manta Elküldve Augusztus1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Gyémánt ötlet! :lol: Megcsináljuk srácok! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Sanyi! Szólj már hozzá! Leszel szőrös mellkas dublőr? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Gázolásos jelenetekhez is lehet téged hívni? :lol: Én felprogramoziom a vasat hogy tudjon BESZÉLNI! Kap egy olyan kittet KIT hogy na! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Én felprogramoziom a vasat hogy tudjon BESZÉLNI! Kap egy olyan kittet KIT hogy na! :lol: Csak a mágnest jó helyre rakd, hogy tudjon boot-olni a laptop :lol: :lol: :lol: (ha esetleg nem tudjátok miről van szó) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Én tudom vállalni az ugratós felvételeket a versenygépsassal :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 gyerekek, ha megmarad ez a lelkesedés és a csapatmunka, akkor még az oscar díjra is kaphatunk jelölést :lol: Aztán leforgathatjuk a Hazárd megye lordjait is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 gyerekek, ha megmarad ez a lelkesedés és a csapatmunka, akkor még az oscar díjra is kaphatunk jelölést :lol: Aztán leforgathatjuk a Hazárd megye lordjait is :lol: Csak itt alkalmazkodni kell a helyi viszonyokhoz, úgyhogy némi módosítás lenne: Charger -> természetesen Manta, Lee tábornok -> mondjuk Bem Apó, A narancssárga festés -> csak a beavatottak számára látható metálszemcsés, Konföderációs zászló a kocsi tetején -> Árpádsávos? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Hú vazze.. ezt észreveszik nagyon kikapunk ám! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Hú vazze.. ezt észreveszik nagyon kikapunk ám! :lol: Jaja, lehet :lol: De a többi jó nem? Mit Lee tábornok? Ki az? Bemapó vazze (van még egyéb ötlet is, de akkor már nagyon antiszocoffok leszünk :lol: )! :lol: szerk.: egyébként, ha belegondolsz, akkor jó a párhuzam. A déli zászló sem nagyon preferált az Amcsikál, eléggé lázadós jelképpé vált ott az is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Sanyi! Szólj már hozzá! Leszel szőrös mellkas dublőr? :lol: Ok, vállalom! Akkor a porukcióba beszállok egy szőrös mellkassal. :lol: Esetleg adok pár rozsdaboglyát is törni, meg robbantani. :lol: :lol: :lol: (ezt a részét nem komolyan venni!) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Én úgy érzem, ez nagy film lesz! :lol: :lol: Need! Kamerát hozz a Blitzre, mert te vagy a forgatókönyvíró, ötletgazda, és operatőr is egyben. Sok szőrős mellkas lesz majd (hogy Gelkot ki ne hagyjuk). Mondjuk kéne egy snitt, amikor a szőrös mellkasú férfiak küzdenek, és valahogy az egyik bekerül egy kerék alá :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Jaja, lehet :lol: Az általad említett dolog, ami lobog és félremagyarázzák, az valójában egyébként egy amerikai zászló, csak lelopták róla a csillagokat, meg egy pár csíkot is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Az általad említett dolog, ami lobog és félremagyarázzák, az valójában egyébként egy amerikai zászló, csak lelopták róla a csillagokat, meg egy pár csíkot is :lol: A robbanás efektusokat megoldjuk remélem lessz ott nagyfeszültségű vezeték mert az alatt kell forgatni. Viszek sezlony rugót és mikor robban keresztbe feldobom a vezetékre lesszbenne ív görögtűz hang szal lessz efekt bőven :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Vagy, ha már ezeréves sólyom, akkor lézerkard kell. Unokaöcsémnek talán még meg is van még búg is :lol: Csak azt lesz nehéz összehozni a forgatókönyvben, hogy hogy a fenébe lehet az űrben elütni valakit. Mondjuk titeket ismerve, megoldjátok simán. Csak kell még egy adag sör a Söndörnek :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Csak kell még egy adag sör a Söndörnek :lol: Blitzre? Bajosan. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus1, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Blitzre? Bajosan. Valahogy eljuttatjuk, és legfeljebb telefonos segítséget kérünk. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus1, 2008 Olyanok leszünk, mint a jó sósav: mindent megoldunk! Csinálunk egy faca egyveleget :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Augusztus3, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus3, 2008 Mennyivel mehet kb egy manta 3.0 24V-vel? Ennyivel! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Augusztus4, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus4, 2008 Nicsak! Mit találtam. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Nicsak! Mit találtam. :lol: Látom a metálszemcséket. Elvesztem? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 Látom a metálszemcséket. Elvesztem? :lol: :lol: persze, hogy látod! Ez nem az enyém, azért! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 persze makett kivételével mert ugye ő még kiskorú, és én sem ittam alkoholt ennyi idős koromban, csak ha a szüleim nem látták :lol: :lol: Azt a jó mindenit! Ezen a családfán menyjen el valaki! nekem is van egy pár örökbefogadott gyerekem... több mint a fele idősebb nálam... :lol: Makett azóta is meg van győződve, hogy az anyja a szeme láttára lett mattrészeg... Csak nem bírod a piát... nem gáz. :lol: :D ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Amúgy... igen újra itthon!!! :D 13-17ig ismét egyedül hagyom az ősöket... felelőtlenség? lehet... de nem gáz. :D :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Augusztus5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 1. még senki nem mondta, hogy elmehetsz! :lol: 2. nem fogod fel, hogy nem szeretem, ha nem vagy otthon? :lol: Imádom nézni a hátadat! :lol: És különben is, kit piszkáljunk, ha nem vagy otthon??? A Lacival nem kötözködhetek, mert erősebb nálam... :lol: 3. Lecseréled a Blitzet Urira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 1. még senki nem mondta, hogy elmehetsz! :D 2. nem fogod fel, hogy nem szeretem, ha nem vagy otthon? :lol: Imádom nézni a hátadat! :lol: És különben is, kit piszkáljunk, ha nem vagy otthon??? A Lacival nem kötözködhetek, mert erősebb nálam... :lol: 3. Lecseréled a Blitzet Urira? 1. de igen, ti :D 2. tudom hogy szép hátam van, de nem szeretem ha piszkáltok... :lol: meg azt se ha kötözködtök velem... én meg szeretek a barátaimmal lenni nyáron, mikor nem kell tanulnom. :D 3. a kettő nem egy időben van, tehát nem kell cserélgetni... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Augusztus5, 2008 Megoszt Elküldve Augusztus5, 2008 3. a kettő nem egy időben van, tehát nem kell cserélgetni... :lol: Ja. Csak egy helyett kettőt kell fizetni. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts