Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
fakanalat

Ezt most angolosan... :lol: :lol:

milyen aláírásod van vazze? :lol: lassan kezd ijesztő lenni :lol: és még az Opel16v a pedo, mi? :lol:

Újra és újra meglátja az igazságot, hogy én csak rágalmazva vagyok... gratula, végre valaki! :D

Elküldve
Én mondtam, hogy menjél! Aztán mentél is... egyszer csak... :lol: :lol:

te sem keltél túl korán...mikor én eljöttem otthonról Te még édesdeden aludtál :lol: gondoltam nem keltelek fel. :lol:

Elküldve
ezért tiltsalak le? nem értem...biztos fáradt vagyok :lol:

vicc vóóót :lol:

De amúgy meg a lényege valami olyasmi, hogy ugyanaddig voltunk fent (kb) én délután valahánykor kelek, te pedig reggel 7kor. :lol: :lol:

Elküldve
vicc vóóót :lol:

De amúgy meg a lényege valami olyasmi, hogy ugyanaddig voltunk fent (kb) én délután valahánykor kelek, te pedig reggel 7kor. :lol: :lol:

igen együtt feküdtünk le csak te aludhattál sokáig...de én így is szép vagyok :lol: :lol: :D

Elküldve
igen együtt feküdtünk le csak te aludhattál sokáig...de én így is szép vagyok :lol: :D :D

én is :D (egó az egekben. :lol: )

ez az együtt feküdtünk le félreérthető, anyáméknak szívrohamot okozó...tehát, EGY IDŐBEN feküdtünk le... :lol: :lol:

és akinek nyári szünete van, annak nyári szünete van... :D :lol:

Elküldve
ne itt moderálj má! :D

csak olvasgatok, meg hozzászólogatok. :lol:

megint előbb reagáltak mint én :lol: de ezek szerint jól látom, hogy félreérthető. :lol: :lol:

:lol: :D :D

Elküldve
de jó lenne...ma elindítottam a pesti melót...remélem valami összejön

Hmm. Te is pestre mész dolgozni? :lol:

Micsoda vonzerő ez Béla? :lol:

Még összeveszte JOhnnyval ki mikor látogatja meg a Manta Lakot. :lol: :lol:

Elküldve
Hmm. Te is pestre mész dolgozni? :lol:

Micsoda vonzerő ez Béla? :lol:

Még összeveszte JOhnnyval ki mikor látogatja meg a Manta Lakot. :D :D

Titkos recept :lol: :D :lol:

És... !!!J0hnny!! Így kőő! :lol:

Elküldve
ajjaj... nem kicsit félreérthető mondat! :lol: :lol:

kokrétan naggggyon durván félreérthető... vagy túl egyértelmű. :lol:

Elküldve
Ezt bebuktam! :lol: Akkor üdv a családban! :lol: Nem is tudom, akkor mi most milyen rokonságban vagyunk. Az öcsém lettél, vagy a sógorom? :lol:

Sógor semmi esete sem. Inkább mostoha tesó, aki kivásárolta magát a lelencből...

Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.