J0hnny Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Colin királynő :D meg a szülinapi pónija... :D :P "Téged az sem zavarna,ha egy ostor lógna ki a seggedből!" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Tiv. Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Püben pedig várom az irományt! :D De most mééé Sanyi? Hisz nyilvános beretválás volt, nyilvános helyen. Igen is itt a helye. :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június16, 2008 Megoszt Elküldve Június16, 2008 Gondolom, ha kép is van melette, akkor az valami Word formátum, az meg egy az egybe nem dobható be, de lehet tévedek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2008 Egy lényeges mondat van benne, ami nektek is fontos lehet: "A „manta borotválás” úttörője, A. Sándor reméli, hogy példamutató bátorságával másoknak is kedvet ad a művelethez. " de: "Először a kiválasztott férfi mellkasán filccel körberajzolják a rája sablonját." :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2008 Ma kivittem Makettet orvoshoz, mert ortopéd, vagy mi baja B) és megláttam egy boltban A VALAMIT!!!!! ;) Ott volt előttem!!!! És néztem, mint hülye gyerek a karácsonyfát.... és Makett azt mondta: anya! Vedd csak meg magadnak! B) de nem mertem... mégis mit szólt volna MrManta, ha a gépmunka kifizetése helyett egy Millenium Falconal sétálok haza a hónom alatt :D így csak a fingszagú spray-t vettünk... arra még futja.... :D de nekem most olyan rossz, hogy lehetett volna, és ott volt előttem, és mégsem vihettem haza... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Ma kivittem Makettet orvoshoz, mert ortopéd, vagy mi baja B) és megláttam egy boltban A VALAMIT!!!!! ;) Ott volt előttem!!!! És néztem, mint hülye gyerek a karácsonyfát.... és Makett azt mondta: anya! Vedd csak meg magadnak! B) de nem mertem... mégis mit szólt volna MrManta, ha a gépmunka kifizetése helyett egy Millenium Falconal sétálok haza a hónom alatt :D így csak a fingszagú spray-t vettünk... arra még futja.... :D de nekem most olyan rossz, hogy lehetett volna, és ott volt előttem, és mégsem vihettem haza... :P Hehehee... te nem vetted észre évekig, hogy kiáll 2 bordám... :D Amúgy nem mondhatod, hogy rossz gyerek vagyok...megengedtem volna hogy megvedd... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2008 Észervettem én, csak hozzászoktam, hogy gnóm vagy :D Kis gerincferdült! Nyolcadikba mehetsz hátizsákkal a hátadon suliba! :D Kapsz valami Hello Kitty-set! Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Észervettem én, csak hozzászoktam, hogy gnóm vagy B) Kis gerincferdült! Nyolcadikba mehetsz hátizsákkal a hátadon suliba! :D Kapsz valami Hello Kitty-set! Óóó persze persze... te meg gonosz. :D Dehogy megyek én hátizsákkal...az utoljára ööö...jó rég volt... :P Hello Kitty-t meg meg ne merd mert megbukok mindenből!!! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2008 a hátitáskád A szobád új arculata Az új mobilod, mert ezt is tönkretetted A majdani mantád kinézete Saját laptopod is lesz Nem mondhatod, hogy nem törődöm veled... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Hehehee... te nem vetted észre évekig, hogy kiáll 2 bordám... :D Vertek kiskorodban? :P Mennyé úszni, mer az jó B) Én is ezt csinálom, ha ez megnyugtat :D És így már nem is vagyok ferde (meg -hajlamú sem ;) ) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2008 Azért úszni nem engedem el veled, ha nem baj ;) Vasárnap kapott egy bikinit. Tök jól áll neki, ezért nem hordhatja nyilvánosan :D szabad hordani, és fejben strandolni a nappaliban :P vagy úszni a kövön, mint Pííísta B) de azt is csak családi körben!!! Egyébként nem vertem soha (ma már bánom, de nem tudom, hogy kell, így már nem kezdek bele), de egyesek szerint, ha már földre került, nem kellett volna még bele is rúgni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 a hátitáskád A szobád új arculata Az új mobilod, mert ezt is tönkretetted A majdani mantád kinézete Saját laptopod is lesz Nem mondhatod, hogy nem törődöm veled... :D ez kell ha reggel melóba mész, mert lekésed a villamost szobára nem találtam jót... lassan már csak erre lesz pénz úgyis közeleg a szülinapod... jó kis cikkek írásához.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Vasárnap kapott egy bikinit. Tök jól áll neki, ezért nem hordhatja nyilvánosan :D szabad hordani, és fejben strandolni a nappaliban :D vagy úszni a kövön, mint Pííísta :P de azt is csak családi körben!!! Akkor minek vetted meg?? Nem tehetek arról, hogy növök... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2008 Az első kép sértő, a harmadiktól megvakultam. Leszedné valaki?? Úgyis túl nagy... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Az első kép sértő, a harmadiktól megvakultam. Leszedné valaki?? Úgyis túl nagy... :D Jóvanmáá nem tudtam linkelni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2008 Jóvanmáá nem tudtam linkelni... :D Pedig én már kaptalak rajta linkelésen! Nem is örültem neki, a hazugság nem szép dolog... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Azért úszni nem engedem el veled, ha nem baj :D Ne féltsd már tőlem annyira a makettet, ilyen zűrös családba úgysem akarok kerülni ;) :D Küldd csak el úszni valahova (nem ajánlkozom :P ), és különben is, blitzen úgysem tudod visszatartani a balatontól, ahova biztosan nem nagykabátban fog bemenni B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 ahova biztosan nem nagykabátban fog bemenni :D :P ;) Ki tudja miért, megint elfogott a vágy, hogy Blitzre menyjek. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 elfogott a vágy jobb mintha elfogyott volna :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mackosajt Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Ki tudja miért, megint elfogott a vágy, hogy Blitzre menyjek. :D de csak ha makett nagykabátban megy a Balatonba? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 CSAK!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június17, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június17, 2008 húbazdmeg :P erre nem is gondoltam :D lehet, hogy nem jön a Makett Blitzre ;) hubammeg B) ez nagyon durva B) nem is tudom lereagálni... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 Nyugi, nó para! Egyrészt nem megyek, másrészt tudom, hogy LGT (Ő még csak most 14)! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 húbazdmeg :P erre nem is gondoltam :D lehet, hogy nem jön a Makett Blitzre ;) hubammeg B) ez nagyon durva B) nem is tudom lereagálni... :D Remélem Makettnek nem miattam lesz sanyarú unalmas élete a toronyszobába zárva :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mélykék76 Elküldve Június17, 2008 Megoszt Elküldve Június17, 2008 ....vagy úszni a kövön, mint Pííísta :D.... Nos a jó példa ragadós :D :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts