Jump to content
OPEL MAGAZIN és TUDÁSTÁR

Recommended Posts

Elküldve
Gabi Te 10 év múlva már nemzőképtelen leszel...hogy finomam fogalmazzak... :D :P

Az könnyen megeshet, de nem is magamat gondoltam az unoka apjának B) ;) :D

Elküldve
Az könnyen megeshet, de nem is magamat gondoltam az unoka apjának :D ;) :D

érdekes... :D ebben egyet értünk B)

Az opelesek egyébként is mind hülyék, és alkeszok B) egy any nem akarhat ilyen férjet a lányának :P

Elküldve
érdekes... :D ebben egyet értünk :P

Az opelesek egyébként is mind hülyék, és alkeszok ;) egy any nem akarhat ilyen férjet a lányának :D

Elég gond szegénynek a szülei... B) B) :D

Elküldve
Az opelesek egyébként is mind hülyék, és alkeszok :D egy any nem akarhat ilyen férjet a lányának B)

Na azé szerintem elég széles körből tudnék olyan embereket mutatni, hogy inkább rám essen a kedves

anyuka választása :D :D :D Persze én meg nem vagyok könnyen kapható... :P ;) B)

Elküldve
...hogy inkább rám essen a kedves anyuka választása...

Mik ki nem derülnek! Nem hogy nem pedofil, de rögtön két generációt is ugrik! :D Nézd meg a lányát, az anyjával meg... hááát... :D

Elküldve

:D Nem Hajniról van szó, hanem az anyákról általában. :D (Uff, ez sem jó így... :P)

No, levezetem. Szóval pedofília vádja stornó. Maradnak neked a 20-30 év körüli lányok. Azok anyukái pedig annyik, amennyik. B)

Ui.: Mennyi hülyeséget írok én ide... ;)

Elküldve

Hajni nagyon elírhatta az elején. :P Telóból már nem nehéz Jolánnak lenni. :D

Látod, minden a határozott bemutatkozáson múlik. Én megittam előtte egy doboz sört, és utánna sose tévesztette el a nevem és az arcom! ;) B) B)

Nem tudom én hogy lettem Jolán. :D

Megvan! Nem is az anyja, hanem a lánya a keresztanyád!

Johánn??? Nekem először a Jolán jutott eszembe róla... :D Inkább Dzsoni :D
Guest
Ez a téma már lezárult.
  • Create New...

Fontos információ

Sütiket (cookies) helyeztünk el az eszközén, hogy segítsünk a webhely jobbá tételében. Módosíthatja a sütik beállításait , különben feltételezzük, hogy rendben van a folytatás.