little manta Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Na mindegy.... Makett! Te most arra gondolsz egyébként, hogy az előző bicajhuszár megjelent a ház előtt, és téged akart látni? :rolleyes: Mert ha igen, akkor nem tudom, mi abban a gond, hogy 1. nem ismertem meg 2. biztosítottam arról, hogy ez azért van, mert egyszer láttuk - és akkor is beszart tőlünk 3. a fentiek alapján nem méltattam arra,hogy megjegyezzem az arcát. De most sem mert bejönni. Mert jegenye. Így muszáj is voltam megmondani, hogy az én lányomnak most már jobb pasija van, aki már háromszor kibírt minket. ;) szóval finoman közöltem, hogy menjen az anyjába hirtelen, rögtön azután, hogy a Makett lement hozzá. El is ment. De szerintem még visszaköpött a kertkapura ;) Jó... az a srác tényleg gázos volt... béna volt, gyerekes, és "szétfolyott"... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Legdurvább: mondom a Makett csávójának, hogy te miért kezdtél kickbox-olni? Mire ő: mert meguntam a kempot ;) erre a család:naaa.... az a szörnyű, hogy a Petrához már csak olyan fiú mer jönni udvarolni, aki küzdősportokban kiválóteljesítményt ér el ;) j hírünk lehet, mondhatom... :rolleyes: Amúgy...7 évig kempozott, aztán gyenge sport lett neki, meg meg is unta, ezért 2 éve áttért a kick boxra, és mivel VB-re megy (azé figyelitek hogy dicsekszem... :lol:) ezért úgy egy hete sima box edzésre is jár...(napi 8 óra edzés...de hétvégén nincs!!! :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Mátéval is közösen szakítottunk, mert alig találkoztunk, Andrist meg én dobtam... ;) ;) :lol: :lol: :lol: nagy a forgalom :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július7, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július7, 2008 nagy a forgalom ;) :rolleyes: hát ez az.... én nem is tudom, apám, anyám hogyan nem bolondult meg három lánytól... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Amúgy...7 évig kempozott, aztán gyenge sport lett neki, meg meg is unta, ezért 2 éve áttért a kick boxra, és mivel VB-re megy (azé figyelitek hogy dicsekszem... ;)) ezért úgy egy hete sima box edzésre is jár...(napi 8 óra edzés...de hétvégén nincs!!! ;)) Nem jó az ilyen férfiember, túl nagy pofont ad és nem tudod eltörni még a bordáját sem. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
redline Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 De szerintem még visszaköpött a kertkapura ;) lol ez még gyerekesebb mint mi itt fórumon :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Nem jó az ilyen férfiember, túl nagy pofont ad és nem tudod eltörni még a bordáját sem. :rolleyes: Mindenkit le lehet itatni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Gyerekek! :rolleyes: Én beírtam a Blitz szállásfoglaláshoz,hogy kereseünk két ember még a faházba, de senki nem jelentkezett... ;) ezt mire kéne vélnem? ;) Lehet, hogy az a baj, hogy három ember jelentkezését kizártuk? :lol: Szerinted? Ne legyél naiv. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Mátéval is közösen szakítottunk, mert alig találkoztunk, Andrist meg én dobtam... ;) ;) :lol: :lol: :lol: Még két év, és több kapcsolattal büszkélkedsz, mint én az utóbbi 12 év alatt... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 (napi 8 óra edzés...de hétvégén nincs!!! ;)) Aztán a végén meghal szívnagyobbodásban.....mer' kisit túl volt terhelve...... :rolleyes: :lol: Sztem ez a csóka is gázos! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Petrához már csak olyan fiú mer jönni udvarolni, aki küzdősportokban kiválóteljesítményt ér el :lol: Mi számít küzdősportnak? :rolleyes: ;) Mert pl Futó mester kajak jól küzd a negyedik sör után az ötödikkel! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Mert pl Futó mester kajak jól küzd a negyedik sör után az ötödikkel! :rolleyes: Teljesen jól elvagyok vele. :lol: Inkább velem kell küzdeni, ha nem jó az összetétel ;) (3 világosra 2 miller, aztán lehet hazatámogatni :lol: ;) ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Aztán a végén meghal szívnagyobbodásban.....mer' kisit túl volt terhelve...... :rolleyes: ;) Sztem ez a csóka is gázos! ;) Mondom...csak a vb-ig fog ennyit, az meg szeptember közepén lesz.. :lol: az még 3 hónap... :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
