manta Elküldve Július10, 2008 Szerző Elküldve Július10, 2008 Makettezni csak a Bélával szoktam, egyébként nem is lenne nagy jövőm ebbena műfajban :lol: bár egyáltalán nem volt olyan túl nehéz, de a Sólyom miatt megtettem! :rolleyes: A legmegalázóbb az volt, amikor Tas vezérnek mutatom, hogy mekkor a májer vagyok, mire ő csak ennyit kérdezett: hány darabos volt? Mert én több ezressel nyomtam régen ;) mondom neki, ez száz alatt volt (asszem kereken 48 :lol: de ezt nem reklámoztam) ;)
little manta Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 (asszem kereken 48 ;) de ezt nem reklámoztam) :rolleyes: Szerintem ő is fogja olvasni a fórumot... ;)
NeedForSpeed Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Nekem van egy X szárnyúm és pl Én csata sérüléseket is csináltam rá, gyufával bekormoltam. Tuti lett! :rolleyes:
manta Elküldve Július10, 2008 Szerző Elküldve Július10, 2008 Nekem van egy X szárnyúm és pl Én csata sérüléseket is csináltam rá, gyufával bekormoltam. Tuti lett! ;) Eladó? :rolleyes: Megveszem! ;) adhatsz hozzá ajándékba egy fém géptetőt! :lol:
Tiv. Elküldve Július10, 2008 Elküldve Július10, 2008 Ez nem gyenge Hajni. Ezekkel a körmökkel nem lehetett egyszerű. :rolleyes: ;) Amugy ez a Millenium Falcon 2000?
manta Elküldve Július11, 2008 Szerző Elküldve Július11, 2008 Amugy ez a Millenium Falcon 2000? ? :rolleyes:
manta Elküldve Július12, 2008 Szerző Elküldve Július12, 2008 X szárnyúúú! :lol: ;) ;) irigykedem most! :lol: Bár ebben nem ül a Luke :lol: beszerzek egy ilyet is, nehogymá csak neked legyen! :rolleyes:
J0hnny Elküldve Július13, 2008 Elküldve Július13, 2008 Makett Klub! Bélának ilyen is van már! :rolleyes:
little manta Elküldve Július13, 2008 Elküldve Július13, 2008 Luke lehet hogy este van, de azért durva hogy én Lüke-t olvastam... :rolleyes:
little manta Elküldve Július13, 2008 Elküldve Július13, 2008 Makett Klub! Bélának ilyen is van már! :rolleyes: http://img3.tar.hu/j0hnny/size2/35394445.jpg Mert én megérdemlem! :lol: ;) ;) :lol:
mélykék76 Elküldve Július13, 2008 Elküldve Július13, 2008 lehet hogy este van, de azért durva hogy én Lüke-t olvastam... :rolleyes: Az te vagy ;) Hess-hess alaudni ;)
manta Elküldve Július14, 2008 Szerző Elküldve Július14, 2008 lehet hogy este van, de azért durva hogy én Lüke-t olvastam... :rolleyes: Az a durva kislányom, hogy mikor fél 11kor elmentünk aludni, azt mondtam, hogy még fél órát netezhetsz, és ehhez képest még egy óra múlva is ott vagy - majd fél kettőkor az xedik felszólításra vagy hajlandó aludni menni - de azt is csak azért, mert a Laci álmában véletlenül megszomjazott ;)
Stefan Elküldve Július14, 2008 Elküldve Július14, 2008 lehet hogy este van, de azért durva hogy én Lüke-t olvastam... :rolleyes: Ne aggódj, én meg luknak olvastam ;) offolás elkerülése végett, folytatom a Szelidi topikból: Szóval én nem látom magam Surdának, de hízelgő, ha ez bóknak tekinthető ;)
manta Elküldve Július14, 2008 Szerző Elküldve Július14, 2008 Istenem! De hülye! :lol: Nnnnnnnaaaaaa: tegnap beletekertük az ezredik kilómértert is a mantába :lol: A baj csak az, hogy találkoztunk KGvel egy esküvőn (amit még kibírt a söröskorsó torta -Tenyleg SANYI!!!! Nem mentek át a képek emailen neked! Most vagy kiírom cd-re és manta talin megkapod, vagy kipucolod az email fiókodat :rolleyes: mi legyen? ;) ) szóval KG mondta, hogy 1500-2000ig 3-3,5 fordulat max, aztán 4-6ezer max ÖTezer (!) kilóméterig, és aztán lehet ütni-vágni ;) pedig én már a Blitzen is gyalázni akartam, de így majd csak jövőre fogok... Kicsit hiányzott Gelko Szelidről... nem volt kit elütni...
manta Elküldve Július14, 2008 Szerző Elküldve Július14, 2008 Makett Klub! Bélának ilyen is van már! ;) Ezen a pólón konkrétan nagyon megijedtem, mert ahogy ismerem a társaságot azt is kinéztem volna belőletek, hogy cukkolásból legyártattok egy ilyet :lol: a tekintetemmel hirtelen Tom hátát is elkezdtem vizslatni, hátha ... :lol: egy párszor el kellett mondania pár embernek, hogy Gödöllőn tényleg van ilyen klub, és nem a pelikán hozza a gyereket, és az egész nem azért van, mert a Bélára gondolnak... :rolleyes: A két Hajnis képen meg tessék figyelni az előttem lévő ásványvizes üveget ;)
Stefan Elküldve Július14, 2008 Elküldve Július14, 2008 ... A két Hajnis képen meg tessék figyelni az előttem lévő ásványvizes üveget :rolleyes: Hűha, fogyott belőle! Mi történt veled, hogy vizet ittál? ;)
manta Elküldve Július14, 2008 Szerző Elküldve Július14, 2008 Hát az úgy volt, hogy először a frász jött rám a pólódtól... aztán mondtátok a diszkót... ... és onnantól nem mertem nagyon inni, hogy észnél maradjak :rolleyes: ami indokolt is volt, mert GsiCsabi beletukmált egy whiskyt este MrMantába, ami nem tett jót neki (mondjuk annyira rosszat se). Az mondjuk igaz, hogy a tinidiszkóba (hűűűű, de kiakadtam azon) olyan szomjas voltam (levegőre is, meg folyadékra is), hogy szegény Kacserónak kicsavartam a sörét a kezéből, és azt ittam ;)
opel16v Elküldve Július14, 2008 Elküldve Július14, 2008 A baj csak az, hogy találkoztunk KGvel egy esküvőn Láttam a képeket szombat este :rolleyes: Szépek voltatok, csajok! ;) Misuék is jól mutattak a díszmagyarban ;)
manta Elküldve Július14, 2008 Szerző Elküldve Július14, 2008 :rolleyes: azt láttad volna, ahogy a Gabi beugrott a lányom mellé egy fotóra ;) De a szombat legdurvább eseménye ez volt:
opel16v Elküldve Július14, 2008 Elküldve Július14, 2008 De a szombat legdurvább eseménye ez volt: http://img2.tar.hu/manta/size2/35404709.jpg jááááj... már értem az ásványvizes dolgot... :rolleyes: ;) ;)
Recommended Posts