manta Elküldve Július9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2008 Ha valamit megígérhetek, akkor az az, hogy ez biztos nem fog így történni... ;) :lol: :lol: Hogy te mi a francért nem alszol éjjel fél egykor, ahelyett, hoyg jártatod a szád??? ;) és így fog történni! Punktum! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 nem irigykedek csak megnyugodtam h idén a Blitz Weekendre nem kell a kurvákat fizetni a leszbishowhoz :lol: :lol: Ha idén ez lesz a műsor akkor inkább én fizetek bármennyit csak maradjon el ;) ;) :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 nem irigykedek csak megnyugodtam h idén a Blitz Weekendre nem kell a kurvákat fizetni a leszbishowhoz ;) :lol: Kabbe! ;) Amúgy erre rápacsáltál volna, mert nem megyek. :lol: :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2008 Új nem volt... mi? hehehe ;) Összeraktam a Sólymot! :rolleyes: Gyakorlatilag kb. másfél óráig voltam teljes csöndben, de annyira elmerülten, hogy egy meditáló buddhista szerzetes megirigyelte volna azt a kizökkenthetetlen állapotot :lol: Természetesen végigdicsekedtem magam a házon, hogy milyen nagyszerű ajándékot kaptam, és mellékesen odalöktem a nővérem fiának, hogy mondja meg annak a kis pöcs B.nek, hogy elmehet a francba,mert nekem sokkal jobb van! Aranyosak voltak a kölykök, mert mindegyik segíteni akart összerakni, de az náluk veszélyes dolog, szóval elzavartam mindenkit és szépen eljátszottam magamban ;) Most bent van a hálószobában, és csak azért nem aludtam vissza reggel, mert ránéztem, és a Sólyom ereje erőt adott a felkeléshez :lol: már nem val nekem a hajnal háromig való ébrenlét... hétközben meg pláne nem... de jól eldumálgattunk Tas vezérrel. Szerintem ők fáradtabbak, mint én mert ők ötkor keltek, ha minden igaz :lol: Szóval a Sólyom szép! Van mozgatható radarja, meg nyitható ajtaja, meg lézerágyúja is, meg minden, ami kell. Most az a további teendőm, hogy megfelelő kavicsokat gyűjtsek, mert kell csinálnom még egy aszteroida mezőt. Tök jó lesz! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Most az a további teendőm, hogy megfelelő kavicsokat gyűjtsek, mert kell csinálnom még egy aszteroida mezőt. Tök jó lesz! :lol: :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2008 Ez sem vicces ám! ;) Olyan frankóm lesz, hogy még! :lol: Fellógatom a Sólymot a lakás közepére, meg a kis aszteroidákat is, és néha meglököm a Sólymot, és olyan lesz, mint amikor kilavírozott az aszteroida mezőből! ;) de nem nyúlhat hozzá senki, csak én! Aki jól viselkedik, annak megmutatom, hogyan csinálja, de amúgy csak nézni szabad :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Ha valamit megígérhetek, akkor az az, hogy ez biztos nem fog így történni... :rolleyes: ;) ;) Lázad a fiatalság... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Ez sem vicces ám! ;) Olyan frankóm lesz, hogy még! :lol: Fellógatom a Sólymot a lakás közepére, meg a kis aszteroidákat is, és néha meglököm a Sólymot, és olyan lesz, mint amikor kilavírozott az aszteroida mezőből! :lol: de nem nyúlhat hozzá senki, csak én! Aki jól viselkedik, annak megmutatom, hogyan csinálja, de amúgy csak nézni szabad :rolleyes: akkor ne kavicsokat, hanem valami kiszáradt szivacsot (nem a mosogatóbol hanem valami vízpartról) keress.....az jobban hasonlít aszteroidára ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Ez sem vicces ám! ;) Olyan frankóm lesz, hogy még! :lol: Fellógatom a Sólymot a lakás közepére, meg a kis aszteroidákat is, és néha meglököm a Sólymot, és olyan lesz, mint amikor kilavírozott az aszteroida mezőből! ;) de nem nyúlhat hozzá senki, csak én! Aki jól viselkedik, annak megmutatom, hogyan csinálja, de amúgy csak nézni szabad :rolleyes: Minek fellógatni repül az magától is nem? A plazmahajtóművel, antigravitációs üzemmódban, alapjáraton lebegne a lakás közepén. Lehet, hogy elég térerő lenne a kavicsok fenntartásához is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Kislányom máris rally pilóta! RC Subaruval tolja! Áááá! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2008 Azta Need! :lol: Micsoda gyönyörű szemei vannak ennek a lánynak te! :lol: Már előre röhögök az opeles lányos apukákon, hogy mit össze fognak idegeskedni, mikor jönnek a pasik :lol: És addigra én már túl leszek ezen a korszakon B) Redline! A szivacs mégjobb ötlet! Azt is beszerzek! Mindent! Még két Napot is csinálok! Sőt! lemodellezem az egész Orderan rendszert! :D Gyerekek, szégyen gyalázat: de visszavonhatatlanul öregszem... ;) két óra zombimeló után hazajöttem aludni... :rolleyes: nem bírom már az éjszakázást... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2008 alapjáraton lebegne a lakás közepén Igaz! Végülis az erő velem van! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 A szivacs mégjobb ötlet! Azt is beszerzek! Mindent! Még két Napot is csinálok! Sőt! lemodellezem az egész Orderan rendszert! :lol: Ha tényleg kemény lennél betörnél pár múzeumba és lopnál igazi meteoritdarabot....igy mindig benned lesz a szálka, hogy ami van az csak utánzat ;) :lol: :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Kislányom máris rally pilóta! RC Subaruval tolja! Áááá! :rolleyes: Jó úton halad! :lol: És addigra én már túl leszek ezen a korszakon :lol: Addigra a kickbox unokáért aggódsz majd :lol: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július9, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július9, 2008 Ha tényleg kemény lennél betörnél pár múzeumba és lopnál igazi meteoritdarabot....igy mindig benned lesz a szálka, hogy ami van az csak utánzat :lol: B) ;) :lol: :rolleyes: igaz, igaz... ;) de ha elkapnak, simán beköplek, hogy te voltál a felbujtó! Bár hülyén hangzana a kihallgatáson, hogy miért kellett nekem az a meteorit :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 :rolleyes: igaz, igaz... ;) de ha elkapnak, simán beköplek, hogy te voltál a felbujtó! Bár hülyén hangzana a kihallgatáson, hogy miért kellett nekem az a meteorit B) Miután elmondod, hogy miért kellett neked a szajré gondolod, hogy egy szavadra is figyelni fognak? ;) :lol: Még az ápolók is könnyeznek a röhögéstől amikor adják rád a kényszerzubbonyt :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Redline! A szivacs mégjobb ötlet! Azt is beszerzek! Mindent! Még két Napot is csinálok! Sőt! lemodellezem az egész Orderan rendszert! :lol: Ilyenkor elgondolkozok, hogy ki is a gyerek... :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Hogy te mi a francért nem alszol éjjel fél egykor, ahelyett, hoyg jártatod a szád??? ;) és így fog történni! Punktum! :rolleyes: Amiért fél 3kor sem. "Ébren vannak anyámék is." Amúgy...."álmodj királylááány..." ;) :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Redinek itt egy ivóalkalmatosság a DZSIESZÁJÁBA! :rolleyes: Majd alkalomadtán odaadom, persze csak ha kell. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július9, 2008 Megoszt Elküldve Július9, 2008 Új nem volt... mi? hehehe ;) Összeraktam a Sólymot! :rolleyes: ;) Kéépeeet. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Kéépeeet. és majdnem ezer éves :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július10, 2008 :rolleyes: ;) ;) milyen lökött vagy! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 :rolleyes: ;) ;) milyen lökött vagy! :lol: :lol: az epeköve meg jó lesz aszteroidának :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július10, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július10, 2008 Na nesztek ;) Itt már neki is álltam. Itt meg már úgy éreztem, hogy ehhez játszós gatya kell, és egy pohár bor is. A pilótafülkébe már elhelyeztem Csubit és Han Solot, majd rájuk zártam a kabint. Illesztési hézagok professzionális eltüntetése következett, majd ellenőriztem minden oldalról. A sorjákat is megigazítottam. És kész lett: Hűűű de szép, mi? :lol: Most ezt látom az ágyikómból :rolleyes: Amíg nincs kész az aszteroida mező, addig itt lesz a helye ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július10, 2008 Megoszt Elküldve Július10, 2008 Na nesztek... Ügyes vagy! Makettezel amúgy is, vagy csak a Sólyom miatt? Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts