J0hnny Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 tanulékony vagyok mostanában :D Már ezt is le tudom írni: J0hnny :D Buksi simizős smiley! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 (Egyébként MrManta vő-álma pont ilyen lenne: 1test, 1orrkarika, 4puculóval) :D ...hideg sörrel a kezében... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Tessék csak monogám maradni, szép dolog az a szerelem! :D Erre az utolsó cserkészből idéznék: Joe Hallenbeck: Nem semmi ez a kéró. Honnan telt a barátnődnek ilyen lakásra? Jimmy Dix: Tudod, én fizettem a lakbérét. Az az igazság, hogy sok gazdag pasi bepróbálkozott nála, de ő engem szeretett. Joe Hallenbeck: Szeretett... aha, ezt próbáld is meg elhinni. Jimmy Dix: Miért, mi az haver, te talán nem hiszel a szerelemben? Joe Hallenbeck: Dehogynem, hiszek... meg a rákban is. Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gepard Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Nem lesz meg a 4 strigula...nyugi... :D :P Semmi köze a dologhoz, viszont amíg ideértem az olvasásban eszembe jutott, hogy azt mondja: Az elv olyan, mint a fing, amíg tudja tartja az ember. :D ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Nem lesz meg a 4 strigula...nyugi... :P ;) Ne engem nyugtass, hanem anyudat! :D Semmi köze a dologhoz, viszont amíg ideértem az olvasásban eszembe jutott, hogy azt mondja: Az elv olyan, mint a fing, amíg tudja tartja az ember. :D B) Ne vedd már el a fiatalok életkedvét, ők még hisznek a dolgokban B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ne engem nyugtass, hanem anyudat! :D hmm... való igaz.... :D :P de őt nehéz! ;) Ne vedd már el a fiatalok életkedvét, ők még hisznek a dolgokban B) Hát izéé...ööö... B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Hát izéé...ööö... :D :D ááá nem igaz már...mindig apáméval írok... :P (Béla) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 No akkor az ifjúságnak a logó! remélem tetszik a porontyoknak! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 No akkor az ifjúságnak a logó! remélem tetszik a porontyoknak! :D Aszongya najon teccik néki,teljesen meg van hatódva. Reméli azért a Béla is megmaradhat. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 ááá nem igaz már...mindig apáméval írok... :D (Béla) Csak Laci meg ne tudja,hogy az ő ceruzájával írsz! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Csak Laci meg ne tudja,hogy az ő ceruzájával írsz! :D Ez kicsit nagyon durva. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Aszongya najon teccik néki,teljesen meg van hatódva. Reméli azért a Béla is megmaradhat. :D Píístával egyezkedjetek :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Píístával egyezkedjetek :D O.K. Köszike. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
J0hnny Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ez kicsit nagyon durva. :D Akkor én kérek elnézést! :D Sry! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Akkor én kérek elnézést! :D Sry! :D Na ja én is ezt nézem most. :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2008 szerintem itt vannak olyanok, akiknek akut nőhiányuk van... :D A MOTE CSEMETE pedig királyság!!! Csemete csemege! :D Kár, hogy a Béla név nem a keresztelője előtt jött, mert akor mondhatnánk, hogy a keresztségben a neve: Istenes Petra Eszter Béla. Ezzel már királlyá is lehet valakit választani. És igeeeeeeeeeeeeen!!!!! Sanyííííííííííííí is kiráááááály!!!!!!!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Xray Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 szerintem itt vannak olyanok, akiknek akut nőhiányuk van... :D Mellik az az embör??? :D :P ;) A MOTE CSEMETE pedig királyság!!! Csemete csemege! :D Kár, hogy a Béla név nem a keresztelője előtt jött, mert akor mondhatnánk, hogy a keresztségben a neve: Istenes Petra Eszter Béla. Ezzel már királlyá is lehet valakit választani. Szegényt sajnálnám mikor alá kell írnia pár papírt , jó hosszú neve lenne! B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 ...Szegényt sajnálnám mikor alá kell írnia pár papírt , jó hosszú neve lenne! :D :D Egyszerűen csak Ő lenne: IPEB B) Még logója is lenne, NEM lógója!!! :P Vagy visszafele BEPI és akkor rímelne is: "Hé, Bepi, adj egy zsepit!" ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2008 IPEBMCS (I. Petra E. Béla Mote Csemete) :D Én rájöttem, mi fán terem! -> Stefán! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 IPEBMCS (I. Petra E. Béla Mote Csemete) ;) Én rájöttem, mi fán terem! -> Stefán! B) És mi fán terem? B) :D Ha még kitalálsz hozzá néhány jelzőt, akkor a végén egyszerűbb lesz a "hosszabb" nevén szólítani :D Vagy, majd ilyen királyi bejelentéseknél végigolvassák az egész hercegi családfát és a végére meg benyögik: "...és ahogy mindenki ismeri: Béla!" :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2008 és a végére meg benyögik: "...és ahogy mindenki ismeri: Béla!" :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 :D :P ;) Vagy inkább ilyen boxközvetítősen: A ring egyik sarkában, a felbosszantott anyuka: Missz MAANTAAA! és ellenfele, az újonnan fefedezett játékos: BÉÉÉéééÉÉÉLAAAA!!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május29, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május29, 2008 Hát még ilyen is lehet B) néha nagyon szigorú velem, és olyankor nagyon félek, hogy kirúg anyai állásomból :D Nem elég, hogy irtózatos mértékben öregszik, de már én is elkezdtem öregedni miatta :D Múltkor kitéptem egy ősz szemöldökszőrt (!) a fejemről... ebben csak az a kellemetlen, hogy nekem nincs is szemöldökszőröm, mert egyszer kitépkedtem (ne kérdezzétek, fogalmam nincs, hogy milyen megfontolásból B) ) és azóta nem is nőtt vissza. Így lett tetovált szemöldököm. (ebben meg az a kellemetlen, hogyha tényleg igaz a mondás, hogy az vagy, ami a tetoválásod, akkor én egy szemöldök vagyok. :P MrManta meg a halál :D) És egyáltalán milyen már az, hogy valaki a szemöldökénél kezd őszülni, ami egyébként nincs is neki? ;) A hajamról nem tudni, hogy őszül e... :D a hajam eredeti színét titok övezi: én nem emlékszem rá, MrManta meg sose látta :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Nem elég, hogy irtózatos mértékben öregszik, de már én is elkezdtem öregedni miatta ;) Most vígasztaljalak azzal, hogy jó esetben van még 10 blitz weekend, amire unoka nélkül jöhetsz? :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
Atommanó Elküldve Május29, 2008 Megoszt Elküldve Május29, 2008 Most vígasztaljalak azzal, hogy jó esetben van még 10 blitz weekend, amire unoka nélkül jöhetsz? :D :D :P Gabi Te 10 év múlva már nemzőképtelen leszel...hogy finomam fogalmazzak... ;) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts