opel16v Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 FARÁD! (bár az általában csak mikro) :rolleyes: Buktad, már válaszoltam az OHM-ra ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Besz*ptam. :rolleyes: Mindegy, AMPER és VOLT ellen én nem nyerhetek. Talán csak a WATT marad. Abból van mega. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 ...Abból van mega. ;) Giga, Terra, amit akarsz Sanyi. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2008 hogy ti milyen hüyék vagytok :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 hogy ti milyen hüyék vagytok :rolleyes: Ne irigykedj. ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 hogy ti milyen hüyék vagytok :rolleyes: És??Mi rossz van abban?? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 hogy ti milyen hüyék vagytok ;) Kedveskedni akarsz tyúkanyó? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Kedveskedni akarsz tyúkanyó? :rolleyes: Szívd vissza, szívd vissza!!! ;) ;) Szeretnék még találkozni veled Blitzen... :lol: (nem félreérteni! :lol:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Szívd vissza, szívd vissza!!! :rolleyes: ;) Ééééééés ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Ééééééés ;) Booáááááá. Sanyi, bammeg. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Szívd vissza, szívd vissza!!! :lol: B) Szeretnék még találkozni veled Blitzen... :P (nem félreérteni! :P) :rolleyes: ;) ;) Hagyad má! Így is megkaptam a többiektől itthon,hogy biztos azért költözöm pestre,mert makettezni akarok! :lol: Hajni tudja ám,hogy hogy értettem a tyúkanyót! :D Legalábbis remélem,mer ha nem a jóértelemben érti,akkor nekem reszeltek! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Ééééééés ;) A jóistenit Sanyi!Most ebédeltem! :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Nem láttátok még az Apafej c. filmet? Nagyon jó, ez a jelenet is abból van. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 :rolleyes: ;) ;) Hagyad má! Így is megkaptam a többiektől itthon,hogy biztos azért költözöm pestre,mert makettezni akarok! :lol: :lol: :lol: Ajajj, ha ezt Hajni olvassa, szerintem a fejéhez kap. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Márpedig majd olvassa, arra mérget vehetsz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 ;) ;) Ajajj, ha ezt Hajni olvassa, szerintem a fejéhez kap. Emiatt be sem merem majd tenni a lábam pestre,mert tényleg ezt fogja hinni Hajni. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Emiatt be sem merem majd tenni a lábam pestre,mert tényleg ezt fogja hinni Hajni. :rolleyes: Minek jár a szád? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Emiatt be sem merem majd tenni a lábam pestre,mert tényleg ezt fogja hinni Hajni. ;) Hát ez szép lesz...lemegyek Blitzre, és senkit se találok már élve... "az opelesek sanyarú sorsra jutottak a kis makett szülei miatt" :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 "az opelesek sanyarú sorsra jutottak a kis makett szülei miatt" :rolleyes: ;) Ezt a cikket is jóanyád írja majd? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 Ezt a cikket is jóanyád írja majd? ;) Valószínű... :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2008 olvastam. Nem vagyok mérges. A tyúkanyót nem értem :rolleyes: - de nem én tojtam a tojásokat, amivel ma a meleget csillapították ;) Petra megkapta a gitárját. (csodálom, hogy még nem dicsekedett vele ;)) az első nóta, amit kötelező jelleggel elő kell adnia, az a Paraszt vagyok című lesz :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 az első nóta, amit kötelező jelleggel elő kell adnia, az a Paraszt vagyok című lesz :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2008 Petra megkapta a gitárját. (csodálom, hogy még nem dicsekedett vele ;)) az első nóta, amit kötelező jelleggel elő kell adnia, az a Paraszt vagyok című lesz :lol: De leírtam...csak elküldeni felejtettem el és szerintem azzal a lendülettel ahogy kész lettem meg is nyomtam az X et... ;) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július5, 2008 Megoszt Elküldve Július5, 2008 No várjunk... Szóval akkor most Petra vagy, Hajni? :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július5, 2008 A Petra volt, csak elfelejtett átlépni :rolleyes: És tényleg beírta, még láttam is, de kábé olyan hatékonyan dolgozi, mint az anyja: megcsinálja, és egy mozdulattal semmissé teszi ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts