opel16v Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Na mi volt tegnap Pesten amúgy J0hnny? ;) jössz költözni? Lurdyba már befészkelte magát :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2008 :rolleyes: Tegnap óta ott van, mint Tom Hanks a Terminálba??? ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 :rolleyes: Tegnap óta ott van, mint Tom Hanks a Terminálba??? ;) Az a Lurdy volt? Nem ismertem meg a helyszínt, de ismerős volt valahonnan a filmben. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Még egyelőre csak szokja a pesti levegőt, ezért éjszakára még visszament kicsit levegőzni Kecskemétre :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június20, 2008 Megoszt Elküldve Június20, 2008 Hajni mindig jókedvű, amikor munkába indul, mert villamosozás előtt reggelire, mindig ezt issza: Wehehehe! :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június20, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június20, 2008 Hajni mindig jókedvű, amikor munkába indul, mert villamosozás előtt reggelire, mindig ezt issza: http://kepfeltoltes.hu/thumb/080620/madara...ltoltes.hu_.jpg Wehehehe! ;) ;) :lol: :lol: nem is tudtam, hogy ez teafilteresben is van! :lol: eddig azt hittem, hogy simán a számba pisil :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 http://sportgeza.hu/futball/2008/eb/malack...l-round_spiler/ Végén : "Egy normális fodrász nem ártana még, mert ezzel a suttyófrizurával már csak egy Opel Manta hiányzik alóla." :rolleyes: ;) ;) :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2008 ;) van abban valami, hogy én sem járok fodrsázhoz túl sűrűn ;) ettől függetlenül ez vért is kívánhatna :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Hát úgy, hogy MÁS lesz... :rolleyes: mostanában sokat beszélnek a másság elfogadásáról, és ezért már a MÁS szónak is más a jelentése, mint eddig.... ;) egyébként nem tudom, hogy raktam össze... ;) biztos női logikával B) Női logika? :lol: Az mi? :lol: :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Na mi volt tegnap Pesten amúgy J0hnny? :rolleyes: jössz költözni? Más versenyzőt választott a cég,szerintem valami csókos versenyző lett a befutó. Nem adom fel,mert a szállás nagyon ok(3ker,zárt udvar,1emeletes társasház,havi 30E rezsivel,haverokkal,mindekinek külön szobája/birodalma van),szal böngészem tovább az állásokat,máris beadtam pár helyre az önéletrajzom. Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Lurdyba már befészkelte magát :rolleyes: Próbáltam vegyülni a pesti HVCS-k között! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2008 Nem adom fel... Várunk szeretettel, akármikor jössz! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Nem adom fel..... Ne add fel ! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június21, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június21, 2008 Ne add fel ! ;) Istenem! De nagyon rossz volt! :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Ne add fel ! ;) :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június21, 2008 Megoszt Elküldve Június21, 2008 Istenem! De nagyon rossz volt! :rolleyes: na na én szerssem a retrot! Ezt meg kimondottan ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 na na én szerssem a retrot! Ezt meg kimondottan ;) Ez már nem retro, hanem büntetés. :rolleyes: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Istenem! De nagyon rossz volt! :rolleyes: persze talin meg ezt fogod énekelni ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Ez már nem retro, hanem büntetés. :rolleyes: ;) ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Hát én Pesten nem tudnék élni :rolleyes: ,de szerintem dolgozni sem. néha felmegyek Sanyikámmal de csak a kocsiból nézelődök és boldog vagyok ,hogy nem én vezetek. Ezért inkább Londonba megyek ;) . És ott buszozok. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Hát én Pesten nem tudnék élni :rolleyes: ,de szerintem dolgozni sem. néha felmegyek Sanyikámmal de csak a kocsiból nézelődök és boldog vagyok ,hogy nem én vezetek. Ezért inkább Londonba megyek ;) . És ott buszozok. Én sem tudnék Pesten lakni nemtudom miért , megszoktam "Falun" ;) Ha csak felmegyek pár órát vagy esetleg egy napot akkor már untig elég :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Munka szempontjából több a lehetőség,mint falun. Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Munka szempontjából több a lehetőség,mint falun. Gyere Győrbe, az ódinál mindíg van felvétel. :rolleyes: ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
nagy istván Elküldve Június22, 2008 Megoszt Elküldve Június22, 2008 Munka szempontjából több a lehetőség,mint falun. aztán ezzel kifujt az előnyök rövid sora. azt vettem észre,hogy az embert ott próbáljűk átverni(ha hagyja magát persze)ahol csak tudják. persze lehet sekélyesek a tapasztalataim hisz csak 1,5 hónapja lakunk itt. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június22, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június22, 2008 A pestiek zöme bunkó. Én Pesten születtem, itt is lakom, de hála Istennek a külvárosi részen, mert Rákospalota mellett még pár éve is földek voltak, sőt, nagykorúságom elején még a lovaskocsik is megszokottak voltak errefelé. Soha nem költöznék a belvárosba... nekem ez itt tök megfelel ;) Például erre már az is ritka, ha valakinek gyümölcsfája van a kertjében. Mondjuk kertünk az már nem nagyon van, mert lebetonoztuk parkolónak, de a nappaliból a meggyfát látom, és anyukám is kiharcolt magának egy zsebkendőnyi kertmaradványt (amin egyébként még két autó elférne :rolleyes: ) -de azért jó kertes házban lakni, pedig még nyolcadikba is piszkáltak a suliban, hogy mi nem panelban lakunk. Akkor még más szelek fújtak errefelé, és az volt a menő... Én büszke vagyok rá, hogy a mi házunk már az 1848-as helyszínrajzon is rajta volt, arra meg méginkább, hogy világ életemben itt laktam (leszámítva fél évet, amikor panelban, de az egy rémálom volt). Mi itt igazi lokálpatrióták vagyunk, és hét lóval sem lehetne elvontatni innen ;) Igaz, medencére sincs hely a sok kocsi miatt, de mi úgy szoktuk mondani: van nekünk medencénk, csak aknának használjuk :lol: mert megtehetjük! :lol: Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts