Xray Elküldve Június25, 2008 Megoszt Elküldve Június25, 2008 Hmmmm just a gigolo... :rolleyes: már csak tudja :lol: ;) Csak látok amit látok! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 ... Az óvszerest nem reagálom le, mert sírtam miatta :rolleyes: ... Na, ezt azért nem akartam... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 ... Az óvszerest nem reagálom le, mert sírtam miatta :rolleyes: ... http://youtube.com/watch?v=PwM39B3RSlI. ;) De az idazán tuti ez: Trunkó Barnabás - Óvszer;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Tudod, nekem van egy majdnem 18 éves lányom is. :rolleyes: Hogy ezzel vajon miért nem dicsekedtél nekem eddig? ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Hogy ezzel vajon miért nem dicsekedtél nekem eddig? :rolleyes: ;) ;) Most meg már késő, mert túl öreg :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június26, 2008 Megoszt Elküldve Június26, 2008 Hogy ezzel vajon miért nem dicsekedtél nekem eddig? :rolleyes: ;) ;) NA NEEEEEEEEE :lol: :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Hajni, Laci, vagy Makett! Ha előbb olvasnátok a fórumot, mint ahogy hívlak titeket, jobb, ha tudjátok: :rolleyes: Szóval nemsoká indulok hozzátok. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2008 Hajni, Laci, vagy Makett! Ha előbb olvasnátok a fórumot, mint ahogy hívlak titeket, jobb, ha tudjátok: :rolleyes: Szóval nemsoká indulok hozzátok. :lol: ;) hát előbb hívtál ;) és már itt is vagy :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 :rolleyes: hát előbb hívtál ;) és már itt is vagy ;) Kiváncs leszek milyen kalandos hazautja lesz:) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Volt neki, volt neki! ;) MANTÁZTAM!!!!!! :rolleyes: (Kösz, hogy hazahoztatok!) Ja, és Retro kocsma éjjáó!!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2008 Nincs mit ;) az öröm az enyém :lol: én köszönöm a plusz kilómétereket :lol: Rendben hazaértünk, az olaj nem folyt. Az új X akta megoldása nem késik, MrManta lehúzza a váltót és megtekinti ;) A retro kocsma meg akkkora, de AKKORA élmény volt, hogy beszarás! B) Ilyet öregem úgy kell vadászni! HATALMAS!!!! Annyira retró volt, hogy gyakorlatilag a fröccsömet elfelejtettem iszogatni, annyira lenyűgözött! Régi hűtőpult, plafonrepedést álcázó álmennyezet, műbőr borítású könyöklőpult, magyar kártyázó és keresztrejtvényt fejtő emberek.... :lol: vazze... :rolleyes: 70es évek feeling rulez! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 Az új X akta megoldása nem késik, MrManta lehúzza a váltót és megtekinti ;) Má megin mi va? :rolleyes: Vazee,ha Laci ennyit szerel én állandóan ott lennék kontárkodni! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2008 csöppen az olaj. Valszeg hátsó főtengely szimering lesz, csak az a fura, hogy most lett új rakva bele. Majd meglátjuk. De a moci az patent! ;) Már benne van 600km (tudom, más két nap alatt teker bele ennyit), és érezhetően menne, mint a bolond ;) nekem soha nem volt még bejáratós vasam, de esküszöm, ötszáz kilcsi után, mintha bivalyabb lenne... :rolleyes: Ja!! Igen!!! A Laci ennyit szerel ..... mantát, nem engem :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június29, 2008 Sörös Sanyinak http://www.youtube.com/watch?v=OtobJcH2Xbg, mert ő ma legalább 26 órája nem aludt ;) (de ez nem is látszott rajta :rolleyes: ) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június29, 2008 Megoszt Elküldve Június29, 2008 csöppen az olaj. Valszeg hátsó főtengely szimering lesz, csak az a fura, hogy most lett új rakva bele. Majd meglátjuk. Ha nem jól lett berakva,akkor szétmehet,én már cseréltem ilyet az előző szerelő bénasága miatt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 csöppen az olaj. Valszeg hátsó főtengely szimering lesz, csak az a fura, hogy most lett új rakva bele. nekem ugyanez volt/van az asconával :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2008 nekem ugyanez volt/van az asconával :rolleyes: ;) vazze! Akkor ez járvány! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 :rolleyes: vazze! Akkor ez járvány! ;) vagy csak szar az anyag vagy bénán rakták be ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Én meg nem tudom. 50 km 1.5 liter olaj. Nállam az orrán-száján kifejezés új értelmet nyert. :lol: Node szerencsére Hajnié jó kezekben van! ;) No, mostmár kipihentem magam, úgyhogy a beszámoló röviden, tömören: -Laci segített számolni, így már képben vagyok több oldalról is. -Megfejtettük a balatonöszödi beszéd rejtéjét. -Vettünk olajszűrőt és olajat. Laci nézegette a menetméreteket, Hajni viszont valami megmagyarázhatatlan, (kombínóval közlekedő) földöntúli adottságnak köszönhetően egyből jót vett le a tucatnyi szűrő közzül (tessék Hajni, mondtam én, hogy hírdetni fogom az igét! ;)) -Csalódtunk a Zewa papírzsebkendőiben. Volt csikóhalas, delfines, ilyen halas, olyan halas csomagolásban, de rája egy sem volt közülük!!!! :rolleyes: -Míg Hajni főzött, addig Laci lecserélte a szűrőt (én meg paráztam vagy öt percet, hogy hova lett négy liter olaj, mire megszólal: "Ja, azt még tegnap leengedtem." :lol:) Aztán kicsit járt az autó, és beállt rajta szépen az olajnyomás. -Beszélgetés, tévézés, kaja, sör (sör és sör :lol:) -Bejáratással egybekötött próbaút. Irány Fehérvár! -Fehérváron megszomjazás, Mini sörözőbe be. -Ledöbbenés, ivás elfelejtése, áhítozás, fényképezés. B) -Hajniék elindultak vissza, és most én nem tudtam addig aludni, amíg Laci fel nem hívott. Ennyi a vasárnap. Szép volt, jó volt! Ja, és láttam olyan Mantát, aminek az econ szinte állandóan fekszik!!!! Hihetetlen, de igaz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június30, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június30, 2008 Köszi Sanyi az igehirdetést ;) Mondtam én mindig, hogy MrManta mindent tőlem tanult! Én azt hittem egyébként, hogy kotont kerestek a zsepiknél... :rolleyes: Felhívni meg nem mertünk (legalábbis én - MrMantának nincsenek ilyen gátlásai), mert nekem meggyőződésem volt,hogy egyből bedőltél az ágyba ;) És az econ pedig tényleg fekszik, pedig tényleg be van kötve :lol: kiváncsi leszek én erre, ha be lesz járatva, mit fog lépni :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 És az econ pedig tényleg fekszik, pedig tényleg be van kötve :lol: kiváncsi leszek én erre, ha be lesz járatva, mit fog lépni ;) Az milyen jó volt már! :lol: Mindhárman figyeljük a fordulatszám mérőt, a kilóméterórát, és az olajnyomás jelzőt. :rolleyes: Budán enyhe emelkedő, fix 2500 1/min, négyes fokozatban econ fekszik. Én meg naívságomban megkérdeztem Lacit, hogy be van-e egyáltalán kötve? :lol: Jó lesz ez, ha összeszoknak benne a cuccok, az már látszik! De a legnagyobb társalgás szerintem az autóban kb így hangzott (kész átverést néztünk előtte, ahol a srác azzal akart bevágódni két csajnál, hogy a következő fizujából vesz egy BMW-t (50 rugóért, csak vissza kell állítani a forgalomba B) :D :P)): (S.S.) De milyen nő már az olyan, aki csak azt nézi, hogy milyen autód van? (MrManta) Á, nekem se kéne ilyen. kb 10 másodperc hatásszünet (S.S.) Laci, én a helyedben ennyire nem helyeselnék. Ezen aztán röhögtünk egy darabig, és cifráztuk még kicsit. :P Nomeg beszélgetünk, egyszercsak valami ciripelés hallatszik. Lacival fél szemmel összenézünk, csendbe lettünk, és halgatóztunk. Aztán kiderült, hogy a ciripelés a lehúzott hangú zenéből jött. Szóval kaland az élet egy bejáratós motorral. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 öööö izé melyik irányba fekszik az econ? zöldbe vagy pirosba? ha pirosba akkor vagy rossz csatin van, vagy rosszul van beállitódva, vagy lukas a vezeték és falsot sziv, vagy nem 2.4re valo az econ. volt egyáltalán 2.4en econ? Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 vagy teljesen normális ha terhelés alatt pirosba döl, asszem ez a dolga Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Ez az, hogy zöldbe. Kicsit emelkedett, amikor Laci ejtett a fordulaton az emelkedőn. Szóval semmit, de semmit nem erölködött a moci. Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június30, 2008 Megoszt Elküldve Június30, 2008 Látom sok minden történt ma ;) . Én reggel megfőttem a melóhelyen, aztán nyomás haza. Sikerült ócsón lakkot szereznem a festés befejezéséhez, ami ha minden jól megy holnap meg is történik :rolleyes: . ma meg csiszolok, gittelek ész nélkül(ami nem nehéz). szombatra ebből kocsit akarok csinálni. De ami 2 hónap alatt történt abból megint blog lesz érzem ;) . de boldog lennék ha már figyelhetném az econ-t!!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts