manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 milyen aláírásod van vazze? :lol: lassan kezd ijesztő lenni :lol: és még az Opel16v a pedo, mi? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 ... Más látogató is szavazzon ám vazze! Demokrácia van, vagy mi######om! Ez a szép a demokráciában: ahhoz is van joguk, hogy ne szavazzanak. :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 ....Más látogató is szavazzon ám vazze! Demokrácia van, vagy mi######om!.... Persze amikor ment a duma : 'miért van dumcsizás a X-ben ?', akkor nem védted ennyire a " saját gyermeked" :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 milyen aláírásod van vazze? :lol: lassan kezd ijesztő lenni :lol: és még az Opel16v a pedo, mi? :lol: nekem? a titulus is módosult THX SS :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Vesszen a Chat, Éljen az X: 1. Mr.Manta - nem kérdés. Én vagyok a főnök :lol: 2. Mrs.Manta - naná! 3. Makett Manta -> ezt szétszedtem de csak mert kiváló hsz növelő az X és asszem 3000 hsz után jár a klubcsoki 5. Don Tom 6. 7. 8. 9. ... Más látogató is szavazzon ám vazze! Demokrácia van, vagy mi######om! az is érdekes, hogy eddig csak a szűk család jegyezte fel magát :lol: és a család a legfontosabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 Persze amikor ment a duma : 'miért van dumcsizás a X-ben ?', akkor nem védted ennyire a " saját gyermeked" :lol: :lol: :lol: :lol: Dehogynem! Ha arra gondolsz, mikor lecsetezték az Xet, akkor csak annyit kérdezek: találkozott valaki azóta a fikázóval? :D Én egy kardfogú anyatigris vagyok! (ezt pl. most tudtam meg hétvégén :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Amúgy hazafelé majdnem útba esnek,mert szentmihályin megyek a váci útig és onnan haza. :lol: Hol csövezel? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 nekem? a titulus is módosult THX SS :lol: :lol: MAKETTING??? :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 milyen aláírásod van vazze? :D lassan kezd ijesztő lenni :lol: és még az Opel16v a pedo, mi? :lol: :lol: MAKETTING??? :D :D :lol: Jó soká vetted észre. Már napok óta így garázdálkodik :D :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 :lol: hát... :lol: azért nem minden esik le ilyen lassan... :lol: asszem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 "néha makettezem, szülői felügyelettel!˝ Don Tom. Vigyázz,mindent látok. :lol: Tisztelettel: Kedves apuka. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 "néha makettezem, szülői felügyelettel!˝ Don Tom. Vigyázz,mindent látok. :lol: Tisztelettel: Kedves apuka. Megint dolgozol vadul, kedves Papa? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 "néha makettezem, szülői felügyelettel!˝ Don Tom. Vigyázz,mindent látok. :lol: Tisztelettel: Kedves apuka. örülök, hogy itt tetszik lenni Kedves Apuka! Sört, Cigit, Gumit? :lol: :lol: :lol: ez mekkora! képzelem a sok puncivadász arcát. Ez legalább olyan mint a BadBoys2 ben a Reggie, hallottad, hogy zsiráfgondozót keresnek az állatkertbe? Tisztelettel : Kedves Don (Tom) Juan Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 Megint dolgozol vadul, kedves Papa? :lol: Így van,kedves Mama. : :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 Te Papa! Kéne ezzel a Tom gyerekkel valamit kezdeni... beáldozzuk az egyik hugodat? :lol: Inkább, mint a Makkettezés :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 ajaj :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 ajaj :lol: csak úgy mondom, hogy három van neki :lol: mármint huga. Na jó, abból egy kiesik, mert most szűlt, a másik az gázos, a harmadik meg méginkább... de neked jó lesz bármelyik :lol: (én is firssítettem az aláírásomon - csak a miheztartás végett) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 csak úgy mondom, hogy három van neki :lol: mármint huga. Na jó, abból egy kiesik, mert most szűlt, a másik az gázos, a harmadik meg méginkább... de neked jó lesz bármelyik :lol: (én is firssítettem az aláírásomon - csak a miheztartás végett) nem kell másik lány. és ha ilyen jól haladok lassan több hsz-em lesz mint a Kedves Mamának! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 örülök, hogy itt tetszik lenni Kedves Apuka! Sört, Cigit, Gumit? :lol: :lol: :lol: ez mekkora! képzelem a sok puncivadász arcát. Ez legalább olyan mint a BadBoys2 ben a Reggie, hallottad, hogy zsiráfgondozót keresnek az állatkertbe? Tisztelettel : Kedves Don (Tom) Juan Löwenbraut,Lucky-t,225/50 16"-ost. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 nem kell másik lány. és ha ilyen jól haladok lassan több hsz-em lesz mint a Kedves Mamának! :lol: majd igazítunk picit a dolgon, hogy ne legyen több. :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július17, 2008 nem kell másik lány. :lol: ettől féltem. Ez túl komolyan hangzik :lol: Szegény Makett.... eladjuk néhány apróságért... :lol: nagyon szar szülők vagyunk... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 na jó mostmár foglalkoznom kell az üzlettel is. Tehát visszábbvonulok. A háttérből azért figyelek. Meg kezdődik a betonozás project. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 ....Meg kezdődik a betonozás project.... Akiért korábban rajongtál, néki a szülei ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 :lol: hát... :lol: azért nem minden esik le ilyen lassan... :lol: asszem :lol: Komolyan csak most vetted észre ? :lol: :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július17, 2008 Megoszt Elküldve Július17, 2008 na jó mostmár foglalkoznom kell az üzlettel is. Tehát visszábbvonulok. A háttérből azért figyelek. Meg kezdődik a betonozás project. Egy tipp, hogyan keresztapásítsd a Vekit: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts