzet :D drukkolok nagyon! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember7, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember7, 2008 Szívesen :huh: még töpengtem azóta is a dolgon, de tényleg nem marad más, mint az egyik §ba belekapaszodni <_< remélem sikerül megnyugtatóan rendei a helyzet :D drukkolok nagyon! :D Hát remélem én is mert jólenne megfingatni az a b.ku..t! Kérdeztezősködttem amúgy erről arról egy Bíró ismerősnél tegnap 40 perces szeánszot nyomtunk telón, mondta hogy azért van pár lehetőség! :lol: Remélem összejön, most írok egy 3-4 oldalas esettanulmányt a gyámügynek. Na ebbe minden bele lessz foglalva :D Majd mondom a fejleményeket , jövőhéten indul a hadjárat! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Olvastam egy szép kifejezést a .... a.... na, arra: a nőiség kegyeiben részesít. Na, ezzel a mondattal tessék odahaladni az asszonyhoz, és ily szavakkal rávenni őt egy nemi aktusra: "Drágám, megtisztelnél, ha részesítenél engem nőiséged kegyeivel" <_< szerintem lesz hatása :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Olvastam egy szép kifejezést a .... a.... na, arra: a nőiség kegyeiben részesít. Na, ezzel a mondattal tessék odahaladni az asszonyhoz, és ily szavakkal rávenni őt egy nemi aktusra: "Drágám, megtisztelnél, ha részesítenél engem nőiséged kegyeivel" :D szerintem lesz hatása :lol: <_< :huh: :D Oké kipróbálom Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 ninc sszex, amíg nincs makulátlanul működő mantám <_< ha 10 év, akkor 10 év :D Jaj Hajni, a manták megbízhatóságát és korát figyelembe véve ez ezéggé meggondolatlan kijelentés volt részedről :huh: !!! Bár én a kocsim miatt nem panaszkodok, de ha Sanyiét vesszük alapul akkor már egy hónapja apáca lennék :D ! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 én csak annyit mondok: lassan két és fél hete nincs manta a pcsám alatt... <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 én csak annyit mondok: lassan két és fél hete nincs manta a pcsám alatt... <_< KÉSZLESSZ!!!!!! :lol: :D De azéa sexről nemondj le ,,, jójaz ha kilenne meszelve én beleköltöznék ..... :huh: :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Jaja. Azért Lacit szerintem nem szabad kiéheztetni, mert ha romlik a morálja, akkor lassabban halad az autó. Szóval pont ellenkező hatást válthatsz ki. :huh: (De jó a kölcsöngép!!! <_<) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 Olvastam egy szép kifejezést a .... a.... na, arra: a nőiség kegyeiben részesít. Na, ezzel a mondattal tessék odahaladni az asszonyhoz, és ily szavakkal rávenni őt egy nemi aktusra: "Drágám, megtisztelnél, ha részesítenél engem nőiséged kegyeivel" <_< szerintem lesz hatása :huh: Oszt ha tarkónb*sz a sodrófával? Csak úgy nőiségből... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
FBalazs Elküldve Szeptember8, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember8, 2008 én csak annyit mondok: lassan két és fél hete nincs manta a pcsám alatt... <_< Ma már beszéltünk telefonon - így megbizonyosodtam róla, hogy még élsz :huh: Látod, túl lehet élni ezt is - csak sokkot kaptál a hiánytól :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Ma már beszéltünk telefonon - így megbizonyosodtam róla, hogy még élsz :D Látod, túl lehet élni ezt is - csak sokkot kaptál a hiánytól :P ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚ!!! Tudod te mekkora sokkot lehet kapni a mantahiánytól? Legalább akkorát ,mint a sex hiányától :lol: ! Így belegondolva Hajninak elég szörnyű időszaka lehet a dupla sokktól! Nade milyen szép az élet mikor mindkettőből kijut! :D -Mona csütörtökön műszakizik!!! Nagyon izgulok ,remélem idén nem 76000 pézbe lesz benne, hanem ócsóbba! Elég bíztató amit a műszakisok mondanak. Telejesen leakadtak: -"Ez az a manta amit 2 éve hoztál ide, mert egy ismerősöm bekönyörögte hozzám? :D te jó ég, most nagyon egyben van, pedig sok mantát láttam már. Csak a hangja ne lenne ennyire brutális. na mindegy, majd betömködöm a vizsgára menet egy pár ronggyal." :D Azt mondja, futómű zsír, fékek frankók, világítás f@sza , minden oksi és tök jól néz ki! :huh: <_< szóval remélem minden rendben lesz, és nem szabadít meg kiutazás előtt engem megint egy kisebb vagyontól! Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Hajni! Kié pesten a CJA-119 rsz kék manta? Mantaclubos matrinya is volt rajta. Link to comment Megosztás: More sharing options...
rtomi Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Van egy kék Mantaklubbos aki itt is fórumozott régebben annak DEA-191 a rendszáma. Meg a nickneve is az volt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Nézegettem képeket, és rájöttem, hogy Manta talin mi reformáltuk a lakáskultúrát úgy, hogy észre sem vettük! Jöjjenek a bizonyítékok: -Konyha: Konyhaasztal, háttérben a két stoki: Design-os konyhaszekrényen a mikró, rajta a tűzhely, megkombózva a hűtőszekrénnyel, és a stílusos belevalóval (háttérben még több stoki, helytakarékosan elhelyezve): Nappali: Mozaik: És végül hálószoba: Ülő Buddha szobor: <_< :huh: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Szeptember9, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember9, 2008 Van egy kék Mantaklubbos aki itt is fórumozott régebben annak DEA-191 a rendszáma. Meg a nickneve is az volt. Ennél picit mélyebb kék volt,mantaclubos matricával az első szélvédőn,400-as szélesítésekkel,jó széles papucsokkal. Egy 30 körüli srác taposta neki. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 remélem idén nem 76000 pézbe lesz benne, hanem ócsóbba! 76ezer az nagggyon durva... :D bakker, hányszor kell még mondanom, hogy tudunk vizsgáztatót, nem is egyet? <_< Remélem idén kijön a "normál" 20-23ból :huh: Majd mondjad mi volt! Kiváncsi vagyok nagyon, és remélem tényleg olcsóbb lesz - de ami a lényeg: tényleg rendben legyen a kocsi, és azért legyen olcsó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Hajni! Kié pesten a CJA-119 rsz kék manta? Mantaclubos matrinya is volt rajta. rendszámról nem tudom, de Fót környékén a Szasza (nitrós manta) régi gépe szokott szaladgálni. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Ennél picit mélyebb kék volt,mantaclubos matricával az első szélvédőn,400-as szélesítésekkel,jó széles papucsokkal. Egy 30 körüli srác taposta neki. <_< na így már gőzöm sincs.... Sanyi (az ülő Buddha szobor)! Asszem tényleg igazad van, és mehetünk a Deko tévébe műsort adni :huh: Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 az ótó itt az ominózus gépjármű amiről beszéltek, lent volt a talin is a srác és a 3. kerben szoktam látni a Tímár utcában a gépet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 A 76 igen durva, de szerintem Meli nem a vizsgára értette, hanem a megcsinált dolgok költségére. Nem? 2004-ben utoljára 23ért ment át az enyém is. Most a G Asztma meg 9700-ért vizsgázik két évre. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 az ótó itt az ominózus gépjármű amiről beszéltek, lent volt a talin is a srác és a 3. kerben szoktam látni a Tímár utcában a gépet. Megtaláltam én is az autót. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Szeptember10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Na de kié? :huh: nem lepődnék meg, ha róla is kederülne, hogy már sokat dumáltunk, meg söröztünk is együtt és amúgy országos cimboránk :D <_< Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 SZemélyesen én nem ismerem csak azt tudom ,hogy jó nagy állat voltam anno amiért nem vettem meg ezt a kasztnit. A srác fillérekért árulta lefényezve... Link to comment Megosztás: More sharing options...
postd Elküldve Szeptember10, 2008 Megoszt Elküldve Szeptember10, 2008 Ha jól emlékszem Szöllő Gábor a neve. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts