manta Elküldve Június4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2008 Ismét életre keltettem egy 3000 24v Mantát :D :P erről én meg miért nem tudok? Vagyis, hoyghogy innen kell megtudnom? ;) Egyébként ideje volt! :D Szegény IceMan buherálja mindenki vasát, az övé meg nem haladt. Én ezért külön szégyeltem magam, amikor az enyémet szerelte. Utólag is köszönet IceMan B) még akkor is, ha most nem megy. Még csak harmadik napja villamosozom, de gyakorlatilag bárkit le tudnék rúgdalni onnan :D Elképesztő, milyen emberek vannak... Ma láttam két olyan szemöldököt egy nő fején, hogy még! Szerintem filctollal rajzolhatták rá az unokái B) Aztán volt egy másik nő is, aki állt egy fa alatt, bámult felfelé, és úgy majszolgatta a fornettit, mintha a fán termett volna, és frissen szedte volna... Ismét szembesültem azzal is, hogy a nyugdíjjasok a legjobb távfutók, végighallgattam, hogy reggel fél héttől már nyitva van az sztk, ahol másfél óra alatt végzett a néni... :D a villamoson nem létezik az intimszféra fogalma - ha pedig mégis, akkor biztos belehatol mindenki, és megsérti a határaid... Ezen felül statisztikát fogok vezetni a menetrend folyamatos megsértéséről, és beperelem a bkv-t az életemből kiesett idő miatt, amit ők idéztek elő. Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2008 Én sem tudok semmit. infóhiányban szenvedek....így nem lehet élnem :D .Felvilágosítasz? :D SANYIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!! :P azonnal infót, mert meg fog halni!!!!!!!! ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Sokminden nincs - okkersárga: áll - citromsárga: áll - piros: ahol állt, onnan lelopták a nelásskirácsot, így most máshol áll -Senator: áll, de már legalább Fehérváron. Holnap megyek okmányirodába, és kinyomozom, mi hogyan, aztán remélem ki tudom valahogy vonatni a forgalomból (szorítsatok). -Én meg már kivagyok. Folyamatosan 12 óráztam előző hónapban. Most egy kis pihi (csak 8 óra meló), aztán jövőhéttől újra hajrá. Tervek vannak, újak, mások, ezért is megyek a Manta Familia KFT.-hez minél hamarabb. Link to comment Megosztás: More sharing options...
NeedForSpeed Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Sokminden nincs - okkersárga: áll - citromsárga: áll - piros: ahol állt, onnan lelopták a nelásskirácsot, így most máshol áll -Senator: áll, de már legalább Fehérváron. Holnap megyek okmányirodába, és kinyomozom, mi hogyan, aztán remélem ki tudom valahogy vonatni a forgalomból (szorítsatok). -Én meg már kivagyok. Folyamatosan 12 óráztam előző hónapban. Most egy kis pihi (csak 8 óra meló), aztán jövőhéttől újra hajrá. Tervek vannak, újak, mások, ezért is megyek a Manta Familia KFT.-hez minél hamarabb. A folyamatos 12 órázás nem mentség. Nem tudjuk elfogadni, mivel van még 12 órád a napból :D Ha azt írtad volna hogy kifogyott az elem a flexből, meg a reszelőszír is fogytán van, akkor fel vagy menteve. De ez ....? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2008 Holnap megyek okmányirodába, és kinyomozom, mi hogyan, aztán remélem ki tudom valahogy vonatni a forgalomból (szorítsatok). Hívd fel MrMantát, segít neked gyorsan, és kíméletesen kivonatni! Elvileg bontós - ezért tartjuk nem? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2008 Szal ifjú mantapadawan örülj hogy ilyen kis fiatal szüleid vannak! :D És annak is hogy ilyen modern gondolkodásúak! Ezért jövök neked egy általad szabadon választott drinkkel! :D Makett: ezentúl ha nyekegsz, csak ennyit mondok: emlékezz a Röntgensugárra! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 A folyamatos 12 órázás nem mentség. Nem tudjuk elfogadni, mivel van még 12 órád a napból :D Ha azt írtad volna hogy kifogyott az elem a flexből, meg a reszelőszír is fogytán van, akkor fel vagy menteve. De ez ....? :D Teljesen jogos. Ja, és a kesztyűtartó gumibakkot sem találjuk. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2008 ezért is megyek a Manta Familia KFT.-hez minél hamarabb. :D Sándorom! Tök jó lesz, ha jössz! :D bár most hétvégén osztálytalálkozom (15 éves érettségi ;)), aztán szerintem emellett rohangálás lesz a manta miatt. A jövőhéten meg tanulnom kéne, mert szombaton vizsgázom, és ha minden jól megy, akkor vasárnapra már végzett újságíró leszek. De utánna tökre rá fogunk érni! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 :P erről én meg miért nem tudok? Vagyis, hoyghogy innen kell megtudnom? ;) Egyébként ideje volt! :D Szegény IceMan buherálja mindenki vasát, az övé meg nem haladt. Én ezért külön szégyeltem magam, amikor az enyémet szerelte. Utólag is köszönet IceMan B) még akkor is, ha most nem megy. Még csak harmadik napja villamosozom, de gyakorlatilag bárkit le tudnék rúgdalni onnan :D Elképesztő, milyen emberek vannak... Ma láttam két olyan szemöldököt egy nő fején, hogy még! Szerintem filctollal rajzolhatták rá az unokái B) Aztán volt egy másik nő is, aki állt egy fa alatt, bámult felfelé, és úgy majszolgatta a fornettit, mintha a fán termett volna, és frissen szedte volna... Ismét szembesültem azzal is, hogy a nyugdíjjasok a legjobb távfutók, végighallgattam, hogy reggel fél héttől már nyitva van az sztk, ahol másfél óra alatt végzett a néni... :D a villamoson nem létezik az intimszféra fogalma - ha pedig mégis, akkor biztos belehatol mindenki, és megsérti a határaid... Ezen felül statisztikát fogok vezetni a menetrend folyamatos megsértéséről, és beperelem a bkv-t az életemből kiesett idő miatt, amit ők idéztek elő. Hát ez az autószerelők sorsa,hogy mindig nekik van a legrosszabb autójuk és sosem érek vele a végére,mert nincs rá időm!! De bizok benne hogy egyszer eljön az én időm is és akkor egy szép és jó autóval állhatok a nép elé!! Ami meg a vén szatyrokat illeti,láttam már én is Ben Johnsont lefutó hátizsákos öreglányt :P De engem régen sosem zavart ha a metrón,vagy a villamoson a helyemre pályázott! AZT A PÁR NAPOT MÁR ÁLLVA IS KIBIRJA!!!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Hát ez az autószerelők sorsa, hogy mindig nekik van a legrosszabb autójuk és sosem érek vele a végére, mert nincs rá időm!! Úgylátszik ez igaz a traktoros-informatikusokra is! B) :D Sándorom! Tök jó lesz, ha jössz! :D bár most hétvégén osztálytalálkozom (15 éves érettségi ;)), aztán szerintem emellett rohangálás lesz a manta miatt. A jövőhéten meg tanulnom kéne, mert szombaton vizsgázom, és ha minden jól megy, akkor vasárnapra már végzett újságíró leszek. De utánna tökre rá fogunk érni! :P Megoldjuk! Elhatározás megvan, innentől időegyeztetés és lustaság legyőzése az egész! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Úgylátszik ez igaz a traktoros-informatikusokra is! :D Traktoros informatikus???? az azért vagány :D Bár még nem mondta,de már én is traktor tulajdonos vagyok:) Múlthéten beujitottam egy 80as MTZ-t :P VIdéken van a hétvégi házunknál.Majd azzal járok a diszkóba Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2008 Sanyi áthidalta a generációk közötti szakadékot :P IcaMan! Olyan döntésre jutottam, amit nyilvánosan ki se merek mondani :D de jobb megoldást nem találtam arra, hogy a traktorhangú mantakérdés megoldódjon... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június4, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június4, 2008 most esik le, hogy Ice Man nem is a sajátját rajta össze, hanem "egy" 3000 24v mantát... :P vág az agyam, mint a beretva :D és gyorsan dolgozom fel az információkat... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Traktoros informatikus???? az azért vagány :D Bár még nem mondta,de már én is traktor tulajdonos vagyok:) Múlthéten beujitottam egy 80as MTZ-t :P VIdéken van a hétvégi házunknál.Majd azzal járok a diszkóba volt ott nálatok is valami traktor nem ? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 uhh az lehet h valami teherautó volt... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Ice Man Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 uhh az lehet h valami teherautó volt... :D Apám 45éves Gaz 69es terepjáróját láttad :D Nálunk mindenki autómániás,aki csak teheti autót épit Remélem lassan a saját autómra is jut idöm. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 Apám 45éves Gaz 69es terepjáróját láttad :D mondom én h teherautó :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
berlina Elküldve Június4, 2008 Megoszt Elküldve Június4, 2008 az az igazság, hogy a villamosozás a napom fénypontja a metróban megkapom az aznapi metróújságot, benne Kázmér aktuális sztoriját. valami elképesztően izgalmas történetei vannak, ma pl h mekkora sztori h betörtek hozzájuk.... Kázmér sztorija végigolvasva kitart négy megállót - ülve! - és már ott is vagyok leszállóá.-nál, persze közben van egy lánygimi az egyik megállónál szoktam elmélázni... Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Remélem lassan a saját autómra is jut idöm. Lassú víz partot mos! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 SANYIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!! :D azonnal infót, mert meg fog halni!!!!!!!! :P ;) végülis elég strapabíró csaj vagyok, ha túléltem a vadkerti itókádat :D !!! Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2008 Nekem nem fénypont a bkv :D egyrészt nem tetszik, hogy nem tartja be a menetrendet - de ezért nem szólok, mert úgyse veszek jegyet :D másrészt meg így, a villamosozás 4. napján már kezd kijönni rajtam az agresszió... :D Ma befurakodott egy néni a velem szembeni ülésre, és látványosan porolni kezdte a gatyáját, csak mert hozzáért a lábam (és nem a cipőm!); igaz, hogy ő furakodott, nem én, tehát nem is az én hibám. Hiretelen látomásom volt, mely jelenetben pofán rúgom, és ő azt is porolni kezdi... Nem lesz ennek jó vége...! Tegnap például ráhúzódott a villamosozás a szememre! ;) egész délelőtt duplán láttam!!! Múltkor meg meló után otthon elaludtam a tévé előtt B) egyébként úgy vettem észre, hogy bőrelváltozások is vannak rajtam!!! B) én mindig meg voltam arról győződve, hogy az ilyen tömegközlekedési járműveken össze lehet szedni mindenféle tetüt, poloskát, és még húsevő baktériumot is! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
mantababy Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 NA igen még én is emléxek milyen volt a buszozás, meg a villamosozás bár csak halványan. Nem igen vágyok rá, sőt ma nincs is kocsim. TEgnap Sanyib alatt beblokkolt a yamaha motorja 120-nál, szal tönkrevágta a motoromat kicist, de inkább érte aggódtam. Az ő motorja már tavasz óta nem működik rendesen. A kocsim a garázsban darabokban és ma elvitte a Bogit is. Itthon ragadtam és ha dolgom lenne akkor nem tudnék kimozdulni, mert ugye a buszozás gondolata eleve meg sem fordult a fejemben. ja és a bicajom kereke is lukas :D . Így én vigyázok a házra. Mert ugye ha nincs 2 kerék és nincs 4 kerék akkor a 8 kerekű busz már csak azért sem kell ,mert aki a kicsit (keveset) nem becsüli............. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Június5, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Június5, 2008 :D borzalmas lehet... én jövőhét szerdától már dolgozni sem megyek :D nem kockáztatok... inkább szabira megyek, és remélem hónap közepére kész lesz a járgány :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 Laciiiiiiiii IceMan...most látom, hogy Te jársz erre is??? :D Internetezés helyett inkább a C-t faragd...azt vigyél egy kört oszlop nélkül... :D Bár nem tudom, hogy akarok e ülni még benne egyáltalán...mert a szívem szakadna meg azt hiszem... Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Június5, 2008 Megoszt Elküldve Június5, 2008 az az igazság, hogy a villamosozás a napom fénypontja a metróban megkapom az aznapi metróújságot, benne Kázmér aktuális sztoriját. valami elképesztően izgalmas történetei vannak, ma pl h mekkora sztori h betörtek hozzájuk.... Kázmér sztorija végigolvasva kitart négy megállót - ülve! - és már ott is vagyok leszállóá.-nál, persze közben van egy lánygimi az egyik megállónál szoktam elmélázni... :D :D :P Komolyan mondom Zolinak is napi blogot kellene írnia! ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts