manta Elküldve Július10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július10, 2008 Makettezni csak a Bélával szoktam, egyébként nem is lenne nagy jövőm ebbena műfajban :lol: bár egyáltalán nem volt olyan túl nehéz, de a Sólyom miatt megtettem! :rolleyes: A legmegalázóbb az volt, amikor Tas vezérnek mutatom, hogy mekkor a májer vagyok, mire ő csak ennyit kérdezett: hány darabos volt? Mert én több ezressel nyomtam régen ;) mondom neki, ez száz alatt volt (asszem kereken 48 :lol: de ezt nem reklámoztam) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 (asszem kereken 48 ;) de ezt nem reklámoztam) :rolleyes: Szerintem ő is fogja olvasni a fórumot... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Nekem van egy X szárnyúm és pl Én csata sérüléseket is csináltam rá, gyufával bekormoltam. Tuti lett! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július10, 2008 Nekem van egy X szárnyúm és pl Én csata sérüléseket is csináltam rá, gyufával bekormoltam. Tuti lett! ;) Eladó? :rolleyes: Megveszem! ;) adhatsz hozzá ajándékba egy fém géptetőt! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Ez nem gyenge Hajni. Ezekkel a körmökkel nem lehetett egyszerű. :rolleyes: ;) Amugy ez a Millenium Falcon 2000? Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július11, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július11, 2008 Amugy ez a Millenium Falcon 2000? ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július12, 2008 Megoszt Elküldve Július12, 2008 X szárnyúúú! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július12, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július12, 2008 X szárnyúúú! :lol: ;) ;) irigykedem most! :lol: Bár ebben nem ül a Luke :lol: beszerzek egy ilyet is, nehogymá csak neked legyen! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Makett Klub! Bélának ilyen is van már! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Luke lehet hogy este van, de azért durva hogy én Lüke-t olvastam... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 Makett Klub! Bélának ilyen is van már! :rolleyes: http://img3.tar.hu/j0hnny/size2/35394445.jpg Mert én megérdemlem! :lol: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július13, 2008 Megoszt Elküldve Július13, 2008 lehet hogy este van, de azért durva hogy én Lüke-t olvastam... :rolleyes: Az te vagy ;) Hess-hess alaudni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2008 lehet hogy este van, de azért durva hogy én Lüke-t olvastam... :rolleyes: Az a durva kislányom, hogy mikor fél 11kor elmentünk aludni, azt mondtam, hogy még fél órát netezhetsz, és ehhez képest még egy óra múlva is ott vagy - majd fél kettőkor az xedik felszólításra vagy hajlandó aludni menni - de azt is csak azért, mert a Laci álmában véletlenül megszomjazott ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 lehet hogy este van, de azért durva hogy én Lüke-t olvastam... :rolleyes: Ne aggódj, én meg luknak olvastam ;) offolás elkerülése végett, folytatom a Szelidi topikból: Szóval én nem látom magam Surdának, de hízelgő, ha ez bóknak tekinthető ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 :rolleyes: mekkora... ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2008 Istenem! De hülye! :lol: Nnnnnnnaaaaaa: tegnap beletekertük az ezredik kilómértert is a mantába :lol: A baj csak az, hogy találkoztunk KGvel egy esküvőn (amit még kibírt a söröskorsó torta -Tenyleg SANYI!!!! Nem mentek át a képek emailen neked! Most vagy kiírom cd-re és manta talin megkapod, vagy kipucolod az email fiókodat :rolleyes: mi legyen? ;) ) szóval KG mondta, hogy 1500-2000ig 3-3,5 fordulat max, aztán 4-6ezer max ÖTezer (!) kilóméterig, és aztán lehet ütni-vágni ;) pedig én már a Blitzen is gyalázni akartam, de így majd csak jövőre fogok... Kicsit hiányzott Gelko Szelidről... nem volt kit elütni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2008 Makett Klub! Bélának ilyen is van már! ;) Ezen a pólón konkrétan nagyon megijedtem, mert ahogy ismerem a társaságot azt is kinéztem volna belőletek, hogy cukkolásból legyártattok egy ilyet :lol: a tekintetemmel hirtelen Tom hátát is elkezdtem vizslatni, hátha ... :lol: egy párszor el kellett mondania pár embernek, hogy Gödöllőn tényleg van ilyen klub, és nem a pelikán hozza a gyereket, és az egész nem azért van, mert a Bélára gondolnak... :rolleyes: A két Hajnis képen meg tessék figyelni az előttem lévő ásványvizes üveget ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 ... A két Hajnis képen meg tessék figyelni az előttem lévő ásványvizes üveget :rolleyes: Hűha, fogyott belőle! Mi történt veled, hogy vizet ittál? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2008 Hát az úgy volt, hogy először a frász jött rám a pólódtól... aztán mondtátok a diszkót... ... és onnantól nem mertem nagyon inni, hogy észnél maradjak :rolleyes: ami indokolt is volt, mert GsiCsabi beletukmált egy whiskyt este MrMantába, ami nem tett jót neki (mondjuk annyira rosszat se). Az mondjuk igaz, hogy a tinidiszkóba (hűűűű, de kiakadtam azon) olyan szomjas voltam (levegőre is, meg folyadékra is), hogy szegény Kacserónak kicsavartam a sörét a kezéből, és azt ittam ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 A baj csak az, hogy találkoztunk KGvel egy esküvőn Láttam a képeket szombat este :rolleyes: Szépek voltatok, csajok! ;) Misuék is jól mutattak a díszmagyarban ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július14, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július14, 2008 :rolleyes: azt láttad volna, ahogy a Gabi beugrott a lányom mellé egy fotóra ;) De a szombat legdurvább eseménye ez volt: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július14, 2008 Megoszt Elküldve Július14, 2008 De a szombat legdurvább eseménye ez volt: http://img2.tar.hu/manta/size2/35404709.jpg jááááj... már értem az ásványvizes dolgot... :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts