manta Elküldve Június24, 2008 Szerző Elküldve Június24, 2008 Hát mondjuk nem kéne lehajolva a földre tenni a szatyrot, amíg kapod a másik kört, mert annak örülnek a tenilengi csövesek ;) Ez a többet mérnek meg annyira így van! Mondom a kofának: másfél kiló barack. Erre: kettő lett, maradhat? Na, mondom ezek tényleg így nyomják, hogy "egy almát kérek!" "Kettő lett. Maradhat?" ;) Ja! És még nem is meséltem, hogy már megint valaki ugrál a Makett körül (hogy herélném ki a kis büdöst :rolleyes: ). Egy ilyet már nagyon elijesztettünk, és valahogy hírünk ment a legények körében, mert ez a kölyök sem mer átjönni bemutatkozni :lol: De Makett meggyőzte. Valami kickboxos gyerek, szóval remélem, hogy józanéletű... Egy feltételem volt csak cserébe azért, hogy ne piszkáljuk: azt füllentettük neki, hogy a kupáimat ketrecharcban szereztem :lol: a kiskrampó el is hitte, melegen gratulált msn-en, és biztosított arról, hogy neki is vannak már érdemei a sportágban B) Makett szerint szemetek vagyunk, és neki se jó, hogy terrorizáljuk a jelentkezőket - de neki meg kell értenie, hogy nekünk nagyon rossz végignézni ezt, hogy nőnek nézik gyerek helyett, és ezért valami örömöt nekünk is kell találni ebben! Mi márpedig csak így tudjuk elfogadni a dolgot :lol:
Xray Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Hát mondjuk nem kéne lehajolva a földre tenni a szatyrot, amíg kapod a másik kört, mert annak örülnek a tenilengi csövesek ;) Ez a többet mérnek meg annyira így van! Mondom a kofának: másfél kiló barack. Erre: kettő lett, maradhat? Na, mondom ezek tényleg így nyomják, hogy "egy almát kérek!" "Kettő lett. Maradhat?" ;) Ja! És még nem is meséltem, hogy már megint valaki ugrál a Makett körül (hogy herélném ki a kis büdöst :rolleyes: ). Egy ilyet már nagyon elijesztettünk, és valahogy hírünk ment a legények körében, mert ez a kölyök sem mer átjönni bemutatkozni B) De Makett meggyőzte. Valami kickboxos gyerek, szóval remélem, hogy józanéletű... Egy feltételem volt csak cserébe azért, hogy ne piszkáljuk: azt füllentettük neki, hogy a kupáimat ketrecharcban szereztem :D a kiskrampó el is hitte, melegen gratulált msn-en, és biztosított arról, hogy neki is vannak már érdemei a sportágban :P Makett szerint szemetek vagyunk, és neki se jó, hogy terrorizáljuk a jelentkezőket - de neki meg kell értenie, hogy nekünk nagyon rossz végignézni ezt, hogy nőnek nézik gyerek helyett, és ezért valami örömöt nekünk is kell találni ebben! Mi márpedig csak így tudjuk elfogadni a dolgot :lol: Mondhatod neki azt is mármint a lovagnak hogy klubbon belül is vannak ám olyanok akik nem szvrral gurigáztak! :lol: 12 évig küzdősportoltam abból 2,5 év K1 szal Melleted állok a gyermekek védelmére! :lol: Blitzre csábítsátok el a vejkójelöltet!:P
manta Elküldve Június24, 2008 Szerző Elküldve Június24, 2008 ;) na, az lenne még szép baleset! Még a végén egy ágyba esnének be :rolleyes: lószart! (hoyg a vidéknél maradjunk)
Xray Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 :lol: na, az lenne még szép baleset! Még a végén egy ágyba esnének be :lol: lószart! (hoyg a vidéknél maradjunk) :rolleyes: ;) ;) Én csupán aara gondoltam hogy ismerje meg a HARD MOTE tagokat is! Lacit már ismeri :lol: Ja és természetesen 2000 szem figyelné a srácot hogy nehogy véletlen is eszibe jusson valami! B)
mantababy Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Nem is tudom milyen topicba illene a baromira örülős smili !!!!???? de mivel mantás vagyok úgy gondoltam,ide is beírhatom örömöm okát: MEGVAN a DIPLOMÁM!!!!!!!!!!!!!! vagyis pénteken kapom kézhez, de ma mondták,hogy sikeres vizsgát tettem. Igaz nem hagytak kibontakozni. Már unták a vizsgáztatók a napot és persze én voltam az utsó vizsgázó :rolleyes: . ezért kib @ sztak velem és 3-asra osztályoztak. de mostmár nem vitatkozok. Megvan és kész ;) . Mostmár a mantám is haladhatna, mert ha így haladok az is 6 évig készül,mint a diplomám!!!
manta Elküldve Június24, 2008 Szerző Elküldve Június24, 2008 Nem is tudom milyen topicba illene a baromira örülős smili !!!!???? de mivel mantás vagyok úgy gondoltam,ide is beírhatom örömöm okát: MEGVAN a DIPLOMÁM!!!!!!!!!!!!!! ANNYIRA GRATULÁLOK!!!!!! ;) méghogy vicc az, hogy "manta áll az egyetem előtt" ;) Na ugye, hogy lehet mantásnak is diplomája! :lol: Ügyes vagy Melinda! Több évtizedes viccet cáfoltál most meg! Élő példa lettél! :rolleyes:
Xray Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Nem is tudom milyen topicba illene a baromira örülős smili !!!!???? de mivel mantás vagyok úgy gondoltam,ide is beírhatom örömöm okát: MEGVAN a DIPLOMÁM!!!!!!!!!!!!!! vagyis pénteken kapom kézhez, de ma mondták,hogy sikeres vizsgát tettem. Igaz nem hagytak kibontakozni. Már unták a vizsgáztatók a napot és persze én voltam az utsó vizsgázó :rolleyes: . ezért kib @ sztak velem és 3-asra osztályoztak. de mostmár nem vitatkozok. Megvan és kész ;) . Mostmár a mantám is haladhatna, mert ha így haladok az is 6 évig készül,mint a diplomám!!! Gratulálok komolyan !!!!! ;)
Stefan Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 ...Élő példa lettél! :rolleyes: Mondhatni precedens! Egyébként én is gratulálok!
mantababy Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 ANNYIRA GRATULÁLOK!!!!!! :lol: méghogy vicc az, hogy "manta áll az egyetem előtt" :lol: Na ugye, hogy lehet mantásnak is diplomája! :lol: Ügyes vagy Melinda! Több évtizedes viccet cáfoltál most meg! Élő példa lettél! :rolleyes: Na ugye- hogy ugye ;) . én megmondtam!!! köszi szépen a gratulát mindenkinek. örülök, bár kissé hiányérzetem van, nemcsak a kocsim miatt, hogy még nincsen készen, hanem mert 6 évig koptattam annak a sulinak a padlóját és most elhagyom. hiányozni fog ;) .
hening Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Nem is tudom milyen topicba illene a baromira örülős smili !!!!???? de mivel mantás vagyok úgy gondoltam,ide is beírhatom örömöm okát: MEGVAN a DIPLOMÁM!!!!!!!!!!!!!! vagyis pénteken kapom kézhez, de ma mondták,hogy sikeres vizsgát tettem. Igaz nem hagytak kibontakozni. Már unták a vizsgáztatók a napot és persze én voltam az utsó vizsgázó :rolleyes: . ezért kib @ sztak velem és 3-asra osztályoztak. de mostmár nem vitatkozok. Megvan és kész ;) . Mostmár a mantám is haladhatna, mert ha így haladok az is 6 évig készül,mint a diplomám!!! Gratulálok. ;)
Sörös Sanyi Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 J0hnny!!!!! A sör nem hozza oda magát a TV elé...... Ezen azért gondolkodj..... B) :rolleyes: ;) De nem is önti le magát a lefolyón, ha picit több van benned a kelleténél. :D Mondhatod neki azt is mármint a lovagnak hogy klubbon belül is vannak ám olyanok akik nem szvrral gurigáztak! :lol: 12 évig küzdősportoltam abból 2,5 év K1 szal Melleted állok a gyermekek védelmére! ;) Suliban sokat verekedtem a helyi kisebbséggel, szóval afféle street fighter vagyok. Kupáim nincsenek, csak törött bordám és csorba fogam, de ők is kaptak annakidején! :lol: Szóval én is mellettetek vagyok! :lol:
Sörös Sanyi Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Nem is tudom milyen topicba illene a baromira örülős smili !!!!???? de mivel mantás vagyok úgy gondoltam,ide is beírhatom örömöm okát: MEGVAN a DIPLOMÁM!!!!!!!!!!!!!! Gratula!!!!!!! :rolleyes: ;) ;)
Xray Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Suliban sokat verekedtem a helyi kisebbséggel, szóval afféle street fighter vagyok. Kupáim nincsenek, csak törött bordám és csorba fogam, de ők is kaptak annakidején! ;) Szóval én is mellettetek vagyok! ;) Mindíg jóljön az efféle segítség! :rolleyes:
manta Elküldve Június24, 2008 Szerző Elküldve Június24, 2008 Melinda! Én most ittam az egészségedre! :lol: Csak,hogy tudd ;) ezentúl Élő Példának foglak hívni! B) Köszönöm a Makett érdekében felajánlott védelmet :D Most volt itt a csávó, bevallottam neki, hogy nem ketrecharcoltam :lol: mit ne mondjak.... elég helyes gyerek (remélem nem a lányom szűzességére pályázik :rolleyes: ). Olyan erős kézfogása van, hogy csak akkor mertem könnybelábadni, amikor elmentek ;) remélem nem dugni Sok fiút elkapartunk már a meggyfa alatt... remélem nem akar ő lenni a következő :lol:
Xray Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Melinda! Én most ittam az egészségedre! B) Csak,hogy tudd :lol: ezentúl Élő Példának foglak hívni! :P Köszönöm a Makett érdekében felajánlott védelmet :P Most volt itt a csávó, bevallottam neki, hogy nem ketrecharcoltam :D mit ne mondjak.... elég helyes gyerek (remélem nem a lányom szűzességére pályázik :rolleyes: ). Olyan erős kézfogása van, hogy csak akkor mertem könnybelábadni, amikor elmentek ;) remélem nem dugni Sok fiút elkapartunk már a meggyfa alatt... remélem nem akar ő lenni a következő :lol: Lacibáttya majd lerendezi ha udvariatlan ebben 100% ig biztos vagyok akkor majd a csávónak lábad könybe mikor seggbe lessz billentve! ;) :lol:
Xray Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Na ha az első 5 randi közül valamellik akkor még nem lessz utt bugyihuzkodás abban bizti lehetsz. De ha figyelembe vesszük hogy a kisnagylány igen jó nevelést kap a szülőktől , és én biztos vagyok benne hogy nem a felelőtlenek táborát erősíti így aztmondom megvan a magához való eszecskéje és ne aggódj ! :rolleyes:
Sörös Sanyi Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Lacibáttya majd lerendezi ha udvariatlan ebben 100% ig biztos vagyok akkor majd a csávónak lábad könybe mikor seggbe lessz billentve! :rolleyes: ;) Most jót kuncogunk rajta, és teljes támogatásunkkal biztatjuk őket, de tedd a szívedre a kezed! Te hogy is gondolkodtál, és miket csináltál 14-15 évesen? ;)
manta Elküldve Június24, 2008 Szerző Elküldve Június24, 2008 Na. Megmondom mi volt hétvégén: Hirtelen felindulásból elkövetett festés! Amit én csináltam, miközben MrManta Axelrózosat játszott. (ezt a képet nem tehetem fel, mert feljött a bányából, és megtiltotta ;). De azért elmondom, hogy seprűnyélbe énekelt kendővel a fején) MrManta gondolta autózik egyet. Miközben én izzadságban fürödve melózok, hallgatom, hogy az utcán nyélgázzal közlekedik. Hiába. Utál festeni... Beállt a műhelybe, ahová belépve ezt láttam: Na, mondom vazze! ez összetörte a vasat (aminek az eleje üvegszál) :lol: Megyek előre: semmi... hamar le is derengett, hogy valszeg a géptető többi részét elhagyta. Így is volt... Szegénykének felcsapódott s szélvédőjére (még jó, hogy nem autópályán), de az nem tört be, hála a könnyű üvegszálnak :lol: itt van még egy kép A darabokat szépen összeszedegette, oszt meghebrákolta. Tudtam én, hogy utál festeni (múltkor például azt linkelte, hogy bedöglött a festék, pedig nem is :rolleyes: ) - de hogy még a géptetőt is inkább eldobja, csak ne kelljen... hát ez már tényleg túlzás ;) Meg egyébként is, milyen már, hogy a merevítésről elenged a ragasztás, és leválik a teteje??? Szerintem ez isteni jel, hogy tegyen rá plexit :lol:
manta Elküldve Június24, 2008 Szerző Elküldve Június24, 2008 Most jót kuncogunk rajta, és teljes támogatásunkkal biztatjuk őket, de tedd a szívedre a kezed! Te hogy is gondolkodtál, és miket csináltál 14-15 évesen? :lol: Sanyi :rolleyes: szépen kérlek, hogy ezt hagyjuk ;) Én ebbe nem is akarok belegondolni! mi is olyanná váltunk, akiktől a szüleink féltettek annak idején, hát még ezek a mai kamaszok! Rosszabbak,mint mi voltunk, komolyan ;)
Sörös Sanyi Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 http://www.hasznaltauto.hu/2143092_opel_manta_1978 A gyerek úgy leharcolta, hogy már szégyelli, vagy csak olyan lusta, hogy másfél év alatt egy képet sem csinált róla???
Xray Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Most jót kuncogunk rajta, és teljes támogatásunkkal biztatjuk őket, de tedd a szívedre a kezed! Te hogy is gondolkodtál, és miket csináltál 14-15 évesen? ;) nekem anyakomplexusom van így 15 -16 évesen én 18-25 közti nőket abajgattam nem a korombeliekket! ;) Sőőt 18 évesen 33 éves elvált Nőkkel foglalkoztam! Na erre mitlépsz??? :rolleyes:
Xray Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 Nem lépek. Leültem. :lol: Nos tényleg nem érdekeletek a fiatal csajok én az érett nő tipust részesítettem előnyben, nem is volt nálam fiatalabb baricsajom sőt ha lehetett mondjuk 18 évesen 1-2 évvel idősebb az már tökéletes volt! Pont azért hogy nekaparjanak el a csersznye fa alatt! Ugyan is egy érett nőben kárt már nemteszel :rolleyes: ;) Voltak férjes asszonykák is és abban az a szép hogy míg apuka inkább megissza a sört minthogy..... addíg a feleség jóltartaja magát stb stb szerették a fiatal kakas husit! ;)
manta Elküldve Június24, 2008 Szerző Elküldve Június24, 2008 :rolleyes: Xray a dzsigolo ;) hmmm.... ;)
Xray Elküldve Június24, 2008 Elküldve Június24, 2008 :rolleyes: Xray a dzsigolo ;) hmmm.... :lol: NEEEEEEEMMMM ;) Csak meséltem elmúlt fiatalságomból! :lol:
Recommended Posts