Tiv. Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Sok sikert. Biztos szép lesz. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2008 Tiv! Nyilvánosan is köszi a péntek estét/éjszakát (de nem úgy érteni senki se!)! a késleltetett másnaposság meglepően hatott, és gyakorlatilag ahogy hazértünk eldőltünk, mint a krumplis zsák ;) Magamra pedig külön büszke vagyok, hogy abban az öt percben, míg magamra hagytatok, nem gyújtottam fel a lakást, és csak magamnak okoztam kárt ;) (jelzem: egyszer már hagytak egyedül fél órára,és akkor tényleg felgyújtottam a konyhát egy kicsit :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2008 vagy teljesen normális ha terhelés alatt pirosba döl, asszem ez a dolga addig jó, amíg zöldben van - pirosnál már túl sok a benya. Gondolom ezért econ, mert a gazdaságosságot jelzi vagy mi... A mantába meg minden van, ha beleteszed :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Na. Megmondom mi volt hétvégén: Hirtelen felindulásból elkövetett festés! Amit én csináltam, miközben MrManta Axelrózosat játszott. (ezt a képet nem tehetem fel, mert feljött a bányából, és megtiltotta :lol:. De azért elmondom, hogy seprűnyélbe énekelt kendővel a fején) MrManta gondolta autózik egyet. Miközben én izzadságban fürödve melózok, hallgatom, hogy az utcán nyélgázzal közlekedik. Hiába. Utál festeni... Beállt a műhelybe, ahová belépve ezt láttam: http://img2.tar.hu/manta/size2/35159331.jpg Na, mondom vazze! ez összetörte a vasat (aminek az eleje üvegszál) :lol: Megyek előre: semmi... hamar le is derengett, hogy valszeg a géptető többi részét elhagyta. Így is volt... Szegénykének felcsapódott s szélvédőjére (még jó, hogy nem autópályán), de az nem tört be, hála a könnyű üvegszálnak :lol: itt van még egy kép A darabokat szépen összeszedegette, oszt meghebrákolta. Tudtam én, hogy utál festeni (múltkor például azt linkelte, hogy bedöglött a festék, pedig nem is :rolleyes: ) - de hogy még a géptetőt is inkább eldobja, csak ne kelljen... hát ez már tényleg túlzás ;) Meg egyébként is, milyen már, hogy a merevítésről elenged a ragasztás, és leválik a teteje??? Szerintem ez isteni jel, hogy tegyen rá plexit B) Tudtam Én hogy a motorháztetőmre hajt! Megvan ám még! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Tiv! Nyilvánosan is köszi a péntek estét/éjszakát (de nem úgy érteni senki se!)! a késleltetett másnaposság meglepően hatott, és gyakorlatilag ahogy hazértünk eldőltünk, mint a krumplis zsák ;) Magamra pedig külön büszke vagyok, hogy abban az öt percben, míg magamra hagytatok, nem gyújtottam fel a lakást, és csak magamnak okoztam kárt :lol: (jelzem: egyszer már hagytak egyedül fél órára,és akkor tényleg felgyújtottam a konyhát egy kicsit ;) ) Hát igen. Érdekes volt a szombatom. :lol: Én egész nap nem mertem autóba ülni. Igaz ennek bőven voltak előzményei. Igy másnapos még nem voltam. Amugy megvan a műköröm, és van egy tusfürdő is. :rolleyes: Legközelebb ha ara járok, beadom nektek. B) :D Amugy a fiamat jol beavattuk. Hadd szokja a gyerek. :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Amugy megvan a műköröm, és van egy tusfürdő is. :rolleyes: Legközelebb ha ara járok, beadom nektek. :lol: :lol: Amugy a fiamat jol beavattuk. Hadd szokja a gyerek. :lol: Te jó ég,mi volt ott? ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július1, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július1, 2008 Amugy megvan a műköröm, és van egy tusfürdő is. Amugy a fiamat jol beavattuk. Hadd szokja a gyerek. :lol: Hát nem a klotyóban landolt? :lol: A tusfürdőt elhasználhatjátok ;) annyira nem büdös :lol: A fiadon meg úgy láttam, hogy szokta ő már korábban is B) Te jó ég,mi volt ott? :rolleyes: Kemény dolgok J0hnny! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Azt hiszem ide a Manta forumba illik kicsit. http://videa.hu/videok/jarmuvek/meg-egy-he...UOmrXeAjITG91cp Link to comment Megosztás: More sharing options...
tgabika76 Elküldve Július1, 2008 Megoszt Elküldve Július1, 2008 Azt hiszem ide a Manta forumba illik kicsit. http://videa.hu/videok/jarmuvek/meg-egy-he...UOmrXeAjITG91cp R.I.P Pedig azt mondják sokra vihette volna... Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Július2, 2008 Megoszt Elküldve Július2, 2008 Már régi eset, de nem sok maradt az autójából: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 a késleltetett másnaposság meglepően hatott, és gyakorlatilag ahogy hazértünk eldőltünk, mint a krumplis zsák Magamra pedig külön büszke vagyok, hogy abban az öt percben, míg magamra hagytatok, nem gyújtottam fel a lakást, és csak magamnak okoztam kárt (jelzem: egyszer már hagytak egyedül fél órára,és akkor tényleg felgyújtottam a konyhát egy kicsit Hé...tényleg mit is csináltatok ti Tivnél?? ;) Nem igaz...elmegyek 5 napra a barátnőmmel Balatonra, ti meg már másnaposak vagytok meg minden...látom ám a jó példát, követem is ha akarjátok! Lesz még itt Blitz, meg minden ami kell! :lol: Meg vagytok zsarolva... :lol: Még nekem mondjátok hogy viselkedjek jól...én jó voltam! A pasikat koptattam (jó ez mondjuk alap most... :lol:) nem ittam (csak üditőket) , fél 12 körül már visszajöttünk mindig az utcabálról... erre itt ilyeneket olvasok... B) Már a hagymát is megeszem...és akkor tényleg ilyeneket olvasok a fórumon... :rolleyes: Amúgy anya te mikor gyújtottad fel a konyhát?? Én csak arra emlékszek hogy puszta kézzel vertél szöget a falba..hihetetlen hogy nem sikerült... ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 A pasikat koptattam Anyud mai lelkivilágát elnézve, remélem a csajokat is... :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Hé...tényleg mit is csináltatok ti Tivnél?? ;) látom ám a jó példát, követem is ha akarjátok! Lesz még itt Blitz, meg minden ami kell! :lol: Meg vagytok zsarolva... :lol: Még nekem mondjátok hogy viselkedjek jól...én jó voltam! A pasikat koptattam (jó ez mondjuk alap most... :lol:) nem ittam (csak üditőket) , fél 12 körül már visszajöttünk mindig az utcabálról... erre itt ilyeneket olvasok... B) A zsarolást inkább visszavonom, szeretnék menni Blitzre... nekem meg még nincs Mantám, hogy lemenjek egyedül... ;) :D (a jogsi az teljesen felesleges.. :rolleyes: :P ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Anyud mai lelkivilágát elnézve, remélem a csajokat is... :rolleyes: ;) ;) Mindenkit! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Mindenkit! :lol: :lol: Nem is olyan nehéz ez. Csak ki kell bontanod egy üveg kólát :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Nem is olyan nehéz ez. Csak ki kell bontanod egy üveg kólát ;) :lol: :lol: :lol: Ezt most többféleképpen lehet érteni... 1. felrázom a kólát, és mindenkit telibe fröcskölök aki közeledni mer. 2. mint egy őrült ölelgetem a felbontott kólát, és azt mondom \"Ő ITT ÉLETEM SZERELME\" 3. te arra gondoltál, hogyha látják hogy kólázok majd \"megrémülnek\"? :rolleyes: ;) B) :D :P Lehet, hogy most valamit teljesen félreértettem, de este vagy 26 szunyoggal találkoztam, és csak 15öt sikerült kb megölnöm...reggel 8kor sikerült is elaludnom... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Ezt most többféleképpen lehet érteni... 1. felrázom a kólát, és mindenkit telibe fröcskölök aki közeledni mer. 2. mint egy őrült ölelgetem a felbontott kólát, és azt mondom "Ő ITT ÉLETEM SZERELME" 3. te arra gondoltál, hogyha látják hogy kólázok majd "megrémülnek"? :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: 4. vagy odamennek, hogy "mizu? kő kóla?" B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 No akkor most felajánlom a választás lehetőségét. A dupla hozzászólásodból melyiket töröljem? :rolleyes: Ui.: Választottam, töröltem. ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Ezt most többféleképpen lehet érteni... 1. felrázom a kólát, és mindenkit telibe fröcskölök aki közeledni mer. 2. mint egy őrült ölelgetem a felbontott kólát, és azt mondom "Ő ITT ÉLETEM SZERELME" 3. te arra gondoltál, hogyha látják hogy kólázok majd "megrémülnek"? :rolleyes: ;) ;) :lol: :lol: :lol: Szerinted melyikre gondoltam ? B) Báárrrr.......elképzelhető, hogy valaki szereti RSG-t a kóla kibontása kapcsán is :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Július4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Július4, 2008 Makett! ;) Ne szójjá be! ;) Csak a fiúk voltak más/aznaposak. Én attól fáradtam el, hogy őket kellett összekanalazni! :lol: Milyen csönd volt itt, amíg te Balcsin voltál... :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 No akkor most felajánlom a választás lehetőségét. A dupla hozzászólásodból melyiket töröljem? ;) Ohh amelyiket csak szeretnéd! ;) :rolleyes: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 Makett! ;) Ne szójjá be! ;) Csak a fiúk voltak más/aznaposak. Én attól fáradtam el, hogy őket kellett összekanalazni! :lol: Milyen csönd volt itt, amíg te Balcsin voltál... :rolleyes: VOLT!!! :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 VOLT!!! ;) ;) AMPER!!! Én győztem! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 FARÁD! (bár az általában csak mikro) :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Július4, 2008 Megoszt Elküldve Július4, 2008 OHM! :rolleyes: Ellenállást tanúsítasz? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts