J0hnny Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 Manta anyuka! Ha már régi klasszikus magyar film:a legényanya után nekem ez a másik kedvencem! Csapd le csacsi! Most mi van?...Haza jövök?..Üres a belem?Csupa ideg vagyok..Kaja sehol..Vacsora nix: Ez a téma..Balhéé az van..Hiszti az van..Csempe a francba az van..Vacsora semmi!! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május27, 2008 Megoszt Elküldve Május27, 2008 hát mert nekem a Heningről a hering jut eszembe :D bocsi ;) Sokaknak ez jut eszébe, amit nem értek, hogy miért, de mindegy. :D :P Azért nincs harag, csak ne mondogasd állandóan. B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2008 Sokaknak ez jut eszébe, amit nem értek, hogy miért, de mindegy. :D :P Azért nincs harag, csak ne mondogasd állandóan. ;) soha többet nem mondom :D tanulékony vagyok mostanában B) Már ezt is le tudom írni: J0hnny B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
hening Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 soha többet nem mondom :D tanulékony vagyok mostanában :D Már ezt is le tudom írni: J0hnny :P Megdumáltuk. ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
Gelko Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Már ezt is le tudom írni: J0hnny :D de Teló a király :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
MrManta Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Már ezt is le tudom írni: J0hnny B) :D :P és nem írtál mögé semmi zárójelben!!! ;) B) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 :P ;) és nem írtál mögé semmi zárójelben!!! B) B) :D hoppááá...ez én voltam véletlen... :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2008 de Teló a király B) B) jóvanna... :D azt durván elírtam... de J0hnnyra gondoltam!!! :D és Telo is király... :P ennyi király közt nehéz az egyszerű parasztnak... ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2008 hoppááá...ez én voltam véletlen... :D ;) el van nálam csúszva az idő, és 13,31-2nek mutatja a hozzászólásod. Már épp le akartalak cseszni, amikor látom, hogy MrManta is hozzászólt... el sem olvastam,hogy ki mit írt, csak az időt néztem, hogy ellenőrizzelek. Szóval az időelcsúszást csak később vettem észre :D hirtelen azt hittem, hogy bentfelejtettem magam az irodába valami irreális időtúllépéssel... :P aztán megnyugodtam, hogy minden oké B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2008 Makett aláírása: -------------------- Igen...a nevem Béla... :S :D :D Béla a király!!! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Így, hogy !Király!(nő) vagyok, sokkal jobban szeretem a Béla nevet... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2008 Így, hogy !Király!(nő) vagyok, sokkal jobban szeretem a Béla nevet... :D nem ez a durva... hanem az, hogy még hallgatsz is rá.. :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Stefan Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Így, hogy !Király!(nő) vagyok, sokkal jobban szeretem a Béla nevet... :P Találtam neked avatart is: Először boci szemekre kerestem, de arra horror dolgok jöttek ki :D , úgyhogy marad a kék boci :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Orrkarika, és 4db férfinemiszerv... hát ezt jól megkapta szegény Béla :D :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2008 :D mikor még kicsi volt, és hagyta, hogy szeretgessem, akkor Bocsi Királylánynak hívtam :D Hogy ezt megint hogy eltaláltad! :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2008 Orrkarika, és 4db férfinemiszerv... hát ezt jól megkapta szegény Béla B) B) Hülye. :D most hogy fogunk ezek után a tehenekre nézni? ;) Erre nem gondoltál???!!! :D (Egyébként MrManta vő-álma pont ilyen lenne: 1test, 1orrkarika, 4puculóval) :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Hülye. :D most hogy fogunk ezek után a tehenekre nézni? :P Erre nem gondoltál???!!! :D Konkrétan erre nem ;) De felétek marha sok tehén lehet B) B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Orrkarika, és 4db férfinemiszerv... hát ezt jól megkapta szegény Béla :D :D Ezt tényleg... :P De piercinget úgyis akartam az orromba... ;) B) B) Viszont azt a 4 férfi nemiszervet nem kérném.. :D :D :P Link to comment Megosztás: More sharing options...
manta Elküldve Május28, 2008 Szerző Megoszt Elküldve Május28, 2008 Ezt tényleg... ;) De piercinget úgyis akartam az orromba... Viszont azt a 4 férfi nemiszervet nem kérném.. :D nemhogy négyet, egyet sem :P Az orrodba meg max. egy orbavágást kapsz :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Sörös Sanyi Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 B) jóvanna... :D azt durván elírtam... de J0hnnyra gondoltam!!! :D és Telo is király... :P ennyi király közt nehéz az egyszerű parasztnak... ;) Na most b@sztál rá! Mert az Üvegtigrisből tudjuk, hogy Sanyi a király, ráadásul még paraszt (traktoros) is! B) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 http://www.noncsidori.gportal.hu/portal/no...image/boci8.gif http://m.blog.hu/lu/luton/image/emos%20teh%c3%a9n.jpg http://www.privatemoon.com/telegraph/07/kistehen3.jpg http://flyerz.tvn.hu/Boci.gif na tessék..bocik! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 :D nemhogy négyet, egyet sem :P Az orrodba meg max. egy orbavágást kapsz :D Hééé! Ne felejtsd el, hogy azt mondtad 8. vége!!! ;) B) Azt viszont felejtsd el, hogy 20 éves koromig nincs (nem mondom ki, nem modom ki, nem mondom ki, mert kibelez!!! B)) szóval nincs az... :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
opel16v Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Hééé! Ne felejtsd el, hogy azt mondtad 8. vége!!! :D :P Azt viszont felejtsd el, hogy 20 éves koromig nincs (nem mondom ki, nem modom ki, nem mondom ki, mert kibelez!!! ;)) szóval nincs az... B) Azért remélem 20 éves korodig nem lesz még meg a 4 strigula... B) Tessék csak monogám maradni, szép dolog az a szerelem! :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Azért remélem 20 éves korodig nem lesz még meg a 4 strigula... :D Tessék csak monogám maradni, szép dolog az a szerelem! :D Nem lesz meg a 4 strigula...nyugi... :P ;) Link to comment Megosztás: More sharing options...
little manta Elküldve Május28, 2008 Megoszt Elküldve Május28, 2008 Na most b@sztál rá! Mert az Üvegtigrisből tudjuk, hogy Sanyi a király, ráadásul még paraszt (traktoros) is! B) MIIIIIIIIIII??? SANYI A KIRÁÁÁÁÁLY??? HÖÖÖÖ?! :D Nekem anyámék azt mondták hogy Béla... :P ;) :D Link to comment Megosztás: More sharing options...
Recommended Posts