warwolf Elküldve Július7, 2008 Megoszt Elküldve Július7, 2008 Mondom...csak a vb-ig fog ennyit, az meg szeptember közepén lesz.. ;) az még 3 hónap... ;) Addigra kész is lesz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2008 Még két év, és több kapcsolattal büszkélkedsz, mint én az utóbbi 12 év alatt... ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2008 Mi számít küzdősportnak? ;) ;) Mert pl Futó mester kajak jól küzd a negyedik sör után az ötödikkel! :lol: :lol: (csupa értelmes hozzászólásaim vannak.... csak pofákat vágok :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2008 szegény Makett...milyen kegyetlen szülei vannak :rolleyes: ;) nem, nem! Etzt karácsonyra ígértük! ;) most igazit kapott! Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 ;) nem, nem! Etzt karácsonyra ígértük! ;) most igazit kapott! Mondjuk néha az is érdekes, amikor írsz : http://www.opelforum.hu/index.php?s=&s...st&p=396822 :rolleyes: Többé, vagy több ? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2008 Többé, vagy több ? ;) ;) :lol: ez részemről nyelvújítási törekvés: mindkettőt jelenti :lol: soha többé nem keresünk, mert tudjuk, hiába - és többet sem elegen vagyunk :lol: Tehát a többe jelentése: több, többé, többet. Példamondat: Böbe köve többe többe nem kerül - vagyis: Erzsébet köve többé többe nem kerül. - vagyis állami garanciával ugyanolyan olcsó marad örökre, mint eddig. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 ;) ez részemről nyelvújítási törekvés: mindkettőt jelenti :lol: soha többé nem keresünk, mert tudjuk, hiába - és többet sem elegen vagyunk :lol: Tehát a többe jelentése: több, többé, többet. Példamondat: Böbe köve többe többe nem kerül - vagyis: Erzsébet köve többé többe nem kerül. - vagyis állami garanciával ugyanolyan olcsó marad örökre, mint eddig. :rolleyes: Vagy többe többé nem kerül :lol: Honnan lehet tudni, hogy mikor alkalmazandó a többé a többe helyett ? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2008 Hát ez még nem forrta ki magát rendesen, meg még ugye tesztelni kell, hogy a köznyelv mennyire hajlandó befogadni a szót. Én nem akarok úgy járni, mint Kazinczy a nyaktekerészeti mellfekvenccel, hogy jól kitalálta, megalkotta a hozzá fűződő összes nyelvtani szabályt, aztán a köznyelv azért is nyakkendőt mondott helyette... :rolleyes: pedig sok meló lehetett benne ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Aztán a végén meghal szívnagyobbodásban.....mer' kisit túl volt terhelve...... :rolleyes: :lol: Sztem ez a csóka is gázos! ;) Nem lehet mindenki olyan álompasi, mint mi! :lol: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Nem lehet mindenki olyan álompasi, mint mi! :lol: :rolleyes: Azám! ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július8, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július8, 2008 Nem lehet mindenki olyan álompasi, mint mi! :lol: :rolleyes: Sándor! Te olyan álompasi vagy, hogy miattad most akkora projektben vagyunk otthon, hogy azt el sem hinnéd! ;) De majd megtudod mi az... mondjuk egy hónapon belül biztos... ;) reméljük értékeled majd a jószándékot :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Július8, 2008 Megoszt Elküldve Július8, 2008 Sándor! Te olyan álompasi vagy, hogy miattad most akkora projektben vagyunk otthon, hogy azt el sem hinnéd! ;) De majd megtudod mi az... mondjuk egy hónapon belül biztos... ;) reméljük értékeled majd a jószándékot :lol: makett nagykorúsítása házasságkötés céljából ? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts