opel16v Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Gabi Te 10 év múlva már nemzőképtelen leszel...hogy finomam fogalmazzak... :D :P Az könnyen megeshet, de nem is magamat gondoltam az unoka apjának B) ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Gabi Te 10 év múlva már nemzőképtelen leszel...hogy finomam fogalmazzak... :D :D Ha sokat jár X-Ray közelében, akkor esélyes... :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2008 Az könnyen megeshet, de nem is magamat gondoltam az unoka apjának :D ;) :D érdekes... :D ebben egyet értünk B) Az opelesek egyébként is mind hülyék, és alkeszok B) egy any nem akarhat ilyen férjet a lányának :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 érdekes... :D ebben egyet értünk :P Az opelesek egyébként is mind hülyék, és alkeszok ;) egy any nem akarhat ilyen férjet a lányának :D Elég gond szegénynek a szülei... B) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 ...egy any nem akarhat ilyen férjet a lányának :P Nem kell ahhoz megházasodni... ;) :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Az opelesek egyébként is mind hülyék, és alkeszok :D egy any nem akarhat ilyen férjet a lányának B) Na azé szerintem elég széles körből tudnék olyan embereket mutatni, hogy inkább rám essen a kedves anyuka választása :D :D :D Persze én meg nem vagyok könnyen kapható... :P ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 ...hogy inkább rám essen a kedves anyuka választása... :D Durva lehet! ;) :P :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 ...hogy inkább rám essen a kedves anyuka választása... Mik ki nem derülnek! Nem hogy nem pedofil, de rögtön két generációt is ugrik! :D Nézd meg a lányát, az anyjával meg... hááát... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Két generációt???? Te Sanyi, tudsz ám bókolni Hajninak... :P :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 :D Nem Hajniról van szó, hanem az anyákról általában. :D (Uff, ez sem jó így... :P) No, levezetem. Szóval pedofília vádja stornó. Maradnak neked a 20-30 év körüli lányok. Azok anyukái pedig annyik, amennyik. B) Ui.: Mennyi hülyeséget írok én ide... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Ui.: Mennyi hülyeséget írok én ide... :D Disztingválj! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Disztingválj! :D Azt eszik, vagy isszák? Remélem isszák! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Azt eszik, vagy isszák? Remélem isszák! :P Igyál Rája! :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Csak Laci meg ne tudja,hogy az ő ceruzájával írsz! :D Az nem én vagyok... :D :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Az nem én vagyok... :D :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 szerintem itt vannak olyanok, akiknek akut nőhiányuk van... :D Jogos,de ha mutatsz egy normális egyedet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Amúgy, tényleg rohadt jó a logó... :D Bélára meg már tényleg hallgatok... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Bélára meg már tényleg hallgatok... :D Mint Sanyi az Ibolyára? :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Na kuss legyen Jolán! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Na kuss legyen Jolán! ;) :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Mint Sanyi az Ibolyára? :D Na kuss legyen Jolán! :D Tehát... Sanyi=Ibolya J0nny=Jolán Makett=Béla. Ugye?? :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Igen, így fest nagyjából a helyzet. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Nem tudom én hogy lettem Jolán. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Hajni nagyon elírhatta az elején. :P Telóból már nem nehéz Jolánnak lenni. :D Látod, minden a határozott bemutatkozáson múlik. Én megittam előtte egy doboz sört, és utánna sose tévesztette el a nevem és az arcom! ;) B) B) Nem tudom én hogy lettem Jolán. :D Megvan! Nem is az anyja, hanem a lánya a keresztanyád! Johánn??? Nekem először a Jolán jutott eszembe róla... :D Inkább Dzsoni :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Kis tejfogú még,nem jegyzi még meg a neveket! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts