Stefan Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 ;) azt láttad volna, ahogy a Gabi beugrott a lányom mellé egy fotóra :lol: ... Ő lehet, hogy a dizsiben is jól érezte volna magát. Az ő korosztálya volt leginkább :lol: ;) ...De a szombat legdurvább eseménye ez volt: http://img2.tar.hu/manta/size2/35404709.jpg Végül is Tominál vagy Bélánál fog lakni a félig-ifjú pár? Ez is Mantás esküvő lesz? :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Na sziasztok! Látom jól sikerült Szelid ;) . Mi is elvoltunk a Balcsin a két mantával. Volt ám nézelődés a benzinkutakon, meg a parkolókban :rolleyes: , csudálták a kocsikat. jól meg is égtem a nyaralás alatt, nameg le is. Fáradtak voltunk már vasárnap nagyon, így örültünk,hogy hazaértünk. és a kocsimon is van mit csinálni. Sörös Sanyi hívtál vasárnap, én meg próbáltalak vonalasról visszahívni. Nem vetted fel!!! ;) pedig de jó lett volna beszélni! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2008 Szerintem talán meg akart látogatni :rolleyes: Hogy áll a gépsárkány? Jöttök manta talira? Link to comment Megosztás: More sharing options...
tomi023 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Végül is Tominál vagy Bélánál fog lakni a félig-ifjú pár? Ez is Mantás esküvő lesz? ;) :rolleyes: Lehet a Manta család kertjében egy kis házikóban aminek nagy ablakai vannak a rálátás miatt ;) ha veszek mantát addig? Van egy kis időm... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2008 Jó a neved meg az avatarod fiam :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Na, akkor Hajni kedvéért egy "kalapos" Surdás kép: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 khmmm khmmm, egyre erősebb a Manta Család. és a Don szeret időben értesülni a rossz hírekről. Aztán vigyázz nehogy egy levágott hengerfejjel ébredj majd Megsúgom : Amíg nincs Mantád, addig kivülálló leszel :lol: :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Tenyleg SANYI!!!! Nem mentek át a képek emailen neked! Most vagy kiírom cd-re és manta talin megkapod, vagy kipucolod az email fiókodat :rolleyes: mi legyen? ;) Szerintem legyen az 'A'. :lol: Majd viszek helyette üres CD-t. Így legalább meglesznek a videó kommentjeid is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Sörös Sanyi hívtál vasárnap, én meg próbáltalak vonalasról visszahívni. Nem vetted fel!!! :rolleyes: pedig de jó lett volna beszélni! Kocsival voltam Fehérváron, aztán gondoltam, ha már arra járok, akkor beugrom Algyőre. Tudod, az a 300 Km már tényleg semmiség. ;) Hívtalak vagy háromszor-négyszer. Aztán elindulam, és a lehúzott ablakok mellett (még a Suzukiban is szigorúan kikönyökölve ;)) nem hallottam a telefont. Kb este 10 fele értem haza, akkor meg már nem álltam neki telefonálgatni. Jót csavarogtam, vagy 500 Km-t vezettem tegnap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Megsúgom : Amíg nincs Mantád, addig kivülálló leszel :lol: :rolleyes: ;) ;) :lol: Viszont nem olyan nehéz ezt teljesíteni, mint aminek látszik, mert ahogy Sanyi példája is mutatja, nem kell, hogy mukodjon is :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Egy embert nem feltétlenül a Mantája teszi Mantássá, hanem a barátai. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Hmm bizti jó buli volt,,, és kárhogy nemtudttunk részt venni... néhány dolog miatt,,,, BW-n bepótoljuk az ivászatot! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Kicsit hiányzott Gelko Szelidről... nem volt kit elütni... ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 ;) :rolleyes: Bánhatod, hogy nem voltál! Volt Suzuki, volt Manta, és volt exomegás is! Csak a kerékék hiányzott. ;) Más: Mindíg is tudtam, hogy a tudásom egyszer pótolhatatlan lesz majd! A Manta család egyenesen hozzám fordult, amikor egy öngyujtóval kellett bontani! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Más: Mindíg is tudtam, hogy a tudásom egyszer pótolhatatlan lesz majd! A Manta család egyenesen hozzám fordult, amikor egy öngyujtóval kellett bontani! :rolleyes: http://kepfeltoltes.hu/080714/35404414_www...ltoltes.hu_.jpg Igen Sanyi...köszönöm!!!Nélküled nem sikerült volna, tudásod egyszerűen bámulatos!!! A véredben van!!! (mint az eddig elfogyasztott sörök... ;)) (hozzáteszem, most rendesen idéztem!!! ;)) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 (hozzáteszem, most rendesen idéztem!!! :rolleyes:) Meg is dícsérlek moderátorilag! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2008 Kocsival voltam Fehérváron, aztán gondoltam, ha már arra járok, akkor beugrom Algyőre. Tudod, az a 300 Km már tényleg semmiség. ;) Hívtalak vagy háromszor-négyszer. Aztán elindulam, és a lehúzott ablakok mellett (még a Suzukiban is szigorúan kikönyökölve :lol:) nem hallottam a telefont. Kb este 10 fele értem haza, akkor meg már nem álltam neki telefonálgatni. Jót csavarogtam, vagy 500 Km-t vezettem tegnap. Sanyi vazze :rolleyes: nekem kéne még hirtelen vagy 4500 kilóméter ;) pár nap alatt megoldanád szerintem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2008 Egy embert nem feltétlenül a Mantája teszi Mantássá, hanem a barátai. ;) Inkább annak születni kell :rolleyes: Te annak születtél (ld. aláírásod) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Sanyi vazze :rolleyes: nekem kéne még hirtelen vagy 4500 kilóméter ;) pár nap alatt megoldanád szerintem :lol: No problémó! Add ide egy hétre! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2008 No problémó! Add ide egy hétre! :rolleyes: Oh! Don Söndör ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Oh! Don Söndör ;) Inkább Don Döm Dödöm. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Sanyi vazze ;) nekem kéne még hirtelen vagy 4500 kilóméter :lol: pár nap alatt megoldanád szerintem :lol: nekünk sikerült közel 700 km-t belevágni a kocsiba, ha a nagyszülőkhöz vezető utakat is számolom... :rolleyes: és mindezt 7,2 / 100 km-es fogyival. Hajni, ti mertek ilyeneket számolni? Vagyis meg lehet kérdezni, milyen fogyira jön ki a 0 km-es 2.4? ui: bazze... ide most jön a vihar... legkisebb fiam tökre beparázott a hangok és villanások miatt. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 ....... 7,2 / 100 km-es fogyival. ... legkisebb fiam tökre beparázott a hangok és villanások miatt. :rolleyes: Miért parázott? Nem volt még színházban ? ;) Szerintem 7.1 lesz a fogyijuk, mert manta könnyebb, meg Hajni is. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 Miért parázott? Nem volt még színházban ? :rolleyes: Szerintem 7.1 lesz a fogyijuk, mert manta könnyebb, meg Hajni is. ;) 4 évesen még nem. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 nem is meséltem a sztorit... Pénteken találtam egy hirdetést ahol manta cuccokat árultak, volt köztük ülés is. Mondták h az autó a XVI.kerben van aki árulja az óbudán lakik. Kimentünk bátyámmal megnézni az autót, műanyagos műhelynél állt egy nagyon szakadt fekete manta...meglátom, kérdem a tulajtól h ez nem a Ricsi mantája volt ? Mondja h de ! szörnyű állapotban van a kocsi, nagyon lehangoló volt így látni. A mostani tulaj múlthéten vette, rendbe akarja rakni - sztem mindenki ismerni innen őt, mi is megállapítottuk egymásról h már találkoztunk valahol valamikor....hosszú hosszú ideje mantázik. Bacca meg ki hagyta így lepusztulni a kocsit, még a tetejéről is jön le az anyag, a műanyagok tropára mentek, rohad stb. Az üléseit azért megvettem, azt hittem szebbek lesznek de már nagyon kellettek - folyt köv az ascona topicban..- legalább lesz vmi az asconában is az egykori kedvenc mantából :rolleyes: egyébként eladó az autó motorja, sperr stb is.... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts