manta Elküldve Július21, 2008 Szerző Elküldve Július21, 2008 a Keresztapád :lol: Perverz egy viszony ez... Sörös Sanyi a névadód,, vagyis a keresztapád, és mégis te vagy Don Tom a keresztapja? :lol:
little manta Elküldve Július21, 2008 Elküldve Július21, 2008 kokrétan naggggyon durván félreérthető... vagy túl egyértelmű. :lol: Túl félreérthető! :lol:
J0hnny Elküldve Július21, 2008 Elküldve Július21, 2008 Miért? Petrának nincs Mantája, mégis családtag. Te meg vehetsz egy rakással, akkor sem leszel az. :lol: :lol: :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Július21, 2008 Elküldve Július21, 2008 Hmm. Te is pestre mész dolgozni? :lol: Micsoda vonzerő ez Béla? :lol: Még összeveszte JOhnnyval ki mikor látogatja meg a Manta Lakot. :D :D Titkos recept :D :D :lol: És... !!!J0hnny!! Így kőő! :lol: Álljunk már meg egy szóra! Tisztázzunk valamit! Én nem Béla miatt jöttem pestre,nem kívánok csatlakozni a pedofil fronthoz! :D nem kell tudnod, jelentéktelen shitmixer Válogasd meg miket írsz,mert kimosom a szád,ha haza megyek. Per pill most te kavarod... Neked is lehetne annyi eszed,hogy nem egy 14 évessel flörtölsz! :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Július21, 2008 Elküldve Július21, 2008 Hmm. Te is pestre mész dolgozni? :lol: Micsoda vonzerő ez Béla? :lol: Még összeveszte JOhnnyval ki mikor látogatja meg a Manta Lakot. :lol: :lol: Ez nem kérdés! A győztes: S.S.! :lol: most van vége. Okos döntés. :D
postd Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Hali Tudna nekem valaki feltenni egy képet a manta kinyomócsapágyáról? Vettem egyet de nem tudom ,hogy biztos jó -e mert van rajta valami műanyag tok vagy mi a fene. 5 gangos váltó. Előre is köszönöm Üdv DAni
manta Elküldve Július22, 2008 Szerző Elküldve Július22, 2008 most van vége. :lol: Imáim meghallgatásra találtak volna? :lol: Hála Istennek! :lol:
mantababy Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Hali Tudna nekem valaki feltenni egy képet a manta kinyomócsapágyáról? Vettem egyet de nem tudom ,hogy biztos jó -e mert van rajta valami műanyag tok vagy mi a fene. 5 gangos váltó. Előre is köszönöm Üdv DAni itten van egy. Bár én csúnya fehér színű műanyagházasat kaptam az üzletben ami egy évig alig bírta ,mert már búg. A fémházast meg nem tudták beszerezni :lol: kinyomócsapágy
postd Elküldve Július22, 2008 Elküldve Július22, 2008 Köszi Jaja valami ilyesmi csak fura volt ,hogy hátrafelé nyúlik valami műanyag persely és én ilyet még nem láttam csak fémet . Az enyém fekete a csergőnél vettem ,szerintem tudnak még ilyet 5000 valamennyi pénzegység volt. Köszönöm mégegyszer Üdv Dani
postd Elküldve Július25, 2008 Elküldve Július25, 2008 Hello Sanyi Mikor mész ma le ? vagy már lementél ? Üdv DAni
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Pénteken mentem, és nemrég értem haza. És én azt mondom: Lehet, hogy nem volt most a legjobb a szervezés, lehet (sőt, biztos :lol:), hogy a kaja pocsék volt, lehet, hogy punnyadt volt este a társaság, de a mi kis brancsunk ezalatt a három nap alatt csudajól érezte magát! És gratula Kismanta Csabinak a legszebb fényezés kupáért!!!!!!!!!!
Atommanó Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Pénteken mentem, és nemrég értem haza. És én azt mondom: Lehet, hogy nem volt most a legjobb a szervezés, lehet (sőt, biztos :lol:), hogy a kaja pocsék volt, lehet, hogy punnyadt volt este a társaság, de a mi kis brancsunk ezalatt a három nap alatt csudajól érezte magát! És gratula Kismanta Csabinak a legszebb fényezés kupáért!!!!!!!!!! A GSI topicba raktam be pár képet... :lol:
manta Elküldve Július27, 2008 Szerző Elküldve Július27, 2008 Hát a manta tali szervezői jöhetnének ide a motéba szervezést tanulni. Egyre silányabb a nemzetközi manta tali - de ahogy egyszer Atomanti mondta: mi bárhol jól tudjuk magunkat érezni. :lol: Ha letesznek a pusztaság kközepére, még akkor is. A kajánál már csak az esti zeneszolgáltatás volt szarabb, egészen addig, amíg kezünkbe nem vettük az irányítást (már amennyire hagyták) Viszont a nagy melepetés az volt, hogy a vendég klubbok között hosszú évek után először a MOTE-t is megemlítették, ami nagy dolognak számít náluk :lol: A klubnak küldött ajándékot mi vettük át MrMantával, de Tasconánál kell keresni, mert ő a rangidős :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 "A fene egye meg! Hogy is van ez?" :lol: Ricsi életképei a legjobbak! :lol: (eddig :lol:) A legjobb beszólás pedig szerintem Balázskáé, vasárnap délelőtt: "Hajni, a férfiak és az autók között nincs nagy különbség. Mindkettőt itatni kell!" :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 ... Hiányoztatok nagyon. Csabi mondta az okot, megértem. De kár, hogy nem jöttetek. :lol:
J0hnny Elküldve Július27, 2008 Elküldve Július27, 2008 Hiányoztatok nagyon. Mi meg levagyunk szarva! :lol: Én mentem volna,de melóztam sajna...
Sörös Sanyi Elküldve Július28, 2008 Elküldve Július28, 2008 Mi meg levagyunk szarva! :lol: Én mentem volna,de melóztam sajna... Ez azért így ebben a formában nem igaz. :lol:
tomi023 Elküldve Július28, 2008 Elküldve Július28, 2008 Ez azért így ebben a formában nem igaz. :lol: nem baj, jön még mantásra blitz weekend :lol:
mantababy Elküldve Július28, 2008 Elküldve Július28, 2008 Hiányoztatok nagyon. Csabi mondta az okot, megértem. De kár, hogy nem jöttetek. :lol: Hát még én ,hogy sajnáltam. Csütörtök este Sanyi hazajött és leültünk a garázs elé tanakodni. 20000 pézt tartottunk a kezünkben és egymásra néztünk :lol: :lol: ! Az oda és visszaút durván 12 000 , a napi belépő még egy 1000, de akkor a hengerfejhajító versenyben sem vehetek részt :lol: .nameg nem is tudtom, a kocsimat sem vihettem volna be az ócsó belépővel. De még így is mentünk volna. viszont drágám szülinapi party-ja meg szombat este volt, és meg kellett venni a piát meg a kaját és ha elutazunk akkor lett volna zsíroskenyér vízzel. így a végén úgy döntöttünk, mivel több mint 10 vendéget már meghívtunk és a zsíroskenyér nem igazán bulikaja, a víztől meg nem lehet berúgni, inkább sok-sok piát veszünk, meg jó sok grillhúst. Végülis a párom csak egyszer 27 éves, meghát az öcsém is csak egyszer 23. ígyhát buliztunk hajnalig és már várom a következő mantatalit, hogy részt vehessek. Bár ezt hajtogatom 3. éve.de a remény hal meg utoljára :D . viszont örülünk majd neked ha erre jársz, kis 200km-es kitérővel. Én még nem merek menni, mert a futómű gatya, de szereztem szilenteket, úgy néz ki , így Blitz-re meglesz az is. Sajna rá 3 hétre megint utazok ki Angliába(remélem) így jó lenne idén még talizni ám!!!! :lol:
mélykék76 Elküldve Július28, 2008 Elküldve Július28, 2008 Mielőtt visszaküldésre kerül, azért megkérdezem hátha érdekel valakit. Van 1 Opel Ascona B / Manta B befecsis motorokra passzoló Wiechers - 331001 - toronymerevítő. Ami biztos : új, piros és fel kell fúrni :lol: :lol: :lol: Valaki ? :lol:
tomi023 Elküldve Július28, 2008 Elküldve Július28, 2008 nekem nincs még mantám, igaz lassan vectram sincs...
mélykék76 Elküldve Július28, 2008 Elküldve Július28, 2008 Okéééé. Most akkor várjam meg, amíg lesz Mantád ? :lol: :lol: :lol: :lol:
J0hnny Elküldve Július28, 2008 Elküldve Július28, 2008 Okéééé. Most akkor várjam meg, amíg lesz Mantád ? :lol: :lol: :lol: :lol: Berlina Zolinak esetleg? :lol:
berlina Elküldve Július28, 2008 Elküldve Július28, 2008 hát éhn injektort még csak képen láttam... a varajettől nem is fér föl te Pityu: mindenki megérti ha "tévedésből" Manta cuucot veszel nem kell "így" kommunikálni..
Recommended Posts