manta Elküldve Július16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2008 hát úgy, hogy sok topikban van ilyen :lol: lenne inkább így: cset, vagy CHAT, vagy A Cset vagy ecset.. mittom én... mióta ez a nve, senki meg se nyikkan... Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Esetleg Millenium Falkon vagy Pelikán topik? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 hát úgy, hogy sok topikban van ilyen :lol: lenne inkább így: cset, vagy CHAT, vagy A Cset vagy ecset.. mittom én... mióta ez a nve, senki meg se nyikkan... X aktás csak ez az egy van :lol: Tehát aki módosítás után írt ide az mind senki ? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2008 :lol: Köszi Písta :lol: Látom dógozol! Na egyből több kedvem van firkálni, de sajnos most inkább hazamegyek :D otthon meg terror van, mert a Makett nem enged a géphez :lol: egyszer tényleg nagyon el fogom verni ám! :lol: (bár tudnám, hogyan kell gyereket verni... sose ütöttem meg,mégis ütődött lett :lol: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 mert a Makett nem enged a géphez ezek a mai fiatalok! A fakanalat mutattad már neki? Tanits neki mindenféle fincsi sütiket szeretem a zserbót, a mákos és diós sütiket, a linzereket a piskóta és kelt tésztásakat... asszem összefoglaltam. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2008 ezek a mai fiatalok! A fakanalat mutattad már neki? Tanits neki mindenféle fincsi sütiket szeretem a zserbót, a mákos és diós sütiket, a linzereket a piskóta és kelt tésztásakat... asszem összefoglaltam. Értem a célzást fiam :lol: megyek ragasztani - lekenyereztél :lol: mi meg majd egyszercsak letésztázunk :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Gabi :lol: :lol: :lol: örülök hogy nem egy olyan kicsi valamit kaptam gitár helyett... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 ezek a mai fiatalok! A fakanalat mutattad már neki? Tanits neki mindenféle fincsi sütiket szeretem a zserbót, a mákos és diós sütiket, a linzereket a piskóta és kelt tésztásakat... asszem összefoglaltam. Tehát van még 10 évem élni, aztán süthetek... :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
kojakarettenetes Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 :lol: Na látja mindenki! Még a gyárban is így tervezték! :D Berlina! Köszi szépen, tudtam, hogy mindent tudsz! :lol: Valahol meg van nekem ez a tábla, még anno nagyon büszke voltam rá, hogy nekem gyárilag még ott volt a vason - de most nem tudom, hogy leszedtünk és elraktam biztos helyre (ahol tuti soha nem lesz meg :lol: ), vagy bent hagytuk és fefújtuk... :lol: Az tuti, hogy arany színű volt gyárilag. Ebből WOL000058D6048542 mit lehet megfejteni? Vagy muszáj a tábla hozzá? :lol: gsi devils Itt van a menüben, h leírások, azon belül meg alvázszámok magyarázata. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Tehát van még 10 évem élni, aztán süthetek... :lol: :lol: :lol: :lol: Ki beszél itt tíz évről? Anyád most adott el egy matricáért! Irány a konyha!!!! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Ki beszél itt tíz évről? Anyád most adott el egy matricáért! Irány a konyha!!!! :lol: Francba...éreztem, hogy le kellett volna mennem megnézni, hogy mi jött meg... :lol: Bár én nem ajánlanám Don Tomnak hogy berakjon a konyhába... vagy akarja hogy égjen a ház? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 gsi devils Itt van a menüben, h leírások, azon belül meg alvázszámok magyarázata. 1983, Antwerpen I. sz. üzem, 48542dik (?) darab :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Francba...éreztem, hogy le kellett volna mennem megnézni, hogy mi jött meg... :lol: Bár én nem ajánlanám Don Tomnak hogy berakjon a konyhába... vagy akarja hogy égjen a ház? :D KólaKirálynő :lol: :lol: :lol: :lol: Ha látta volna Tomi mit műveltél, akkor egy pohár vízet is félve kérne tőled :D :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 KólaKirálynő :lol: Ha látta volna Tomi mit műveltél, akkor egy pohár vízet is félve kérne tőled :D Az teljesen véletlen volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Nem vettem észre, hogy ott van.... :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Az teljesen véletlen volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: Nem vettem észre, hogy ott van.... :lol: :lol: Ezt majd Tominak magyarázd a süti átadása után :D MI MÁR ismerünk :lol: :D :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Ezt majd Tominak magyarázd a süti átadása után :D MI MÁR ismerünk :lol: :lol: :lol: :lol: Nem az átadás, hanem az első harapás után kellene majd magyarázkodni... :lol: A saját érdekében nem sütök neki semmit!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Juteszembe Hajni! Ma aszem voltam felétek.A régi fóti útról kell bekanyarodni felétek és vili meg troli is megy arra felé? Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 uteszembe Hajni! Ma aszem voltam felétek.A régi fóti útról kell bekanyarodni felétek és vili meg troli is megy arra felé? Igen így kell!!! Troli nem megy, bár én hiszek a piros buszokban! :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Igen így kell!!! Troli nem megy, bár én hiszek a piros buszokban! :lol: :lol: :lol: :lol: Akkor azt lehet benéztem. Láttam is valami grafitis bolt szerűséget.Az lenne? Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Akkor azt lehet benéztem. Láttam is valami grafitis bolt szerűséget.Az lenne? Lenne mi ? Szedd már össze magad :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Lenne mi ? Szedd már össze magad :lol: :lol: :lol: :lol: Ma Burdát olvatál reggel,hogy így kötöszködsz? :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Ma Burdát olvatál reggel,hogy így kötöszködsz? :lol: Burda erre való : http://de.youtube.com/watch?v=l6spH765K0k :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Akkor azt lehet benéztem. Láttam is valami grafitis bolt szerűséget.Az lenne? Igen, mellette van egy videó téka is. A másik oldalon pedig egy Pepsi bolt...és abba a házba lakunk mi, ami mellette van. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július16, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július16, 2008 Dolgozom Don Tom ajándékán :lol: (remélem az volt, mert ha nem, akkor jövök 415 forint postakötséggel, meg a lányommal a matricáért :lol: ) Részeredmény és végeredmény :lol: Kösz még 1x! :lol: (bár kicsit ferde lett, mert apukám nem pöcsöl annyit, mint én szoktam, de korrigáltuk. Ha nem mész közel, nem látszik :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július16, 2008 Megoszt Elküldve Július16, 2008 Leggyorsabb oké. De a kettő közül melyik ? :lol: :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts